Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Newcomer344

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Γλυψιμο με αφησε ελευθερα ρωγες, να την γλυψω δεν το προσπαθησα η αληθεια.Αν σε γουσταρει και λιγο θεωρω αμαν πας λιγες φορες θα απελευθερωθει.Δεν μου φενεται για πολυ εμπειρη στο επαγγελμα.Εγω θα ξαναπαω.Στο διαμερισμα της εχει αλλο μια πιο μικρη σε ηλικια ξερει καποιος αν πανε μαζι? Μου φενεται μαξιμουμ 22-23 η αλλη κοπελλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δες τα σχολια μου πιο κατω, για εμενα πολυ καλη εμπειρια.
Πολύ ενδιαφέρον.
Συνήθως είμαι επιφυλακτικός με ασιάτισσες λόγο πιθανών σεξουαλικών νοσημάτων.

Φάνηκε ότι περνούν συνέχεια άτομα ή έκανε κάτι που θεωρήτε επικύνδυνο?

Θυμάμε πιο παλιά στο νήμα της Λευκωσίας ένας συναγωνιστής είδε κουτί με χάπια για την καταπολέμιση του HIV.

Εαν δείτε και στην αγγελία παρακάτω, που είναι παρόμοια

Παρέχει και bareback στις υπηρεσίες, Προσεκτικα!

Τελευταία τροποποίηση:

FastGunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Πολύ ενδιαφέρον.
Συνήθως είμαι επιφυλακτικός με ασιάτισσες λόγο πιθανών σεξουαλικών νοσημάτων.

Φάνηκε ότι περνούν συνέχεια άτομα ή έκανε κάτι που θεωρήτε επικύνδυνο?

Θυμάμε πιο παλιά στο νήμα της Λευκωσίας ένας συναγωνιστής είδε κουτί με χάπια για την καταπολέμιση του HIV.

Εαν δείτε και στην αγγελία παρακάτω, που είναι παρόμοια

Παρέχει και bareback στις υπηρεσίες, Προσεκτικα!
Φιλε απο οτι μου ειπε ειναι 1 μηνα Κυπρο, επισης φενεται Κινεζα, οχι Νεπαλ-Βιετναμ. Προσωπικα μου φανηκε αρκετα καθαρη, επισης εννοειτε προφυλακτικο στο σεξ προσεχουμε και εμεις απο μεριας μας. Απο οτιδηποτε αλλο δυσκολα κολλας.

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
55
Πόντοι
0
Φιλε απο οτι μου ειπε ειναι 1 μηνα Κυπρο, επισης φενεται Κινεζα, οχι Νεπαλ-Βιετναμ. Προσωπικα μου φανηκε αρκετα καθαρη, επισης εννοειτε προφυλακτικο στο σεξ προσεχουμε και εμεις απο μεριας μας. Απο οτιδηποτε αλλο δυσκολα κολλας.
Θα συνιστούσα όχι πίπα ακάποτη με αυτές των χαμηλών τιμών, γιατί αυτές δέχονται μαύρους κι αραπακλάδες

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
55
Πόντοι
0
Η κοπελα να πασει Κουσπον τζαι να τραβισει ολοισια Μιτσερον !!
Τελευταία αν είδες στο παζαράκι έχει κοπέλες μαύρες του ασύλου, χωρίς κεφαλή κι ζητούν οι μαύρες 150-200€.
Τούτες οι μαύρες στην Αφρική κουσπίζουντες με 10-15€

Diogenis22

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Πηγα εχτες, σε ευχαριστω. Οπως τα ειπες, πολυ δεκτικη και ευγενικη. Στο ακαπωτο φοβαται λιγο αν ειναι μεγαλο το μεγεθος και κανει λιγο αργα. Αλλα απο υπηρεσιες πεντακαθαρη και πολυ καλος χαρακτηρας.Αξιζαν τα χρηματα, αγγλικα επισης μιλα πολυ λιγα.
Καιρός να αρχίσουμε να προτείνουμε. Καλές οι προειδοποιήσεις για φόλες αλλά μην τις κρύβετε τις καλές..

Genuine

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
285
Πόντοι
21
Τελευταία αν είδες στο παζαράκι έχει κοπέλες μαύρες του ασύλου, χωρίς κεφαλή κι ζητούν οι μαύρες 150-200€.
Τούτες οι μαύρες στην Αφρική κουσπίζουντες με 10-15€
Με 5 ευρω

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Δοκίμασε κανείς να μας πει αν είναι αληθινές και εμπειρίες; Συνήθως ψάχνω Skinny αλλά μου γυάλισαν τον μάτι αυτές

nicmano111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Like
20
Πόντοι
0
Η Alina φίλε, είναι αυτή στις φωτογραφίες;

Η Αλινα... ειναι και δεν ειναι αυτη στις φωτογραφιες. Βασικα μπορει να ηταν καποτε, ειτε οι φωτογραφιες είναι παλιες ειτε πολυ φτιαγμενες. Οποτε αντιλαμβανεσαι οτι δεν πρεπει να περιμενεις αυτο που δειχνουν οι φωτογραφιες. Εχει τα κιλα της.

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
55
Πόντοι
0

Πήγα για πρώτη φορά σε αυτή την κοπέλα για μισή ώρα. Παιδιά πού ήταν χωμένη; Πρώτη φορά βλέπω βελούδο πουτάκι σαν του μωρού. Ψηλή, καθαρή, λεπτή, με πεταχταρια βιζιά. Την κάρφωσα καλά κι τα κατάπιε όλα. Μιλά πολύ καλά αγγλικά κι μου λέει στο τέλος, you like it my friend.

Amsterdam11

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
28
Πόντοι
0

Πήγα για πρώτη φορά σε αυτή την κοπέλα για μισή ώρα. Παιδιά πού ήταν χωμένη; Πρώτη φορά βλέπω βελούδο πουτάκι σαν του μωρού. Ψηλή, καθαρή, λεπτή, με πεταχταρια βιζιά. Την κάρφωσα καλά κι τα κατάπιε όλα. Μιλά πολύ καλά αγγλικά κι μου λέει στο τέλος, you like it my friend.
Εχει καιρό που είναι Λεμεσο η συγκεκριμένη. Όταν την επισκεύτηκα πριν 2 χρόνια δεν ενθουσιάστηκα είναι και μεγάλη σε ηλικία

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
824
Πόντοι
86
Δοκίμασε κανείς να μας πει αν είναι αληθινές και εμπειρίες; Συνήθως ψάχνω Skinny αλλά μου γυάλισαν τον μάτι αυτές

Αγαπητε συναγωνιστη συμπολεμιστη συντροφε για την πρωτη εχει 2 κρητικες μια δικη μου και μια ενος αλλου ηρωα κασκαντερ.ψαξε λιο φιλουι μου

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
824
Πόντοι
86
Η Αλινα... ειναι και δεν ειναι αυτη στις φωτογραφιες. Βασικα μπορει να ηταν καποτε, ειτε οι φωτογραφιες είναι παλιες ειτε πολυ φτιαγμενες. Οποτε αντιλαμβανεσαι οτι δεν πρεπει να περιμενεις αυτο που δειχνουν οι φωτογραφιες. Εχει τα κιλα της.
Η αλινα του ανεμου ειναι κοπελα που εχει ξανΑρθει.Υπαρχουν τελευταια αρνητικες κριτικες απο συμπολεμιστες.οι παλιες φωτογραφιες που ειχε ηταν σιγουρα δικες της.αυτες τωρα δεν ξερω.προσωπικα εχω παει πολλες φορες και ειμαι ικανοποιημενος.καταλαβαινω ομως οτι αλλοι συμπολεμιστες δεν εμειναν happy.εγω παω 60 ευρω 20λεπτο.εχει καποια κιλα εξτρα ,εχει μεγαλα βυζια βαζει τσιροτο στις ρωγες.κανει κλαρινο ακαποτο.σε μενα της ειχα πει για γλυφομουνι και δεν ηθελε,ουτε γλωσοφιλα.θα μου πεις γιατι πηγα τοσες φορες.με τη συγκεκριμενη και αλλες 2 ,τα βρισκουμε πολυ,με αφηνουν ικανοποιημενο,η συμπεριφορα τους προς εμενα και οινλοιπες υοηρεσιες τους,η ορεξη και η προσπαθεια που βαζουν,το "χαμογελο" και η καλη διαθεση,το οτι καταβαλουν κοπο κ δεν κανουν ξεπετα .καταλαβαινεις οτι δεννθα εχουμε ολοι την ιδια experience με την ιδια κοπελα.

Diogenis22

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
34
Πόντοι
0

Ξέρει να μας πεί κανένας εάν είναι καλές;

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Αγαπητε συναγωνιστη συμπολεμιστη συντροφε για την πρωτη εχει 2 κρητικες μια δικη μου και μια ενος αλλου ηρωα κασκαντερ.ψαξε λιο φιλουι μου
εμενα μου αρεσε η εμπιρια με αυτην, καλο στοματικο με λιγο ντιπθροατ, πιπα ακαποτι, σεξ αρκετα ενεργη

Marios2223

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Μόλις επισκέφτηκα αυτήν εδώ Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή για τα λεφτά της Ακάποτο τσιμπου.. και s*x κανονικά με προφυλακτικό Ζητά 60€ για 30min δεν βιάζεται σε ρωτάει αν θες να κάνεις και το μπάνιο σου και όλα. Με άφησε να αγγίξω κι ένα γλείψω παντού το τελείωμα στο στόμα το έχει +20€ αλλιος στο προφυλακτικό μόνο. Πρέπει να είναι γύρω στα 40 Ρωσίδα για την ηλικία της έχει τοπ κορμί Αξίζει μάγκες

Diogenis22

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Like
34
Πόντοι
0

Η κοπέλα δεν είναι η ίδια με την αγγελία. Είναι Ισπανίδη καταλανή (βαρκελώνη) πολύ ευδιάθετη. Δεν ξέρει καλά αγγλικά μόνο τα βασικά. Εμφάνιση 2/5 (με χάλασε το υπερβολικά μεγάλο ψεύτικο στήθος και ψεύτικος κώλος)
Τσιμπου 4/5 (+20 ακάπωτο)
Σεξ 2.5/5
Υπηρεσίες Γενικά (γλύψιμο φιλια) 1/5
Δεν αφήνει

Βρίσκεται πίσω απο το πάρκιγκ της πρωην ΕΣΕΛ (κέντρο)

Τιμή είναι 70 μισάωρο και 120 η ώρα

Πιο κάτω οι αληθινές φώτο

Συνημμένα

• IMG-20240721-WA0002.jpg
    IMG-20240721-WA0002.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG-20240721-WA0001.jpg
    IMG-20240721-WA0001.jpg
    106,1 KB · Εμφανίσεις: 59
  • IMG-20240721-WA0000.jpg
    IMG-20240721-WA0000.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 60

whatever11

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2024
Like
2
Πόντοι
0

Ωραιος.! Και που βρισκεται η συγκεκριμενη φιλε στη Λεμεσο ;;

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

ενιξερω ανεν ιδια αγγελια η εν καμια αδελφη της, καλη φαση για BBW λατρεις

Stories

Νέο!