anoixtomyalos
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6
- Πόντοι
- 4.175
μπουμπ με καλυψες πριν τοποθετηθω. θανκς
ναι ρε βλακα αλλα αυτος τσατιζετε κιολας!!!από τη μια να χαρακτηρίζεις το γούστο των άλλων, από την άλλη όταν χαρακτηρίζουν το δικό σου "ο καθένας έχει γούστο κα άποψη"... διαβάζεις αυτά που γράφεις?
όταν χαρακτηρίζουν άσχημα το γούστο σου take it like a man και άσε τις διαπραγματεύσεις...
από τη μια να χαρακτηρίζεις το γούστο των άλλων, από την άλλη όταν χαρακτηρίζουν το δικό σου "ο καθένας έχει γούστο κα άποψη"... διαβάζεις αυτά που γράφεις?
όταν χαρακτηρίζουν άσχημα το γούστο σου take it like a man και άσε τις διαπραγματεύσεις...
οκ...βασικα οχι. εξεταζω το γουστο σου στα γυναικεια πραγματα για να δω κατα ποσο εχει βαρυτητα η αποψη σου σε αντρικα θεματα. γιατι απο μια γυναικα που δεν ξερει να ντυνεται (δεν με νοιαζει αν ειναι ομορφη η ασχημη, χοντρη η λεπτη) δεν μπορω να ακουω αποψεις σε θεματα που ειναι πολυ μακρια απο την φυση της...
ναι ρε βλακα αλλα αυτος τσατιζετε κιολας!!!
γυναικες ειστε???????????τι ειναι αυτα που ποσταρετε????????????και τετοια!!!
ας πει κιτς αυτα που βαζω αλλαμη φωναζει!
ηθελες να χυσω τωρα ε? ε?
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μη με παρεξηγεις. αυτα που σου εστειλα με θαυμαστικο δεν ειναι φωνες. φωνες ειναι τα κεφαλαια. ηταν σε μορφη αφυπνησης. χωρις κακια. σε μια φιλικη κουβεντα που υψωθηκε ο τονος για εμφαση. με παρεξηγεις και τα βαζεις και με την μπουμπ που δεν ειπε τιποτα το μωρο μουναι ρε βλακα αλλα αυτος τσατιζετε κιολας!!!
γυναικες ειστε???????????τι ειναι αυτα που ποσταρετε????????????και τετοια!!!
ας πει κιτς αυτα που βαζω αλλαμη φωναζει!
εγω ειμαι ελλεεινιδα οτι θελω κανω!σους, κι εσένα το 80% των μηνυμάτων σου είναι που βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, επαναλαμβάνω, διαβάζεις αυτά που γράφεις?
βασικα αυτος ειναι ο προβληματισμος που επιδεχεται απαντηση. δεν ειπα οτι δεν ξερεις να ντυνεσαι. ερευνα κανω. και με βοηθας πολυ!γιατι απο μια γυναικα που δεν ξερει να ντυνεται (δεν με νοιαζει αν ειναι ομορφη η ασχημη, χοντρη η λεπτη) δεν μπορω να ακουω αποψεις σε θεματα που ειναι πολυ μακρια απο την φυση της...
ψοφαω να ακουσω συμπερασμα !βασικα αυτος ειναι ο προβληματισμος που επιδεχεται απαντηση. δεν ειπα οτι δεν ξερεις να ντυνεσαι. ερευνα κανω. και με βοηθας πολυ!
δεν τα βάζει μαζί μου, εγώ τα βάζω μαζί της
εσυ το κανεις για πλακα αλλα ειναι πολυ γαματες μποτουλες...
καπου το εχασες.τις εχω!εσυ το κανεις για πλακα αλλα ειναι πολυ γαματες μποτουλες...
για δες τες λιγο αλλιως...
αν ψαξεις στην ντουλαπα σου και δεν με βρεις να ξερεις οτι δεν ξερω τι ρουχα εχειςκαπου το εχασες.τις εχω!
καπου το εχασες.τις εχω!
παντως εισαι ο δευτερος αντρας που του αρεσουν τα γαλοτσακια αυτα!!!!αν ψαξεις στην ντουλαπα σου και δεν με βρεις να ξερεις οτι δεν ξερω τι ρουχα εχεις
σκασε κ συ καλε!Βάρε μωρή τις ποδάρες σου...βάλε τα δαχτυλάκια σου...