papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 635
- Πόντοι
- 86
Εσείς φταίτε που τους δίνετε τόσα πολλά χρήματα250 μια ωρα. Κλαίω τα λεφτά μου!!!
Σίγουρα δίνει.Marina
Hello. My name is Marina and with me you will forget absolutely everything, and we will plunge into our world of erotic pleasure and relaxation! I can do anything that will give you a lot of fun!...m.bazaraki.com
Αυτή δίνει κώλο; και αν ναι πόσα;
Βλέπεις ότι βρωμάει από την αρχή, κάθεσαι παρόλο που δεν έπρεπε, και δίνεις και 250ευρώ;250 μια ωρα. Κλαίω τα λεφτά μου!!!
Εκλεισες 1 ωρα σε κοπελα που δεν ξαναπηγες, ψευτικο προφιλ, σε εστησε, αλουτη και εμεινες κιολας ρε φιλε;250 μια ωρα. Κλαίω τα λεφτά μου!!!
Username checks outVasilias Kavlos έγραψε:
250 μια ωρα. Κλαίω τα λεφτά μου!!!
Εκλεισες 1 ωρα σε κοπελα που δεν ξαναπηγες, ψευτικο προφιλ, σε εστησε, αλουτη και εμεινες κιολας ρε φιλε;
Ρε φίλε της έστειλα μήνυμα και μου λέει μίνιμουμ 1 ώρα 250 ευρώ. Εγώ νόμιζα ότι ήταν αληθινό προφίλ γιατί ήταν verified, λαλώ ΟΚ. Μετά πάω, περιμένω λίγο, στο τέλος γίνεται μισάωρο και λαλεί μου έλα πάνω, λαλώ εντάξει άτε. Πάω μέσα, άλλη κοπέλα, εντάξει εμφάνιση πάλι λέω άτε να μεν μας μείνει η καύλα. Μετά μπαίνει, κατουρά και βγαίνει. Της λέω θα κάνεις μπάνιο; Μου λέει έκανα. Λέω ντάξει θα γαμήσω αφού ήρθα και δεν θα την ξαναπάρω. Έτσι έγινε.Εκλεισες 1 ωρα σε κοπελα που δεν ξαναπηγες, ψευτικο προφιλ, σε εστησε, αλουτη και εμεινες κιολας ρε φιλε;
Ρε φίλε φοβήθηκα μην γίνει καμιά ιστορία γιατί ήμασταν σε ξενοδοχείο. Μου φάνηκε τρελή αυτή. Αν ξεκινούσε να φωνάζει θα γινόμασταν ρεζίλι. Τι να έκανα δηλαδή;Βλέπεις ότι βρωμάει από την αρχή, κάθεσαι παρόλο που δεν έπρεπε, και δίνεις και 250ευρώ;
Πραγματικά τι σκεφτόσουν τότε;
Μου είπε μινιμουμ 1 ώρα ρε φίλε, και μου άρεσε στο προφίλ. Λέω χαλάλι. Πού να ήξερα!Εσείς φταίτε που τους δίνετε τόσα πολλά χρήματα
Ρωσίδα σχετικά περιποιημένη, γύρω στα 35κάτι, με το κλασικό βυζί που εξαφανίζεται όταν είναι ανάσκελα. Μένει με ακόμα μια φίλη της στο διαμέρισμα.Ruslana δοκιμασε κανις?
50 με 60 για ολα σχεδονΚαι τι χρεώνει?
οποτε εσι μιλας για την στελλα? αξιζει λεσ τοτε το προγραμα τον 30 λεπτον, ελπιζω να εμεινε ετσητην συγκεκρημενη θυμουμετιν ακομα ηταν του σαφαρι επιασα την duo με μια αλλη κοπελα δεν θυμαμε τα ονοματα που εχαν στο σαφαρη αλλα δεν πεζοταν μαζι η συγκεκριμενη οσο την γαμουσα εθελε μεχρι και squirting οπως το πορνο θα την επισκευτω ξανα σηγουρα
βρηκα το review που έκανα τότε στο σαφαρι ήταν τελεια τώρα δεν γνωρίζω αν πας ενημέρωσε μας να πάμε και εμείςοποτε εσι μιλας για την στελλα? αξιζει λεσ τοτε το προγραμα τον 30 λεπτον, ελπιζω να εμεινε ετση
Και πολύ καλά έκανε και μπράβο τουΕντάξει επειδή πιάσαμε όλοι το παιδί και τον κράζουμε, τον παραδέχομαι που είχε το θάρρος να βγει να παραδεχτεί το λάθος του.
Γιατί είμαι σίγουρος πολλοί άλλοι κάνουν από εδώ μέσα τα ίδια και μετά δεν το λένε ή βγαίνουν και λένε τι ωραία ήταν με την εσκορτ που με 250€ έκανε ξεπετα.
από τη στιγμή που δεν είναι η ίδια λογικό να μην ισχύουν και όλα τα άλλα που είπε, ήδη είπε το πρώτο ψέμα γιατί να μην είπε και για τα υπόλοιπα?Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά; Εσείς αν πάτε και είναι άλλη κοπέλα τι κάνετε; Της λέτε φεύγω γιατί δεν είσαι η ίδια με το προφίλ;
Θα σου τα χώσω πάλι και κρίμα γιατί φαίνεσαι καλό παιδί.Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά; Εσείς αν πάτε και είναι άλλη κοπέλα τι κάνετε; Της λέτε φεύγω γιατί δεν είσαι η ίδια με το προφίλ;
ευχαριστω! ναι θα ενημερωσω αν τυχειβρηκα το review που έκανα τότε στο σαφαρι ήταν τελεια τώρα δεν γνωρίζω αν πας ενημέρωσε μας να πάμε και εμείς
Παιδιά, δεν ξέρω, αλλά κατά την άποψη μου κάτι τέτοιο πρέπει να υποστηρίξουμε. Λόγο των υπηρεσιών που προσφέρει και μάλιστα και λόγο του ποσού που θέλει, πάρα την έχουμε βαρεθεί. Από μένα έγινε υποψήφια για Παρασκευήειναι αυτη που μολοισ αναφεραμε πιο πανω! τα κανει οντος ολα αλα εγω την βαρεθηκα