Ο τίτλος του topic άλλαξε σε "κροκόδειλας" όπως είναι η επιστημονική του ονομασία.

Ο τίτλος του topic άλλαξε σε "κροκόδειλας" όπως είναι η επιστημονική του ονομασία.
Και που άλλαξε πάλι λάθος ειναιΟ τίτλος του topic άλλαξε σε "κροκόδειλας" όπως είναι η επιστημονική του ονομασία.
τυπε αν οι κρητικοι καταφερουν να μαζεψουν τουριστες απο ολο τον κοσμο για να δουνε ενα κροκοδειλα θα ειναι μεγαλη μαγκιαχωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι το βίντεο είναι ψεύτικο, εννοώ ότι ο κροκόδειλος έχει τραβηχτεί εκτός Ελλάδας. Υποτίθεται ότι τον τραβάνε με κάμερα από το ελικόπτερο. Δείξανε 2 φορές το βίντεο με τον κροκόδειλο να κάνει βουτιά και να εξαφανίζεται. Δεν έδειξαν καθόλου τον περιβάλλοντα χώρο πριν εστιάσουν στον κροκόδειλο, ή αφού βούτηξε. Νομίζω ότι η φασαρία γίνεται για λόγους διαφήμισης, ποιό έξυπνοι είναι οι Σκωτσέζοι να λένε για το τέρας του Λοχ - Νες? Αλλά και οι δημοσιογράφοι είναι στο κόλπο. Άνθρωποι της πιάτσας, έχουν δει χιλιάδες βίντεο, όχι για διασκέδαση, αλλά λόγω της δουλειάς τους και το μάτι τους πρέπει να κόβει. Κανείς δεν είπε τίποτα, κανένας δεν εκδήλωσε έστω σκεπτικισμό, μόνο για το όνομα του κροκόδειλου μιλάγανε.
τυπε παντως ο χανιωτης λεει οτι ειναι αληθινοαπό την πρωτη στιγμη ότι είναι Κρητικη πουστια μου μπηκε στο μυαλο.
Δεν ειναι ελικοπτερο τετρακόπτερο με καμερα ειναιχωρίς να είμαι ειδικός, πιστεύω ότι το βίντεο είναι ψεύτικο, εννοώ ότι ο κροκόδειλος έχει τραβηχτεί εκτός Ελλάδας. Υποτίθεται ότι τον τραβάνε με κάμερα από το ελικόπτερο. Δείξανε 2 φορές το βίντεο με τον κροκόδειλο να κάνει βουτιά και να εξαφανίζεται. Δεν έδειξαν καθόλου τον περιβάλλοντα χώρο πριν εστιάσουν στον κροκόδειλο, ή αφού βούτηξε. Νομίζω ότι η φασαρία γίνεται για λόγους διαφήμισης, ποιό έξυπνοι είναι οι Σκωτσέζοι να λένε για το τέρας του Λοχ - Νες? Αλλά και οι δημοσιογράφοι είναι στο κόλπο. Άνθρωποι της πιάτσας, έχουν δει χιλιάδες βίντεο, όχι για διασκέδαση, αλλά λόγω της δουλειάς τους και το μάτι τους πρέπει να κόβει. Κανείς δεν είπε τίποτα, κανένας δεν εκδήλωσε έστω σκεπτικισμό, μόνο για το όνομα του κροκόδειλου μιλάγανε.
τυπε αν οι κρητικοι καταφερουν να μαζεψουν τουριστες απο ολο τον κοσμο για να δουνε ενα κροκοδειλα θα ειναι μεγαλη μαγκια![]()
ειναι αντικειμενικος ομως τυπεχανιωτης δεν είναι;![]()
καλα ρε φιλε..δηλαδη θες να μας πεις οτι ειναι τρυκ για να φερουν τουριστες?????εσυ δηλαδη θα πηγαινες σε ενα μερος που κυκλοφορει ελευθερος ενας κροκοδειλας????το παιχνίδι παίζεται με όλα τα μέσα. Δεν μπορώ όμως να νοιώθω περήφανος αν οι έξυπνοι Έλληνες δουλεύουν ψιλό γαζί τους κουτόφραγκους. Αυτή η νοοτροπία της αρπαχτής, του ξεγελάσματος, του να πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες είναι που μας έχει φέρει να μην έχουμε πραγματικές υποδομές, ενώ οι κουτόφραγκοι στέλνουν δορυφόρους στο διάστημα και διαστημόπλοια στον Άρη.
λες να ακολουθήσουν και αλλα μερη μαν?κροκοδειλοι παντου κρητη,Μάνη,νησιααπό την πρωτη στιγμη ότι είναι Κρητικη πουστια μου μπηκε στο μυαλο.
Δεν ειναι ελικοπτερο τετρακόπτερο με καμερα ειναι
[/quote
Αν έχεις άλλη άποψη για την ουσία της παρατήρησής μου, ότι δηλ. το βίντεο δεν είναι αδιάσπαστο, αλλά εστιάζει μόνο στον κροκόδειλο, λες και βρέθηκε μαγικά στον αέρα και επίσης κόβεται απότομα, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, πέστην. Τι σημασία έχει αν είναι ελικόπτερο ή τετρακόπτερο? η βασική ερώτηση είναι αν είναι αληθινό ή μας ταίζουν φίδι.
καλα ρε φιλε..δηλαδη θες να μας πεις οτι ειναι τρυκ για να φερουν τουριστες?????εσυ δηλαδη θα πηγαινες σε ενα μερος που κυκλοφορει ελευθερος ενας κροκοδειλας????![]()
![]()
![]()
![]()
και στο φιναλε κροκοδειλας ειναι, δεν ειναι δεινοσαυρος...σιγα τον ντορο ναουμε...
Δεν ειναι σημαντικο ενας κροκοδειλος για να προκαλεση κυματα τουριστων. Στο Αττικο παρκο εχει κροκοδειλο πας και τον βλεπεις οποτε θελειςΔεν ειναι ελικοπτερο τετρακόπτερο με καμερα ειναι
[/quote
Αν έχεις άλλη άποψη για την ουσία της παρατήρησής μου, ότι δηλ. το βίντεο δεν είναι αδιάσπαστο, αλλά εστιάζει μόνο στον κροκόδειλο, λες και βρέθηκε μαγικά στον αέρα και επίσης κόβεται απότομα, χωρίς αρχή, μέση και τέλος, πέστην. Τι σημασία έχει αν είναι ελικόπτερο ή τετρακόπτερο? η βασική ερώτηση είναι αν είναι αληθινό ή μας ταίζουν φίδι.
και στην αθηνα τυπελες να ακολουθήσουν και αλλα μερη μαν?κροκοδειλοι παντου κρητη,Μάνη,νησια
,χαλκιδικη?![]()
αυτο λεω ρε τυπε...αν ηταν τρυκ θα μας ελεγαν για κανα δεινοσαυρο ή εξωγηινο...ποιος ασχολειται με κροκοδειλους????αν θες κροκοδειλους πας στην αφρικη,δεν πας στη κρητη...εδώ πηγαίνανε στη λίμνη του Λοχ - Νες όταν νομίζανε ότι το τέρας ήταν πλησιόσαυρος. Ο Πλησιόσαυρος θα έκανε ένα άλογο μια μπουκιά, αλλά ο κόσμος είναι άρρωστος, τι ψάχνεις? Δεν υπάρχει άγνωστη σταρλετίτσα που να μην προσπαθεί να κάνει ένα σκάνδαλο για να γίνει γνωστή, κι ας τη βρίζουν όλοι.
ειναι τουριστικο τρυκ της ολγας τυπεκαλα ρε φιλε..δηλαδη θες να μας πεις οτι ειναι τρυκ για να φερουν τουριστες?????εσυ δηλαδη θα πηγαινες σε ενα μερος που κυκλοφορει ελευθερος ενας κροκοδειλας????![]()
![]()
![]()
![]()
και στο φιναλε κροκοδειλας ειναι, δεν ειναι δεινοσαυρος...σιγα τον ντορο ναουμε...
Και στο Αττικο παρκο εχει κροκοδειλοαυτο λεω ρε τυπε...αν ηταν τρυκ θα μας ελεγαν για κανα δεινοσαυρο ή εξωγηινο...ποιος ασχολειται με κροκοδειλους????αν θες κροκοδειλους πας στην αφρικη,δεν πας στη κρητη...
τυπε μηπως πονταρουν στον εσωτερικο τουρισμο?αυτο λεω ρε τυπε...αν ηταν τρυκ θα μας ελεγαν για κανα δεινοσαυρο ή εξωγηινο...ποιος ασχολειται με κροκοδειλους????αν θες κροκοδειλους πας στην αφρικη,δεν πας στη κρητη...
ας πεταξει τα βυζα της εξω η ολγαρα, να βουλιαξεο το νησι τυπε...ειναι τουριστικο τρυκ της ολγας τυπε![]()