Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Νομίζω, εάν δεν κάνω λάθος, ήταν Πάφο, Μουτταλος. Δεν είχε φωτογραφία προσώπου ούτε εκεί.
Ναι αλλά πήγε κανείς;
Ξέρουμε αν τουλάχιστον το σώμα και η υπηρεσία είναι καλή;

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Dear men, i offer my services, you can have a good time with me, i can relax and αποτη φενεται δεν εφυγε

Hi my price is:
?Quick sex 15min -50€
?Classic 30min 70€ one ending plus massage and kissing
?Relax sex 1 hour 120€ two endings, massage, position 69, French kiss.
Additionally:
?light domination, golden shower, face sitting,?foot fetish,breastfeeding size big??20€
? bareback blowjob cum in mouth 20€
?prostate massage 10€

???TABOO anal AND sex without a condom!!!!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Dear men, i offer my services, you can have a good time with me, i can relax and αποτη φενεται δεν εφυγε

Hi my price is:
?Quick sex 15min -50€
?Classic 30min 70€ one ending plus massage and kissing
?Relax sex 1 hour 120€ two endings, massage, position 69, French kiss.
Additionally:
?light domination, golden shower, face sitting,?foot fetish,breastfeeding size big??20€
? bareback blowjob cum in mouth 20€
?prostate massage 10€

???TABOO anal AND sex without a condom!!!!
Και να βρεις άκρη με αυτές????

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
Και να βρεις άκρη με αυτές????
οντως αλα η ουσια μετραει, πηγαι κανις σε αυτην τελικα ?

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

Λοιπόν, κατάλαβα από την αρχή περί τίνος πρόκειται αφού δεν πρόσεξα στο μήνυμα της το ακαποτο 20 εξτρα και μου είπε 'Its in the message count', αλλά έκλεισα 15λεπτο να δω τη φάση
Τέλος πάντων είπα να δοκιμάσω ένα γρήγορο, είναι κάπου κοντά στο Θαλασσάκι σχετικά καλό διαμέρισμα. Η κοπέλα μπορεί να είναι αυτή στις φωτογραφίες από πριν 15 χρόνια βαμμένη.

Το σώμα αρκετά χαλασμένο, κώλος μικρός αγύμναστος, βυζιά λίγο μεγάλα πεσμένα, μαλλί απεριποίητο και κοιλιά. Τα αγγλικά της δεν είναι πολύ καλά και είχε χάλια επιδερμίδα και τεράστιους μώλωπες.

Με άφησε λιγο γλύψιμο στήθους αλλά μετά βιαστικά βιαστικά με ξεπέταξε, το χειρότερο είναι ότι το μουνί της γύρω γύρω ήταν μαύρο, δεν κατάλαβα αν ήταν τρίχες ή κατι άλλο και μου έκανε κάτι λαβές με τα πόδια μάλλον για να μην μπω βαθιά και έπρεπε να κρατώ τα πόδια της εγώ στο τέλος για να μην γαμώ εξ αποστάσεως.. αυτά. δεν νομίζω να ξέχασα κάτι σημαντικό, μόνο από αυτά νομίζω μακριά

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

Λοιπόν, κατάλαβα από την αρχή περί τίνος πρόκειται αφού δεν πρόσεξα στο μήνυμα της το ακαποτο 20 εξτρα και μου είπε 'Its in the message count', αλλά έκλεισα 15λεπτο να δω τη φάση
Τέλος πάντων είπα να δοκιμάσω ένα γρήγορο, είναι κάπου κοντά στο Θαλασσάκι σχετικά καλό διαμέρισμα. Η κοπέλα μπορεί να είναι αυτή στις φωτογραφίες από πριν 15 χρόνια βαμμένη.

Το σώμα αρκετά χαλασμένο, κώλος μικρός αγύμναστος, βυζιά λίγο μεγάλα πεσμένα, μαλλί απεριποίητο και κοιλιά. Τα αγγλικά της δεν είναι πολύ καλά και είχε χάλια επιδερμίδα και τεράστιους μώλωπες.

Με άφησε λιγο γλύψιμο στήθους αλλά μετά βιαστικά βιαστικά με ξεπέταξε, το χειρότερο είναι ότι το μουνί της γύρω γύρω ήταν μαύρο, δεν κατάλαβα αν ήταν τρίχες ή κατι άλλο και μου έκανε κάτι λαβές με τα πόδια μάλλον για να μην μπω βαθιά και έπρεπε να κρατώ τα πόδια της εγώ στο τέλος για να μην γαμώ εξ αποστάσεως.. αυτά. δεν νομίζω να ξέχασα κάτι σημαντικό, μόνο από αυτά νομίζω μακριά
εισαι ωρεος... μας εσωσες και θυσιαστηκες εσυ!

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

to_ka

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Πρώτη επίσκεψη στην Κύπρο και έγινε εδώ:
Μεγάλη απογοήτευση.

Φωτογραφίες αρκετά ακριβείς, στήθος φυσικό, λίγο κοιλιά, μέτριος κώλος. Αγγλικά αρκετά για συνεννόηση.

Κλείσαμε ραντεβού για μία ώρα στις 23:00. Corina suites and appartments. Άνοιξε την πόρτα και φαινόταν κοιμισμένη. Καμία διάθεση να περάσω καλά. Κατευθείαν στο κρεβάτι και πίπα με πλαστικό. Καλή πίπα. Χωρίς πλαστικό +50 Ευρώ.
Ανέβηκε σε ένα λεπτό πάνω και άρχισα το σφυροκόπημα.
Αλλάξαμε τέσσερις στάσεις και σε 15 λεπτά μου λέει ότι πονάει και δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο. Μου επέστρεψε 50 Ευρώ γιατί λέει έχει agent και δεν μπορεί να χρεώσει κάτω από 30 λεπτά.

Είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει λέει. Μεγάλο δούλεμα. Γύρισα σπίτι μαλάκας έχοντας πετάξει 100 Ευρώ

tatsas69

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
168
Πόντοι
1
Αυτή ήταν Λευκωσία,
Όπως έγραψα και στο φόρουμ της Λευκωσίας πήγα αλλά μου είπε ότι μόλις είχε δει περίοδο.
Απλά μπορώ να πω ότι είναι σχετικά νεαρή κάτω από 30 μου φάνηκε, σχετικά λεπτή, εμφάνιση Ρωσίδα είχε ζητήσει 60 για 30 λεπτά και 100 για μία ώρα και θεώρησα καλή την τιμή.
Τις είπα θα ξανά έρθω και μου είπε ότι θα είναι Λεμεσό.
Τα λεφτά είναι πολύ καλά ελπίζοντας να είναι καλές και η υπηρεσίες τις .
Δεν έμεινα πάνω από 2 λεπτά οπόταν δεν μπορώ να πω περισσότερα για την εμφάνιση της.
Εγώ θα ξανά δοκίμαζα εάν ήταν Λευκωσία ακόμη

Skapaneas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2022
Like
304
Πόντοι
21
Available now real nuru massage + happy end

♥️ Welcome, to the #1 Privat Studio of Nuru Massage
“Ask&Try” in Limassol.
♥️ Nuru Massage
♣️ Lingam Massage
♠️ Tantric Massage
♥️ Couple Massage
Let me know please, what time you would love to make an appointment?
08:00-02:00
After 00:00 pre-booking only please
Will glad to see You ,
“Ask&Try”?

σανα και εν κολα κατη με τουτην
Κατι παρόμοιο επαθα με αυτη Seleste rio sexy polish ready for outcall
Τις εστειλα μα ρωτησω πληροφοριες και μου απαντησε οπως αυτο που πηρες εσυ. Ξαναεστειλα να ρωτησω διαθεσιμότητα και μου εστειλε ξανα ακριβως το ιδιο. Δεν ασχοληθηκα ξανα μετα απο αυτο. Ηταν σαν αυτοματος τηλεφωνητής για whatsapp.

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
476
Πόντοι
21

Καλησπέρα παίδες. Τούτη ήταν Λεμεσό και τώρα Πάφο εδοκιμασε κάποιος να μας δώσει τα φώτα του??
Δες το φορουμ της Λευκωσιας τη σχολιασα εγω πριν 1-2 βδομ

• Like
Αντιδράσεις: alexx1

tatsas69

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Like
168
Πόντοι
1
Αυτή θέλει 45 ευρώ για 30 λεπτά ,body to body massage and HJ .
Εάν είναι το μπιπελο τις φωτογραφίας αξίζει μια επίσκεψη

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.694
Πόντοι
746
Αυτή θέλει 45 ευρώ για 30 λεπτά ,body to body massage and HJ .
Εάν είναι το μπιπελο τις φωτογραφίας αξίζει μια επίσκεψη

Η φωτογραφία παρακάτω πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 χρόνια. Είναι από το λουναπαρκο Όασις στη τουριστική Λεμεσού, το όποιο έκλεισε αρχές του 2020, δηλαδή τελευταία πιθανότητα για φωτογραφία αυτή με ήλιο ήταν κάπου στο Νοέμβρη 2019. Παρά όλα αυτά η κοπέλα με τη τιμή πρέπει να είναι οκ, νομίζω.

Συνημμένα

• c565311cb8976134b1235ee88880af47.jpg
    c565311cb8976134b1235ee88880af47.jpg
    226 KB · Εμφανίσεις: 86

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Η φωτογραφία παρακάτω πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 χρόνια. Είναι από το λουναπαρκο Όασις στη τουριστική Λεμεσού, το όποιο έκλεισε αρχές του 2020, δηλαδή τελευταία πιθανότητα για φωτογραφία αυτή με ήλιο ήταν κάπου στο Νοέμβρη 2019. Παρά όλα αυτά η κοπέλα με τη τιμή πρέπει να είναι οκ, νομίζω.

Κάμνεις λάθος. Η φωτογραφία εν που την πλατεία του παλιού λιμανιού. Το συγκεκριμένο κιοσκ με τα donut ήταν εκεί τα Χριστούγεννα όταν εστήσαν και τον τροχό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom