Επισκέπτης
κανω λαθος σε αυτο που λεωΞερεις τη ειναι ο καρκινος?
κανω λαθος σε αυτο που λεωΞερεις τη ειναι ο καρκινος?
Δεν ειμαι γιατρος αλλα νομιζω πως ναι.κανω λαθος σε αυτο που λεω
Ξερεις τη ειναι ο καρκινος?
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι εχουμε ολοι καρκινο. Σημαινει οτι ολοι μπορουμε να αναπτηξουμε καρκινο.παιδια καρκινο δηλαδη ογκο κυτταρων που πολλαπλασιαζεται αφυσικα μπορει να εχουμε και χιλιαδες μεσα μας αλλα προλαβαινει και τους καταπινει το ανοσοποιητικο μας με τα Τ-λεμφοκυτταρα και τα μακροφαγα, αν ξεφυγουν απο ελεγχο τοτε μπορουμε να ανιχνευσουμε ογκο δηλαδη καρκινο
Ξερεις τη ειναι ο καρκινος?
To κακο είναι ότι πρεπει να επιλεξεις ποιανου είδους λογικη θελεις να στηρίξεις.γιατι οταν σου δειχνει ο αλλος με ενα σωρο παραδειγματα οτι 1+1=2 και εσυ συνεχιζεις για λογους παραδοσης και σεβασμου να λες 1+1=3 γιατι ετσι μου ειπε η γιαγια μου και ο παπας της ενοριας χρειαζεται καποιος να σε ταρακουνησει γιατι η λαθος κριση σου παιζει ρολο και στην δικη μου ζωη οταν ψηφιζεις ή οταν στηριζεις εναν ιερο πολεμο
Δεν κανω λαθος καρκινο εχουμε ολοι. Αλλα τωρα βαριεμαι να το ψαξω για να στο πω ποιο αναλυτικα, παντως το καπνισμα τον βοηθαει σε αντιθεση με καποιες τροφες που το καταπολεμουν αλλα δεν μπορουν να το σταματησουν. Σιγουρα το καπνισμα δεν κανει καλο, αλλα δεν δημιουργει καρκινο στον οργανισμο. ψαξτε το και θα δειτε.Δεν ειμαι γιατρος αλλα νομιζω πως ναι.
To κακο είναι ότι πρεπει να επιλεξεις ποιανου είδους λογικη θελεις να στηρίξεις.
Για μενα, θρησκεια ή θεος που θα εξηγείτο με τη λογικη δεν θα ηταν θεος, αλλά ειδωλο.
Όπως δεν εξηγειται και δεν χωραει στο μυαλο το ότι το συμπαν δεν τελειωνει πουθενα, ετσι δεν εξηγειται και ο θεος.
Είναι εκπληκτικο ότι προσπαθείτε να αποδειξετε την υπαρξη ή την ανυπαρξια θεου με τη λογικη, ενώ ακριβως αν εξηγείτο με τη λογικη, δεν θα ηταν καν θεος.
Κατά τα αλλα, εάν θελετε αποδειξη υπαρξης του θεου, ριξτε μια ματια γυρω σας. Στην απολυτη τελειοτητα και αρμονια των νομων της φυσης.
Ακομη και στην υπαρξη σας.
Εκτος αν νομιζετε ότι όλα είναι αποτέλεσμα μια περιεργης σύμπτωσης.
Ε αυτή τη "συμπτωση" ή "φυση" ή "φυσικους νομους" καποιοι την λεμε θεο.
Ο οποιος φυσικα δεν είναι ενας συμπαθης παππουλης με μουσι.
πεστα ρε τυπεΔεν κανω λαθος καρκινο εχουμε ολοι. Αλλα τωρα βαριεμαι να το ψαξω για να στο πω ποιο αναλυτικα, παντως το καπνισμα τον βοηθαει σε αντιθεση με καποιες τροφες που το καταπολεμουν αλλα δεν μπορουν να το σταματησουν. Σιγουρα το καπνισμα δεν κανει καλο, αλλα δεν δημιουργει καρκινο στον οργανισμο. ψαξτε το και θα δειτε.
To κακο είναι ότι πρεπει να επιλεξεις ποιανου είδους λογικη θελεις να στηρίξεις.
Για μενα, θρησκεια ή θεος που θα εξηγείτο με τη λογικη δεν θα ηταν θεος, αλλά ειδωλο.
Όπως δεν εξηγειται και δεν χωραει στο μυαλο το ότι το συμπαν δεν τελειωνει πουθενα, ετσι δεν εξηγειται και ο θεος.
Είναι εκπληκτικο ότι προσπαθείτε να αποδειξετε την υπαρξη ή την ανυπαρξια θεου με τη λογικη, ενώ ακριβως αν εξηγείτο με τη λογικη, δεν θα ηταν καν θεος.
Κατά τα αλλα, εάν θελετε αποδειξη υπαρξης του θεου, ριξτε μια ματια γυρω σας. Στην απολυτη τελειοτητα και αρμονια των νομων της φυσης.
Εχω κανει μια τετεια συζητηση με ατομο που ξερει απο δαυτα και μου ειχε πει οτι καρκινος αναπτυσεται στον ανθρωπο οταν τα κυτταρα αρχιζουν να αναπαραγοντε ανεξελενκτα και ο οργανισμος δεν μπορει να τα καταπολεμησει.Δηλαδη οτι ειπε και ο φιλος πιο πανω.Αυτο σημαινει οτι ολοι ανεξεραιτος μπορουμε να αναπτηξουμε καρκινο καποια στιγμη στην ζωη μας. Δεν εχει νοημα να λες ολοι εχουμε καρκινο αν εννωεις αυτο ακριβος.Δεν κανω λαθος καρκινο εχουμε ολοι. Αλλα τωρα βαριεμαι να το ψαξω για να στο πω ποιο αναλυτικα, παντως το καπνισμα τον βοηθαει σε αντιθεση με καποιες τροφες που το καταπολεμουν αλλα δεν μπορουν να το σταματησουν. Σιγουρα το καπνισμα δεν κανει καλο, αλλα δεν δημιουργει καρκινο στον οργανισμο. ψαξτε το και θα δειτε.
τζωνυ αν θες απλα να τρολαρεις, σε πολιτικο θρεντ, με αλλουςτροφιμουςυποστηρικτες του πασοκψυχιατριου