πάμε παρακάτω...
και μετρό απέκτησες και τράμ απέκτησες (κακώς φυσικά διότι με τα λεφτά που δοθήκανε θα είχαν επεκταθεί οι γραμμές του μετρό) και νέα λεωφορεία απέκτησες στην ΕΘΕΛ ...
και καινούργια ταξι απέκτησες με έξοδα του δημοσίου (και πάλι κακώς διότι θα έπρεπε να έχουν υποχρεωθει τα λαμόγια να τα αντικαστήσουν ή αλλιώς να χάσουν τις άδειες και να δοθούν σε ανθρώπους που θα θέλανε να επενδύσουνε)
και οι πολυκατοικίες ανακαινίστηκαν (με δαπάνες του δημοσίου σε μεγάλο ποσοστό) όσες φυσικά οι ιδιοκτήτες αποφασίσαν ότι θα συμμετάσχουν στο κόστος ανακαίνισης κατα 25% ...
και ράμπες για τα ΑΜΕΑ γίνανε το ποιός τις σέβεται είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και φυσικά όταν πεσει καμμιά κλήση τότε σκούζει για το κακό κρατος που του έβαλε 100 ευρώ πρόστιμο γιατί εμπόδιζε την ράμπα (κανονικά θα έπρεπε να του είχε πάρει το αμάξι και να το πάει στην πρέσσα να του βάλει και 2000 πρόστιμο και να δεν έχει να του πάρει και το σπίτι)... αλλά τα ΑΜΕΑ αντί να βγούνε να διαδηλώνουνε για τα πραγματικά δικαιώματα τους που μέσα σε αυτά είναι και η πρόσβασ ΠΑΝΤΟΥ διαδηλώνουνε για το επιδοματάκι τους και απλώνουνε σαν ζήτουλες το χέρι τους για ελεημοσύνη...
μπουμπουρκάκο βγάλε τα λέπια από τα μάτια...
Οτι ναναι.
Lες οτι αγοραστηκαν ταξι ενω δεν υπηρχε λογος
Λες οτι φτιαχτηκε τραμ ενω παλι δεν υπηρχε λογος
Αρα? Αυτα τα συμπεριλαμβανεις στα ...καλα της ολυμπιαδας? Γιατι τα γραφεις τοτε?
Παμε παρακατω. Λες οτι φτιαχτηκαν ραμπες. Το ποιος τις σεβεται ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο? Ποιος το πε? Με αυτην την λογικη υπαρχει και νομος για τους φοροφυγαδες. Το ποιος τους σεβεται και δεν βγαζει τα λεφτα του εκτος ΕΕ ειναι επισης αλλουνου παπα ευαγγελιο. Ε?
Το σχολιακι σου για τα ΑΜΕΑ ειναι ως συνηθως ακραιο αλλα δεν περιμενα και κατι αλλο για να ειμαι ειλικρινης. Τα ...επιδοματα που κολλανε στο θεμα? Παλι προσπαθεια να τα φερουμε ισα βαρκα ισα πανια?
πάμε και πάλι...
γιατί να είμαι με τον αγρότη που έχει τόσα χρόνια φάει τον άμπακο σε επιδοτήσεις, αποζημιώσεις, ΕΛΓΑ, εξισωτικές ενισχύσεις, ατέλεια πετρελαίου κλπ κλπ κλπ .. για να μην βάλω τις λαμογιές με τα πέτσινα τιμολόγια και τις επιστροφές ΦΠΑ...
Εμεις γιατι να ειμαστε με το στελεχος πολυεθνικης και τον τραπεζιτη και το golden boy που τοσα χρονια εχουν φαει τα λεφτα της αρκουδας αμειβομενοι με τεραστιους μισθους...bonus και..δωρακια? Και θελουν κι αλλα...κι αλλα....κι αλλα. Για να τους βοηθησουμε ναφανε κι αλλα?
ερώτηξις...
αντε και πάμε οι βολεμένοι στα θυμαράκια... έχεις την εντύπωση ότι θα βολευτείς εσύ ?? τίνι τρόπω?? λαμβάνοντας την βολήν μου ???
(διότι από ότι γνωρίζεις οι βολές των βολεμένων είναι πλέον εκτός επικρατείας)....
Δεχεσαι λοιπον οτι εισαι βολεμενος. Το κραταμε αυτο.
Απαντησις.
Σου ειπε κανεις οτι ολοι θελουν να ειναι σαν και σενα?
Ποιος σου λεει εσενα οτι θελω να γινω οπως εσυ?
Το μονο που θελω(και θα το πετυχω γιατι απλουστατα ειμαι απειρως πιο οργισμενος με τα σκατα που ειμαι αναγκασμενος να φαω επειδη η γενια σου τα εκανε απλα ΣΚΑΤΑ επειδη την ενοιαζε αποκλειστικα και μονο η παρταρα της) ειναι να εξαφανιστουν ολοι οι βολεμενοι. Και αν αυτο δεν γινει...επαναστατικα και εκλογικα θα γινει απλουστατα με το περασμα του χρονου. Βιολογικα.
Οτι εχει αρχη, εχει και τελος. Παντα.
Κλεινοντας, ασε τα περι λεπιων και ματιων tramou.
Τον τελευταιο μηνα(απο τα περιστατικα με τις βιλες και τους μπατσους μεχρι και την τυπισα που βρεθηκε νεκρο το πιτσιρικι της, μεχρι τα ορυχεια χρυσου, τους εμιρηδες και τωρα τον σημιτη αναμεσα σε πολλα αλλα) εισαι πολυ πιο ακραιος και φασιστας απο αυτους που κατηγορεις.
Δεν εφτασε εδω η ελλαδα επειδη κυβερνουσαν...κομμουνιστες και...φασιστες.
Φτασαμε εδω γιατι ακολουθουσαμε(κι εξακολουθουμε να το κανουμε) το καπιταλιστικο μοντελο που τοσο ενθερμα υποστηριζεις. Σε ολα. Πουλημα των παντων. Νησιων, ορυκτων, λιμανιων, σπιτιων..τα παντα ολα. Ποιος εχει οφελος απο ολα αυτα? Ο....λαος πες μας τωρα να γελασουμε(ή μαλλον να κλαψουμε).
Και το οποιο εκφραζεται απο 2 πολυ συγκεκριμενα κομματα(το 1 εκ των οποιων ψηφιζεις).
Και αντι να βγεις και να παραδεχτεις την ΠΑΝΤΕΛΗ αποτυχια του συγκεκριμενου μοντελου στην ελλαδα, βγαινεις και τσαμπουνας μαλακιες του στυλ 'χεστηκαμε για τα παρκα σας'.
Τι λες ρε μαλακα? Σοβαρα? Θες mall αγορι μου?
ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ MALL.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.
Τα mall να τα φτιαξεις εσυ και οσοι θελετε σε περιουσιες ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.
Τα δικα σου δικα σου και τα των αλλωνων παλι...δικα σου. Οχι τυπε μου. Sorry. Αρκετα.