kostas_x
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είναι Παρασκευή βράδυ, γύρω στις24:00 και θέλω να κατεβάσω τα επίπεδα της τεστοστερόνης μου.Λέω να πάω μια βόλτα από την Σόνια.Πλησιάζοντας βλέπω αρκετά αμάξια από έξω και κάτι μου λέει (ενστικτωδώς!)ότι δεν θα μου βγει σε καλό.Αποφασίζω να μπω (τι να κάνω, έφυγε η Νατάσα ) και συναντιέμαι με τον υπεύθυνο που είναι κύριος, σωστός επαγγελματίας και εξυπηρετικότατος!Παίρνω το 40άρι πρόγραμμα και βουρ στο δωμάτιο.Είχα μια μικρή αναμονή που την κατανοώ γιατί είχε πέσει δουλειά και κάποια στιγμή σκάει μούρη η Σόνια.Γλυκούτσικο, μικρόβυζο κοριτσάκι με ωραίες καμπύλες για το ύψος και τα κιλά της.Μέχρι εδώ, τα καλά!Η πίπα της χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, προκαταρκτικά "0", παιχνίδια/τσαλιμάκια ανύπαρκτα (ΜΗΝ δαγκώνεις τις ρόγες, ΜΗΝ με κάνεις αυτό γαργαλιέμαι, ΜΗΝ μου κάνεις το άλλο δεν μπορώ), στήσιμο στα 4 για να φάμε κωλαράκι αλλά συμπεριφορά σαν ξύλο, στο τέλος βγάζω το προφυλακτικό για να τελειώσω πάνω στο στήθος της (κατ' εντολή και επιθυμία της) και απλά μου τον έπαιζε και κοιτούσε τα ντουβάρια!Τα "παίρνω" και της λέω: Έτσι το κάνω και μόνος μου, και με το που τελειώνω μου είναι στεναχωρημένη/συγχυσμένη, σκουπίζεται ταχύτατα και φεύγει σφαίρα για τον επόμενο. Εντάξει καταλαβαίνω ότι έχει πέσει δουλειά αλλά και εγώ πελάτης είμαι.Απογοητεύτηκα και είναι κρίμα για το παιδί που έχει το μαγαζί αλλά και για τις καλούτσικες κριτικές που διάβασα μέχρι τώρα για την κοπέλα.Πήγα για να χαλαρώσω και έφυγα πιο τσιτωμένος!Άλλη φορά θα ακούω πιστά το ένστικτό μου!