Η Μαριαννα φιλε ειναι καλαμαρου εχω να πω ειναι αρκετα καλη. 50 ευρο αρχίζει το προγραμμα μεχρι 100 για φετιχ. Πιππα χωρις προφιλαχτικο, 69 δεχετε αλλα για δαχτιλο και φιλια δεν ρωτισα, αλλα αποτι εκαταλαβα καμνει αρκετα πραματα, επειδει ισσεν ενα strap-on τερατουργιμα πας το γραφειο τις. Το μονο εβαλλε πανο στο σωμα τις κρεμα τζαι πρεπει ναα ισσεν χρωμα πανο επειδη στιν 69 αμαν εβουττισα τα κολομερκα τις τζαι που ειρτα σπιτι τζαι ιδα τον καθρεφτη ειμουν χλωμος όπως τον αρωστιμενο που το χρωμα τις κρεμας, επιρε μου λια δεφτερολετα να καταλαβω οτι εν η κρεμα τις, τζαι αχχωθικα στην αρχη αντα τζαι ιδα την φατσα μου ετσι σκεδιο οσπου να το καταλαβω, παλε καλα που εν εκυκλοφωρισα πουποτε αλλου μετα τζαι ειταν να νομιζουν οτι βαλλω make-up ειταν να μας πεζζουν τενεκκε. Εν λιο γεματουα αλλα ωραιο κολο, ευγενικη πας το 1.70 μελχρινη τζαι πολλα συζητισιμη. Ηλικία 30 -34 θα την έβαλλα. Αν σε περνει μια επίσκεψη δεν θα κλαψεις τα λεφτα σου παντοςη μαριανα η καλαμαρου τι λει ? το προγραμα της αν μπορις να πις λεπτομρειες?
Τελευταία τροποποίηση: