dextermarineee
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μετα απο το Studio Love παω στην Δραμα να κανω εκει την μπουρδελοτσαρκα !
ο καιρος μουντος στην Δραμα , στις Σερρες που ειμουν πριν ειχε πολυ καλη μερα ηλιο ειχαν οι Σερραιοι
Απο παρκινκ εβρισκες παντου με παραξενεψε αλλες φορες ειχε εστω 3 αμαξια ...
Παπαργυρη 14 : Η ομορφη Σαρα , μια αποτυχημενη καταθεση , καταθεσα γιατι δεν ειχα αλλη επιλογη ειχα και τις καυλες μου !
Ελληνιδα ή Σαρα ελεγα , επαιζα κορωνα γραμμα με την σκεψη μου , γαμα την Σαρα την εχω ξαναγαμησει.
Σκετη αποτυχια , ... αλλα οχι να με βγει με τοσο χαλι συμπεριφορα :S !
Η τσατσα εδω με ενημερωσε οτι Θα ρθει την Κυριακη 19/02/2012 η Ελληνιδα ή η Ρουμανα που δουλεψαν πριν λιγο καιρο και η Τατιαννα θα ερθει και αυτη , καθε βδομαδα θα τις αλλαζει για να εχουν ολες δουλεια ετσι με ειπε !
Παπαργυρη 16 :Κλειστον ! ???? :S Πηγα για φωτο και να δοκιμασω την καινουργια Μολδαβεζα ,το βρηκα κλειστο , Ο Γιαννης ουτε στο τηλ. απανταει τι επαθε ?
Κηφησιας 14 : Κλειστον !
Στερεας Ελλαδος 4 : New Girl ===> Η Εμμυλια Ελληνιδα μελαχρινη 1,60-1,65 υψος με μεγαλα τιτς και χοντροκωλη ! Με υποδεχτηκε η Τσατσα Μπουμπου ! Με λει εφυγε η Νατασσα εχουμε καλο κοριτσι , με βγαινει στην υποδοχη διχως εσωρουχο απο πανω και αρχιζει η τσατσα Μπουμπου να με λει , κανει ολες τις στασεις ελευθερα πιασιματα πισωκολιτο. Την ρωτησα 2 φορες μετα κανα γουστο βγαζει ? και με ξαναρχιζει τα ιδια σαν κασετοφωνο REC.PLAY τα περνω και γω στο κρανιο τις λεω θα κανω μια βολτα και θα το σκεφτω !
Τζαμπα η Βενζινη τα πηρα γενικως για την ολη εικονα που ειδα στην Δραμα και την εκανα για Βουλγαρια , στην γειτονα χωρα περασα καλα απο
Φίλε kouklakis ομολογώ δεν το περιμένα να πέσει τόσο πολύ η Δράμα, τελικά τα πάντα κάνουν κύκλο. Γεια την ώρα απ' ότι κατάλαβα αξίζει μόνο η Τσέχα στο Studio Love.