www.bazaraki.com
Για την Έλενα, πήγα 3 φορές κοντά της πρόσφατα. Με υποδέχεται πάντα με χαμόγελο και γλωσσοφιλα. Κορμί καλό για την ηλικία της και ωραία βυζιά (εμένα μου αρέσουν). Όμορφη για την ηλικία της (κάπου στα 45), χαμογελαστή και με πείραζει συνεχώς (26 είμαι) και γενικά έχει μια τρέλα. Στα του αγώνα τώρα. 50 ευρώ το μισάωρο μπουκι χωρις καποτα με μπόλικο σάλιο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το τσιμπούκι της. Στο σεξ αντέχει δυνατό σφυροκόπημα και δείχνει να της αρέσει, διάφορες στάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα και πάντα πρόθυμη. Όταν τελειώσαμε με έπιασε στην κουβέντα και έμεινα εκεί για ακόμα μισή ώρα. Τα μηνύματα και τα τηλέφωνα έπαιζαν συνεχώς χωρίς να δίνει σημασία όσο ήμουν εκεί. Σημείωση ότι δεν ξέρει τίποτα αγγλικά και η συνεννόηση γίνεται μέσω google translate. Δεν είναι από αυτές που τις νοιάζουν να πάρουν μόνο τα λεφτά, να κάνουν ενα γρήγορο και καληνύχτα. Την πρώτη φορά που πήγα τα λεφτά τα πήρε μισό λεπτό πριν φύγω χωρίς καν να τα ζητήσει απο την αρχή. Γενικά για μένα αξίζει να δοκιμάσει κάποιος. Αυτά. Αν ξέχασα κάτι ρωτήστε.