xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.878
- Πόντοι
- 3.846
ROXY οταν λες εννοεις το ΜΑΧΙ κατω στην παραλιακη; μου ειπαν οτι εκει πας διαλεγεις κοριτσι και παιρνεις για το σπιτι, ισχυει;Το άνεμος είναι κτίρια με ενοικιαζόμενα δωμάτια και φέρνει συχνά ρωσικα μιλφακια.
Στριπ έχει το ROXY αλλά ποτέ δεν δοκίμασα προσωπικά.
Από μασάζ έχει πολλές επιλογές στο bazaraki.
Μπέρδεψα το όνομα.ROXY οταν λες εννοεις το ΜΑΧΙ κατω στην παραλιακη; μου ειπαν οτι εκει πας διαλεγεις κοριτσι και παιρνεις για το σπιτι, ισχυει;
Είχα αναφερθεί πριν καιρό σε αυτήν εδώ για να βοηθήσω και άλλους, ότι την επισκέφτηκα και την έκοψα από την αρχή ότι είναι παλτό γιατί μιλούσε με μαγκικο στυλ και έφυγα αμέσως.Επίσκεψη χτες.Alexandra
Hello gentlemen, my name is Alexandra a beautiful, slender, clean blonde with large natural breasts.PHOTOS REAL !DONT ASK FOR ADDITIONAL PHOTOS! I prefer clean and cultured gentlemen, If you want...m.bazaraki.com
Όμορφο κορίτσι αλλά λίγες υπηρεσίες χωρίς φιλια γλύψιμο δακτυλα κλπ..Λίγο σπαστική κιόλας.
60ε απλά τον χώνεις σε κατι όμορφο.Δεν θα ξαναπήγαινα
Παλιες καλες εποχες στο Dargento και Maxim οπου αν ηθελες να περασεις καλα πηγαινες επινες τα ποτα σου, εκοβες τη κουβεντα σου και επαιρνες κοριτσι μεχρι ρο πρωι. Και ολη η ιστορια το πολυ 250 ευρω , αντε 280.Μπέρδεψα το όνομα.
Αυτό εννοούσα.
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες για να φορτώσεις κοριτσι αλλά το θέμα είναι το κόστος.
επειδή δε γνωρίζω, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη?? ή μόνο αν γουστάρει το κορίτσι κλπ κ οι συνθήκες είναι καλές?? πως γίνεται η φάση?? κ φόρτωμα κοριτσιού γίνεται σε σε χώρο της η κ στον δικό μου?/Παλιες καλες εποχες στο Dargento και Maxim οπου αν ηθελες να περασεις καλα πηγαινες επινες τα ποτα σου, εκοβες τη κουβεντα σου και επαιρνες κοριτσι μεχρι ρο πρωι. Και ολη η ιστορια το πολυ 250 ευρω , αντε 280.
Τωρα θα θελεις κανενα 500αρι για κανενα 2ωρο να ρθει μαζι σου.
Επειδή είχα πετύχει παλιότερα τέτοια κατάσταση, λογικά θα ισχύει το παρακάτω:επειδή δε γνωρίζω, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη?? ή μόνο αν γουστάρει το κορίτσι κλπ κ οι συνθήκες είναι καλές?? πως γίνεται η φάση?? κ φόρτωμα κοριτσιού γίνεται σε σε χώρο της η κ στον δικό μου?/
Δεν το θυμόμουν αλλιως δεν θα πήγαινα καν.Είχα αναφερθεί πριν καιρό σε αυτήν εδώ για να βοηθήσω και άλλους, ότι την επισκέφτηκα και την έκοψα από την αρχή ότι είναι παλτό γιατί μιλούσε με μαγκικο στυλ και έφυγα αμέσως.
Εσύ δυστυχώς απλά επιβεβαιωσες το χάλι της.
πηγα εγω εκει πριν 2 μηνες, οπως τα λετε ειναι για το ρογιαλτη δυστυχωςεπειδή δε γνωρίζω, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη?? ή μόνο αν γουστάρει το κορίτσι κλπ κ οι συνθήκες είναι καλές?? πως γίνεται η φάση?? κ φόρτωμα κοριτσιού γίνεται σε σε χώρο της η κ στον δικό μου?/
Η αγγελία υπάρχει εδώ και πολλές βδομάδες με αυτό το όνομα.DIANA και αυτη καινουργια παρουσια
Μακριά από την τελευταία.Κοπελια επισκεφτηκατε καποια απο τις finalist για την επομενη εξοδο μου?
εβαλα εναν δικο μου ταξιτζη και πηγε και ρωτησε, μου ειπε 150 η κοπελα + 250 το μαγαζί, για ραντεβού μετά τις 3 που κλείνουν - εξωφρενικά τα ποσά μου φαίνονται, αλλά δεν ξέρω μήπως στο επί τόπου σηκώνει παζάρεμα...Μπέρδεψα το όνομα.
Αυτό εννοούσα.
Μπορεί να ισχύει αυτό που λες για να φορτώσεις κοριτσι αλλά το θέμα είναι το κόστος.