Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καταθεση χθες το απογευμα στο 2ο απο παπαργυρη,το πρωτο ηταν κλειστο.30 ευρω απλο,40 με ακαποτη πιπα.Ηταν η Σαρα καστανη με καλιγραμμο σωμα,συμπαθητικο βυζι και ωραιο κωλο.Στο service ειχε καλη πιπα,κατα τα αλλα ηταν αρκετα τυπικη.Νομιζω πως δεν κανει κατι επιπλεον,αν και δεν ρωτησα.
Φιλε kouklakis την Αλεξανδρα εκτος απο σαββατοκυριακα μηπως ξερεις ποιες ωρες την βρισκουμε τις καθημερινες?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καταθεση χθες το απογευμα στο 2ο απο παπαργυρη,το πρωτο ηταν κλειστο.30 ευρω απλο,40 με ακαποτη πιπα.Ηταν η Σαρα καστανη με καλιγραμμο σωμα,συμπαθητικο βυζι και ωραιο κωλο.Στο service ειχε καλη πιπα,κατα τα αλλα ηταν αρκετα τυπικη.Νομιζω πως δεν κανει κατι επιπλεον,αν και δεν ρωτησα.
Φιλε kouklakis την Αλεξανδρα εκτος απο σαββατοκυριακα μηπως ξερεις ποιες ωρες την βρισκουμε τις καθημερινες?

Φιλε gtp_x απο οτι με πληροφορησαν ειναι απο το πρωι τις 12,00-εως 24,00 το βραδυ !

Απ οτι μου ειπε ο Γιαννης οτι θα φερνε καινουργιες κοπελες κανα 2-3 με ειπε  !
Το 1ο κλειστο  :think:αλλα να αφησε την Σαρα και να την πηγε στο 2ο  και να φυγε η Αλεξανδρα  :think:
στα αλλα δεν πηγες ? Μηπως πηγε η Αλεξανδρα στο Στερεας Ελλαδος 2 η 4 ? Εχει ξαναπαει για λιγο γιαυτο σε ρωταω.

Η Σαρα μονο ομορφη ειναι , ουτε εμενα με αρεσε στο κρεβατι  τυπικη ειναι , θελει να ιδρωσει η φανελα της ακομη.
Οσες φορες πηγα την ρωταγα την τσατσα για πιπα ακαποτη και με λεγε δεν κανει φαινετε τωρα ακουσε πως δουλευουν οι αλλες διπλα και τα κανει !
Οσο για τα αλλα γουστα δεν κανει αλιως θα μας ελεγε η τσατσα και η ιδια φυσικα.

Θα παω σημερα να μαθω νεα ... απο Δευτερα θα σας ενημερωσω.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οσες φορες πηγα την ρωταγα την τσατσα για πιπα ακαποτη και με λεγε δεν κανει φαινετε τωρα ακουσε πως δουλευουν οι αλλες διπλα και τα κανει !

Ρε μάγκες απο θέμα υγείας ρωτάω δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσετε τίποτα με την ακαποτη πίπα? 

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε gtp_x απο οτι με πληροφορησαν ειναι απο το πρωι τις 12,00-εως 24,00 το βραδυ !

Απ οτι μου ειπε ο Γιαννης οτι θα φερνε καινουργιες κοπελες κανα 2-3 με ειπε  !
Το 1ο κλειστο  :think:αλλα να αφησε την Σαρα και να την πηγε στο 2ο  και να φυγε η Αλεξανδρα  :think:
στα αλλα δεν πηγες ? Μηπως πηγε η Αλεξανδρα στο Στερεας Ελλαδος 2 η 4 ? Εχει ξαναπαει για λιγο γιαυτο σε ρωταω.

Η Σαρα μονο ομορφη ειναι , ουτε εμενα με αρεσε στο κρεβατι  τυπικη ειναι , θελει να ιδρωσει η φανελα της ακομη.

Eχεις δικιο ειναι ομορφη αλλα ουτε εγω νομιζω οτι βγαζει γουστα και οταν δεν προτεινει απο την αρχη η κοπελα,μετα δεν λεει να ζητας.
Το χειμωνα νομιζω μετα απο καποιο καιρο ειναι μια το ενα ανοιχτο μια το αλλο για αυτο μηπως ειναι τετοια φαση τωρα στα 2 μαγαζια παπαργυρη.Στα στερεας ελλαδος εχω να παω πολυ καιρο γιατι δεν ειχαν καλες αλλα απο οτι λετε τωρα αξιζει τον κοπο.
Γενικα ευχαριστουμε για την ενημερωση :thumbsup:

up-load-boy εχει ενα μικρο ρισκο.Στα μαγαζια οι κοπελες συνηθως κανουν εξετασεις,καλυτερα βεβαια να μη το κανεις συστημα το ακαποτο.

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
η κοπελλα που ειναι απο την κατω πλευρα μετα τον γιαννη στο σπιτι προς τον τοιχο.εχει πολυ καλο σωμα βεβαια μικρο στηθος αλλα ειναι προστυχη χωρις να κανει πολλα κολπα τουλαχιστον στο απλο προγραμμα και ειναι αρκετα καλη.
δεν θυμαμαι το ονομα της.
στο σπιτακι του γιαννη ειχε μια ξανθια αδυνατη νεα δεν πηγα.
αλλα δεν ειναι του στυλ μου.
στο δοξατο εχει μια μελαχροινη ψηλη γεματουλα που αξιζει ειναι πολυ περιποιητικη και ο χωρος πολυ καθαρος.
σε αυτο το στυλ πρεπει να γινουν ολοι οι οικοι αν θελουν να εχουν πελατεια.
λιγο εξω απο τη δραμα εχει και ενα αλλο ξενοδοχειο που εκει δυστυχως δεν γνωριζω καποιον , που και εκει μπορεις να πας με μια κοπελλα ωραια κτλ . αλλα ανεβαινει πολυ το τιμημα.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Σαββατο 12/11/2011 μετα τις 18,30 η ωρα  μπουρδελοτσαρκα στα σπιτακια της Δραμας !

Παπαργυρη 14  : Η Σαρα η μελαχρινη , η ομορφη. Δεν καταθεσα
Παπαργυρη 16  : ΚΛΕΙΣΤΟΝ !!!

Βιλλα Γιωτα ισογειο:
Στερεας Ελλαδος 2: NEW GIRL !! --> Η Ροξανα απο Ρουμανια ! 19 χρονων πιπινι μελαχρινο με βυζι λεμονατο !
Για οσους γουσταρουν να γλειφουν μουνι διχως βιασυνη την συστηνω ανεπιφυλακτα ! το μονο το χαλαει η πιπα με καποτα  :(!  
Με επεισε η τσατσα οτι την αρεσει να την γλυφουν απο πανω εως κατω και καταθεσα το 40 αρι ! Θα ακολουθησει και κριτικη !

30 ευρω το απλο , 40 ευρω  το 69 ! και πιπα με καποτα  :(!!!

Βιλλα Γιωτα πανω οροφο :
Στερεας Ελλαδος 4 : Η Νατασα ru :smitten: ! εδω καταθεσα τα 30 ευρω  ! μεχρι που με στραγγισε , τα ρουφιξε αυτη την φορα ολα η Νατασα !
Αφου με στραγγισε καλα καλα δεν με κατεβαινε απο την καυλα και εκανα και δευτερη καταθεση μετα στο ισογειο στο New Girl !!!

Εχουμε και νεα !!!
Δυσαρεστα και ευχαριστα !!!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ας αρχισω απο τα δυσαρεστα νεα !

Η Ειρηνη μελαχρινη , που ηταν στο Στερεας Ελλαδος 2 {Βιλλα Γιωτα-ισογειο} εφυγε φιλε Sauron δεν εχω report ! Εχω ομως για την καινουργια που ηρθε την Ροξανα απο ρουμανια.
Απο οτι με ειπε η τσατσα δεν προσφερε στο μαγαζι η Ειρηνη  ! Ασε που ηταν και νταρντανα λιγο γεματουλα γιαυτο δεν την επερνα και δεν βγαζε και γουστα !!!

Η Αλεξανδρα ru. :smitten: απο το Παπαργυρη 16 μας εφυγε τελικα  :( :'( :'( :'(!!!
Μας εφυγε ενα τετοιο διαμαντι απο την Δραμα αγνωστο ποτε θα ξαναγυρισει...

στην θεση της ομως και αυτο ειναι το ευχαριστο νεο , θαρθει προς το παρον , μια καινουργια κοπελα , με τα ιδια γουστα ,ονομα δεν γνωριζω , θα μιλησω με το Γιαννη απο κοντα το αλλο Σ/Κ.
Το σπιτακι θα παραμεινη κλειστο {Παπαργυρη 16} εως μεσα αυτης της εβδομαδας απο οτι με ειπε ο Γιαννης απο την Πεμπτη θα ρθει η καινουργια κοπελα !

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
kouklakis  :rockon: :rockon: :rockon:
Ενισχυεις το επαρχιωτικο ρεπορταζ... :rockon:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
kouklakis  :rockon: :rockon: :rockon:
Ενισχυεις το επαρχιωτικο ρεπορταζ... :rockon:
Γιασου φιλε dimmits  :rockon: :rockon:εχει μελι στην Δραμα ... :smitten: :rockon:.
Αιντε να ανοιξει και στην Καβαλα να παμε και προς τα κει.
Αμα φερουν και στις  Σερρες εστω  ενα καλο τεμαχιο  θα αφιερωνω ολο το  Π/Σ/Κ για την περιφερεια Αν.Μακεδονιας  {Σερρες/Δραμα/Καβαλα} :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Γιασου φιλε dimmits  :rockon: :rockon:εχει μελι στην Δραμα ... :smitten: :rockon:.
Αιντε να ανοιξει και στην Καβαλα να παμε και προς τα κει.
Αμα φερουν και στις  Σερρες εστω  ενα καλο τεμαχιο  θα αφιερωνω ολο το  Π/Σ/Κ για την περιφερεια Αν.Μακεδονιας  {Σερρες/Δραμα/Καβαλα} :rockon: :rockon: :rockon:
:thumbsup: :sperm: :headbang2:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Κυριακή χτες  20/11/2011 μετά τις 17,30  η ώρα  μπουρδελοτσαρκα στα σπιτάκια της Δράμας !

Παπαργυρη 14  : Η Σαρα η μελαχρινη , η ομορφη. Δεν καταθεσα
Παπαργυρη 16  : Μετα την  Σισσυ  , η Αλεξάνδρα ru. και τώρα  η Στέλλα  κοντά σας . Όλες   σταθερές  αξίες  της  Δράμας. :smitten: :smitten: :smitten:

Χτες  άνοιξε  20/11/2011  το  σπιτάκι  ξανά. Ο Γιάννης  έφερε  μια  καινούργια  μουναρα  , την Στέλλα  από Μολδαβία  , ξανθιά  όλα τα λεφτά  τα κάνει όλα και δίχως  να βιάζεται στο δωμάτιο !
NEW GIRL !! -->  Στέλλα  από  Μολδαβία , ξανθιά μουναρος  , 30 χρονών  !  :smitten:
Στέλλα μουναρα  με τα όλα της. Εδώ κατάθεσα  το 50 αρι. Ανεβάζω και κριτική. Όλα τα προγράμματα  δίχως   βιασύνη .

Τιμές

Με  30 ευρώ το απλό !
Με  40 ευρώ  ακαποτο  τσιμπουκακι  ,  69 ,  ισπανικο  με κωλο ή μουνι  διαλέγεις !
Με 50 ευρώ  όλα  ακαποτο  τσιμπουκι  , 69 , ισπανικο  ,  μουνι  και κωλο !
Και με 60  ευρώ    όλα  ακαποτο  τσιμπουκι  , 69 , ισπανικο   , γλωσοφιλα  μουνι και κωλο !  

Βιλλα Γιωτα ισογειο:
Στερεας Ελλαδος 2: NEW GIRL !! --> Η Ρωξανα απο Ρουμανια ! 19 χρονων πιπινι μελαχρινο με βυζι λεμονατο !
Για οσους γουσταρουν να γλειφουν μουνι διχως βιασυνη την συστηνω ανεπιφυλακτα ! το μονο το χαλαει η πιπα με καποτα  !  
Δεν καταθεσα  χτες   . Στην διαρκεια   θα την ξανατιμησω  ξανα την Ρωξανα .

30 ευρω το απλο , 40 ευρω  το 69 ! και πιπα με καποτα  !!!

Βιλλα Γιωτα πανω οροφο :
Στερεας Ελλαδος 4 : Η Νατασα ru  ! :smitten: εδω καταθεσα τα 30 ευρω  ! μεχρι που με στραγγισε , τα ρουφιξε και  αυτη την φορα ολα η Νατασα !

Υ.Γ. Στα  Στερεας ελλαδος  αλλαξανε  οι τσατσαδες  η  τσατσα Μπουμπου  που ηταν  στο  4 κατεβηκε  στον κατω  οροφο  στο 2,  και η τσατσα Αννα ανεβηκε  στο πανω οροφο στο  4 .

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Εχουμε και ευχαριστα νεα !!! απο το Παπαργυρη 16 !
Πηρα το οκ. απο τον Γιαννη και σας ενημερωνω το κινητο του. Βλεπετε στις παρακατω φωτο !!!
Το αλλο Σ/Κ θα χουμε και φωτος απο εξω  και μεσα  απο το Παπαργυρη 16.
Θα της ανεβασουμε μαζι  με το Γιαννη εδω στο σαιτ !
Μονο το Παπαργυρη 16 ανηκει στο Γιαννη !  
Γιαυτο οι πληροφοριες μεσω τηλεφωνου θα δινονται  μονο και μονο για το Παπαργυρη 16 {το μεσσαιο σπιτακι} !

Συνημμένα

• IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 37
  • IMG_0003.jpg
    IMG_0003.jpg
    75,9 KB · Εμφανίσεις: 85

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
ρε kouklakis, δες αυτή είναι η Αλεξάνδρα που ήταν Δράμα λίγο καιρό πριν;
[URL unfurl="true"]http://x2t.com/123946[/url]

Η φωτό δεν ξέρω αν είναι σωστή αλλά απο τα υπόλοιπα στοιχεία μηπως βγαζεις άκρη;

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ρε kouklakis, δες αυτή είναι η Αλεξάνδρα που ήταν Δράμα λίγο καιρό πριν;
[URL unfurl="true"]http://x2t.com/123946[/url]

Η φωτό δεν ξέρω αν είναι σωστή αλλά απο τα υπόλοιπα στοιχεία μηπως βγαζεις άκρη;
Γειασου  vicepresident  .
1ο πόλη και  οδός  και στο χάρτη  εγώ κει μπερδεύτηκα  να με ειλικρινής . Που να νε αυτό  ?  Ορεστιάδα η  Διδυμότειχο  ? Πάτησα στο χάρτη στο  Διδυμότειχο  δεν με  βγάζει  τίποτα .
Η κάρτα  λέει  Ορεστιάδα.  :think:
2ο Από την Φώτο  πάντως  ούτε εγώ βγάζω  άκρη. Δεν ειναι η σωστη η φωτο , ισως ανεβασουν καινουργια ,παρατηρησα εκει που γυρνανε οι φωτος απο τις κοπελες δεν γυρναει τιποτα.
3ο Έτσι όπως την περιγράφουν  μόνο  ηλικία  ύψος και βάρος  υπάρχει  αυτή η σύμπτωση.
Μαλλιά  πάντως  γράφει  εκεί μαύρα  , εγώ ξανθιά  την ξέρω αν τα έβαψε  αλλάζει  το ζήτημα .
4ο στην αρχική σελίδα του στουντιου  εκι  πριν τα σχόλια λίγο πιο πάνω μας πληροφορούν  ότι  { Ανοίγουμε  προσεχώς } :think:

Από το τελευταιο σχόλιο εκει  ίσως  βγάλω  άκρη  .

DM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
1.270
Πόντοι
216
Γειασου  vicepresident   .
1ο πόλη και  οδός  και στο χάρτη  εγώ κει μπερδεύτηκα  να με ειλικρινής . Που να νε αυτό  ?  Ορεστιάδα η  Διδυμότειχο   ? Πάτησα στο χάρτη στο  Διδυμότειχο   δεν με  βγάζει  τίποτα .
Η κάρτα  λέει  Ορεστιάδα.   :think:

Γνωριζω οτι εδω γραφουμε μονο για Δραμα, απλα για να σας βοηθησω λιγο, το καταστημα που λετε βρισκεται 2χλμ εξω απο την Ορεστιαδα οδευοντας για Διδυμοτειχο. Τωρα τι παιζει μεσα δε ξερω, δεν εχω μπει.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Γνωριζω οτι εδω γραφουμε μονο για Δραμα, απλα για να σας βοηθησω λιγο, το καταστημα που λετε βρισκεται 2χλμ εξω απο την Ορεστιαδα οδευοντας για Διδυμοτειχο. Τωρα τι παιζει μεσα δε ξερω, δεν εχω μπει.
εχεις απολυτο δικιο  Mr.Heckles !
μας εφυγε η Αλεξανδρα ru :smitten: απο το Παπαργυρη 16 και ο φιλος μας ειδε το ονομα  Αλεξανδρα στο διπλα σαιτ και με ρωτησε  ;)
ουτε εγω πηγα προς τα εκεινα τα μερη.δεν ξερω τι παιζει  :dunno:

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Καλώς, Κουκλάκις,
Εισαι τζετ,.... δεν υπάρχεις?!?!?

τα φιλιά μου στην Νατάσσα

al1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Παιδια κυριακη ημουν Δραμα. Πηγα Νατασα..................
Ενα μονο θα πω. Οσοι ειστε απο την περιοχη και δεν εχετε παει ακομα στη Νατασα, τρεξτε .....
Η γυναικα οπως η ιδια λεει ...κανει ερωτα !!!!!!!!! Τα κανει ολα !!!!!!!ειναι super.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom