xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.878
- Πόντοι
- 3.846
Έχουμε αναφερθεί για την Vika ξανά.Μετά από μια δύσκολη αναζήτηση τη Δευτέρα με τις προαναφερθείσες από bazaraki των τελευταίων ημερών σας παραθέτω τη διαδρομή μου:
Nathasha
Μου ζήτησε €70 με owo, της πρότεινα για €60 κάπου εκεί κοστολόγησα τις υπηρεσίες της μαζί με το ρίσκο του άγνωστου αλλά αρνήθηκε οπότε έφαγε Χ.
Anastasia
Anastasia είχε δεχτεί για €60 και έδωσε το πράσινο φως να πάω, μόλις έφθασα μου ζήτησε να την περιμένω γιατί ήταν απασχολημένη, εννοείτε ότι έφυγα. Μετά ξεκίνησε τα baby please come I’m sorry με τα emoticons που κλαίνε. Απ΄ ότι φαίνεται με αυτά που διάβασα από τον φίλο πιο πάνω μου βγήκε σε καλό.
Elsa
Μια άλλη Elsa (οδός Σαριπόλου μεταξύ ταχυδρομείου και Δημαρχείου) με έστησε για κανένα 20λ, πάλι μάλλον για καλό, επέμενε ότι ήταν αυτή της φώτο, είχε στείλει selfie story αλλά στο call whatsapp ακουγόταν σαν μαύρη (καλά αγγλικά με αφροαμερικάνικη προφορά).
Τελικός προορισμός
Vika
Την βλέπω καιρό με την ίδια αγγελία σε διάφορες επαρχίες, είναι Ουκρανή, κάτω από 27, ωραίο σώμα με καμπύλες όπως στις φώτο, ωραίο πρόσωπο, κόστος ήταν €70 τα 30λ, στοματικό μόνο με πλαστικό, διάφορες στάσεις δεν είπε όχι σε κάτι. Στο πρώτο 10λεπτο ήταν ορεξάτη, και ευδιάθετη μετά δεν ξέρω τι έγινε, μπορεί να πήγα σε ώρα αιχμής, μου φάνηκε ότι βιαζόταν να τελειώσω να φύγω. Δεν θα πω τίμια, αλλά μέτρια εμπειρία για τα λεφτά που ζητάει.
Είναι από γραφείο, τελείως στάνταρ υπηρεσία, πάντα με καποτα τα πάντα, φιλιά δε δίνει,δάχτυλα δεν αφήνει.
Η Νατασα από πού είναι;
Ελπίζω να ρώτησες.