Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
826
Πόντοι
86
Επισκεψη στην ολγα Olga
συμφωνησαμε 30 λεπτα 70 ευρω με ακαποτο μπουκωμα. ειναι στην παραλιακη στο υψος περιπου του kcineplex.δηλωνει ρωσιδα μιλαει αρκετα καλα αγγλικα. οι φωτο της ειναι αυτη αλλα μαλλον αν πουμε οτι στις φωτο ειναι 35αρα τοτε τωρα που την ειδα απο κοντα ειναι 50αρα. πρεπει να ειναι 1.6-1.7max .εχει αρκετα κιλα παραπανω θα την ελεγες χοντρη bbw κατηγορια. εχει πολυ μεγαλα βυζια,μαλλον φυσικα ειναι απο τον τροπο που αντιδρανε στη βαρυτητα. γενικα το προγραμμα της ειναι λιγο μηχανικο, την ρωτησα αν θελει να κανω μπανιο μου ειπε δεν χρειαζεται εκτος αν θελω, ξεκινησαμε με γλυψιμο τις βυζαρες της, πηρε την πιπα (καθαρισε τη πουτσα με μωρομαντηλο, ηταν οκ καλη πιπα αλλα οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο) ,μετα επαιξε λιγο με τα βυζια της στη ψωλη μου, της ζητησα να ανεβει πανω δεν ηθελε (μετα ειπε οτι ποναει η πλατη της), καναμε μερικες στασεις και τελειωμα στα 4. ηταν ηρεμη χαλαρη. δεν μπορω να πω οτι περασα ασχημα αλλα δεν θα ξαναπηγαινα ουτε θα τη συστηνα. θεωρω οτι τα 70 ευρω ειναι πολλα, θα επρεπε να χρεωνει στο 50αρικο με βαση την ηλικια της. και παλι θεωρω οτι και στα 70 και στα 50 καποιος βρισκει καλυτερες επιλογες,ακομη και για ενα απλο αδειασμα. στο τελος εκανα ενα γρηγορο ντουζ και εφυγα. εκατσα λιγοτερο απο το μισαωρο. η αληθεια ειναι οτι πηγα πολυ γκαβλωμενος και ετοιμος οποτε εγινε η αποστολη.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Επισκεψη στην ολγα Olga
συμφωνησαμε 30 λεπτα 70 ευρω με ακαποτο μπουκωμα. ειναι στην παραλιακη στο υψος περιπου του kcineplex.δηλωνει ρωσιδα μιλαει αρκετα καλα αγγλικα. οι φωτο της ειναι αυτη αλλα μαλλον αν πουμε οτι στις φωτο ειναι 35αρα τοτε τωρα που την ειδα απο κοντα ειναι 50αρα. πρεπει να ειναι 1.6-1.7max .εχει αρκετα κιλα παραπανω θα την ελεγες χοντρη bbw κατηγορια. εχει πολυ μεγαλα βυζια,μαλλον φυσικα ειναι απο τον τροπο που αντιδρανε στη βαρυτητα. γενικα το προγραμμα της ειναι λιγο μηχανικο, την ρωτησα αν θελει να κανω μπανιο μου ειπε δεν χρειαζεται εκτος αν θελω, ξεκινησαμε με γλυψιμο τις βυζαρες της, πηρε την πιπα (καθαρισε τη πουτσα με μωρομαντηλο, ηταν οκ καλη πιπα αλλα οχι κατι το πολυ ιδιαιτερο) ,μετα επαιξε λιγο με τα βυζια της στη ψωλη μου, της ζητησα να ανεβει πανω δεν ηθελε (μετα ειπε οτι ποναει η πλατη της), καναμε μερικες στασεις και τελειωμα στα 4. ηταν ηρεμη χαλαρη. δεν μπορω να πω οτι περασα ασχημα αλλα δεν θα ξαναπηγαινα ουτε θα τη συστηνα. θεωρω οτι τα 70 ευρω ειναι πολλα, θα επρεπε να χρεωνει στο 50αρικο με βαση την ηλικια της. και παλι θεωρω οτι και στα 70 και στα 50 καποιος βρισκει καλυτερες επιλογες,ακομη και για ενα απλο αδειασμα. στο τελος εκανα ενα γρηγορο ντουζ και εφυγα. εκατσα λιγοτερο απο το μισαωρο. η αληθεια ειναι οτι πηγα πολυ γκαβλωμενος και ετοιμος οποτε εγινε η αποστολη.
50ευρώ και πολλά είναι για ΄τετοιες φάσεις!!
Τόσα δεν παίρνει η Μαρία και δέχεται και τελείωμα στο στόμα.
Και δεν έχει και 50ρα και χοντρέλο.
Μην πετάτε λεφτά λεμε!

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
826
Πόντοι
86
Μην πετάτε λεφτά λεμε!
Ε μα στη μαρια του ανεμου πηγα τοσες φορες,να κανουμε και καμια αλλαγη

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
826
Πόντοι
86
εχετε δοκιμασει καμια απο αυτες τις low budget ακαποτα?
60 e/30min
70e/20min
50e/20min (Νομιζω παλια ειχε γραψει καποιος για αυτην κατι για τη καθαριοτητα,δεν το βρισκω ομως)

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
42
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα στην Λενα που κάνει μασαζ. Αν βρω την Αγγελία θα την βαλω. Στο white arches. Το ξερω θα φωνάζει ο φιλος ο ξενιτεμένος, πιθανόν να έχει και δίκαιο αλλά εχει καιρο που προσπαθώ να βρω κάποια που να κανει οτι θέλω αλλα δεν. Ουτε καν οι ακριβές εκτός απο αυτές που θέλουν 500. Έτσι αφου εψαχνα το πρωι για κατι και μετα που απερριψα αρκετές λεω παμε στο μασαζ να μου φύγει η καβλα.

60 ευρω. Μιση ωρα. Μασαζ μέτριο. Προσωπο καλο. Κορμί ουτε καλο ουτε κακο. Βυζι μικρο πεσμενο. Λιγο αισθησιακο ηταν με την ενοια οτι χρησιμοποιουσε τα βυζια της στο nuru. Τελειωμα στα βυζια. Αλλά δεν θα την συνιστούσα. Θυμάμαι παλιά υπηρχαν καλες μασατζουδες και το απολάμβανες. Εν πάση περιπτώσει. Παμε για αλλά. Και επειδή πηγα και στην Μαρια πιο παλιά τα 60 έπρεπε να της τα δωσω αυτής αλλα και πάλι ειπα δεν θα ξαναπαω ούτε στην Μαρία. Γενικά νομίζω παιρναμε δυσκολες εποχές. Για αυτό καλο είναι να συνεργαζομαστε. Εξάλλου για αυτό είναι αυτό το γκρουπ.

Υ.Γ. αν έχετε να προτείνετε κάτι για μασαζ πεστε μου.

Υ.Γ 2. Δεν με βλέπω να πηγαίνω σε escord αν δεν επιστρεψει η Ναόμι. Που και αυτη φοβάμαι οτι κολλησε κάτι (δικη μου θεωρια) καθότι την τελευταία φορά που πήγα με εβαλαν σε εγνοια κάποια πράγματα αλλά ειναι αλλο αυτο. Σας ευχαριστώ

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Επισκεψη στην ολγα Olga
πηγαινα κοντα της πριν απο 2 χρονια εγω, τοτε εκανε καλο προγραμα με χυσιμο μεσα στο στωμα, γλυψιμο απο πισο, σεξ, ηταν πολυ καλη τοτε, πηγα περσυ και απογοιτευσε, πολυ μετρια, τορα φανταζομαι πρεπει να εγινε ακομυ χυροτερη..

• Like
Αντιδράσεις: Tech86

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
εχετε δοκιμασει καμια απο αυτες τις low budget ακαποτα?
60 e/30min
70e/20min
50e/20min (Νομιζω παλια ειχε γραψει καποιος για αυτην κατι για τη καθαριοτητα,δεν το βρισκω ομως)
για την τελευταια πηγα εγω περσυ.. πολυ χειροτερη απο κοντα.. καλυ πιπα.. εγλυφε και απο πισω.. αλα αποσο θυμαμια καπιος ειπε οτι γεμοσε σπυρια ο πουτσος του μετα την πιπα της..

Tech86

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Πήγα σήμερα στην Λενα που κάνει μασαζ. Αν βρω την Αγγελία θα την βαλω. Στο white arches. Το ξερω θα φωνάζει ο φιλος ο ξενιτεμένος, πιθανόν να έχει και δίκαιο αλλά εχει καιρο που προσπαθώ να βρω κάποια που να κανει οτι θέλω αλλα δεν. Ουτε καν οι ακριβές εκτός απο αυτές που θέλουν 500. Έτσι αφου εψαχνα το πρωι για κατι και μετα που απερριψα αρκετές λεω παμε στο μασαζ να μου φύγει η καβλα.

60 ευρω. Μιση ωρα. Μασαζ μέτριο. Προσωπο καλο. Κορμί ουτε καλο ουτε κακο. Βυζι μικρο πεσμενο. Λιγο αισθησιακο ηταν με την ενοια οτι χρησιμοποιουσε τα βυζια της στο nuru. Τελειωμα στα βυζια. Αλλά δεν θα την συνιστούσα. Θυμάμαι παλιά υπηρχαν καλες μασατζουδες και το απολάμβανες. Εν πάση περιπτώσει. Παμε για αλλά. Και επειδή πηγα και στην Μαρια πιο παλιά τα 60 έπρεπε να της τα δωσω αυτής αλλα και πάλι ειπα δεν θα ξαναπαω ούτε στην Μαρία. Γενικά νομίζω παιρναμε δυσκολες εποχές. Για αυτό καλο είναι να συνεργαζομαστε. Εξάλλου για αυτό είναι αυτό το γκρουπ.

Υ.Γ. αν έχετε να προτείνετε κάτι για μασαζ πεστε μου.

Υ.Γ 2. Δεν με βλέπω να πηγαίνω σε escord αν δεν επιστρεψει η Ναόμι. Που και αυτη φοβάμαι οτι κολλησε κάτι (δικη μου θεωρια) καθότι την τελευταία φορά που πήγα με εβαλαν σε εγνοια κάποια πράγματα αλλά ειναι αλλο αυτο. Σας ευχαριστώ
Αγαπητέ φίλε, είναι λίγο δύσκολες εποχές όντος. Έχει καιρό να παω σε κάποια. Δεν είμαι τσιγκούνης, αλλα την ώρα που ένας άνθρωπος πιάνει 60 με 70 ευρώ την ημέρα, καθαρά λεφτά, και οι άλλες ζητούν 120 την ώρα, κάτι πάει Χ.
Προσωπικά, είναι καλός ο μισθός μου, αλλά τα 120 την ώρα με αυτές τις γριές που έχει η αγορά, μου φενονται πολλά. Αν ήταν πιπινια 18 με 25, 120 οκ . Αλλα 45+ με 120, και υπηρεσίες μέτριες, είναι το κάτι άλλο.
Και κατά την άποψη μου, μπορεί να'χω λαθος, οι μασατζουδες που απλός κάνουν μασαζ χωρίς οποιαδήποτε επαφή, δεν έπρεπε να χρεώσουν πάνω από 30 με 35 ευρώ την ώρα. Οι δουλειές τους ειναι χαμηλού ρίσκου, και δεν νομίζω να κουράζονται παραπάνω από μια κοπέλα που εργάζεται σε υπεραγορά στο καθαρισμό ψαριών, πού πιάνει 7 με 8 ευρώ την ώρα. Δυστυχώς, οι τιμές τους είναι στα ύψη, έβλεπα κ εγώ μια δύο για μασάζ, για χαλάρωση και κυκλοφορία τού αίματος κτλπ, άλλα όπως τα είπες, έχει πιθανότητες να μην είναι καλές ούτε στο μασάζ.... Οπότε αν δεν κάνει ούτε καλό μασαζ, καί ούτε το βάζεις μέσα, τοτε καεί δύο φορές το πορτοφόλι.

Tech86

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
80
Πόντοι
0
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτές;Επειδή έχει καιρό που εν μέσ'το offer.Ξέρει κανείς;
Η Νίνα είναι οκ. Δεν αξίζει πάνω απο 70 με 80 την ώρα (στέλνει σου 100 την ώρα, αλλα δέχεται πιο κάτω) Κανει καλές υπηρεσίες, έχει φωτιά μέσα τις. Το διαμέρισμα είναι χάλια.

Η Μελίνα είναι κοτζακαρη, 60+ άνετα, το ίδιο και η Λάουρα/Λαουριτα. Ήταν έτσι πριν 20 χρόνια. Νμζ χρεώσουν και οι δύο 100 την ώρα. Πάεις αν έχει πολλές καβλες, αλλα μετά φεύγεις και παραμηλας μόνος σου για δύο ώρες: Θεέ μου, τι γάμησα; Πώς εφτασαμε τόσο χαμηλά;

Για την Αναστασία, διάβασα οτι είναι καλή. Ότι στα 120 γαμάς και κολο και γενικά εν βρώμικη, της αρέσουν τα περίεργα. Δεν είχα την ευκαιρία να πάω ακόμα σ' αυτή, νομίζω είναι η επόμενη. Κλείνει γρήγορα, νμζ στις 21.00 το βράδυ, και πάντα μπορώ μετά τις 21.30, οπότε δεν έκατσε. Θά δω μήπως θά πάω την επόμενη αν έχει ακόμη αγγελία.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
η 1η ειναι η αναστασια, επια παρα πολεσ φοες, παντα πιπα χορις πλαστικο χυσιμο στωμα, γλυωιμο πυ πισο, τοπ η πιπα της, απο κολο δεν την πηρα ποτε, σεξ διαφοες στασης, εχει φορες επειγενα μονο για πιπα χυσιμο κε εφεβγα, την βαρεθηκα πλεον ομος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.195
Πόντοι
3.656
Όλα τα ναυαγια βιζιτες στην Κύπρο μαζεμενες είναι
Ταιριάζουν με τους πελάτες ίσως

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
614
Πόντοι
86
Η τρίτη στο 50αρακι αξίζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μην πετάτε λεφτά λεμε!
Ποια είναι η Μαρία?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
η 1η ειναι η αναστασια, επια παρα πολεσ φοες, παντα πιπα χορις πλαστικο χυσιμο στωμα, γλυωιμο πυ πισο, τοπ η πιπα της, απο κολο δεν την πηρα ποτε, σεξ διαφοες στασης, εχει φορες επειγενα μονο για πιπα χυσιμο κε εφεβγα, την βαρεθηκα πλεον ομος
Στα πόσα χρήματα αυτά όλα;

gousgounis47

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
Παιδιά δοκίμασε κανείς αυτή έχει καιρό που την βλέπω αλλά κανένα σχόλιο

Συνημμένα

• D3A12C00-6961-43DE-9FEC-C946394EFAA3.png
    D3A12C00-6961-43DE-9FEC-C946394EFAA3.png
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 51

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
826
Πόντοι
86
εν τω μεταξυ θυμαμαι xenitemene δεν σου ειχε πολυ αρεσει αυτη στην αρχη, αναρωτιοσουνα αν κατι πηγαινε λαθος με αυτη επειδη ειχε τοτε κιλα παραπανω κτλ. η μαρια ειναι μια χαρα. δεν κοιταει ρολοι χαρουμενη χαμογελαστη γλυφει αρχιδια κανει καλη πιπα στο 50αρικο .τωρα αδυνατησε λιγο(οχι πολυ) ειναι καλυτερα. πως θα γινει να την πεισουμε να δωσει κωλο με κανα 20αρικο max extra

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
εν τω μεταξυ θυμαμαι xenitemene δεν σου ειχε πολυ αρεσει αυτη στην αρχη, αναρωτιοσουνα αν κατι πηγαινε λαθος με αυτη επειδη ειχε τοτε κιλα παραπανω κτλ. η μαρια ειναι μια χαρα. δεν κοιταει ρολοι χαρουμενη χαμογελαστη γλυφει αρχιδια κανει καλη πιπα στο 50αρικο .τωρα αδυνατησε λιγο(οχι πολυ) ειναι καλυτερα. πως θα γινει να την πεισουμε να δωσει κωλο με κανα 20αρικο max extra
Ισχύει.
Δεν ξαναπήγα αν και στα 50€ είναι εγγύηση.
Αλλά πέρα από τα κιλά ήταν σαν να γαμουσα πηγάδι και με χάλαγε λίγο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Tech86

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

Επίσκεψη λοιπόν και εγώ στη Μαρία για δοκιμή, πάνω κάτω όπως τα περίμενα, πίπα καλή με αρκετή προσπάθεια, μεγαλόσωμη και μεγάλη σε ηλικία, πολύ άσχημη κατά τη γνώμη μου δεν θα ξαναπάω. Καλύτερα να έδινα το έξτρα 20αράκι στη Μαρίνα, δεν έχει βάλει αγγελία αλλά άρχισε δουλειά σήμερα της έχω μιλήσει αλλά δεν βόλεψαν οι ώρες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom