FastGunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2024
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές!! Έχει κάποιος να προτείνει εμφανίσημη Ινδή ή από Νεπάλ-Κίνα; Είχα στο παρελθόν πολύ εμφανίσιμη Ινδή στις επαφές μου αλλά έφυγε που Κύπρο.
Λοιπόν έκανα αναγνωριστική ένα βράδυ για πιάτσα έξω από το Μυστραλ.
Πέρασα αρκετές φορές γύρω στις 8 με 9.
Είδα μόνο μια γριά να κάθεται σε μια γωνιά.
Καμία άλλη Ασιατισα νέα ή ηλικιωμένη τριγύρω και πέρασα όλο το τετράγωνο γύρω γύρω αρκετές φορές.
Δε φαίνεται να υπάρχει τίποτα.
Λέει κανείς ότι βρίσκεις εκεί εύκολα και τα αναφέρεις;Να ρωτησω κατι ασχετο.εχει καποια μαγαζια λενε οτι εκει πανε οι γκομενες που ψαχνονται..πχ 7 seas,rumors και τωρα τελευταια το aplostra.στο τελευταιο βλεπω συνεχεια παρεες κοπελες με τα μπραζιλιαν και τους κωλους εξω.εκει πως παει το παιχνιδι,γκομενα βρισκεις,παιζει ευκολο παιχνιδι η ειναι απλα να παμε να με δουν οι γκομενες.επιτυχιες ειχατε ευκολες η επρεπε να την πεσεις σε 50 για να κατσει 1.τις προαλλες πηγα στο απλωστρα ειχε κολητα μια παρεα 3 μπραζιλιαν/τανγκα.ουτε κοιταξαν κανεναν τριγυρω ουτε πηγε κανενας να κανει παιχνιδι ουτε οι ιδιες εκαναν καμια κινηση.μονες πηγαν μονες εμειναν μονες εφυγαν
τι λες ρε φίλε; όπου και αν πας έχει κοπέλες που ψάχνονται και κοπέλες που δεν ψάχνονται δεν υπάρχουν μαγαζιά συνικεσίων, μπραζίλιαν φοράνε το 90% το γυναικών νομίζεις ότι το φοράνε για να ψαχτούν;Να ρωτησω κατι ασχετο.εχει καποια μαγαζια λενε οτι εκει πανε οι γκομενες που ψαχνονται..πχ 7 seas,rumors και τωρα τελευταια το aplostra.στο τελευταιο βλεπω συνεχεια παρεες κοπελες με τα μπραζιλιαν και τους κωλους εξω.εκει πως παει το παιχνιδι,γκομενα βρισκεις,παιζει ευκολο παιχνιδι η ειναι απλα να παμε να με δουν οι γκομενες.επιτυχιες ειχατε ευκολες η επρεπε να την πεσεις σε 50 για να κατσει 1.τις προαλλες πηγα στο απλωστρα ειχε κολητα μια παρεα 3 μπραζιλιαν/τανγκα.ουτε κοιταξαν κανεναν τριγυρω ουτε πηγε κανενας να κανει παιχνιδι ουτε οι ιδιες εκαναν καμια κινηση.μονες πηγαν μονες εμειναν μονες εφυγαν
Τιμή?Κύριοι λοιπόν, σήμερα για πρώτη φορά δεν έφυγα σε περίπτωση που υπήρχε διαφορετική κοπέλα από την αγγελία. Ο λόγος - όχι ότι ήταν τόσο όμορφη, αλλά ήταν επιμελής και έδωσε μια καλή έκπτωση.
Μαύρη, πολύ σφιχτή και στις δύο τρύπες και squrting ένα μέτρο.
Είναι απατεώνες φίλε noesurfΚατι γαμηθηκε, δεν δουλευει σωστα, το συστημα . Αρχικά 120 + εξτρα για πολλά στο τέλος ολα μαζι 100
Extra service charge owo £20 Anal £40 French £20 Cim£20
Είναι απατεώνες φίλε noesurf
Και γιατί νομίζεις ότι οι μισές πόρνες του κόσμου έρχονται εδώ; Βγάζουν ένα γρήγορο χρήμα εδώ. Αυτό είναι όλο.Εντάξει Κύπρο συνεχίστε να πληρώνετε 150ρια για κανένα σοβαρό γαμήσι.
Πήγα Μάλτα για λίγες μέρες.
Χτυπάω τυχαία Ουκρανή από αγγελία που ήθελε 100ευρω για 30 λεπτά.
Την ψήνω για 60ευρω, και της λέω 1 φορά σεξ.
40ρα με τρελό σώμα, ψηλή και φοβερό στήθος.
Ξεκινάει ακαπωτο γλείψιμο και μπαλάκια μέσα, ενώ της δαχτυλιαζα το μουνακι. Γουσταρε γλωσσοφυλα φουλ όταν την κάρφωνα.
Μετά ξέσκισμα και στο τέλος της τον πετάω στο στόμα όπου τελείωσα και τα καταπιε όλα. Μετά κουβεντουλα για διακοπές, νησιά κλπ.
Σίγουρα έκατσα κανένα 30λεπτο.
Όλα αυτά εδώ Λεμεσό θα είχαν φτάσει κανένα 200€.
Και μη μου πείτε ότι η Μάλτα είναι φτηνότερη από Λεμεσό.
Φιλε δεν ξερω,7seas εχω παει για ποτο απλα χωρις κρατηση λιγα ευρω,απλωστρα το ιδιο .δεν νομιζω οτι ισχυει το εκατονταδες ευρω ως υποχρεωτικα.φυσικα αν πας luxury reservation ναι αλλα δεν εννοουσα αυτο.τωρα εγω ειπα τι μου ειπαν γιναυτο κ ρωτησαΛέει κανείς ότι βρίσκεις εκεί εύκολα και τα αναφέρεις;
Αυτά θέλουν κράτηση μερικές εκατοντάδες ευρώ.
Αν τώρα αρχίσεις σαμπάνιες κλπ σαφώς και θα βρεις γυναίκες.
Όμως δεν νομίζω να αναφερόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις.
Και στο rumours έχω πάει πολλές φορές και μόνο φραγκατοι είναι με γκόμενες εκεί μέσα ή ζευγάρια κλασικά.
Δεχομαι αυτο που λες γιατι απεχω απο το κυνιγι παιχνιδι αλλα εχω ακουσει απο πολλους οτι σε αυτα τα μαγαζια που ανεφερα τεινουν να πηγαινουν πολλοι/πολλες ελευθεροι/ες που ψαχνονται.τωρα για το 90% θα διαφωνησω .αναλογα με το μαγαζι που θα πας κ το κοσμο που μαζευει κτλ.αλλα ναι αν δω παρεα 4 γκομενες με τα κορδονια πιθανον να ψαχνονται.τι λες ρε φίλε; όπου και αν πας έχει κοπέλες που ψάχνονται και κοπέλες που δεν ψάχνονται δεν υπάρχουν μαγαζιά συνικεσίων, μπραζίλιαν φοράνε το 90% το γυναικών νομίζεις ότι το φοράνε για να ψαχτούν;
Φιλε οτι ειπες στη λεμεσο 200 ευρω,στη λευκωσια 100 με 120 ευρω.αυτο λεει πολλα αν το σκεφτεις.δειχνει τη ποιοτητα τον ρωσσο ουκρανων εβραιων που γεμισε η λεμεσοςΕντάξει Κύπρο συνεχίστε να πληρώνετε 150ρια για κανένα σοβαρό γαμήσι.
Πήγα Μάλτα για λίγες μέρες.
Χτυπάω τυχαία Ουκρανή από αγγελία που ήθελε 100ευρω για 30 λεπτά.
Την ψήνω για 60ευρω, και της λέω 1 φορά σεξ.
40ρα με τρελό σώμα, ψηλή και φοβερό στήθος.
Ξεκινάει ακαπωτο γλείψιμο και μπαλάκια μέσα, ενώ της δαχτυλιαζα το μουνακι. Γουσταρε γλωσσοφυλα φουλ όταν την κάρφωνα.
Μετά ξέσκισμα και στο τέλος της τον πετάω στο στόμα όπου τελείωσα και τα καταπιε όλα. Μετά κουβεντουλα για διακοπές, νησιά κλπ.
Σίγουρα έκατσα κανένα 30λεπτο.
Όλα αυτά εδώ Λεμεσό θα είχαν φτάσει κανένα 200€.
Και μη μου πείτε ότι η Μάλτα είναι φτηνότερη από Λεμεσό.
Παιδιά μια τρανς Νανσί που ψάχνεται εδώ
Δεν έχω φωτογραφία, το στήθος της είναι Α μικρό, δεν έχει σιλικόνη , η πίπα καλή με καπότα, στο πρόσωπο φαίνεται θηλυκή, το σώμα δεν είναι τόσο καλό, λίγο γεμάτη, την συνάντησα στη Πάφο, πριν από ένα χρόνο, στα 4 για σφυροκόπημα καλή, αντέχει πολλά, τότε μία ώρα 50.
Κάποιος από σας έχετε γνωρίσει τετ α τετ αυτόν/ήν; Την έχω πάρει και μου είχε πει πως είναι crossdresser αν έχετε φωτογραφία πως είναι παρακαλώ σείρετε καμία