Ετσι οπως απαντησες δεν μπορω να παραθεσω αλλα δεν τρεχει. Κι ετσι θα γινει η δουλεια. Ανακατα οπως επιθυμεις.
"Πάμε πάλι μπας και γίνω αντιληπτός γιατί φαίνεται είτε ότι μιλάω άλλη γλώσσα είτε ότι απλά δεν έχεις τον στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης ..."
Παρτο αλλιως δικε μου. Το οτι διαφωνω σε ολα σχεδον δεν σημαινει απαραιτητα οτι εσυ εισαι η διανοια και οι υπολοιποι μαλακες...ειδαμε που μας οδηγησαν οι....δεικτες νοημοσυνης αυτων που υποστηριζεις. Παμε παρακατω.
"(1) ποιός σου είπε ότι ΟΛΟΙ όσοι βγάλαν λεφτά εκτός Ελλάδος είναι σώνει και καλά φοροφυγάδες ??? αυτό σας μαθαίνουν στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ??"
Χτυπησα ευαισθητη χορδη μαλλον ε?
Δεν εχω παει ποτε μου σε συγκεντρωση κανενος
Αλλοι ειναι οι αφισοκολλητες εδω μεσα αλλα εσυ εχεις σκαλωμα μονο με τους συριζαιους(γιατι αραγε?
)
Κατα δευτερον εγω τουλαχιστον εχω τα αρχιδια να πω τι ψηφισα, τι θα ψηφισω και τι δεν θα ψηφισω. Δεν πεταω μονιμως την μπαλα στην κερκιδα ουτε λεω παραμυθακια του στυλ 'ψηφισα κατι που δεν μπηκε στην βουλη'(αλλα δεν σας λεω τι ειναι
)
Στο θεμα μας...φοροφυγαδες ειναι. Και δεν δικαιουνται να κανουν μαθηματα ηθικης και νομιμοτητας σε κανενα. Τοσο απλα.
"Αυτό κατάλαβες εσύ ?? Αν ναι είσαι απλά βλάξ... αν το διαστρέβλωσες είσαι πουστράκι σαν τον τεριρέμη... για μενα είσαι απλά απρόσεκτος, ημιμαθής και εμπαθής"
Ασε ρε τυπε τις ταυτοποιησεις και τις συγκρισεις. Στα αρχιδια μου ο τεριμεμ, εσυ, ολοι.
Τωρα μιλας με μενα, οχι με αυτον. Μιλας ΕΣΥ για εμπαθεια τυπε?
Και για μενα εισαι φασιστας τελικα, συντηρητικος και βολεμενος αλλα δεν θα το κανουμε και θεμα....με αυτα που γραφεις τι περιμενεις να συμπερανει καποιος για το ατομο σου? Αυτα που γραφεις τα διαβαζεις?
Μονιμως επιθεση σε οποιονδηποτε τολμαει να κανει διαδηλωση, διαμαρτυρια, απεργια, συγκεντρωση. Ολοι στο ιδιο τσουβαλι.
Τι οτι ειναι στημενοι, τι οτι τους κουβαλανε με πουλμαν(παντου
), τι οτι ειναι κρατικοδιαιατοι ολοι, τι οτι σε ολα απο πισω ειναι ο συριζα(παντοδυναμος τελικα πρεπει ναναι αυτος ο τσιπρας-για ολα αυτος φταιει), οι αναρχικοι, οι ετσι, οι αλλιως.
Μονος σου καρφωνεσαι τυπε. Απλουστατα γιατι δεν μπορεις να συγκρατησεις τα νευρα σου και γραφεις πολυ ακραια πραγματα τα οποια πολυ αμφιβαλλω αν καταλαβαινεις τη στιγμη που τα γραφεις.
"Γιατί ρε παπάρα το στέλεχος της πολυεθνικής και όσοι αμείβονται με τεράστιους μισθούς παίρνουν Bonus και δώρα από τους εργοδότες τους δεν τα δουλεύουν (σύμφωνα με την άποψη του εργοδότη τους που δεν είναι το δημόσιο φυσικά)? δεν πληρώνουν φόρους ?? και στο κάτω κάτω της γραφής ας πούμε ο διευθυντής πωλήσεων μιας πολυεθνικής από σένα τα παίρνει ή από την πολυεθνική ??"
Ουτε κατα διανοια δεν δουλευουν οπως δουλεουν αυτοι που παιρνουν κατα πολυ λιγοτερα χρηματα και τραβανε το καρο τωρα. Κι εκει να πεις πασο. Δεν θα κολλησεις στα φραγκα πες... Τι να πεις ομως οταν κανουν κηρυγμα στον λαουτζικο που του χει γαμηθει το συμπαν 2 χρονια τωρα, για το τι πρεπει να κανει ωστε να...ξεχρεωσει τις...τραπεζες(λες και αυτος δημιουργησε το χρεος τους
)?
Λες και ολα αυτα τα καλοπαιδα νοιαστηκαν ποτε τους για την ελλαδα τη στιγμη που δηλωμενα ειναι παρτακηδες, ωστε να βγαινουν τωρα και να κουνανε επιδεικτικα το δαχτυλο κανοντας κριτικη. Και ειμαστε αναγκασμενοι κιολας να ακουμε τις μαλακιες τους οι οποιες βλεπουμε που εφτασαν την χωρα(οσοι θελουμε να δουμε δηλαδη).
Λες και η ελλαδα ωφεληθηκε απο ολα αυτα τα καλοπαιδα που τωρα θα μας πουν πως θα 'ξαναμπουμε στον ισιο δρομο'(γιατι αυτοι ξερουν και το αποδειξαν
)
"Μάλιστα επειδή λοιπόν δεν θέλεις ή δεν μπορείς (λόγω ιδεολογίας, ανικανότητος, τεμπελιάς κλπ) να γίνεις και σύ να εξαφανιστούν όλοι οι άλλοι που τα καταφέρανε αλλά και το κυριώτερο να εμποδίσουμε όσους θέλουν να γίνουν... αχχχχ Θεούλη μου δεν θέλω κατσίκα εγώ.. θέλω να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα..."
Παμε παλι. Σου πε κανεις οτι σε ζηλευει? Οτι θελει να γινει σαν και σενα? Νιωθεις ξεχωριστος τυπε?
Το ενδεχομενο να μην θελω να γινω και γω αλλος ενας που θα κοιταει την παρταρα του και μονο και μετα θα βγαινει να κραζει ολους αυτους που σιχαθηκαν να βλεπουν την χωρα να πηγαινει κατα διαολου ακριβως επειδη αυτοι οι τυποι κοιτανε μονο την παρταρα τους, σου περασε απ το μυαλο? Οχι φυσικα. Για σενα αυτοι που ειναι βολεμενοι απο την υπαρχουσα κατασταση, τα εχουν καταφερει με την αξια τους.
Εξ ου και η τρεμουρα και το διαρκες κραξιμο σε συριζαιους(αντε και λιγο ξωφαλτσα χρυσαυγιτες για να δειξουμε οτι ειμαστε 'αντικειμενικοι'). Φοβασαι κατι με τον συριζα τυπε?
Τι τρεμουρα διαρκης ειναι αυτη?
Κι ασε τις κατσικες και τα ρητα τα οποια ουδεμια σχεση εχουν με το βολεμα.
Το βολεμα ειναι νοοτροπια. Οχι ιδιοκτησια. Να σου πουμε και μπραβο τυπε? Μπραβο τα γαμησες ολα. Εισαι αρχοντας. Νιωθεις καλυτερα τωρα? Συνεχισε να κανεις ηθικοπλασια τωρα.
"Μάλιστα .. μάθε ελληνικά και το κυρι
ώότερο να ξεχωρίζεις τις έννοιες για παράδειγμα το τι είναι ακραίος και το τι είναι ορθολογιστής...."
Τιποτα αλλο θα μας διδαξεις περι ελληνικων? Για εξηγησε μας εσυ που τα ξερεις ολα αφου εισαι διανοια και πανω απ ολα ξερεις ...ελληνικα
"Εχεις να προτείνεις κανένα καλύτερο το οποίο φυσικά να φτιάχτηκε και να δούλεψε κάπου ??? Αν ναι δείξε το μας.. αν όχι σταμάτα να μας ζαλίζεις τα αρχίδια με αναφορές στις πάσης αιρέσεως,θρησκείας,κοσμοθεωρίας βίβλους και ευαγγέλια.."
Γιατι εσυ εχεις να μας πεις που πετυχε στην ελλαδα?
Σε ακουμε.
Μιλησε τωρα ο τυπος οτι τον ζαλιζουμε τη στιγμη που μας σπαει τον πουτσο καθε τρεις και λιγο με τις ηθικολογιες(τις οποιες βεβαια δεν εχει κανενα προβλημα να εφαρμοσει αρκει να μην αφορουν τον ιδιο), τα κολληματα του με τους αναρχικους, τους μεταναστες, τους συνδικαλιστες, τους κατοικους, τους αριστερους και δεν συμμαζευεται.
"Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν ψηφίζω κανένα από τα δύο κόμματα που εννοείς (για την ακρίβεια στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισα ΚΑΝΕΝΑ από τα κόμματα που εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο).. και ναι για μένα ιδεολογία=συμφέρον"
Ναι καλα ενταξει.
"Λάθος .. 1
το μοντέλο δεν απέτυχε επειδή μέσα σε αυτό υπάρχουν αποτυχημένοι και μάλιστα επιδιώκουν να είναι και αποτυχημένοι απλά και μόνον για να καταγγείλουν το μοντέλο αυτό...
και ναι 2
χέστηκα για τα πάρκα σας ειδικά βλέποντας τόσα χρόνια την στάση αυτών που κόπτονται και φωνάζουν απέναντι σε αυτά και που θέλουν πάρκα αλλά μόλις πάει να γίνει καμμία τροποποίηση σχεδίου πόλης και τους παίρνει κανένα κομμάτι από το οικόπεδο κάνουν την διαδήλωση της αρκούδας..."
1 Εσυ βγαζεις νοημα σε αυτο που εγραψες στην πρωτη προταση? Το μοντελο δεν απετυχε? 'Η δεν πετυχε?
2 και ναι και μεις χεστηκαμε για τις 'επενδυσεις' σου απο την στιγμη που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι το συμφερον σου και η παρταρα σου(κοινως οι 'επενδυσεις' ειναι 'επενδυσεις'΄για σενα και τους ομοιους σου αποκλειστικα).
Αλλωστε το πες και μονος σου "και ναι για μένα ιδεολογία=συμφέρον". I rest my case.
"αυτό όσο ανήκει σε σένα ανήκει και σε μένα (και αν το δούμε και λίγο οικονομίστικα ανήκει πολύ περισσότερο σε μένα από ότι σε σένα
γιατί εγώ στα 28 χρόνια που δουλεύω έχω πληρώσει ενα σκασμό εισφορές για την απόκτηση του χωρίς να πάρω τίποτε σε ανταπόδοση σε αντίθεση με σένα)"
Ναι ενω εγω...παιρνω συνεχεια. Απο παντου
Αρχιδια σου ανηκουν. Οπως αλλωστε δεν μου ανηκουν και μενα. Και εδω ειναι το προβλημα σου. Οταν οι κατοικοι μιας περιοχης(χαλκιδικες προσφατα κλπ) ξεσηκωνονται για τον οποιονδηποτε λογο, ειναι 'βαλτοι', 'κατευθυνομενοι', 'τους εφεραν απο αλλου', 'ειναι κατα της ...αναπτυξης
' και δεν συμμαζευεται. Το ενδεχομενο να μην ΘΕΛΟΥΝ να εκμεταλλευονται ΛΙΓΟΙ αλλοι την περιοχη και αυτοι(οπως καιοι υπολοιποι) να μην εχουν κανενα οφελος μαλλον δεν σε ενδιαφερει. Τι μαλλον δηλαδη, σιγουρα. Ειπαμε αλλωστε...ιδεολογια=συμφερον σωστα?
Μου αρεσει που κανεις και κηρυγμα ηθικης ρε τυπε........