m.bazaraki.com
Πήγα στην sasha εχτές και με το που άνοιξε την πόρτα με γνωριστήκαμε μετά ξαπλώνω στο κρεβάτι μου τον έπαιζε επί 20 λεπτά άλλαξε και 2 προφυλακτικά και την ρωτώ "no sex?" και μου λέει "wait a minute" στην συνέχεια μου τράβηξε 2 φορές πίπες και μου λέει μετά σήκω πάνω και μετά ξαπλώνει αυτή και πήγα να την γαμήσω επάνω και δεν μπορούσα και της λέω αν είναι καλύτερα με doggy και μου λέει μια στάση κάνω και στην συνέχεια μου λέει πως είμαι 0 στο σεξ και την έπαιξα και έφυγα βιαστικός και ντύθηκα και έφυγα αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα βρίζοντας την έξω
Έπειτα μετά που φεύγω από το Corina της έστειλα μύνημα "Θα ήταν καλύτερα να μου είχες επιστρέψει τα €50 (€70 για μισάωρο) δεύτερο αν εγώ είμαι 0 στο σεξ σκέψου πως εσύ δεν είσαι ικανή να μου τον παίξεις και τον φας είσαι το διπλάσιο στα σκατά ούτος αλλιώς εγώ έχω πάει ο ίδιος με παραπάνω γυναίκες με απ' όσους έχεις πάει με πελάτες και καμία δεν της χάλασα την εντύπωση τέλος πάντων επειδή έχω να κάνω με ρόμα χαλάλι σου τα €70 ρε γύφτο-σκουπίδι" και μου απαντά ειρωνικά ήρεμα μην σε πάρει καρδιακό και της απαντώ ψόφο να βγάλεις να πάεις στο διάολο και μου απάντησε που να πεθάνεις αύριο μου λέει.
Με όσες φορές έχω πάει στο Κορίνα έχω κακή εμπειρία δεν φτάνει που είναι ακριβές οι παραπάνω είναι μούφες.