Νέα

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο ΠΑΟ στο ΝΒΑ από την περίοδο 2010-11!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
εσεις οι βαζελες ρε παιδι μου δεν πιανεστε πουθενα
στο ποδοσφαιρο εχετε την καραμελα της ευρωπης ....εχετε εισπραξει ουκ ολιγες πενταρες ,τεσσαρες κ.τλ.
στο μπασκετ φαγατε κολλημα με το ΝΒΑ (για τα μουτρα σας ειναι)
πηγατε φαγατε 30-35 ποντους χαλαρα ξεφτυλιστικατε....
μου θυμιζετε τον φαντασμενο Αδελφο του Κωνσταντινου (του Ηθοποιου) στο "καλως ηρθε το δολλαριο"

και βεβαια στην Ελλαδα μια ζωη βουρτσα!!!!!!
ειδες που στα ελεγα pleasuregiver αλλος ενας γαβρος μεσα....βαρεθηκα την κανω απο αυτο το thread.οσο για nba ειναι αδυνατον να παιξει ευρωπαικη ομαδα αυτη ειναι η αποψη μου

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το ποσο πικραμενοι ειστε απο το μπασκετ το καταλαβαινουμε απο τα δεκαδες ποστ που κανετε σε δικα μας thread,αντε να παιξετε σε κανα thread με το μαη θα βγουν οι τσουκνιδες και οι παπαρουνες γιατι κουπα μπαλα θα παρει η αεκ

ενω απο αυτο το post τι φαινεται???
η δικη σου (σας) πικρα με την μπαλα?
η ανυπαρξια σας????
το οτι στηριζεται τις ελπιδες σας να μην το παρει ο Ολυμπιακος στην αεκ44???
πραγματικα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!!

Επισκέπτης
καλα καλα μιλας για βασιλακοπουλο και οχι για την παραγκα του κοκκαλη που του ηταν και αχρηστη βεβαια με την ανυπαρξια του ραλιστα αν και τωρα θα χρειαστει να την επαναφερει λογω αεκ..παντως το ξεκολιασμα θα το φατε παλι στο βασκετ και η πλακα ειναι οτι και στη μπαλα θα το φατε απο την αεκ
σκεψου να ησουν & οπαδος ρε μεγαλε..

Επισκέπτης
η ανυπαρξια σας????
και ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ..

[move]θυρα 7 με τσαμπουκα
κι εσεις με καμερες
και ποσοστα..
[/move]

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η ανυπαρξια σας????
ναι ρε φιλαρακο εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου δεν παμε για πρωταθλημα με τα χαλια μας το ξερουμε κανεις δεν λεει το αντιθετο και προτιμω να το παρει η αεκ παρα εσεις.αν θες να μιλας φερε κανα βαθμο στην ελλαδα απο ευρωπη κατι πας να κανεις μακαρι.για μπασκετ πιπα τρως δεκα χρονια μην μιλας για νβα ναι χασαμε ε και τελικο παιζαμε οχι φιλικο με χιλια προβληματα τα οποια δεν εισαι βλακας τα γνωριζεις.θες να καταλαβεις και την διαφορα φιλαθλου με καφρου ε?εχω να παω μπαλα απο το τελευταιο παιχνιδι με τον γαυρο πριν φυγουμε απο λεωφορο για οακα οταν μας πηδαει η ομαδα και η διοικηση την γραφουμε στα παπαρια μας και εμεις εσεις οταν τρωτε πενταρες πανυγηριζετε καταλαβες φανταζομαι.

Επισκέπτης
ναι ρε φιλαρακο εγω δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου δεν παμε για πρωταθλημα με τα χαλια μας το ξερουμε κανεις δεν λεει το αντιθετο και προτιμω να το παρει η αεκ παρα εσεις.αν θες να μιλας φερε κανα βαθμο στην ελλαδα απο ευρωπη κατι πας να κανεις μακαρι.για μπασκετ πιπα τρως δεκα χρονια μην μιλας για νβα ναι χασαμε ε και τελικο παιζαμε οχι φιλικο με χιλια προβληματα τα οποια δεν εισαι βλακας τα γνωριζεις.θες να καταλαβεις και την διαφορα φιλαθλου με καφρου ε?εχω να παω μπαλα απο το τελευταιο παιχνιδι με τον γαυρο πριν φυγουμε απο λεωφορο για οακα οταν μας πηδαει η ομαδα και η διοικηση την γραφουμε στα παπαρια μας και εμεις εσεις οταν τρωτε πενταρες πανυγηριζετε καταλαβες φανταζομαι.
μπερδευεσαι..οι μονοι που πανυγηριζουν οταν χανουν & το θεωρουν μαλιστα & πολυ υγειες,ειναι τα χανουμια..

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ο μοναδικος σκεπτομενος φιλαθλος οπαδος στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι ο παο και ειναι κριμα γιατι δεν προκειται να φτιαξει ποτε το ελληνικο ποδοσφαιρο αν δεν ξυπνησουν και οι υπολοιποι να εχουν απαιτησεις απο τις ομαδες τους

Επισκέπτης
ο μοναδικος σκεπτομενος φιλαθλος οπαδος στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι ο παο και ειναι κριμα γιατι δεν προκειται να φτιαξει ποτε το ελληνικο ποδοσφαιρο αν δεν ξυπνησουν και οι υπολοιποι να εχουν απαιτησεις απο τις ομαδες τους
οκ..ουτε εσυ παιζεσαι τελικα..μιλα μονος σου ΜΟΝΑΔΙΚΕ..

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αποδειξη με το μπασκετ αλλοι οπαδοι θα ειχαν φαει και τα τσιμεντα για ενα εισητηριο αν ηταν η ομαδα τους ο παο  αντ' αυτου εμεις το εχουμε σχεδον παντα μισο αδειο μονιμως πραγμα απαραδεκτο

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
beavis εισαι πραγματικα ηρωας.προσπαθεις τοση ωρα να κουβαντιασεις σοβαρα με γαυρους???μιλα καλυτερα στη λαμπα στο σπιτι σου αυτη θα σε καταλαβει καλυτερα θα αναβοσβησει τουλαχιστον.αυτοι ετσι και η ομαδα τους ειχε τα προβληματα που εχει ο παο θα τοχαν ριξει στους κορνεδες!!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
beavis εισαι πραγματικα ηρωας.προσπαθεις τοση ωρα να κουβαντιασεις σοβαρα με γαυρους???μιλα καλυτερα στη λαμπα στο σπιτι σου αυτη θα σε καταλαβει καλυτερα θα αναβοσβησει τουλαχιστον.αυτοι ετσι και η ομαδα τους ειχε τα προβληματα που εχει ο παο θα τοχαν ριξει στους κορνεδες!!
εκει που σταματαει η αντικειμενικοτητα....αρχιζει ο γαυρος..και η καφριλα ε ναι σε αυτο ειναι μοναδικοι

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Καλά ακόμα ασχολείστε με τέτοιο άθλημα; Με τη μπάλα με τα σπυράκια;

Επισκέπτης
οχι ρε θα καθομασταν σπιτι μας & θα αφηναμε τον καθε τζιγκερ να παιζει με την αρρωστεια μας..καλα σας κανει..χιλια χρονια να ζησει το παλληκαρι..ΠΕΛΑΤΕΣ μου..

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
οχι ρε θα καθομασταν σπιτι μας & θα αφηναμε τον καθε τζιγκερ να παιζει με την αρρωστεια μας..καλα σας κανει..χιλια χρονια να ζησει το παλληκαρι..ΠΕΛΑΤΕΣ μου..
μεχρι να καταλαβετε εσεις καληνυχτα..οσο εχουμε εμεις τον τζιγκερ και δεν ειμαστε ανταγωνιστικοι ο κοκκαλης θα παιρνει τα πρωταθληματα με τα ψεματα.το αποτελεσμα γνωστο σφαλιαρες σε ευρωπη και ενα απο τα χειροτερα πρωταθληματα να παραμενει το ελληνικο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στεναχώρια ο Τζίγγερ!!!!!

Συνημμένα

• tz.jpg
    tz.jpg
    111,1 KB · Εμφανίσεις: 66

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ο ΠΑΟ στο ΝΒΑ  :2funny: :2funny: :2funny:.Για να τρωει 50αρες καλως ειναι.ΑΕΚ ζω βασιλισσα να σε ξαναδω :rockon: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει μάγκες κιτρινοκόκκινοι...με τις ομαδάρες σας..έρχονται οι μεταξύ μας αγώνες....ε..ρε..πισογλέντια που θα γίνουν....κοντός[στην κυριολεξία] ψαλμός αληλλούια...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
εντάξει μάγκες κιτρινοκόκκινοι...με τις ομαδάρες σας..έρχονται οι μεταξύ μας αγώνες....ε..ρε..πισογλέντια που θα γίνουν....κοντός[στην κυριολεξία] ψαλμός αληλλούια...
Ελπίζω μόνο να μην αναλάβουν τα...κοράκια.....γιατί ο Βασιλακόπουλος...ανέλαβε δράση ήδη.....για εδώ(Ελλάδα+Ευρώπη) πάντως οφείλω να ομολογήσω...είστε καλοί.....τώρα για ΝΒΑ.....δεν το αφήνεται το όνειρο για μερικές 10ετίες αργότερα????χεχεχεχεχεχε

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
τωρα ολοι οι γαυροι τσιριμοκο :dancing: :dancing: :dancing:

τα σκουροφερνουν τα σπυρουνια και ειναι μολις το δευτερο ματσ με ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ κανονες

ελα μωρη παναθα τρελανεμας....

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ποσο ηρθαμε ρε τρελοπαιδα σημερα?πριν λιγο γυρισα και δεν το ειδα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom