Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
597
Πόντοι
81
Ειναι οπως τη βλεπεις ομορφη και νεαρη. Πηγα 2 φορες, μισαωρο και ωρα. Στο μισαωρο ηταν καλη, στην ωρα της ειπα να μου δωσει λεφτα πισω γιατι δεν την εβλεπα να εχει ορεξη. Λιγο λαχειο το πως θα την πετυχεις. Και αρκετα ακριβη

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Φίλε κολομπαρα είναι γεμάτη η Λεμεσός αν θες πληροφορίες στείλε
Πες και τιμές να δούμε αν αξίζει όμως.
Εγώ γενικά ξέρω ότι δεν αξίζουν αυτά γιατί χρεώνουν τρελά το γαμησι.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
t
Πες και τιμές να δούμε αν αξίζει όμως.
Εγώ γενικά ξέρω ότι δεν αξίζουν αυτά γιατί χρεώνουν τρελά το γαμησι.
έτσι είναι.βασικά δεν υπάρχει γαμήσι.κερνας 20 ποτό γκόμενας .αν κεράσεις 3-4 και σε γουστάρει σου δίνει τηλ. να βρεθείται σε ώρες που δεν δουλευει, με αμφίβολο γαμήσι(κοινώς τραπεζωματα κλπ.).όταν λες για sex.no prostitute λένε:confused: .πέρασαν τα καλά τα χρόνια που έσκαγες φράγκα και την έπαιρνες μετά τις 2 - 2μιση για γαμήσι.και ωραία κομμάτια...

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
https://www.bazaraki.com/adv/3773028_affectionate-woman-invites/ νομιζω τουτη ηταν παντα λευκοσια, ενιμυ σιουρος ανεν τουτη ομος,ηταν που τα καλα 50 ευρω της λευκωσιας

https://www.bazaraki.com/adv/2953247_anne-im-here-for-you/ εν επια ακομη, αλα ουλοι λαλουν οτι για 50 ευρω εν αρκετα καλο οτι περνης

οπιος εδοκιμας καμια που τουτες ας ενημερωσει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
https://www.bazaraki.com/adv/3773028_affectionate-woman-invites/ νομιζω τουτη ηταν παντα λευκοσια, ενιμυ σιουρος ανεν τουτη ομος,ηταν που τα καλα 50 ευρω της λευκωσιας

https://www.bazaraki.com/adv/2953247_anne-im-here-for-you/ εν επια ακομη, αλα ουλοι λαλουν οτι για 50 ευρω εν αρκετα καλο οτι περνης

οπιος εδοκιμας καμια που τουτες ας ενημερωσει
Η δεύτερη είναι Η κλασική Τζούλια που όλοι γράφουν ότι αν και ωραία κοπέλα έχει πολύ βαρετή υπηρεσία.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

Donkeykong13

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
έλεος αν θέλει όντως 80, υπηρεσίες απίστευτες αλλά κάτω από μέτρια εμφάνιση
Νομίζω οι τιμές ειναί ιδιες. Απλά διαφημίζει την τιμή της για φούλ πρόγραμμα με πρωκτικό που είναι €30 επιπλέον απο την κανονική τιμή.

Everythingshoot

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2020
Like
42
Πόντοι
0
t

έτσι είναι.βασικά δεν υπάρχει γαμήσι.κερνας 20 ποτό γκόμενας .αν κεράσεις 3-4 και σε γουστάρει σου δίνει τηλ. να βρεθείται σε ώρες που δεν δουλευει, με αμφίβολο γαμήσι(κοινώς τραπεζωματα κλπ.).όταν λες για sex.no prostitute λένε:confused: .πέρασαν τα καλά τα χρόνια που έσκαγες φράγκα και την έπαιρνες μετά τις 2 - 2μιση για γαμήσι.και ωραία κομμάτια...
Έχει και 10 ευρώ ποτό και υπάρχουν και που φεύγουν μαζί σου φτάνει να συμφωνήσετε τώρα αν δεν σε γουστάρει λογικό και πληρώνεις και τον μαγαζάτορα έξτρα

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Έχει και 10 ευρώ ποτό και υπάρχουν και που φεύγουν μαζί σου φτάνει να συμφωνήσετε τώρα αν δεν σε γουστάρει λογικό και πληρώνεις και τον μαγαζάτορα έξτρα
μάλλον θα ξέρουμε διαφορετικά μαγαζιά.και 10 ευρω έχει σ΄αυτά που πήγα αλλά 5-10 λεπτα.20ε 15-20 λεπτά.ότι πάνε αν γουστάρουν μετά τη δουλειά πάνε,δεν έγραψα κάτι διαφορετικό..βγήκα με 2 κιόλας,αλλά ξεκαθαρίζουν εμμέσως ότι θέλουν βόλτες και κεράσματα και μετά βλέπουμε για γαμήσι..η μια κιόλλας βγήκαμε έξω για ποτό(ουκρανέζα),την δεύτερη φορά της είπα ωμά για sex λέει too fast :confused: .έστελνε μετά δεν απαντούσα,πήρα bazaraki..ωραία μουνιά πάντως, ξανθα καθαρόαιμα σλάβικα.

Donkeykong13

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
επιας προσφατα δηλαδη με 50 ευρω?
Όχι φίλε δεν πήγα. Στη σελίδα 76 κάποιος παράθεσε τις τιμές και υπηρεσίες της όπως του τις έστειλε σε μήνυμα η κοπέλα. Αν εννοείς οτι πλέον μόνο φούλ πρόγραμμα προσφέρει με το εξτρα 30 να είναι στάνταρ τότε πάω πάσο.

Everythingshoot

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2020
Like
42
Πόντοι
0
μάλλον θα ξέρουμε διαφορετικά μαγαζιά.και 10 ευρω έχει σ΄αυτά που πήγα αλλά 5-10 λεπτα.20ε 15-20 λεπτά.ότι πάνε αν γουστάρουν μετά τη δουλειά πάνε,δεν έγραψα κάτι διαφορετικό..βγήκα με 2 κιόλας,αλλά ξεκαθαρίζουν εμμέσως ότι θέλουν βόλτες και κεράσματα και μετά βλέπουμε για γαμήσι..η μια κιόλλας βγήκαμε έξω για ποτό(ουκρανέζα),την δεύτερη φορά της είπα ωμά για sex λέει too fast :confused: .έστελνε μετά δεν απαντούσα,πήρα bazaraki..ωραία μουνιά πάντως, ξανθα καθαρόαιμα σλάβικα.
Εξάρτατε φίλε εγώ πήγα κατευθείαν ξενοδοχείο χωρίς βόλτες η κάτι τέτοιο

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

λέω να πάρω αυτή σήμερα/ αύριο. κάποια άποψη; πριν αρχίσουν οι γνωστοί για τις τιμές ξέρω ότι ειναι ακριβή έχει καιρό να ασχοληθώ και θέλω να δώσω κάτι παραπάνω να το ευχαριστηθω τουλάχιστον

Ksenos3

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Βοηθατε Χριστιανοι...καποιος που να εχει δοκιμασει

Ή

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
187
Πόντοι
1

λέω να πάρω αυτή σήμερα/ αύριο. κάποια άποψη; πριν αρχίσουν οι γνωστοί για τις τιμές ξέρω ότι ειναι ακριβή έχει καιρό να ασχοληθώ και θέλω να δώσω κάτι παραπάνω να το ευχαριστηθω τουλάχιστον
Καλά έννα κάμεις φίλε μου, αιστούς αμπάκιρους να μάχουνται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom