Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
486
Πόντοι
21
Το λοιπόν, η αγαπητή μας κυβέρνηση την όποια ψηφίσαμε μας έκλεισε το εναέριο χώρο για ρωσικά αεροπλάνα και επόμενος μας έκλεισαν και η ροή των μουνιών για γαμήσι. Τάσο πολύ προσέχουν τα πορτοφόλια μας. Κυρώσεις από ΕΕ, δικαιολογία. Άλλα επιλεκτικά μόνο. Βλέπε παρακάτω, παρακαλώ.
ScreenShot_20220313082313_LI.jpg
ScreenShot_20220313082524_LI.jpg
ScreenShot_20220313082601_LI.jpg
ScreenShot_20220313082620_LI.jpg
ScreenShot_20220313082636_LI.jpg

Έτσι είναι όταν η ιδεολογία προσπερνάει το μυαλό.

Και μη νομίζετε, ότι αυτό αφοράει μόνο το σήμερα, ήταν και εχθές το ίδιο!
Φιλε ειναι απλα οι προγραμματισμενες πτησεις. Δεν εκτελουνται:

Συνημμένα

• Screenshot_20220313-155618_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220313-155618_WhatsApp.jpg
    505 KB · Εμφανίσεις: 67

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
Φιλε ειναι απλα οι προγραμματισμενες πτησεις. Δεν εκτελουνται:
Φίλε, εχθές το παρακολουθούσα όλο απόγευμα, νομίζεις. Βλέπε το κάθε ώρα και να καταλάβεις, έχει πολλά Cancel τα αναφέρουν!!

Blue_hunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
60
Πόντοι
0

Έστειλα σε αυτην χθες, μου απάντησε:
GFE
Classic Sex Wprotection
Oral sex without condom
French kissing
Erotic massages
Stripties
All positions 69
120 euros, 1h
80 euros 30 minutes

Την ρώτησα για 15λεπτο μου είπε 60 ευρώ.

Λέω να πάω να δοκιμάσω. Μου είπε οτι μένει στο Lobelia Apartmanets (φίλε xenitemene δεν ξέρω αν είναι μια απο αυτές που μίλησες). Της λέω σε 25 λεπτά είμαι εκεί. Της στέλνω στην μισή ωρα και την ρωτώ αριθμό. Μου λέει νόμιζα οτι μου έλεγες ψέματα και οτι δεν θα ερχόσουν. Μόλις ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά και μου έλεγε συγνώμη και τέτοια. Ψηλονευρίασα εγώ και της λέω ποιος ο λόγος να σου πω ψέματα και μου απαντά οτι το κάνουν πολλοί. (Σημειώστε οτι συνομιλούσαμε μέσω μηνυμάτων για 10-15 λεπτά ενώ μου είχε πει ότι ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά. Σε μια φάση μου λέει μόλις τελείωσα το μπάνιο και σε περιμένω. Παραξενεύτηκα εγώ, πως γίνεται να είχε πελάτη και σε 10-15 τον τελείωσε και έκανε και μπάνιο. Τελος πάντων είπα να ρισκάρω να παω γιατί βαριόμουν να βρω κάτι άλλο . Μπήκα μέσα και δεν ήταν αυτή αλλά αύτη https://www.bazaraki.com/adv/4012192_amazing-blowjob-full-program/. Όχι άσχημη. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου είπε που περίμενα για βλακεία της ενω απο μηνυμάτα μου έλεγε περίμενε να τελειώσω, και συγνώμη και ντρέπομαι τώρα, και θα περάσεις καλά και τέτοιες βλακείες. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν με είδε ήταν πόση ώρα θα μείνω, της λέω 15 λεπτά και αμέσως μου λέει 60 ευρώ. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν θα περάσω καλά. Έβγαλε τα ρούχα της μου είπε ξάπλωσε, μου έκανε μπούκη ακάπωτο, μέτρια φάση, μετά βγήκε απο μόνη της πάνω μου για 2-3 λεπτά, μετά την γύρισα για doggy όπου την σφυροκοπούσα για τα καλά, φαίνεται δεν άντεχε άλλο και μου είπε τελείωσε ο χρόνος και πρέπει να τελειώσεις, συνέχισα για 2-3 λεπτά ακόμα και δεν είχα τελειώσει μέχρι που μου έκανε handjob και τελείωσα πάνω στα βυζιά της. Απο σώμα ειναι κορμάρα, έχει απίστευτη κωλάρα αλλά τα βυζιά μικρά πολυ πεσμένα σαν αγελάδας. Γενικό σχόλιο, δεν μου άρεσε η όλη εμπειρία, γιατί απλά μόνο τα λεφτά την νοιάζουν και όχι να περάσουμε και οι 2 καλά, με όλες έκανα κουβεντούλα πριν και μέτα με αστεία κτλπ και περνούσες ωραία τον χρόνο σου, αυτή με το ζόρι μιλούσε. Α και μου είχε πει είναι απο Μολδαβία. Επίσης διαμέρισμα καθαρό, όταν τελειώσαμε πήγε στο μπάνιο καθαρίστηκε και έκανε στοματίκο διάλυμα. Αυτά απο μένα, και απολογούμε αν ανέφερα την περιπέτεια λεπτομερώς.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846

GFE
Classic Sex Wprotection
Oral sex without condom
French kissing
Erotic massages
Stripties
All positions 69
120 euros, 1h
80 euros 30 minutes

Λέω να πάω να δοκιμάσω. Μου είπε οτι μένει στο Lobelia Apartmanets (φίλε xenitemene δεν ξέρω αν είναι μια απο αυτές που μίλησες). Της λέω σε 25 λεπτά είμαι εκεί. Της στέλνω στην μισή ωρα και την ρωτώ αριθμό. Μου λέει νόμιζα οτι μου έλεγες ψέματα και οτι δεν θα ερχόσουν. Μόλις ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά και μου έλεγε συγνώμη και τέτοια. Ψηλονευρίασα εγώ και της λέω ποιος ο λόγος να σου πω ψέματα και μου απαντά οτι το κάνουν πολλοί. (Σημειώστε οτι συνομιλούσαμε μέσω μηνυμάτων για 10-15 λεπτά ενώ μου είχε πει ότι ήρθε πελάτης πριν 3 λεπτά. Σε μια φάση μου λέει μόλις τελείωσα το μπάνιο και σε περιμένω. Παραξενεύτηκα εγώ, πως γίνεται να είχε πελάτη και σε 10-15 τον τελείωσε και έκανε και μπάνιο. Τελος πάντων είπα να ρισκάρω να παω γιατί βαριόμουν να βρω κάτι άλλο . Μπήκα μέσα και δεν ήταν αυτή αλλά αύτη https://www.bazaraki.com/adv/4012192_amazing-blowjob-full-program/. Όχι άσχημη. Ούτε ένα συγνώμη δεν μου είπε που περίμενα για βλακεία της ενω απο μηνυμάτα μου έλεγε περίμενε να τελειώσω, και συγνώμη και ντρέπομαι τώρα, και θα περάσεις καλά και τέτοιες βλακείες. Το πρώτο πράγμα που μου είπε όταν με είδε ήταν πόση ώρα θα μείνω, της λέω 15 λεπτά και αμέσως μου λέει 60 ευρώ. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν θα περάσω καλά. Έβγαλε τα ρούχα της μου είπε ξάπλωσε, μου έκανε μπούκη ακάπωτο, μέτρια φάση, μετά βγήκε απο μόνη της πάνω μου για 2-3 λεπτά, μετά την γύρισα για doggy όπου την σφυροκοπούσα για τα καλά, φαίνεται δεν άντεχε άλλο και μου είπε τελείωσε ο χρόνος και πρέπει να τελειώσεις, συνέχισα για 2-3 λεπτά ακόμα και δεν είχα τελειώσει μέχρι που μου έκανε handjob και τελείωσα πάνω στα βυζιά της. Απο σώμα ειναι κορμάρα, έχει απίστευτη κωλάρα αλλά τα βυζιά μικρά πολυ πεσμένα σαν αγελάδας. Γενικό σχόλιο, δεν μου άρεσε η όλη εμπειρία, γιατί απλά μόνο τα λεφτά την νοιάζουν και όχι να περάσουμε και οι 2 καλά, με όλες έκανα κουβεντούλα πριν και μέτα με αστεία κτλπ και περνούσες ωραία τον χρόνο σου, αυτή με το ζόρι μιλούσε. Α και μου είχε πει είναι απο Μολδαβία. Επίσης διαμέρισμα καθαρό, όταν τελειώσαμε πήγε στο μπάνιο καθαρίστηκε και έκανε στοματίκο διάλυμα. Αυτά απο μένα, και απολογούμε αν ανέφερα την περιπέτεια λεπτομερώς.
Είσαι ωραίος γιατί μας έσωσες και έδωσες και λεπτομέρειες.
Όπως ανέφερα και νωρίτερα, 80-90% είναι μούφες οι αγγελίες από Lobelia.
Την σκεφτόμουν και εγώ να την επισκεφτώ τη συγκρεκριμένη γιατί στης φώτο είναι μουνάρα, αλλά αφού βγαίνουν άλλες, εγώ θα έφευγα.

Blue_hunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
60
Πόντοι
0
Είσαι ωραίος γιατί μας έσωσες και έδωσες και λεπτομέρειες.
Όπως ανέφερα και νωρίτερα, 80-90% είναι μούφες οι αγγελίες από Lobelia.
Την σκεφτόμουν και εγώ να την επισκεφτώ τη συγκρεκριμένη γιατί στης φώτο είναι μουνάρα, αλλά αφού βγαίνουν άλλες, εγώ θα έφευγα.
Ακριβώς. Και εμένα μου άρεσε αύτη, μικροκαμωμένη με ωραία βυζία και γλυκούλα.

Έμεινα γιατί βαριώμουν να συεννεοθώ με άλλη, και δεν είχα και καμιά άλλη υπόψη. Ήταν και αργά την νύχτα.

Άσε και που με έγραψε η αστυνομία στον αυτοκινητόδρομο καθώς πήγαινα σε αυτήν. Γαμησέ τα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746

GFE
Classic Sex Wprotection
Oral sex without condom
French kissing
Erotic massages
Stripties
All positions 69
120 euros, 1h
80 euros 30 minutes

Δεν ξέρω, πως το περιγράφεις θα άξιζε κάτι σαν- Κλείσε το στόμα και κάνε τη δουλειά σου, δεν παίρνεις λεφτά για να περάσεις καλά, σε πληρώνω για να χύνω και εσύ στα αρχίδια μου. Για να καταλάβει το λάθος.

Ευχαριστώ, μου γλυτωσες λεφτά.

Blue_hunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
60
Πόντοι
0

Καυλιάρα αλλά με βάση κάποιας έρευνας που έκανα τώρα, μάλλον είναι φεικ.

MetArt - Candice B BY Leonardo - TESTULA

Εδώ με πιο πολλές φωτος με καλύτερη ανάλυση. Στην σελίδα που έστειλα λέει είναι μια Candice B (Candice Brielle το πλήρες όνομα όταν το έψαξα). ΄Όταν γράψετε στο google για αυτό το όνομα θα δείτε ότι είναι μοντέλο απο Ουκρανία το οποίο έκανε και φωτογραφίσεις στο Playboy (2014-2015).

Λέει ότι μένει κοντά στο Pagoda restaurant, δεν ξέρω σε ποια apartments ακριβώς. Δεν έχει όμως σημασία εφόσον μάλλον είναι φεικ.

Τελευταία τροποποίηση:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846

Καυλιάρα αλλά με βάση κάποιας έρευνας που έκανα τώρα, μάλλον είναι φεικ.

MetArt - Candice B BY Leonardo - TESTULA

Εδώ με πιο πολλές φωτος με καλύτερη ανάλυση. Στην σελίδα που έστειλα λέει είναι μια Candice B (Candice Brielle το πλήρες όνομα όταν το έψαξα). ΄Όταν γράψετε στο google για αυτό το όνομα θα δείτε ότι είναι μοντέλο απο Ουκρανία το οποίο έκανε και φωτογραφίσεις στο Playboy (2014-2015).

Λέει ότι μένει κοντά στο Pagoda restaurant, δεν ξέρω σε ποια apartments ακριβώς. Δεν έχει όμως σημασία εφόσον μάλλον είναι φεικ.
Αν είναι στο Zavos, ξέρω ποιες γκόμενες είναι.
Είναι 2-3 Τσεχες πολύ μέτρια εμφάνιση, ωραίο διαμέρισμα, αλλά χάλια απόδοση.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Alina τελικα εδοκιμαστεν κανενας και λεμεσο?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Alina τελικα εδοκιμαστεν κανενας και λεμεσο?
Στα 35, φυσικο μικρό βυζί, απίστευτα χαμογελαστή και με λίγα αγγλικά.
Μεγάλη τομή στην κοιλιά, μάλλον από καισαρική και με αρκετή τρίχα στο νινι.

Πήρα πρόγραμμα των 60ευρώ, έκανα μπανάκι και ξεκίνησε καλή πίπα χωρίς λάστιχο με ρουφιχτα φιλιά στην κεφαλή και γλυψίματα κορμό μέχρι μπαλάκια, ενώ ταυτόχρονα χαμογελούσε όλη την ώρα!

Έκανε καλό βαθύ γαμήσι, λίγα φιλιά στο στόμα, έδειχνε να ευχαριστιέται αρκετά και δεν έκλεβε καθόλου.
Λίγο μακρια το διαμέρισμα, αλλά οκ.
Τελείωμα στο στόμα δεν δέχτηκε, οπότε τα πήρε πάνω στο στήθος.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Στα 35, φυσικο μικρό βυζί, απίστευτα χαμογελαστή και με λίγα αγγλικά.
Μεγάλη τομή στην κοιλιά, μάλλον από καισαρική και με αρκετή τρίχα στο νινι.

Πήρα πρόγραμμα των 60ευρώ, έκανα μπανάκι και ξεκίνησε καλή πίπα χωρίς λάστιχο με ρουφιχτα φιλιά στην κεφαλή και γλυψίματα κορμό μέχρι μπαλάκια, ενώ ταυτόχρονα χαμογελούσε όλη την ώρα!

Έκανε καλό βαθύ γαμήσι, λίγα φιλιά στο στόμα, έδειχνε να ευχαριστιέται αρκετά και δεν έκλεβε καθόλου.
Λίγο μακρια το διαμέρισμα, αλλά οκ.
Τελείωμα στο στόμα δεν δέχτηκε, οπότε τα πήρε πάνω στο στήθος.
Τρίχα στο νινί ακούω! Αύριο ελπίζω να καταφέρω να πάω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Καλά φίλε ρωτάς για κάποια, σου δίνουμε feedback και δε λες ούτε ένα ευχαριστώ;
φιλε δεν πηγα σε αυτην... αλα ευχαριστω, ενοιτε θα δοσω και παντα δυνο! απλοσ μερικες φορες δεν βλεπω ολα τα κομεντς

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Μάγκες ξέρει κανείς τι παίζει με αυτήν;
Πήρα τηλέφωνο, η κοπέλα μιλούσε ελληνικά, αλλά ακουγόταν σαν μαστουρωμενη.

Είπε ότι κάνει σεξ κανονικά, αλλά ρώτησα για διεύθυνση και δεν ήξερε ακριβώς να μου πει πώς θα πάω εκεί στα Πολεμιδια.

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21

Είπε ότι κάνει σεξ κανονικά, αλλά ρώτησα για διεύθυνση και δεν ήξερε ακριβώς να μου πει πώς θα πάω εκεί στα Πολεμιδια.
Καταλαβα... αμα δε ξερει να εξηγήσει πως να την βρουμε γι' αυτό λέει ότι σε περιμένει. Προβλέπω να περιμενει αρκετο καιρό.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746

Λες Πολεμιδια??? Δεν είναι το σπίτι με αριθμό 10 πίσω από τη εκκλησία???

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Λες Πολεμιδια??? Δεν είναι το σπίτι με αριθμό 10 πίσω από τη εκκλησία???
Φίλε πού να ξέρω, δεν κατάφερα να συνεννοηθώ.
Ήθελε να μου περιγράψει τηλεφωνικά πώς να πάω.
Εγώ Ζητούσα ένα σταθερό σημείο για να τη βρω και μου έλεγε ότι δεν υπάρχει ακριβή διεύθυνση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom