www.bazaraki.com
Έστειλα σε αυτην χθες, μου απάντησε:
GFE
Classic Sex Wprotection
Oral sex without condom
French kissing
Erotic massages
Stripties
All positions 69
120 euros, 1h
80 euros 30 minutes
Την ρώτησα για 15λεπτο μου είπε 60 ευρώ.
Λέω να πάω να δοκιμάσω. Μου είπε οτι μένει στο Lobelia Apartmanets (φίλε xenitemene δεν ξέρω αν είναι μια απο αυτές που μίλησες). Της λέω σε 25 λεπτά είμαι εκεί. Της στέλνω στην μισή ωρα και την ρωτώ αριθμό. Μου λέει νόμιζα οτι μου έλεγες ψέματα και οτι δεν θα ερχόσουν. Μόλις ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά και μου έλεγε συγνώμη και τέτοια. Ψηλονευρίασα εγώ και της λέω ποιος ο λόγος να σου πω ψέματα και μου απαντά οτι το κάνουν πολλοί. (Σημειώστε οτι συνομιλούσαμε μέσω μηνυμάτων για 10-15 λεπτά ενώ μου είχε πει ότι ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά. Σε μια φάση μου λέει μόλις τελείωσα το μπάνιο και σε περιμένω. Παραξενεύτηκα εγώ, πως γίνεται να είχε πελάτη και σε 10-15 τον τελείωσε και έκανε και μπάνιο. Τελος πάντων είπα να ρ
ισκάρω να παω γιατί βαριόμουν να βρω κάτι άλλο . Μπήκα μέσα και δεν ήταν αυτή αλλά αύτη https://www.bazaraki.com/adv/4012192_amazing-blowjob-full-program/. Όχι άσχημη. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου είπε που περίμενα για βλακεία της ενω απο μηνυμάτα μου έλεγε περίμενε να τε
λειώσω, και συγνώμη και ντρέπομαι τώρα, και θα περάσεις καλά και τέτοιες βλακείες. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν με είδε ήταν πόση ώρα θα μείνω, της λέω 15 λεπτά και αμέσως μου λέει 60 ευρώ. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν θα περάσω καλά. Έβγαλε τα ρούχα της μου είπε ξάπλωσε, μου έκανε μπούκη ακάπωτο, μέτρια φάση, μετά βγήκε απο μόνη της πάνω μου για 2-3 λεπτά, μετά την γύρισα για doggy όπου την σφυροκοπούσα για τα καλά, φαίνεται δεν άντεχε άλλο και μου είπε τελείωσε ο χρόνος και πρέπει να τελειώσεις, συνέχισα για 2-3 λεπτά ακόμα και δεν είχα τελειώσει μέχρι που μου έκανε handjob και τελείωσα πάνω στα βυζιά της. Απο σώμα ειναι κορμάρα, έχει απίστευτη κωλάρα αλλά τα βυζιά μικρά πολυ πεσμένα σαν αγελάδας. Γενικό σχόλιο, δεν μου άρεσε η όλη εμπειρία, γιατί απλά μόνο τα λεφτά την νοιάζουν και όχι να περάσουμε και οι 2 καλά, με όλες έκανα κουβεντούλα πριν και μέτα με αστεία κτλπ και περνούσες ωραία τον χρόνο σου, αυτή με το ζόρι μιλούσε. Α και μου είχε πει είναι απο Μολδαβία. Επίσης διαμέρισμα καθαρό, όταν τελειώσαμε πήγε στο μπάνιο καθαρίστηκε και έκανε στοματίκο διάλυμα. Αυτά απο μένα, και απολογούμε αν ανέφερα την περιπέτεια λεπτομερώς.