Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε με τετοια κριση 60 ευρω θα δωσεις και δεν θα σε αφισουν να μαμισης?

fit-teo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Κανενα νεο παιδια στα μερη μας. Στο Δοξατο πηγα τελαυταια αλλα δεν λεει και πολλα το μωρο , καλουτσικο. Κανενα δυνατο μωρο θα ερθει.Βοηθηστε την κατασταση!!!

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παλικάρια έχουμε κανένα νέο ;

bill ntinas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχει και το ξενοδοχειο-μπουρδελο ΑΝΕΣΙΣ
ειναι μπουρδελο απλα λεει απο εξω ξενοδοχειο!
κοντα στον σταθμο τον τρενων!
αμα πας θα το πεξουνε τρελα αμα πεις θελω να δω τα κοριτσια.
θα σου πουνε εχεις ξανα  ερθει?
και αν πεις ναι θα βγαλουνε ενα βιβλιο που υπογραφεις με την ταυτοτητα σου τα στοιχια σου.
συνηθος εχει 2-3 κοπελες απο ανατολικο μπλοκ.
Πληρονεις 30 το δοματιο και 30 την κοπελα 60 ευρω για ενα γαμιση!!!!
Δεν λεει καθολου!!! και ακριβα και δεν σε αφηνουναι και να γαμησεις τοσο απλα.
φοβουντε την αστηνομια λες και να μην ξερει ο αστυνομικος διευθηντης της δραμας οτι ειναι μπουρδελο κεκαλημενο!
θα περνει καμια μιζα! η θα γαμαει εκει τζαμπα!
  +φωνο ειχα παει και εγο σε αυτο αλλα ο χωρος μεσα δεν με εντυπωσιασε οπως το εξωτερικο ...βεβαια κοπελες ΑΘΛΙΕΣ μια μαυρη μονο ολες η αλλες γριες και φουλ τσιμπημενες τιμες.

taiby

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κυριοι εκανα την καταθεση μου χθες, πηγα στα πανω μαγαζια, το ενα ηταν κλειστο(το πισω) πηγα στο villa erotica λεει η πινακιδα(νομιζω) προς εκπληξη μου ητανε η κατερινα, μια πολωνεζα που ητανε και πριν κανενα 8 μηνο, μελαχρινη, μεγαλα βυζια με πολυ ναζι, κεφι και καλη στην δουλεια της. 30 ευρο αλλα πιστευω οτι τα αξιζει. Απο βδομαδα θα ειναι στο πλαινο της villa erotica... αξιζει τουλαχιστον μια καταθεση μονο και μονο για τις βυζαρες της.
Οσο για το δοξατο, εχω καιρο να παω... αλλα σαν χωρος δεν παιζεται με κανενα αλλο... επισης πιστευω να ξερουν οι δραμινοι και για τα ντιλιβερι κοριτσια.... αν και εκει εχει πεσει κριση... και ακριβα και μπαζα...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κάτι άσχετο με τη θεματογραφία του νήματος, αλλά σχετικό με την περιοχή.......

Περνώντας από το Νομό πριν λίγες εβδομάδες, είδα να είναι γραμμένο σε πινακίδες τροχαίας, τοίχους, ταμπέλες κλπ, το σύνθημα "4Ξ". Ξέρετε αν σημαίνει κάτι? :think:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Φίλε agiana αυτό το 4Ξ που είδες αναφέρεται σε έναν σύνδεσμο του παοκ κάπου στο Νευροκόπι αν δεν κάνω λάθος.Αν πάλι έλεγε 4ΗΕ αναφέρεται σε κάποιο χιπ-χοπ συγκρότημα.Ας τα αφήσουμε όμως αυτά και ας πάμε στην πρόσφατη επίσκεψη στα μαγαζιά της πόλης.Βραδάκι Σαββάτου και ανοιχτα τα 3 από τα 4.Τα 2 κάτω είχαν από μια νεαρή έκαστο . Το 1ο είχε μια μικρούλα ξανθούλα αδύνατη με ανύπαρκτο στήθος που όμως ήταν αρκετή ώρα στο δωμάτιο κι έτσι έφαγα αναμονή.Στο δεύτερο μια καστανή κοπελίτσα με πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά επίσης με ελάχιστο στήθος και αδύνατο σωματάκι.Στο πρώτο από τα δύο επάνω ήταν μια νεαρή με ωραίο τροφαντό στήθος πολύ ελκυστικό και αν δεν ήταν η τόσο αρνητική αύρα της κακότροπης υπηρεσίας θα περνούσα.Έφυγα σκεπτικός και αναποφάσιστος κι από πίσω μου έβριζε.....Απ΄τη μια τα 30 ευρώ από την άλλη αυτή η συμπεριφορά.......μήπως πρέπει σιγά σιγά να προσαρμοστούν και οι τιμές στη γενικότερη κατάσταση?
Τέλος θα ήθελα κάποιος που έχει επισκεφθεί το ΑΝΕΣΙΣ αν μπορεί να κάνει μια περιγραφή των γυναικών που παίζουν εκεί.Ρωτάω γιατί ψάχνω χοντρές και μεγαλούτσικες σε ηλικία

palikaros

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
51
Πόντοι
0
Το villa erotika που έλεγε πριν ο συναθλητής ποιο είναι?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Φίλε agiana αυτό το 4Ξ που είδες αναφέρεται σε έναν σύνδεσμο του παοκ κάπου στο Νευροκόπι αν δεν κάνω λάθος.Αν πάλι έλεγε 4ΗΕ αναφέρεται σε κάποιο χιπ-χοπ συγκρότημα.

Φίλε ΝΟΤNot, ευχαριστώ για την πληροφόρηση! Δυστυχώς, παρ'ότι έμεινα μία ολόκληρη εβδομάδα στον όμορφο Νομό σας για τις καλοκαιρινές διακοπές μου, δεν μπόρεσα να "επισκεφθώ" τα τοπικά μαγαζιά, λόγω της παρουσίας της υπόλοιπης οικογένειας μαζί μου.

sexolatris

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πιω παν που λέει ο taiby για τα ντιλιβερι κορίτσια τι θέλει να πει ας μας πει καπιος

palikaros

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
51
Πόντοι
0
Επισκεψη χθες απόγευμα στο villa ήταν μια Ισπανίδα μου είπε η οποία είχε βυζία οτι πρέπει για Ισπανικό. 30 το απλό και 50 το ακαποτο. Στα δυο ανοιχτα κατω στο ενα ήταν μια χάλια ξερακιανή η οποία έδινε και λοκω και στο άλλο η Σάρα νομίζω η οποία ήταν πολύ όμορφη 30 το απλό και 40 το ακάποτο.

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο σας για την ενημέρωση....
Άρχισαν να γράφονται σε εφημερίδες διάφορα για 2 νέα μαγαζιά στην Καβάλα.
Διάβασα για αυτοψίες ανατολικά της πολης στα μέσα του περασμένου μήνα ...
Ξέρει κανείς κάτι ποιο φρέσκο ;

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Κατάθεση στις 13 το βραδάκι,στο πρώτο πάνω μαγαζί με την πινακίδα (αισθησιακά κορίτσια ).  Βρήκα την Νατάσα μια ξανθιά Ρωσίδα ,με φυσικά βυζιά και πολύ καλή στην δουλειά της.
πίπα ακαποτη ,ρώτησε τι μου αρέσει και πρόσφερε λοκο σαν δώρο .
30 ευρω τα αξίζει με το παραπάνω. 
Το Δοξατο κλειστό.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Δυο  σταθερές αξίες  στην Δράμα   με όλα  τα γούστα  !  
Έδωσα  σύνολο  80 ευρώ  για τις 2 ρωσίδες και πέρασα  θαυμάσια  δίχως  βιασύνη  στο δώμα όλα ήταν άψογα.

Σαββατοβραδο 15 /10/2011   έκανα  καταδρομή  στην  Δράμα !
Έφτασα   στις  20,30 στις 15-10-2011 !

Η  Σισσυ  στο  Παπαργυρη  14 έφυγε  . Με υποδέχτηκε αυτή την φορά μια τσατσα !
Η τσατσα πολύ ευγενική   και η κοπέλα καλή αλλά εγώ περίμενα  να ακούσω άμα βγάζει γούστα  να περάσω.  Είπα στην  τσατσα  θα δω και στα άλλα και  θα αποφασίσω.
Εντάξει με είπε δεν φεύγουμε  !
Κοπέλα  : τώρα δουλεύει    μια  Σάρα  μελαχρινή   1,70  23  χρονών  !
Προγράμματα  απλό  30 ευρω , 40 ευρω το   69 !

Πληροφορήθηκα  ότι  σε αυτό  το σπιτάκι  θα ρθει μια Ιταλίδα  !

Πήγα στο δίπλα  Παπαργυρη  16  ! Στούντιο 1 !

Με  υποδέχτηκε  ο Γιάννης έξω  με είπε έχουμε  ένα  μωρό  19 χρονών  που τα κάνει όλα και δίχως βιασύνη .
Μπήκα στο σαλόνι   είδα το μωρό. Με άρεσε πολύ  η Αλεξάνδρα  , ήθελα όμως να δω και τι έχει στο διπλανό  σπιτακι  !
Το όνομα της κοπέλας   Αλεξάνδρα   από Ρωσία    !  ξανθιά  εμένα μου φάνηκε  για 23 χρονών. Βυζιά  μικρά   αλλά και  τρυφερό  κορμί  !

Τιμές
Με 30 ευρώ το απλό !
Με  40  ευρώ  ακαποτο  τσιμπουκακι  με κωλο η μουνι  διαλέγεις !
Και   με 50  ευρώ  όλα  ακαποτο τσιμπουκι  μουνι και κωλο !

Πηγα  ειδα  και στο διπλανο  στα αισθιακα  κοριτσια .

Στο  ισόγειο Στερας Ελλαδος  2 είναι μια μελαχρινή  ,   ελληνίδα όνομα δεν ήθελε να πει  αυτή η τσατσα  μετά από 3 φορές που την ρώτησα . Με είπε μόνο  ότι κάνει απλό με 30 ευρώ .

Στερεας  Ελλαδος  4 . είναι στο  πάνω όροφο.

Ήταν  η Νατασα  η ρωσίδα   ξανθιά γύρω  35-40 1,60  φυσικά  βυζιά   αρκετά μεγαλούτσικα από της  Αλεξάνδρας  !
Δίνεις  30 ευρω  στην τσατσα  και η Νατασα σου εξηγητε αψογα !
Κανει τα παντα  ακαποτο  τσιμπουκι  ,  καραμπαλινκ  ,  γλωσοφιλα  δινει και  κωλο   και όλα διχως βιασυνη  !

Καταθεση  πρωτη  με 30 ευρω  στην Νατασσα  .
Καταθεση  δευτερη στην Αλεξανδρα   με 50 ευρω  !
Ακολουθουν  και κριτικες !

Συνημμένα

• sisi sara.jpg
    sisi sara.jpg
    95,8 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG_0002.jpg
    IMG_0002.jpg
    189,9 KB · Εμφανίσεις: 57

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
οσοι συναδελφοι ενδιαφερονται για την Δραμα Παπαργυρη 14 και 16 , βλεπετε αντιστοιχες καρτες επανω !
Για πληροφοριες να σας δωσω το τηλεφωνο του Γιαννη μονο μεσω Π.Μ.

Για να μην γραφω τις κριτικες μου ξανα εδω , δειτε τες  απο τα παρακατω λινκ

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε kouklakis αν θελεις δωσε και αλλες πληροφορειες για τη Νατασα.Μονο απογευμα δουλευη? και σε ποιο σπιτακι ειναι στη βιλα η στο αλλο διπλα στο στατοπεδο?

palikaros

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
51
Πόντοι
0
Τα μαγαζια που λέτε είναι στερεάς ελλάδας δύο μαγαζιά και στον ακριβώς απο κάτω δρόμο άλλα δύο στα οποία υπάρχει δρομάκι που τα ενώνει με τα πάνω. Υπάρχουν και άλλα μαγαζιά μέσα στην πόλη εκτος του Δοξάτου? Γιατί λετε για κάποιο δίπλα στο στρατόπεδο. Ποιο είναι αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom