Νέα

Από αστυνομικός της χρονιάς, κατηγορούμενη για το κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unknowndark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.589
Πόντοι
11.445
Που τα βρηκε τα 2-3 βενζινάδικα ο Ανατολακης οταν μεχρι πριν λιγα χρονια δούλευε μεροκάματο με το παπι;; Εκτός αν ειναι μπροστινός.
Εσυ τι λες ρε τυπε ? ο Ανατολ ηταν ο ποιο χαζος ποδοσφαιριστης στην ιστορια του Ολυμπιακου πλην Βαμβακουλα :2funny:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.009
Πόντοι
32.478
Έπαιρναν πολίτες, ψάξε το... Έβγαιναν και οι σχετικές προκηρύξεις... Ένας μακρινός συγγενής (ήταν αυτός που μας μετέφερε με το ταξί του στο χωριό της γιαγιάς μου, όταν ήμουν μικρός) από το χωριό της γιαγιάς μου που ο γιος του είχε πτυχίο Κοινωνιολογίας (μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές και τον στρατό), τον συμβούλευσε (τον γιό του) να δώσει στην Αστυνομία (σχολή αξιωματικών)... Μιλάμε για εποχή προς τα τέλη της δεκαετίας του 80...
Παίρνουν αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων συνήθως γιατρούς κι αυτοί είναι ελάχιστοι. Αυτοι τοποθετούνται στα ιατρεία της αστυνομίας και οχι σε μαχιμες υπηρεσίες. Ούτε εκπαίδευση αστυνομικου περνούν,ουτε οπλοφορουν. Μην παρουσιάζεις λοιπόν τις εξαιρέσεις ως κανόνα γιατί έγραψες ότι το πτυχίο ήταν προϋπόθεση για να δώσεις για αξιωματικός. Ε δεν ήταν και αυτό είναι σίγουρο.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.060
Πόντοι
2.696
Παίρνουν αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων συνήθως γιατρούς κι αυτοί είναι ελάχιστοι. Αυτοι τοποθετούνται στα ιατρεία της αστυνομίας και οχι σε μαχιμες υπηρεσίες. Ούτε εκπαίδευση αστυνομικου περνούν,ουτε οπλοφορουν. Μην παρουσιάζεις λοιπόν τις εξαιρέσεις ως κανόνα γιατί έγραψες ότι το πτυχίο ήταν προϋπόθεση για να δώσεις για αξιωματικός. Ε δεν ήταν και αυτό είναι σίγουρο.
Άσε τους αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων (γιατρούς), που όπως λες είναι και ελάχιστοι...
Μιλάω για μάχιμους... ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ... Ξέρω τι λέω... Σου είπα ψάξε το...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.009
Πόντοι
32.478
Άσε τους αξιωματικούς ειδικών καθηκόντων (γιατρούς), που όπως λες είναι και ελάχιστοι...
Μιλάω για μάχιμους... ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ... Ξέρω τι λέω... Σου είπα ψάξε το...
Ρε τυπε για να συνεννοηθούμε μήπως εννοείς ότι προϋπόθεση το πτυχίο ήταν για τους πολίτες;;;Γιατί τότε έχεις δίκιο.
Εάν όμως εννοείς για το σύνολο των αστυνομικών που έδιναν εξετάσεις για την σχολή αξιωματικών ότι προϋπόθεση ήταν να έχουν πτυχίο κάνεις λάθος 100% και έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Το ξέρω πολύ καλά και δεν χρειάζεται να ψάξω τίποτα.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.060
Πόντοι
2.696
Ρε τυπε για να συνεννοηθούμε μήπως εννοείς ότι προϋπόθεση το πτυχίο ήταν για τους πολίτες;;;Γιατί τότε έχεις δίκιο.
Εάν όμως εννοείς για το σύνολο των αστυνομικών που έδιναν εξετάσεις για την σχολή αξιωματικών ότι προϋπόθεση ήταν να έχουν πτυχίο κάνεις λάθος 100% και έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Το ξέρω πολύ καλά και δεν χρειάζεται να ψάξω τίποτα.
Νόμιζα ότι ήμουν σαφής σε αυτά που γράφω... Ναι, αυτό εννοούσα, τους πολίτες, όχι το σύνολο των αστυνομικών...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
174
Like
22.009
Πόντοι
32.478
Νόμιζα ότι ήμουν σαφής σε αυτά που γράφω... Ναι, αυτό εννοούσα, τους πολίτες, όχι το σύνολο των αστυνομικών...
Οκ για μένα δεν ήσουν σαφής, γι αυτό και η διαφωνία μας.
Καλή συνέχεια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.510
Πόντοι
34.538
Τον ηθοποιό τον βρήκαμε, πάμε τώρα για το επόμενο ή μάλλον για την επόμενη

Γιος γνωστής αστρολόγου ήταν εργαζόμενος σε εταιρεία που εμπλέκεται στο κύκλωμα με την 37χρονη βραβευμένη αστυνομικό​

Γιος γνωστής αστρολόγου ήταν εργαζόμενος σε εταιρεία που εμπλέκεται στο κύκλωμα με την 37χρονη βραβευμένη αστυνομικό

Ακομα?? Εχουμε κι αλλη επομενη>

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.060
Πόντοι
2.696
Αξίζει κάποιος να διαβάσει τι λέει για τους συναδέλφους της...
Τους λέει χειρότερους από σκουπίδια και ότι αν δεν ήταν στην αστυνομία δεν θα γάμαγαν ούτε την χούφτα τους, πρώην κατσικογάμηδες...

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
667
Πόντοι
81
Πώς πήγαινε κάθε τόσο Μύκονο;
Ποιος χρηματοδοτούσε;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.083
Πόντοι
46.423
Τι γίνεται ρε ???

Εν τω μεταξύ όλοι τους λένε ότι δεν γνωρίζουν τίποτα.

Ο τελευταίος να τραβήξει το καζανάκι ...

:tooth:

takis229

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2021
Like
366
Πόντοι
21
Εντωμεταξυ και τελειως ανυποψιαστος να εισαι βγαζει ματι το χρημα ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις ακομα και απο απλες φωτογραφιες,με τα σοσιαλ μεντια και η παραμικρη αμετροπρεπεια δεν συγχωρειται...

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.322
Πόντοι
1.206
IMG_5923.png

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

nickpie2008

Σεβαστός