Νέα

Από Δράμα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

golden_boy

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους, φίλε gtp_x, τα δύο κάτω στην παπαργύρη είναι ακριβός απο πίσω απο τα δύο τα πάνω.
Οπως φτάνεις τα δύο πάνω, φτάνοντας στο πρώτο έχει μια μικρή αλάνα που κάνει και για πάρκινγκ.
Η νέα είσοδος του πρώτου που είναι στα πλάγια αν προσέξεις κατεβαίνει ένα μονοπάτι προς τα κάτω, και στο τέλος του φράχτη δεξιά βγαίνει στην παπαργύρη και βλέπεις απο εκεί τα άλλα δύο μαγαζιά στα 20 μέτρα δεξιά.
Η πιό εύκολη διαδικασία είναι αυτή, και εγώ μόνο μία φορά βρήκα το δρόμο για την παπαργύρη τις αλλες φορές που το εψαχνα βγήκα μόνο σε αδιέξοδο και σπάσιμο νεύρων μέχρι που μου έφυγε και η καύλα, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παρκάρεις όπου το κάνεις συνήθος για τα πάνω μαγαζιά και κατηφορήσεις για τα κάτω αν θέλεις

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
golden_boy ευχαριστω για τις πληροφοριες,τα βρηκα αρκετα ευκολα.Προσεξα τελικα οτι το αδιεξοδο στον δρομο της παπαργυρη δεν ειναι αδιεξοδο εχει ενα δρομακι αριστερα πολυ λιγο φωτισμενο και στο βαθος ειναι τα 2 μαγαζια...Χθες βραδι λοιπον επισκεψη στα 2 απο κατω(παπαργυρη),χωρις να εχω ιδιαιτερες προσδοκιες και εκτος φορμας λογω ξενυχτιου την προηγουμενη μερα.Δεν μπηκα στον κοπο να κοιταξω τα 2 απο πανω λογω σιγουριας οτι στο 1ο θα ναι μια ξανθια τραβεστι και στο 2ο αυτη που εγραψα παραπανω...Απο τα 2 της παπαργυρη το πρωτο μονο ηταν ανοικτο.Μπαινω μεσα και βλεπω μια ωραια παρουσια απο την αφρικανη ηπειρο,συμπαθητικο προσωπο και χαμογελαστη,υπολογιζω 20-22 χρονων 55-60 κιλα και 1.65-1.7 υψος, μεγεθος στηθους Β και σχημα μυτερο,κωλος τουμπανο, καλες αναλογιες στηθος-μεση-κωλος και απο οτι ειπε λεγεται Μαρια.Μη εχοντας καλη εμπειρια με την καταθεση σε αφρικανες σε αλλα ιδρυματα αρχικα διστασα.Μετα απο διεξοδικη σκεψη δευτερολεπτων... διαλεξα προγραμμα 50 ευρω το οποιο συμφωνα με τα λεγομενα του τσατσου,ο οποιος ηταν αρκετα φιλικος, ειχε extra και παραπανω χρονο(το απλο ηταν 30 ευρω).Σε ολη την διαρκεια της συνευρευσης η κοπελα ηταν ευδιαθετη και προθυμη και αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η γενικη συμπεριφορα της που θυμιζε studio,καθολου αναμενομενη σε μπουρδελο...Ξεκινησε με χαδια και φιλια στο στηθος για προθερμανση και απο οτι καταλαβα ειχε σκοπο αυτο να διαρκεσει αρκετη ωρα,πραγμα το οποιο ναι μεν μαρεσει και ειναι θετικο αλλα δεν μαρεσει παρατεταμενο οποτε της ζητησα να ξεκινησει με πιπα. Η πιπα της ηταν πολυ καλη βαθια,αν εξαιρεσεις καποια στιγμη που η αισθηση των δοντιων της εγινε εντονη,σχετικα ικανοποιητικης διαρκειας και χωρις να χρησιμοποιει χερι.Στην συνεχεια ζητησα να ανεβει απο πανω οπου χτυπηθηκε και μολις αρχισα να σπρωχνω και γω σηκωθηκε και ξαπλωσε...Συνεχισα λοιπον με ιεραποστολικο και σπρωχνοντας το στενο μουνι οριζοντια.Σε καποιες στιγμες χανοταν η αισθηση προφανως λογω της πολλης κρεμας που χρησιμοποιουσε.Να πω επισης οτι αφηνε γενικα να την χουφτωνω ενω εσπρωχνα και οτι σε ολη την διαρκεια ανεσταζε με ψευτοβογγητα,τα οποια προσωπικα με εκνευριζουν συνηθως αλλα επειδη τα εκανε ελεγχομενα ηταν διεγερτικα.Νιωθοντας την αναγκη εκσπερματωσης της ειπα να κατσει στα 4 και αυτη τουρλωσε κωλο οπου μετα απο τα δεοντα και μη αντεχοντας την καυλα τελειωσα.Δεν παρατηρησα καμια βιασυνη,αντιθετα συμμετοχη και διαθεση απο την μερια της και οπως το ειπα πριν συμπεριφορα-υπηρεσιες studio.Εμεινα ικανοποιημενος και σε επομενη επισκεψη στα μαγαζια της περιοχης θα προτιμηθει.

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση gtp.
δεν αλλαξαν ακομη οι δυο στα πανω μαγαζια ?

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη στις 21 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Απο πανω στο 1ο μια τραβεστί και αναμενεται ακομα μια.
Στο 2ο αυτη που αναφέρει ο φιλος παραπανω...
Απο τα 2 της Παπαργυρη το πρωτο μονο ηταν ανοικτο.
Μολις ηρθε μια πολυ μικρη Ουγγαρεζα 22 χρονων η Αννα.
Πήρα το απλό πρόγραμμα των 30 ευρω

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο της είπα πως αν με κάνει να περάσω καλά ,θα της
δώσω το δωράκι που είχα αφήσει πάνω στο τραπεζάκι  (20 ευρώ )
και μου είπε θα κάνω ότι μπορώ.
Λίγα τα Ελληνικά της,αλλά τα βρήκαμε στα Αγγλικά.
Αρχισα να της ρουφαω το στηθος ,
της ζήτησα μασάζ στην πλάτη και έκατσε με το καυτό μουνάκι πάνω στον κώλο μου.
Συνέχισε με μια  πολύ καλή πίπα
και έπειτα ανέβηκε από πάνω.

Της ζήτησα να ξαπλώσει  συνέχισα  με ιεραποστολικο και
τελειωσα μη μπορώντας να αντισταθώ στα χάδια με τα νυχάκια
και στα φιλιά που μου έδινε στο στηθος.
Η κοπελίτσα είναι πρώτη.

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
φανταρος ημουνα στο παπαργυρη αλλα ποτε δεν πηγα να γαμησω ! Εβλεπα οταν ημουν σκοπια που τις εφερνε ενας ταριφας που πρεπει να ταν και ο νταβας η να γαμουσε γιατι το παρκερνε εκει το ταξι μια ωρα κ βαλε  :rockon: :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
φανταρος ημουνα στο παπαργυρη αλλα ποτε δεν πηγα να γαμησω ! Εβλεπα οταν ημουν σκοπια που τις εφερνε ενας ταριφας που πρεπει να ταν και ο νταβας η να γαμουσε γιατι το παρκερνε εκει το ταξι μια ωρα κ βαλε  :rockon: :rockon:
ελα λιγο φεις

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση gtp.
δεν αλλαξαν ακομη οι δυο στα πανω μαγαζια ?
φιλε δεν ξερω τι εχει γιατι εχω να επισκεφτω απο τελη αυγουστου.Εγω μονο την τραβεστι και την ξανθια στο διπλα εβλεπα στα πανω.Την γυναικα στο 1ο απο πανω που ειπε ο Notnot δεν την ειδα.Δεν ξερω βεβεα αν ειναι με βαρδιες μια η μια η αλλη

Επίσκεψη στις 21 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.
Απο πανω στο 1ο μια τραβεστί και αναμενεται ακομα μια.
Στο 2ο αυτη που αναφέρει ο φιλος παραπανω...
Απο τα 2 της Παπαργυρη το πρωτο μονο ηταν ανοικτο.
Μολις ηρθε μια πολυ μικρη Ουγγαρεζα 22 χρονων η Αννα.
Πήρα το απλό πρόγραμμα των 30 ευρω

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο της είπα πως αν με κάνει να περάσω καλά ,θα της
δώσω το δωράκι που είχα αφήσει πάνω στο τραπεζάκι  (20 ευρώ )
και μου είπε θα κάνω ότι μπορώ.
Λίγα τα Ελληνικά της,αλλά τα βρήκαμε στα Αγγλικά.
Αρχισα να της ρουφαω το στηθος ,
της ζήτησα μασάζ στην πλάτη και έκατσε με το καυτό μουνάκι πάνω στον κώλο μου.
Συνέχισε με μια  πολύ καλή πίπα
και έπειτα ανέβηκε από πάνω.

Της ζήτησα να ξαπλώσει  συνέχισα  με ιεραποστολικο και
τελειωσα μη μπορώντας να αντισταθώ στα χάδια με τα νυχάκια
και στα φιλιά που μου έδινε στο στηθος.
Η κοπελίτσα είναι πρώτη.
Η μαυρουλα αντικατασταθηκε δηλαδη?Κριμα και αυτη καλη περιπτωση μου ακουγεται σε σχεση με τα πανω τουλαχιστο.Επισης λεω καποια μερα να δω αν ανοιξε το στουντιο στο δοξατο...

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
περασα απο δοξατο χθες 9.30 το love studio ειναι ανοιχτο,δεν σταματησα να δω αν ανανεωθηκε γιατι ηθελα να αποφυγω καταθεση πριν απο το σεμπτεμβρη...

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισκεψη χθες βραδακι στην Παπαργυρη.Πραγματι μονο το ενα ανοιχτο και πραγματι καινουρια κοπελα, το γραφει κ η Α4 στην πορτα :p με το ονομα Αννα οπως ειπατε πιο πανω. 30 ευρο το απλο οντος και θα συμφωνισω οτι τα κερδισε αξια η κοπελα μας! ομορφουλα με αρκετα νορμαλ σωμα , πολυ πρόθυμη και πολυ καλη συμετοχη στο σεξ.

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
8/10 22:00 με εβγαλε ο δρομος και κανω τελικα μια επισκεψη στο love studio στο δοξατο...διαβασα προηγουμενες σελιδες και μερικοι λεγαν οτι η προηγουμενη πουτανα που ηταν εκει δεν αξιζε λογω εμφανισης,μικροκακωμενη κτλ..γουστα ειναι βεβαια αλλα σε ολα τα αλλα τα πηγαινε παρα πολυ καλα και οσες φορες πηγα καμια 5-6 φορες εφευγα ευχαριστημενος...φανταστειτε λοιπον οτι τωρα ειναι μια στο ιδιο ακριβως καλουπι γεωργιοφατσα και πιο μαυρισμενο δερμα...απο υπηρεσιες...περιμενα δεκαλεπτο στο σαλονι γιατι ηταν με αλλο πελατη πριν και βγαινει με μια μουρη ξινισμενη...πριν πω γεια η ρωτησω για προγραμμα 30 ευρω μου λεει και κοιταει στο πατωμα...την ψιλιαστικα αλλα λεω αυτο δεν ειναι δειγμα οτι η καταθεση θα παει στα σκουπιδια...Καταθετω και μπαινω στο δωματιο..δεν προλαβα να βγαλω ρουχα μπαινει και αυτη καθεται με τα γονατα στο κρεβατι κοιτωντας το ταβανι...Αντε σκεφτομαι γλειψιματα στην μικρη περιοχη δεν κανω οποτε θα την γλιτωσω την μποχα...Ξαπλωνω και με κοιταει με το ενα φρυδι σηκωμενο και μου λεει τι θες???μηχανικα παω να σηκωθω...και μου λεει μωρο μου θα σε φτιαξω... τοτε επρεπε να ζητησω τα λεφτα μου πισω και να φυγω...καπακι η καποτα και ξεκιναει με πιπα για λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα και με κοιταει παλι...αυτο εγινε αλλη μια φορα...της λεω ευγενικα συνεχισε...απανταει δεν ειμαι μωρο να κανω πιπα! αρχισα να πειθομαι οτι η πρωτη εντυπωση απο το σαλονι ηταν η σωστη...η πιπα και η αντιαισθισιακη μαλακια συνεχιστηκε για κανενα 2λεπτο(διακεκομμενα φυσικα αλλοτε κοιτουσε το ταβανι αλλοτε εμενα αλλοτε ελεγε ασχετα πραγματα τα οποια δεν εδινα σημασια)...εντω μεταξυ πηγα να την ακουμπησω πεταγεται και μου λεει τι?? αμα δεν σαρεσει εδω να μην ερχεσαι! Ωχ σε ζωο επεσα λεω παει η καταθεση το μονο που μπορω να κανω ειναι να σωσω την φαση...της ζηταω παλι ευγενικα να συνεχισει με πιπα και αυτη αρχισε να γλειφει τον αερα και ξαφνικα να δαγκωνει τον πουτσο και τα αρχιδια μου δυνατα! επιτηδες φυσικα αφου η αισθηση δεν ηταν δοντι αλλα πονος απο δαγκωμα...της λεω τι κανεις?? απανταει μου αρεσει να τρωω, αντε θα με γαμησεις?? και σε κλασματα δευτερολεπτου ξαπλωνει και ανοιγει τα ποδια και βλεπω το μουνι της να εχει κανα κιλο κρεμα...με μηδενικη στυση ουτε καν μιση προσπαθω να σωσω την κατασταση..παω να της σηκωσω τα ποδια μια και οι συνθηκες ηταν δυσκολες... κοντρα κατω αυτη και λεει αντε...αρχιζω το σπρωξιμο μαυτα και μαυτα και μολις κατι αρχισε να γινεται πεταγεται και μου λεει καλυτερα πισοκωλητο...αντε πισωκολητο ξεκιναω με χειροτερη απο μετρια στυση και μου λεει μη με γαμας ασε να σε γαμησω εγω! εννοειται δεν κουνιοταν και οταν αρχισα να σπρωχνω φευγει απο το ποστο της και αρχισε την πουτανολογοροια...'δεν θα κατσω ολη μερα εδω για τα λεφτα που εδωσες αυτα κανω 15 λεπτα αμα θες παραπανω να πληρωσεις πιο πολλα(νυχτα ηταν και ειχαν περασει το πολυ 7 λεπτα) μηπως δεν εχεις ορεξη?? χωρισες με την γκομενα σου σημερα??" και αλλα πολλα που δεν καταλαβαινα πραγματικα...δεν εβγαινε νοημα...λεω ολο μιλας τι θα γινει θα τελειωνουμε ποτε??...τι θες??? μου λεει οπως στην αρχη...της ζηταω για τριτη φορα ευγενικα να κανει πιπα και να το βουλωσει επειδη ο χρονος δεν περασε...βριζει στα ρουσκα παιρνει μια αλλη καποτα και αρχιζει το δαγκωμα ξανα και να πιεζει το πεος μου με το χερι της... στο 9ο λεπτο σταματαει για εικοστη(?) φορα και λεει οτι για να συνεχισει πρεπει να πληρωσω παραπανω για να μην λεω μετα οτι δεν εφυγα ευχαριστημενος! απανταω απλα κανε μια πιπα να τελειωνουμε! μου λεει ο χρονος περασε τελειωσε μονος σου! και κοιταει παλι το ταβανι... νισαφι πια δεν γινεται τιποτα σηκωνομαι και της λεω αν δεν σου αρεσει αυτη η δουλεια μην την κανεις δεν φταιει σε τιποτα ο πελατης...με ματι να γυαλιζει και σε υστερικο τονο τοτε αρχισε να λεει τα ιδια και αλλες ασυναρτησιες...να μου λεγες οτι δεν ηθελες!μαυτα που εδωσες αυτα κανεις!η ωρα περασε!κανω 2 χρονια αυτη τη δουλεια ολοι εχουν να λενε για μενα και μπλα μπλα.. ενω ηταν και υπερκινητικη...επειδη και γω εχω μια υπομονη συμφωνησα και εφυγα..κατα τη αποψη μου η συμπεριφορα της πουτανας δεν μπορει να ηταν ετσι επειδη ηταν νευριασμενη απο τον προηγουμενο πελατη ή να ειναι ζωο γενικα...για ατομο με ψυχολογικo προβλημα την εκοψα και μη χειροτερα δηλαδη...
δραμα η κατασταση στην δραμα απο πουτανες και προσωπικα δεν το βλεπω να ξανακαταθετω σε μπουρδελο αυτης της πολης.Και οι καταθεσεις που δεν ειναι εντελως για τα μπαζα δεν αξιζουν την τιμη τους.

eteos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
gia sas pedia!!!!!!!!!!!!!!!! xeri kanis ti pezi sto ANESIS?????????????????? ananeose ton stolo tu????????????????????????????????????? mpori na mas enimerosi kanis???????????????????????

not-kos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές,
μείναμε πίσω στην ενημέρωση.
Πριν λίγο καιρό,βραδάκι είδα την Αννα στην Παπαργυρη που συνεχίζει να είναι σωστή όπως πάντα.

Έχετε άλλα νέα εσείς ?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι,συναθλητές μετά από πολύ καιρό επίσκεψη αλλά και κατάθεση σε μαγαζί της Δράμας.Λίγο πριν τις 12 και τα 2 κάτω μαγαζιά στην Παπαργύρη δηλαδή είναι κλειστά.Ανοιχτό ήταν το ντούμπλεξ.Κάτω δούλευε μια ομορφούλα ξανθιά αλλοδαπούλα αλλά με καλά ελληνικά με μυτερό αφράτο βυζί 2,5 με 3 πολύ ευχάριστο και γελαστό προσωπάκι παρά το προχωρημένο της ώρας ενώ στο επόμενο μαγαζί (στο επάνω) δεν κατάφερα να δω την κοπέλα γιατί μετά από ένα τέταρτο αναμονής αποφάσισα να καταθέσω στην γλυκύτατη νεαρά.Το δωμάτιο πολύ περιποιημένο και καθαρό και σε 5 λεπτά ανεβαίνει η κοπέλα.Βγάζει κυλότα και αρχίζει το παιχνίδι αρχικά με χέρι.Στη συνέχεια καπότα και μια πίπα παρα πολύ καλή.Βαθιά αλλά αρκετά γρήγορη που όμως τη δικαιολογώ λόγω ώρας.Στη συνέχεια ήρθε γελαστή από πάνω όπως της ζήτησα και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει και να παίρνει ολόκληρο το εργαλείο μέσα της καθώς πατούσε με τα πόδια στο κρεβάτι κι όχι ξαπλωμένη επάνω μου.Αυτή η στάση με την μεγάλη διαδρομή  πέους με στέλνει αδιάβαστο οπότε δεν άντεξα πολύ και χουφτώνοντας τα τροφαντά βυζιά της άφησα μια σεβαστή ποσότητα χυσίου!Γελαστή με ευχαρίστησε,γελαστή με καληνύχτισε κι εγώ πολύ ικανοποιημένος έκανε μισή ώρα να ξαναντυθώ με τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα μου….

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Όπως φαίνεται όλοι ζοριζόμαστε ....Αναφορά έχει να γίνει σχεδόν 2 μήνες....Κι όμως .Αν η τιμή ήταν λογικότερη όλο και θα μαζευόταν κόσμος...Πριν 2 μήνες που έκανα την τελευταία μου επίσκεψη (μετά καταθέσεως βεβαίως βεβαίως!)έπαιζε μια Ουγγαρεζούλα ξανθούλα,πεταχτούλα και γελαστούλα στο κάτω από το ντούμπλεξ μαγαζί αλλά δεν ξέρω αν είναι ακόμα εκεί.Η αλήθεια είναι πως το 30άρι βγαίνει πια πολύ δύσκολα και ακόμα πιο δύσκολα επενδύεται....

Acemaster

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Filoi mou kalimera...exei kaneis upopsin tou tpt kalo edw sth Drama?

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Ναι ρε φίλε acemaster υπάρχουν πολλά καλά.....Σουβλάκια , κεμπάπια εκπληκτικά και 2-3 μπαρ με καλό ροκ και καθαρά ποτά.Αν θέλεις να πηδήξεις μπορείς να διαβάσεις πολλές σελίδες παραπίσω ένα σωρό λεπτομέρειες μέχρι και για το πώς θα πας στα μπουρδελάκια της πόλης.Άντε  λοιπόν,κάνε μια επίσκεψη και πες μας και τις εντυπώσεις σου

eteos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
kamia enimerosi gia to ANESIS to xenodoxio exume????????

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Βόλτα αναγνωριστική στα 3 (ανοιχτά) μαγαζιά της πόλης....Στα δύο επάνω αρχικά.Στο τελευταίο του δρόμου μια μελαχρινή με βαμμένο ξανθωπό μαλλί με ψηλές μπότες και ανάλαφρη ρόμπα και διάφορα προγράμματα.Στο διπλανό που δεν ήταν αυτήν τη φορά ντούμπλεξ μια μελαχρινούλα αδυνατούλα που δε συμφωνεί με τα γούστα μου οπότε έφυγα κι από κει.Στα κάτω τώρα ανοιχτό μόνο το πρώτο με καινούριο γαλάζιο εξωτερικό φωτισμό και μια Ρωσίδα γύρω στα 30-35 πολύ πρόσχαρη!Ξανθιά με κοντό καλοχτενισμένο μαλλί , βυζιά μεγαλούτσικα αν και φυλακισμένα σε ασφυκτικό κορμάκι οπότε ίσως ξεγελάνε,με ωραίο στρογγυλό αφράτο κωλαράκπ και κυρίως πολύ πολύ πρόσχαρη στην υποδοχή με τετ α τετ ανακοίνωση προγραμμάτων.Με έφτιαξε γενικά και θα είναι η επόμενη κατάθεσή μου

OP
OP
Δ
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Και ναι! μετά από πααααρα πολύ καιρό έγινε κατάθεση και μάλιστα απόλυτα επιτυχημένη.Η κοπέλα στο πρώτο μαγαζί στην παπαργύρη είναι Ρωσίδα πολύ ζωηρή και χαρωπή ξανθιά γύρω στα 30 με ωραίο στηθάκι  γύρω στο 3 ζωηρό κωλαράκι και ένα υπερ απαλό βελούδινο δέρμα απίθανης αίσθησης!!!!Προγράμματα παίζουν αλλά επειδή και το 30άρι το θεωρώ σημαντικό ποσό έπαιξα εκεί.Μπήκε τα ψιλοείπαμε χωρίς ενοχλητικές ερωτήσεις και άρχισε πολύ σφιχτά αγκαλιάσματα και παθιάρικα φιλιά μέχρι και κοντά στο στόμα.Πίπα παρα πολύ σπέσιαλ με αντίστοιχα καλή περιποίηση in the balls.Της ζητάω να έρθει από πάνω όπου και ανεβαίνει αδιαμαρτύρητα και μάλιστα καρφώνεται δυναμικά και χτυπιέται ακριβώς όπως πρέπει.Μου άρεσε παρα πολύ και ξεφόρτωσα την απαιτούμενη ποσότητα ενώ μου είπε πως γουστάρει πολύ τη δουλειά που κάνει...Προφανώς το εννοεί γιατί η απόδοσή της κάτι τέτοιο δείχνει.Θετικό επίσης θεωρώ πως αν και δεν είμαι φαν αυτού του σωματότυπου και αυτής της ηλικίας έφυγα παρα πολύ ευχαριστημένος.Η μοναδική μου ένσταση έχει να κάνει με την αρκετή ποσότητα αρώματος που φοράει που μπορεί να αποδειχθεί "επικίνδυνη" για τους δεσμευμένους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom