Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
σχετικα με το ξενοδοχειο ανεσις εχω να πω επειδη εχω παει οτι τις περισσοτερες φορες εχει ομορφες γυναικες με ωραιο σωμα που πολλες φορες ειναι πολυ καλες στο δωματιο με τον πελατη.
αυτο βεβαια εξαρταται και απο τον πελατη πως θα το χειριστει.
αλλα σιγουρα τα 60 ευρω για μιση ωρα που ζητανε ειναι  πολυ καλα.
Φιλε daniss που ακριβως ειναι αυτο το ξενοδοχειο Ανεσις ?
Μεσα στα 60 ευρω ειναι και το δωμα του ξενοδοχειου ? η ξεχωριστα πληρωνεις το δωματιο ?
Που θα τις βρουμε τις κοπελες στο μπαρ ? στην ρεσεπτιον ?
Τι ωρες δουλευουν οι κοπελες ?

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε daniss που ακριβως ειναι αυτο το ξενοδοχειο Ανεσις ?
Μεσα στα 60 ευρω ειναι και το δωμα του ξενοδοχειου ? η ξεχωριστα πληρωνεις το δωματιο ?
Που θα τις βρουμε τις κοπελες στο μπαρ ? στην ρεσεπτιον ?
Τι ωρες δουλευουν οι κοπελες ?

μεσα στα 60 ειναι και το δωματιο.δουλευει απο το πρωι εως τις 2 μετα τα μεσανυχτα.
το να βρειτε που ειναι δεν ειναι δυσκολο ψαξτε λιγο στο ιντερνετ και θα βρειτε οδο και τηλεφωνο.
αν δεν εχετε γνωστο δεν μπορειτε να κανετε τιποτα εκει.
οποιος αποφασισει να παει ας μου στειλει pm να του εξηγησω λεπτομερειες .

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαλακες 60 ευρω για μιση ωρα ειναι πολλα
καλητερα........ :jerking:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
μεσα στα 60 ειναι και το δωματιο.δουλευει απο το πρωι εως τις 2 μετα τα μεσανυχτα.
το να βρειτε που ειναι δεν ειναι δυσκολο ψαξτε λιγο στο ιντερνετ και θα βρειτε οδο και τηλεφωνο.
αν δεν εχετε γνωστο δεν μπορειτε να κανετε τιποτα εκει.
οποιος αποφασισει να παει ας μου στειλει pm να του εξηγησω λεπτομερειες .
Δεν με ενδιαφερει εμενα ετσι οπως με τα λες !

Αμα ενδιαφερουν αλλους συναδελφους αυτο το χοτελ , επιλογη τους ειναι φυσικα ....!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
60 ευρω για μιση ωρα ειναι πολλα

Αναρωτιεμαι αμα βγαζουν κι γουστα δεν μας αναφερε τιποτα για υπηρεσιες !

Οντως ειναι πολλα...

...κι οχι μονο φιλε , και  μεσω γνωστου αυτα δεν με αρεσουν δεν θα πληρωνουμε και σπονσορες με αυτην την κριση .

θα μας βγει κουκος αηδονη  :grin:

Συναδελφοι πατε στα σιγουρα στην Αλεξανδρα και στην Νατασα ! :smitten: :smitten: :smitten:

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αναρωτιεμαι αμα βγαζουν κι γουστα δεν μας αναφερε τιποτα για υπηρεσιες !

Οντως ειναι πολλα...

...κι οχι μονο φιλε , και  μεσω γνωστου αυτα δεν με αρεσουν δεν θα πληρωνουμε και σπονσορες με αυτην την κριση .

θα μας βγει κουκος αηδονη  :grin:

Συναδελφοι πατε στα σιγουρα στην Αλεξανδρα και στην Νατασα ! :smitten: :smitten: :smitten:

μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα.
οταν λεω γνωστο εννοω καποιον που να εχει ξαναπαει ετσι ωστε να μην πατε μονοι και εφοσον δεν σας γνωριζουν δεν θα γινει τιποτα.
τα 60 ευρω σε σχεση με τα 30 και 40 που δινεται στα σπιτια αξιζουν πολυ περισσοτερο .
γιατι εχεις ποιο ανετο χωρο μπορεις να κανεις ντους και οι γυναικες το 80 % ειναι τοσο εξυπηρετικες και ομορφες που ειναι αδυνατο να βρεις αυτες τις υπηρεσιες στα κοκκινα σπιτακια.
εχω αρκετη πειρα στο θεμα και δεν μιλαω αοριστα.
αν καποιος ειναι απο την περιοχη η ερχεται προς τα εδω αξιζει να περασει μια βολτα.
δεν λεω λεπτομερειες γιατι τα φορουμ γενικα τα βλεπει ο οποιοσδηποτε.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
μην βγαζετε βιαστικα συμπερασματα.
οταν λεω γνωστο εννοω καποιον που να εχει ξαναπαει ετσι ωστε να μην πατε μονοι και εφοσον δεν σας γνωριζουν δεν θα γινει τιποτα.
τα 60 ευρω σε σχεση με τα 30 και 40 που δινεται στα σπιτια αξιζουν πολυ περισσοτερο .
γιατι εχεις ποιο ανετο χωρο μπορεις να κανεις ντους και οι γυναικες το 80 % ειναι τοσο εξυπηρετικες και ομορφες που ειναι αδυνατο να βρεις αυτες τις υπηρεσιες στα κοκκινα σπιτακια.
εχω αρκετη πειρα στο θεμα και δεν μιλαω αοριστα.
αν καποιος ειναι απο την περιοχη η ερχεται προς τα εδω αξιζει να περασει μια βολτα.
δεν λεω λεπτομερειες γιατι τα φορουμ γενικα τα βλεπει ο οποιοσδηποτε.
Πανε στην Νατασα με 30 ευρω  να την δοκιμασεις κι μετα πες μας τις εντυπωσεις σου !
Πανε και στην Αλεξανδρα θα δωσεις 50 ευρω φουλ προγραμμα  , 10 ευρω λιγοτερα απ οτι στο ξενοδοχειο κι μετα πες μας την διαφορα !
Ομορφες ειναι και εξυπηρετικες κι οι δυο , και δεν βιαζονται , κι οι δυο τα κανουν ολα !

Τι παραπανω να κανουν αυτες που μας λες ?
Τα 60 ευρω ειναι πολλα ...

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πανε στην Νατασα με 30 ευρω  να την δοκιμασεις κι μετα πες μας τις εντυπωσεις σου !
Πανε και στην Αλεξανδρα θα δωσεις 50 ευρω φουλ προγραμμα  , 10 ευρω λιγοτερα απ οτι στο ξενοδοχειο κι μετα πες μας την διαφορα !
Ομορφες ειναι και εξυπηρετικες κι οι δυο , και δεν βιαζονται , κι οι δυο τα κανουν ολα !

Τι παραπανω να κανουν αυτες που μας λες ?
Τα 60 ευρω ειναι πολλα ...

η νατασσα πρεπει να εισαι η ρωσιδα 50 αρα + . και η αλεξανδρα μια 23 αρα ισπανιδα μελαχροινη.
οι γυναικες εκει που λεω ειναι απο 25 εως 40 αλλα βρισκονται σε αλλο επιπεδο.
απο εκει και περα ο καθενας αναλογα τις προτιμησεις του και τα οικονομικα του διαλεγει.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Φιλε daniss σε πληροφορω  και οι δυο ειναι ρωσιδες !
Η Νατασα ειναι γυρω στα 40 ετων!
Η Αλεξανδρα ειναι γυρω στα  23 ετων  !
σε πληροφορω και οι δυο ειναι ξανθιες !

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Σαββατο-βραδο 05/11/2011  μετα τις 19,00 η ωρα στα σπιτακια τις Δραμας !

1ο Παπαργυρη 14  Η Σαρα η μελαχρινη δεν καταθεσα αυτη την φορα !
2ο Παπαργυρη 16   Η Αλεξανδρα ru.  :smitten:ξανθια ! καταθεσα παλι το 50αρι !
3ο Στερεας Ελλαδος 2  Βιλλα Γιωτα ισογειο Η Ειρηνη μελαχρινη   ουτε εδω καταθεσα !
4ο Στερεας Ελλαδος 4  Βιλλα Γιωτα πανω οροφο ! Η Νατασα ru.  :smitten:ξανθια ! καταθεσα και παλι το 30αρι !

daniss

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

η αλεξανδρα ποια ειναι ?
απο τη κατω πλευρα καθως πηγαινεις στο πρωτο η το δευτερο σπιτακι ?
στο τελευταιο σπιτακι θυμαμαι εχει μια κοπελλα γυρω στα 23 ψηλη , αδυνατη .
στο πρωτο μια αδυνατη πιο κοντα δεν μου φανηκε πολυ καλη.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
η αλεξανδρα ποια ειναι ?
απο τη κατω πλευρα καθως πηγαινεις στο πρωτο η το δευτερο σπιτακι ?
στο τελευταιο σπιτακι θυμαμαι εχει μια κοπελλα γυρω στα 23 ψηλη , αδυνατη .
στο πρωτο μια αδυνατη πιο κοντα δεν μου φανηκε πολυ καλη.
Η Αλεξανδρα ειναι στο 2ο σπιτακι απο το τειχος του στρατοπεδου Παπαργυρη 16 !
Το τελευταιο σπιτακι ειναι αυτο που εχει μια ταμπελα Βιλλα Γιωτα η αισθησιακα κοριτσια .
Η Βιλλα Γιωτα η αισθησιακα κοριτσια ειναι το Στερεας Ελλαδος 2 και 4 !
Το Στερεας Ελλαδος 2 ειναι το ισογειο καθως μπαινεις απο την κεντρικη εισοδο που εχει την ταμπελα Βιλλα Γιωτα  !
Το Στερεας Ελλαδος 4 ειναι στον πανω οροφο εισοδος τωρα ειναι απο πισω και οχι απ τις σκαλες  βλεπε φωτο !
σε αυτο ειναι η Νατασα ru.

Η ψιλη αδυνατη ειναι η Σαρα ειναι στο 1ο σπιτακι απο το τειχος !
Η αλλη μελαχρινη νταρτανα ειναι η Ειρηνη στο Βιλλα Γιωτα ισογειο !

Συνημμένα

• villa giota 1b.jpg
    villa giota 1b.jpg
    58 KB · Εμφανίσεις: 36

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Και οι δυο είναι υπέροχες
Η Αλεξάνδρα βυζάκι λεμόνι ...πεταχτούλα ,
η Νατάσα αγαπησιαρα και πιο γυναίκα .
kouklakis  δεν μπόρεσα να μείνω μόνο στην μια ....

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Και οι δυο είναι υπέροχες
Η Αλεξάνδρα βυζάκι λεμόνι ...πεταχτούλα ,
η Νατάσα αγαπησιαρα και πιο γυναίκα .
kouklakis  δεν μπόρεσα να μείνω μόνο στην μια ....
:thumbsup: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon:
not-kos ετσι ακριβως  , παμε που παμε  να μην ριξουμε  2 καλα βολια στα δυο υπεροχα μωρα τις Δραμας  ;) ...!

vicepresident

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
26
Like
0
Πόντοι
11
Με βοήθησε η κριτική του κουκλακις και επέλεξα τα σίγουρα στη βόλτα μου στη Δράμα.
Η Νατάσσα είναι μιά κυρία 40άρα που κρατιέται καλά και αν κάνει μια σιλικόνη στο στήθος θα βάζει κάτω όλη τη Αν. Μακεδονία και Θράκη.
Εφτασα 12.30 μεσημέρι και μου λέει είσαι ο 1ος μου. Τι προγραμματα διαθέτεις ρωτάω. Μου λέει ότι θές, μπες μέσα να περάσεις καλά. Ειχα διαβάσει της προηγούμενη κριτική και τη ρωτάω με 40 τι έχει. "Τα πάντα" μου λέει.
Τα είδα όλα ... τα πάντα. Κατ αρχήν είναι ευγενική και πρόσχαρη και φιλική και νομίζω ότι σε "ζυγίζει" πριν ανοιχτεί και σίγουρα νιώθεις άνετα απο την πρώτη στιγμή. Ξεκινά με ακάποτο και μετά φτάνει στο καλαμπαλίκιν. Δεν είμαι φαν του καλαμπαλικιν και της λέω μην ασχολείσαι και πολύ εκεί κάτω και μου λέει "άσε τώρα θα κάνω έγω ότι μου αρέσει και μετά εσύ ότι σου άρέσει". Με τα ρούφηξε τα @@ καλά και μετά έγλυφε και παρακάτω (πύελο) και εγώ σπαρταρούσα απο την κάβλα. Μην τελειώσεις μου λέει να κάνουμε και σεξ. Με καβαλάει και αφού καναμε 1-2 παραλλαγές καου γκιρλ της λέω μπορώ να τελειώσω με ισπανικό πάνω στα βυζιά σου. Και με τρελαίνει... "στο στόμα μου θα τελειώσεις αγόρι μου". Αφού παίζουμε λίγο ακόμα και την φιλάω μου λέει θέλεις λίγο κώλο; "αν θέλω λέει;". Έβαλε γράσο και βουρ στο κουλούρι. Μετά από 3-4' της λέω γύρνα τώρα. Μου βγάζει την καπότα και με ρούφηξε το μεδούλι, σκούπα χουβερ και με τα δάκτυλα στις τρύπες. Τι γαμήσι ήταν αυτό, και τι τελείωμα! Πήρε τα μαντήλια και με σκούπισε και μου τον περιποιήθηκε και στο τέλος πριν σηκωθεί τον φίλησε και είπε θα τα ξαναπούμε εμείς.
Αποχαιρετισμοί με αγγαλιές φιλιά, και φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν.
Θα είναι η στάνταρ επίσκεψη όταν περνώ από Δράμα.
Ευχαριστώ Νατάσσα

σημ. τα ίδια έγραψα στην κριτική μου.  Οσα λέει ο Κουκλάκης είναι αλήθεια για την Νατάσσα τουλάχιστον

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
villa Γιωτα...απο εκει βγηκε το ρητο:Το μουνι το λενε Γιωτα κ τον πουτσο Πανα-γιωτα... :grin: :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Με βοήθησε η κριτική του κουκλακις και επέλεξα τα σίγουρα στη βόλτα μου στη Δράμα.
Η Νατάσσα είναι μιά κυρία 40άρα που κρατιέται καλά και αν κάνει μια σιλικόνη στο στήθος θα βάζει κάτω όλη τη Αν. Μακεδονία και Θράκη.
Εφτασα 12.30 μεσημέρι και μου λέει είσαι ο 1ος μου. Τι προγραμματα διαθέτεις ρωτάω. Μου λέει ότι θές, μπες μέσα να περάσεις καλά. Ειχα διαβάσει της προηγούμενη κριτική και τη ρωτάω με 40 τι έχει. "Τα πάντα" μου λέει.
Τα είδα όλα ... τα πάντα. Κατ αρχήν είναι ευγενική και πρόσχαρη και φιλική και νομίζω ότι σε "ζυγίζει" πριν ανοιχτεί και σίγουρα νιώθεις άνετα απο την πρώτη στιγμή. Ξεκινά με ακάποτο και μετά φτάνει στο καλαμπαλίκιν. Δεν είμαι φαν του καλαμπαλικιν και της λέω μην ασχολείσαι και πολύ εκεί κάτω και μου λέει "άσε τώρα θα κάνω έγω ότι μου αρέσει και μετά εσύ ότι σου άρέσει". Με τα ρούφηξε τα @@ καλά και μετά έγλυφε και παρακάτω (πύελο) και εγώ σπαρταρούσα απο την κάβλα. Μην τελειώσεις μου λέει να κάνουμε και σεξ. Με καβαλάει και αφού καναμε 1-2 παραλλαγές καου γκιρλ της λέω μπορώ να τελειώσω με ισπανικό πάνω στα βυζιά σου. Και με τρελαίνει... "στο στόμα μου θα τελειώσεις αγόρι μου". Αφού παίζουμε λίγο ακόμα και την φιλάω μου λέει θέλεις λίγο κώλο; "αν θέλω λέει;". Έβαλε γράσο και βουρ στο κουλούρι. Μετά από 3-4' της λέω γύρνα τώρα. Μου βγάζει την καπότα και με ρούφηξε το μεδούλι, σκούπα χουβερ και με τα δάκτυλα στις τρύπες. Τι γαμήσι ήταν αυτό, και τι τελείωμα! Πήρε τα μαντήλια και με σκούπισε και μου τον περιποιήθηκε και στο τέλος πριν σηκωθεί τον φίλησε και είπε θα τα ξαναπούμε εμείς.
Αποχαιρετισμοί με αγγαλιές φιλιά, και φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν.
Θα είναι η στάνταρ επίσκεψη όταν περνώ από Δράμα.
Ευχαριστώ Νατάσσα

σημ. τα ίδια έγραψα στην κριτική μου.  Οσα λέει ο Κουκλάκης είναι αλήθεια για την Νατάσσα τουλάχιστον
Μου ρουφηξε το μεδουλι τιτλος κριτικης.
ωραιος ο vicepresident  :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
δοκιμασε και την Αλεξαδρα :smitten: στο Παπαργυρη 16 οσο θα νε ακομα Δραμα !
πληροφοριες με λενε οτι θα ρθουν καινουργιες στο Παπαργυρη το ποσο καιρο θα κατσει ακομα η Αλεξανδρα δεν το γνωριζω ακομα !
ισως κανουν και 2 βαρδιες θα φανει  αυτο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom