Νέα

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο ΠΑΟ στο ΝΒΑ από την περίοδο 2010-11!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε μπανανες γαβροι σαν να ειστε ο Τζανετάκος κ να σας εχει ρημάξει στην μάπα ολη η κοινωνία κ να κοροιδευετε τον Τάισον γιατι έχασε απο καποιον αλλον πρωταθλητη..
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΣΟΥΣΟΥΡΑΔΕΣ.ΗΜΑΡΤΟΝ!
ηρεμαααααααααααααααααα..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ηρεμαααααααααααααααααα..
Πως να ηρεμήσει ο άνθρωπος ... ο ίδιος άνοιξε ένα θρεντ και ξεκίνησε να συγκρίνει "άλογα" με γαϊδούρια .... και τώρα που φάνηκε η διαφορά ....τι να κάνει βρίζει κι αναστενάζει
Έτσι είναι όμως οι Παναθηναϊκοί σαν τις φυλλάδες τους Τούμπα Λούμπα Κολοτούμπα
Διαμαντίδης και Σπανούλης θέλουν έναν αράπη  αλλά δεν κάνουν όσο ένας μαύρος !!!!
αντί λοιπόν ο φίλος μας να κλειδώσει και να εξαφανίσει το θρεντ τώρα που φάνηκε ο "λεκές" ... βγαίνει και βρίζει για την καζούρα που του κάνουν
Αθάνατε βάζελε ....Υπερατλαντικέ ... Παγκόσμιε
I Love this THREAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Πως να ηρεμήσει ο άνθρωπος ... ο ίδιος άνοιξε ένα θρεντ και ξεκίνησε να συγκρίνει "άλογα" με γαϊδούρια .... και τώρα που φάνηκε η διαφορά ....τι να κάνει βρίζει κι αναστενάζει
Έτσι είναι όμως οι Παναθηναϊκοί σαν τις φυλλάδες τους Τούμπα Λούμπα Κολοτούμπα
Διαμαντίδης και Σπανούλης θέλουν έναν αράπη  αλλά δεν κάνουν όσο ένας μαύρος !!!!
αντί λοιπόν ο φίλος μας να κλειδώσει και να εξαφανίσει το θρεντ τώρα που φάνηκε ο "λεκές" ... βγαίνει και βρίζει για την καζούρα που του κάνουν
Αθάνατε βάζελε ....Υπερατλαντικέ ... Παγκόσμιε
I Love this THREAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
ασε βρε τους ενιαιους & αδιαιρετους στον πονο τους..τραβανε μεγαλα ζορια αυτη την εποχη..μην τους τσιγκλας αλλο..

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
ασε βρε τους ενιαιους & αδιαιρετους στον πονο τους..τραβανε μεγαλα ζορια αυτη την εποχη..μην τους τσιγκλας αλλο..
Μα αντί ο πόνος τους να είναι "βουβός" .... μούγκα στην διαιρεμένη στρούγκα .... βγάζουν και γλώσσα ... απαράδεκτο φίλε μου ...απαράδεκτο !!!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ουστ..γαβρακια πηγαιντε στα δικα σας thread  :bottom: αληθεια με ποιον παιζατε ως τωρα εσεις? μηπως με την κατω ραχουλα? :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ουστ..γαβρακια πηγαιντε στα δικα σας thread  :bottom: αληθεια με ποιον παιζατε ως τωρα εσεις? μηπως με την κατω ραχουλα? :2funny:
Με...αυτούς....γνωρίζεις κάποιον απο αυτούς???(ρε...ο...Τζόρνταν ο ΘΕΟΣ είναι???).....Και ήταν 10 χρόνια πίσω....και δεν ξεφτιλιστήκαμε.....και το thread φίλε είναι απρόσωπο....τα δικά μου...τα δικά σου...τα λέγαμε στο δημοτικό......

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Vangog εχουμε λερώσει το προσωπάκι σας εδω και 100 χρόνια..αυτο κανουμε μια ζωή στο μπάσκετ..σας καταβρεχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ και αντι να σκυψεις το κεφαλι γιατι περσι σας ταπεινωσε εντος κ εκτος ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ και σας εσπειρε την γλώσσα ακομα και οι τουρκαλάδες της εφες με 50ρα στα αυτια εντός εδρας κ μιλάς για μπασκετ?
Ειπαμε ειστε πρωταθλητες σε όλα...Στην φιφα..

Εφτάγκολες..

Επισκέπτης
Vangog εχουμε λερώσει το προσωπάκι σας εδω και 100 χρόνια..αυτο κανουμε μια ζωή στο μπάσκετ..σας καταβρεχουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ και αντι να σκυψεις το κεφαλι γιατι περσι σας ταπεινωσε εντος κ εκτος ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ και σας εσπειρε την γλώσσα ακομα και οι τουρκαλάδες της εφες με 50ρα στα αυτια εντός εδρας κ μιλάς για μπασκετ?
Ειπαμε ειστε πρωταθλητες σε όλα...Στην φιφα..

Εφτάγκολες..
τελαβιβ-σαραγοσα-σεφ 73-38!!!!!!!με αυτη την πικρα θα πεθανετε & βεβαια μια ζωη θα μιλατε με ξενα φρυδια..κατακαημενοι βαζελοι ειστε οντως αξιοθρηνητοι τελικα..

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τι ξένα φρυδια ???σας εχουμε λερώσει παντου!αντζες σας κάναμε!αντζες!
οπου σας βρίσκουμε σας διασύρουμε..ΠΑΝΤΟΥ!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το ποσο πικραμενοι ειστε απο το μπασκετ το καταλαβαινουμε απο τα δεκαδες ποστ που κανετε σε δικα μας thread,αντε να παιξετε σε κανα thread με το μαη θα βγουν οι τσουκνιδες και οι παπαρουνες γιατι κουπα μπαλα θα παρει η αεκ

Επισκέπτης
το ποσο πικραμενοι ειστε απο το μπασκετ το καταλαβαινουμε απο τα δεκαδες ποστ που κανετε σε δικα μας thread,αντε να παιξετε σε κανα thread με το μαη θα βγουν οι τσουκνιδες και οι παπαρουνες γιατι κουπα μπαλα θα παρει η αεκ
πες μας κι αλλα τετοια αστεια ρε φιλε..ξεραθηκαμε απο το γελιο..εσυ βεβαια την παλευεις δεν την παλευεις να σωθεις ετσι???

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
το μονο αστειο σε αυτο το thread ειναι τα περισσοτερα ποστ απο γαυρους παρα απο βαζελους!!!!αν βρεις ποστ δικο μου σε θεμα ολυμπιακου θα σε παραδεχτω.εχουμε αυτογνωσια το 90% των βαζελων οτι δεν παιρνουμε πρωταθλημα σε μπαλα..εσεις καφριλα...κλασικη θα..θα..θα..προσωπικα ειμαι φιλαθλος και οχι οπαδος..

Επισκέπτης
το μονο αστειο σε αυτο το thread ειναι τα περισσοτερα ποστ απο γαυρους παρα απο βαζελους!!!!αν βρεις ποστ δικο μου σε θεμα ολυμπιακου θα σε παραδεχτω.εχουμε αυτογνωσια το 90% των βαζελων οτι δεν παιρνουμε πρωταθλημα σε μπαλα..εσεις καφριλα...κλασικη θα..θα..θα..προσωπικα ειμαι φιλαθλος και οχι οπαδος..
εμεις ειμαστε οπαδοι & σαν οπαδοι κανουμε καζουρα ο ενας στον αλλο με την πρωτη ευκαιρεια..αν δεν μπορεις να καταλαβεις το απροσωπο του ιντερνετ(δεν βλεπεις το προσωπο του συνομιλητη σου-δεν ακους την χροια της φωνης του),δεν σου φταιμε εμεις ρε φιλε..κουλαρισε..

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κουλαριστος ειμαι..αλλα  να κανετε καζουρα για μπαλα και εμεις για μπασκετ αυτο ειναι το σωστο αυτο δειχνουν οι πορειες μας την τελευταια δεκαετια

Επισκέπτης
κουλαριστος ειμαι..αλλα  να κανετε καζουρα για μπαλα και εμεις για μπασκετ αυτο ειναι το σωστο αυτο δειχνουν οι πορειες μας την τελευταια δεκαετια
ε δεν διαφωνουμε..αλλα μην ξεχνας οτι οι σφαγες που γινονται στο μπασκετ την τελευταια δεκαετια δεν εχουν γινει ΠΟΤΕ στο ποδοσφαιρο..το εχει παραγαμησει ο βασιλακοπουλος..επισης μην ξεχνας οτι οποτε σφυριξαν μεταξυ μας παιχνιδια ξενοι διαιτητες σας ξεκωλιασαμε χωρις σαλιο..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
εσεις οι βαζελες ρε παιδι μου δεν πιανεστε πουθενα
στο ποδοσφαιρο εχετε την καραμελα της ευρωπης ....εχετε εισπραξει ουκ ολιγες πενταρες ,τεσσαρες κ.τλ.
στο μπασκετ φαγατε κολλημα με το ΝΒΑ (για τα μουτρα σας ειναι)
πηγατε φαγατε 30-35 ποντους χαλαρα ξεφτυλιστικατε....
μου θυμιζετε τον φαντασμενο Αδελφο του Κωνσταντινου (του Ηθοποιου) στο "καλως ηρθε το δολλαριο"

και βεβαια στην Ελλαδα μια ζωη βουρτσα!!!!!!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καλα καλα μιλας για βασιλακοπουλο και οχι για την παραγκα του κοκκαλη που του ηταν και αχρηστη βεβαια με την ανυπαρξια του ραλιστα αν και τωρα θα χρειαστει να την επαναφερει λογω αεκ..παντως το ξεκολιασμα θα το φατε παλι στο βασκετ και η πλακα ειναι οτι και στη μπαλα θα το φατε απο την αεκ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλα καλα μιλας για βασιλακοπουλο και οχι για την παραγκα του κοκκαλη που του ηταν και αχρηστη βεβαια με την ανυπαρξια του ραλιστα αν και τωρα θα χρειαστει να την επαναφερει λογω αεκ..παντως το ξεκολιασμα θα το φατε παλι στο βασκετ και η πλακα ειναι οτι και στη μπαλα θα το φατε απο την αεκ
ενταξει δικε μου
γυρνα πλευρο τωρα και θα σε ξαναπαρει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom