apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπα και εσύ πώς το ξέρεις αυτό
Εχει νοημα γιατι πρεπει να παψουμε να φοβομαστε την λεξη καρκινο.Εχω κανει μια τετεια συζητηση με ατομο που ξερει απο δαυτα και μου ειχε πει οτι καρκινος αναπτυσεται στον ανθρωπο οταν τα κυτταρα αρχιζουν να αναπαραγοντε ανεξελενκτα και ο οργανισμος δεν μπορει να τα καταπολεμησει.Δηλαδη οτι ειπε και ο φιλος πιο πανω.Αυτο σημαινει οτι ολοι ανεξεραιτος μπορουμε να αναπτηξουμε καρκινο καποια στιγμη στην ζωη μας. Δεν εχει νοημα να λες ολοι εχουμε καρκινο αν εννωεις αυτο ακριβος.
Εχουν βρεθει αποτι ξερω γενικα πολοι τροποι καταπολεμησης του καρκινου.Αλλα δεν εχει βρεθει τουλαχιστον επισημα κατι το οποιο απο μονο του εξαλειφει τον καρκινο απο το ανθρωπινο σωμα.Τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει.Παντος ειχε εχει βρεθει θεραπια και την κρυβουν ειτε αυτα ειναι αστικοι μυθοι το αποτελεσμα για εμας ειναι το ιδιο.η θεραπεια για τον καρκινο σε αρχικα σταδια χει βρεθει απλα δεν ειναι ευρεως γνωστη,γιατι θιγονται μεγαλα συμφεροντα κ την εχουν βαλει σε καραντινα για 10 χρονια,ως "πειραματικη".....εφαρμοζετε παντως σε αρκετες περιπρωσεις σε 3-4 χωρες
Δεν φοβαται κανεις την λεξη.Τις επιπτοσεις φοβαται ο καθενας.Στην λεξη κολας εσυ?Εχει νοημα γιατι πρεπει να παψουμε να φοβομαστε την λεξη καρκινο.
Δεν φοβομαστε την λεξη ρε ανθρωπε, τον πονο και τον θανατο φοβομαστε.Εχει νοημα γιατι πρεπει να παψουμε να φοβομαστε την λεξη καρκινο.
τυπε μην φοβασαι τον θανατοΔεν φοβομαστε την λεξη ρε ανθρωπε, τον πονο και τον θανατο φοβομαστε.
η θεραπεια για τον καρκινο σε αρχικα σταδια χει βρεθει απλα δεν ειναι ευρεως γνωστη,γιατι θιγονται μεγαλα συμφεροντα κ την εχουν βαλει σε καραντινα για 10 χρονια,ως "πειραματικη".....εφαρμοζετε παντως σε αρκετες περιπρωσεις σε 3-4 χωρες
τυπε ειναι αληθεια οτι βασιζεται σε ερευνες του μαρη?η θεραπεια για τον καρκινο σε αρχικα σταδια χει βρεθει απλα δεν ειναι ευρεως γνωστη,γιατι θιγονται μεγαλα συμφεροντα κ την εχουν βαλει σε καραντινα για 10 χρονια,ως "πειραματικη".....εφαρμοζετε παντως σε αρκετες περιπρωσεις σε 3-4 χωρες
Το να πεθανω δεν το πολυφοβαμαι, εξαλλου δεν είναι κατι που αποφεύγεται.τυπε μην φοβασαι τον θανατο
εκει βρισκεις την ηρεμια σου
Η θεραπεια δεν ειναι ευρεως γνωστη απο την παγκσσμια ιατρικη κοινοτητα αλλα χρηστης του bourdela.com φαινεται οτι την γνωριζει.
τυπε ειναι αληθεια οτι βασιζεται σε ερευνες του μαρη?
υπαρχει τροπος τυπεΤο να πεθανω δεν το πολυφοβαμαι, εξαλλου δεν είναι κατι που αποφεύγεται.
Εγω φιλε μιλαω πολυ σοβαρα.Οτι εγραψα ηταν η πραγματικες αποψεις μου.Κλασικές μαλακίες...
7 σελίδες μέχρι τώρα και κανένας δεν είπε τίποτα σοβαρό
μπαχαλακηδες τυπε :SΚλασικές μαλακίες...
7 σελίδες μέχρι τώρα και κανένας δεν είπε τίποτα σοβαρό