Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Επισκεψει στιν κορασιδα. Στο ανεμο. 70 ευρο μισαωρο.πιπα 0 βαστα χαρτομαντιλο και λαθε 10 δεφτεεολεπτα εεφτινε μεσα. Μετριο γαμιση .ουτε δακτιλο εν σε αφινει ουτε γλυψιμω .εν αξιζει.μια απο τισ λιγεσ φορεσ που εκλαψα τα λεφτα μου. Ι κοπελα δεν εινα στι φοτο ειναι αλλοι
Κάτσε περίμενε.
Μια με Ασιατική φάτσα δεν είναι;

gousgounis47

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
Επισκεψει στιν κορασιδα. Στο ανεμο. 70 ευρο μισαωρο.πιπα 0 βαστα χαρτομαντιλο και λαθε 10 δεφτεεολεπτα εεφτινε μεσα. Μετριο γαμιση .ουτε δακτιλο εν σε αφινει ουτε γλυψιμω .εν αξιζει.μια απο τισ λιγεσ φορεσ που εκλαψα τα λεφτα μου. Ι κοπελα δεν εινα στι φοτο ειναι αλλοι
Καλα ρε φίλε αφού δεν ήταν αυτή στη φωτο γιατί έμεινες;;;για να της τιμωρούμε αυτές πρέπει να φεύγουμε και να τρων και τος φωνές για την ταλάιπωρια

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
92
Πόντοι
1
Καλα ρε φίλε αφού δεν ήταν αυτή στη φωτο γιατί έμεινες;;;για να της τιμωρούμε αυτές πρέπει να φεύγουμε και να τρων και τος φωνές για την

Καλα ρε φίλε αφού δεν ήταν αυτή στη φωτο γιατί έμεινες;;;για να της τιμωρούμε αυτές πρέπει να φεύγουμε και να τρων και τος φωνές για την ταλάιπωρια
Ηταν ομορφη.κουκλα.επιστεφκα θα ειχεν καλεσ υπηρεσιεσ αλλα ματεα.

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
92
Πόντοι
1
Ηταν ομορφη.κουκλα.επιστεφκα θα ειχεν καλεσ υπηρεσιεσ αλλα ματεα.
Η εητζενσ μου εστιλε φοτο τησ κοπελασ.ηταν αυτη που μου εστιλεν στη φοτο αλα οχι αυτη στην αγγελια.υπγρεσιεσ χαλια πεδια .πληρωσα 30 λεπτα.τελιψσα στα 15 .τισ ηπα λιγο μασαζ τιποτα.πηπα αστα να πανε καθε μισο λεπτο εφτινε στο χαρτοματιλο που κραταγε

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
92
Πόντοι
1
Η εητζενσ μου εστιλε φοτο τησ κοπελασ.ηταν αυτη που μου εστιλεν στη φοτο αλα οχι αυτη στην αγγελια.υπγρεσιεσ χαλια πεδια .πληρωσα 30 λεπτα.τελιψσα στα 15 .τισ ηπα λιγο μασαζ τιποτα.πηπα αστα να πανε καθε μισο λεπτο εφτινε στο χαρτοματιλο που κραταγε
Ουτε δακτιλο δεχοταν ουτε γλιφομουνι ουτε φιλι

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
824
Πόντοι
86
Δυσκολη μερα η σημερινη εψαχνα να ριξω ενα πρωινο βολι,καμια δεν απαντουσε.μεχρι και σε αντζεντη εστειλα τιποτα.ολοι πιανουν δουλεια μεσημερι φαινεται...τελικα βρηκα μια ρουμανα και ειχα μια ακομη... ρουμανοεμπειρια. CELINE

Ειπα να παρω τα 70 μισαωρο και οχι τα 50 15λεπτο γιατι μου την δινει η βιασυνη.πιπα με πλαστικο χωρις φιλια. Ειναι για ενα αδειασμα οκ.τιποτα παραπανω.μιλαει πολυ ,καλο βυζακι οκ καλο κωλαρακι αφρατο αλλα γενικα ατσουμπαλο σωμα χωρις κατι το ιδιαιτερο.βασικα κλασικη ρουμανοεμπειρια αδειασμα. Στα κακα ειναι οτι σχολιαζε οτι την επισκεπτονται αφγανοι και πακιστανοι και μυριζουν...στα θετικα ειναι οτι ...... βρηκα ευκολα παρκινγκ...χαχα

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
92
Πόντοι
1
Δυσκολη μερα η σημερινη εψαχνα να ριξω ενα πρωινο βολι,καμια δεν απαντουσε.μεχρι και σε αντζεντη εστειλα τιποτα.ολοι πιανουν δουλεια μεσημερι φαινεται...τελικα βρηκα μια ρουμανα και ειχα μια ακομη... ρουμανοεμπειρια. CELINE

Ειπα να παρω τα 70 μισαωρο και οχι τα 50 15λεπτο γιατι μου την δινει η βιασυνη.πιπα με πλαστικο χωρις φιλια. Ειναι για ενα αδειασμα οκ.τιποτα παραπανω.μιλαει πολυ ,καλο βυζακι οκ καλο κωλαρακι αφρατο αλλα γενικα ατσουμπαλο σωμα χωρις κατι το ιδιαιτερο.βασικα κλασικη ρουμανοεμπειρια αδειασμα. Στα κακα ειναι οτι σχολιαζε οτι την επισκεπτονται αφγανοι και πακιστανοι και μυριζουν...στα θετικα ειναι οτι ...... βρηκα ευκολα παρκινγκ...χαχα

Υποτιθεται η πιπα ηταν ακαπωτη;
Η πιπα ηταν ακαποτι.αλα τουτι ανακατσιουσε κε εφτινεν οποτε εφκαλα υγρα

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
597
Πόντοι
81
Η πιπα ηταν ακαποτι.αλα τουτι ανακατσιουσε κε εφτινεν οποτε εφκαλα υγρα
Χαχα τι τα θελει τα ακαπωτα. Ωρες ωρες απορω με τουτες τες ρουμανες αν εχουν κανενα διαγωνισμο πια ενει η χειροτερη.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Tech86

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

Pprokopiou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2023
Like
6
Πόντοι
0

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Λιγο δυσκολο επειδη εχω μαζι της 150 κοινους φιλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βιζιτες
Δύσκολο γιατί;
Επειδή έχει 4600+ φίλους;
Που είναι όλοι άνδρες, φουσκωτοι και από ότι φαίνεται την πρόσθεσαν χωρίς καν να το ψάξουν πολύ;
Δεν έχει ιστορικό το προφίλ πριν το 2022.
Δε σου φαίνεται περίεργο;

Amsterdam11

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
28
Πόντοι
0

Δοκίμασε κάποιος την κοπέλα? Δηλώνει από Λευκορωσία.

Tech86

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Την έχει δοκιμάσει κανείς;
ειναι οπως την βλεπεις, 1.55 νμζ, πετιτε. αγγλικα μηδεν, εμενα μου αρεσε... οσο λιγοτερα μιλούν τοσο καλυτερα. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom