Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746

Για την Έλενα, πήγα 3 φορές κοντά της πρόσφατα. Με υποδέχεται πάντα με χαμόγελο και γλωσσοφιλα. Κορμί καλό για την ηλικία της και ωραία βυζιά (εμένα μου αρέσουν). Όμορφη για την ηλικία της (κάπου στα 45), χαμογελαστή και με πείραζει συνεχώς (26 είμαι) και γενικά έχει μια τρέλα. Στα του αγώνα τώρα. 50 ευρώ το μισάωρο μπουκι χωρις καποτα με μπόλικο σάλιο. Εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το τσιμπούκι της. Στο σεξ αντέχει δυνατό σφυροκόπημα και δείχνει να της αρέσει, διάφορες στάσεις χωρίς κανένα πρόβλημα και πάντα πρόθυμη. Όταν τελειώσαμε με έπιασε στην κουβέντα και έμεινα εκεί για ακόμα μισή ώρα. Τα μηνύματα και τα τηλέφωνα έπαιζαν συνεχώς χωρίς να δίνει σημασία όσο ήμουν εκεί. Σημείωση ότι δεν ξέρει τίποτα αγγλικά και η συνεννόηση γίνεται μέσω google translate. Δεν είναι από αυτές που τις νοιάζουν να πάρουν μόνο τα λεφτά, να κάνουν ενα γρήγορο και καληνύχτα. Την πρώτη φορά που πήγα τα λεφτά τα πήρε μισό λεπτό πριν φύγω χωρίς καν να τα ζητήσει απο την αρχή. Γενικά για μένα αξίζει να δοκιμάσει κάποιος. Αυτά. Αν ξέχασα κάτι ρωτήστε.
Τώρα λυπάμαι, που δεν το έγραψες νωρίτερα. Σκεπτόμουν να πάω, τώρα είναι αργά. Να έχεις υπόψη, ότι στην ηλικία σου πάντα να σου συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα πελάτη των 60 π.χ.. Την ηλικία σου την ανεβάζει! Από τις φωτογραφίες πρέπει να είναι περιποιημένη καλά. Τι λέει ο κώλος της?

Blue_hunter

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
60
Πόντοι
0
Τώρα λυπάμαι, που δεν το έγραψες νωρίτερα. Σκεπτόμουν να πάω, τώρα είναι αργά. Να έχεις υπόψη, ότι στην ηλικία σου πάντα να σου συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα πελάτη των 60 π.χ.. Την ηλικία σου την ανεβάζει! Από τις φωτογραφίες πρέπει να είναι περιποιημένη καλά. Τι λέει ο κώλος της?
Λυπάμαι τότε! Πιστεύω έχεις δίκαιο σε αυτό που λες, ειδικά αν είσαι και κανένας ωραίος. Ναί είναι πολύ περιποιημένη έχω να πω, ο κώλος της ειναι ωραίος και σφιχτός

maxhtic99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2021
Like
77
Πόντοι
0
Φίλε, αδίκως ο κόπος σου πιστεύω. Ήταν η πρώτη πουτάνα που πήγα πριν καιρό και είχα χαλιά εμπειρία. Ρουμάνα που απλά μόνο τα λεφτά την νοιάζουν. Ειρωνική, δεν σε βοηθά καθόλου. Φάτσα κάτω απο μέτρια, δόντια χάλια. Βυζιά μεγάλα αλλά πεσμένα. Δεν θυμάμαι και πολλές λεπτομέρειες γιατί πέρασε καιρός αλλά για μένα δεν αξίζει.
Ευχαριστω φιλε!

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
691
Πόντοι
86
Φιπε
ώρα λυπάμαι, που δεν το έγραψες νωρίτερα. Σκεπτόμουν να πάω, τώρα είναι αργά. Να έχεις υπόψη, ότι στην ηλικία σου πάντα να σου συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα πελάτη των 60 π.χ.. Την ηλικία σου την ανεβάζει! Από τις φωτογραφίες πρέπει να είναι περιποιημένη καλά. Τι λέει ο κώλος της?
Φίλε έχω γράψει αρκετές φορές για την Έλενα είμαι και εγώ κάτω των 30 και ψηνωμε για μιλφ, Γενικά έχω ακριβώς την ίδια εμπειρία με όσα έγραψε ο φίλος αλλα τελευταία δεν απαντά, νομίζω κατα τις 6-7 τα κλείνει

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
Φιπε
ώρα λυπάμαι, που δεν το έγραψες νωρίτερα. Σκεπτόμουν να πάω, τώρα είναι αργά. Να έχεις υπόψη, ότι στην ηλικία σου πάντα να σου συμπεριφέρεται καλύτερα από ένα πελάτη των 60 π.χ.. Την ηλικία σου την ανεβάζει! Από τις φωτογραφίες πρέπει να είναι περιποιημένη καλά. Τι λέει ο κώλος της?

Φίλε έχω γράψει αρκετές φορές για την Έλενα είμαι και εγώ κάτω των 30 και ψηνωμε για μιλφ, Γενικά έχω ακριβώς την ίδια εμπειρία με όσα έγραψε ο φίλος αλλα τελευταία δεν απαντά, νομίζω κατα τις 6-7 τα κλείνει
Φίλε,
κάποτε δούλευα στα μπουζούκια στο Ναύπλιο και ο μαΐστρος μας έλεγε:

“Η νύχτα είναι πουτάνα να μας φάει!”

Αυτό είναι αλήθεια, και όποιος δεν θέλει να φαίνεται και πολύ κουρασμένος δεν ξενυχτάει κάθε νύχτα. Εάν θέλει να φαίνεται καλά, το όποιο είναι δεδομένο, δεν θα δουλεύει μέχρι το πρωί σαν 20άρα. Πάνω από τα 40 γερνάς γρήγορα (οπτικά).

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
Θα μείνει 2 μήνες. Εγώ τηλεφωνικώς συνεννοήθηκα με πολύ βασικά Αγγλικά
Καλή πληροφορία, φίλε. Μάλλον χρυσή. Πως το κατάφερες να επικοινωνήσεις μαζί της δεν καταλαβαίνω, άλλα με έκανες χαρούμενο. Φεύγω σήμερα για εξωτερικό, και να μου μείνει μόνο να παρακολουθώ την κατάσταση εδώ εξ αποστάσεως. Άλλα που να επιστρέψω, θέλω να πάω, ελπίζω θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Καλή πληροφορία, φίλε. Μάλλον χρυσή. Πως το κατάφερες να επικοινωνήσεις μαζί της δεν καταλαβαίνω, άλλα με έκανες χαρούμενο. Φεύγω σήμερα για εξωτερικό, και να μου μείνει μόνο να παρακολουθώ την κατάσταση εδώ εξ αποστάσεως. Άλλα που να επιστρέψω, θέλω να πάω, ελπίζω θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
την πηρα μολυς τωρα τηλ, μου λει στα αγγλικα οτι δεν δουλευη για σημερα και να την παρο αυριο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Ξέρεις αυτή την περίπτωση????
Λάθος άτομο Ρωτάς για ελληνίδες.
Έπρεπε να ξέρεις ότι μόνο με νεαρές Ρωσίδες ασχολούμαι.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
Λάθος άτομο Ρωτάς για ελληνίδες.
Έπρεπε να ξέρεις ότι μόνο με νεαρές Ρωσίδες ασχολούμαι.
Δηλαδή, εμπειρογνώμονας με ιδιόκτητα.
Μάλιστα, αυτό είναι γενικά γνωστό τι γράφεις, άλλα έχεις μεγαλύτερη ορατότητα από μας.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
την πηρα τηλ μολις τωρα, μου ειπε 50 ευρω για 30 λεπτα βασικο προγραμα, πιπα χορις πλαστικο αλα ειπε μπορο να τελιοσω στο σωμα... για στομα απλος μου ειπε οτι δεν της αρεσει.. αυτο με χαλασε, δεν νομιζω να παο, ειχα την εντυπωσει οτη δεχετουν στο στωμα

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Ivetta και τουτη φενεται ολο καινουργια, με τον τροπο που γραφη φενετε ριαλ προφαιλ

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Ivetta και τουτη φενεται ολο καινουργια, με τον τροπο που γραφη φενετε ριαλ προφαιλ
Δείτε λίγο τη φωτογραφία με την ημερομηνία!
Λέει 21.10.2021??
Ξέρω ότι είναι ανάποδα, αλλά το 2021 το βλέπω καθαρά.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.696
Πόντοι
746
την πηρα τηλ μολις τωρα, μου ειπε 50 ευρω για 30 λεπτα βασικο προγραμα, πιπα χορις πλαστικο αλα ειπε μπορο να τελιοσω στο σωμα... για στομα απλος μου ειπε οτι δεν της αρεσει.. αυτο με χαλασε, δεν νομιζω να παο, ειχα την εντυπωσει οτη δεχετουν στο στωμα
π.μ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom