mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Εχω γραψει παλια γιαυτη, πηγα 2 φορες, με εστησε τη μια, ομορφη κοπελα αλλα λιγο ξεπετα φαση. Πρεπει να ειχε αρκετη πελατεια γιατι δεν ζητουσε πολλα θυμαμαι
Κάτι θυμάμαι.Εχω γραψει παλια γιαυτη, πηγα 2 φορες, με εστησε τη μια, ομορφη κοπελα αλλα λιγο ξεπετα φαση. Πρεπει να ειχε αρκετη πελατεια γιατι δεν ζητουσε πολλα θυμαμαι
Λιγα πραγματαΚάτι θυμάμαι.
Σου είχε κάνει ακαπωτο μπουκι;
Αφήνει γλύψιμο σε εκείνη;
Κάτι θυμάμαι.
Σου είχε κάνει ακαπωτο μπουκι;
Αφήνει γλύψιμο σε εκείνη;
Μοιάζει πολύ ωραίο μωράκι και να κάνει ακαπωτο μπουκι ψήνομαι να το δοκιμάσω.Λιγα πραγματα
Ακαπωτο ναι, δεν θυμαμαι για γλυψιμο. Ηταν 60 το μισαωρο αλλα εχει πανω απο χρονο
Κάθε 2,3 μήνα αν γίνεται γιατί όχι;περιμένω τουλάχιστον κάποιον να πει, τούτη η μαύρη ήταν μοντέλλο, και θα πάω.. αλλά ούτε καν καλές δεν μας φέρνουν..
και ακόμα δεν μπήκε ο χειμώνας, τα ταξιδάκια Αθήνα αρχίζουν να είναι ανάγκη
Ναι, ναι, έχεις δικαιοΑπό τις 54 αγγελίες σήμερα, οι 40 πρέπει να είναι μαύρες...
Μακάρι να υπήρχε φίλτρο να έβγαζε μόνο τις υπόλοιπες.
Αλλά μαύρο χάλι η αγορά.
εσύ που ξέρεις παραπάνω τι παίζει Αθήνα, ποιες ιστοσελίδες είναι καλύτερες για Αθήνα; συνήθως πάω σε δρόμους με μπουρδέλλα και βρίσκω καλά κομάτια σε τιμές χώμα, αλλά φαντάζομαι παίζουν καλύτερα Ρωσίδια σε λογικές τιμές σε αγγελίες όπως στο μπαζαράκι. από το φόρουμ δεν βγάζεις και εύκολα λογαριασμόΚάθε 2,3 μήνα αν γίνεται γιατί όχι;
Τρομερή ποικιλία και καλές τιμές.
Δεν παίζω με σελίδες φίλε.εσύ που ξέρεις παραπάνω τι παίζει Αθήνα, ποιες ιστοσελίδες είναι καλύτερες για Αθήνα; συνήθως πάω σε δρόμους με μπουρδέλλα και βρίσκω καλά κομάτια σε τιμές χώμα, αλλά φαντάζομαι παίζουν καλύτερα Ρωσίδια σε λογικές τιμές σε αγγελίες όπως στο μπαζαράκι. από το φόρουμ δεν βγάζεις και εύκολα λογαριασμό
Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες επικοινωνίας;Εγώ πάω στο κινεζακη πίσω από ντεμπεχαμ παραλιακό 40€ πιπα χωρίς καλό γαμιση
Εγώ πάω στο κινεζακη πίσω από ντεμπεχαμ παραλιακό 40€ πιπα χωρίς καλό γαμιση
Ναι για αυτήν μιλώ, γιατί?Ειναι για αυτή που μιλάς?Nina | €50
Hi Guys, come enjoy a relaxing time go home with a big Smile !! Phone me any time !! Chow chow x - Ερωτικοι συνοδοι στην Λεμεσο ❤️ Η υπηρεσίες ερωτικών συνοδών στην Λεμεσο είναι η απάντηση στην μοναξια. Στην Κυπρο, ..(#660678GR)www.offer.com.cy
Τίποτα απλά ρωτάωΝαι για αυτήν μιλώ, γιατί?
Ναι έχει καλό πρόγραμμα στα 50€. Δοκίμασα πριν κανένα μήνα.Marina τουτη εν οτι πιο νορμαλ πεζει πλεον στο μπαζαρακι για λεμεσο.. εξανα ειδα και πιο παλια αγγελιες της, δεν δοκιμασα, νομιζο καμνη κλασικο προγραμα
νομιζο την πηρα τηλ πριν μηνες.. 50 ευρω κλασικο προγραμα, νομιζωο δεν δεχετε τελιομα στο στωμα, και πιπα με πλαστικο ? οταν λεσ καλο προγραμα εκανε κατι σπεσιαλ?Ναι έχει καλό πρόγραμμα στα 50€. Δοκίμασα πριν κανένα μήνα.
Αλλά είναι δύσκολη στο τηλέφωνο κάποιες φορές.
Μπορεί να στο κλείσει επειδή δε μιλάει καλά αγγλικά και δεν καταλαβαίνει κάποιες φορές.