Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
stavre51

Το τι είναι του γούστου μου σαν topic είναι δικό μου θέμα.

Γράφω όπου μου γουστάρει λοιπόν, αν δε σου αρέσουν τα γραφόμενα πάρε πόδι εσύ καλλίτερα.

Είτε σου αρέσει είτε όχι θα ζήσεις με αυτό κι ας σου χτυπάει στα μιλίγγια κι ας αφρίζεις κι ας αφορίζεις.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
stavre51

Το τι είναι του γούστου μου σαν topic είναι δικό μου θέμα.

Γράφω όπου μου γουστάρει λοιπόν, αν δε σου αρέσουν τα γραφόμενα πάρε πόδι εσύ καλλίτερα.

Είτε σου αρέσει είτε όχι θα ζήσεις με αυτό κι ας σου χτυπάει στα μιλίγγια κι ας αφρίζεις κι ας αφορίζεις.

παλι ξεχασες να παρεις τα φαρμακα σου ????  :uglystupid:

Επισκέπτης
δεν παίρνω φαρμάκια όχι...
ελπίζω να σε δω Luna Dark για review.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ακου που σου λεω και πάρτα. δεν ξερεις τι λες παλι. και μην ελπιζεις να με δεις..

Επισκέπτης
Τώρα που ο φίλος psolaras78  βγήκε απο την καραντίνα του "warned" ίσως να είναι καιρός να επιστρέψω κι εγώ σιγά σιγά στη συζητησούλα μας ...  ;)
Και λέω να αρχίσω με κάτι επίκαιρο ...  :)

Επισκέπτης
Θερμή συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή από το Μαϊάμι των Η.Π.Α. ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, εξ' αφορμής της νίκης του στις προχθεσινές Βουλευτικές εκλογές.
Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ μου Κώστα,
Τούτες τις μεγάλες στιγμές για την προσωπική σου ζωή και για την γλυκυτάτη πατρίδα μας, μακράν σωματικώς αλλά εγγύς σου κατά το πνεύμα, σου σφίγγω θερμά το χέρι και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αφήνω να έρθουν στα χείλη μου τα ολοκάρδια συγχαρητήριά μου.
Η Εκκλησία, που την σέβεσαι και την αγαπάς ως φιλόστοργη Μάνα, σε αγκαλιάζει και σε τιμά δι' εμού του Προκαθημένου Της, σε ευλογεί και διακαώς προσεύχεται στον Κύριόν Της για μια αρίστη επιτυχία στο έργο σου με αγλαούς καρπούς σε όλους τους τομείς για το καλό της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στον ευλογημένο τόπο μας.
Ο Θεός μαζί σου
».

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Θερμή συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή από το Μαϊάμι των Η.Π.Α. ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Χριστόδουλος, εξ' αφορμής της νίκης του στις προχθεσινές Βουλευτικές εκλογές.
Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ μου Κώστα,
Τούτες τις μεγάλες στιγμές για την προσωπική σου ζωή και για την γλυκυτάτη πατρίδα μας, μακράν σωματικώς αλλά εγγύς σου κατά το πνεύμα, σου σφίγγω θερμά το χέρι και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αφήνω να έρθουν στα χείλη μου τα ολοκάρδια συγχαρητήριά μου.
Η Εκκλησία, που την σέβεσαι και την αγαπάς ως φιλόστοργη Μάνα, σε αγκαλιάζει και σε τιμά δι' εμού του Προκαθημένου Της, σε ευλογεί και διακαώς προσεύχεται στον Κύριόν Της για μια αρίστη επιτυχία στο έργο σου με αγλαούς καρπούς σε όλους τους τομείς για το καλό της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού στον ευλογημένο τόπο μας.
Ο Θεός μαζί σου
».
Και ελεγα και γω που χαθηκε το παιδι αυτο...
Ρε καλως τα παιδια 3-0

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
«Αγαπητέ μου Κώστα,
Ο Θεός μαζί σου
».

Στο Γιωργάκη δεν έστειλε?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
τί??? ολοι οι ανθρωποι εχουν συνειδηση και αυτη τους η συνειδηση τους "πληροφορει"(οξυμωρο λιγο το σχημα) σε καθε τους πραξη,σε καθε τους σκεψη αν αυτο που σκεφτηκαν ή επραξαν ειναι καλο ή κακο σε γενικες γραμμες.Ο καθε ανθρωπος ομως εχει την ικανοτητα να κρυβει κατι κακο που επραξε βαθια,πολυ βαθια για να μπορεσει να ανταπεξελθει ψυχολογικα(αμυνεται εγκεφαλικα)και αντιθετα να αναδευει προς την "επιφανεια" αυτο ή αυτα που θεωρει οτι επραξε σωστα γιατι αυτο τους δημιουργει μια ευεξια,μια νορμαλ ψυχολογια και τους δινει δυναμη για τη συνεχεια.Ο καθε ανθρωπος λοιπον που δεν οικειοποιειται καποιο θεο ως ανωτερη δυναμη πιστευω οτι προσπαθει να καλυψει ολο το αμαρτωλο παρελθον του και να συνεχισει να καλυπτει το παρον και το μελλον του,οτι δηλ.μπορει να συνεχιζει να πραττει οτι εκανε εις τον αιωνα τον απαντα αφου δεν υπαρχει ελεγχος απο καμμια ανωτερα δυναμη.Τωρα για τον καθενα αμαρτια ειναι κατι το διαφορετικο αρα και σχετικο,αλλα παρτε πρωτα τις 10 εντολουλες ως μια βαση δεδομενων και μετα προχωρηστε σε δικες σας ερευνες....

Αυτο που δεν εχετε καταλαβει ολοι οσοι εσεις εχετε πετυχει την εξαπλωση της θρησκειας σας ( δεν αναφερομαι συγκεκριμενα στη δικη σου θρησκεια την οποια και εχω απαρνηθει ) μεσω του παρανομου προσηλυτισμου ( καθως δεν δινετε την επιλογη να επιλεξει καποιος την θρησκεια του αλλα τον βαφτιζετε αρων αρων με φτηνες δικαιολογιες που ικανοποιουν τα δικα σας πιστευω και οχι τα ενδεχομενα πιστευω αυτου που βαφτιζεται - που δεν υπαρχουν εφοσον δεν εχει την ικανοτητα σε τετοια ηλικια ο ανθρωπος να εχει κριτικη σκεψη ωστε να δεχτει/αποριψει το οτιδηποτε ) ειναι οτι ατομα τα οποια εχουν απαρνηθει την θρησκεια και την εννοια του θεου, δεν ειναι αναγκη να νιωθουν κατωτερα η ανωτερα, ωστε με βαση αυτο να δινουν λογο για τις οποιες πραξεις τους. Δεν εχετε καταλαβει πως εννοιες οπως ορθολογισμος και κανω κατι επειδη απλα το θελω και αναλαμβανω τις ευθυνες μου ( και δεν περιμενω απο κανεναν θεο να με δικασει δινοντας μου αυτοματη αφεση αμαρτιων για οσο ζω ) δεν υπαρχουν στην θρησκεια σας, και μαλιστα εχετε δωσει μαχη ωστε να τις εξαλειψετε.

Η δυναμη του μυαλου και το γνωθι σαυτον ειναι πολυ ισχυροτερα απο καθε 10 εντολες που θα γραφτουν απο αμφιλεγομενη πηγη, για αμφιλεγομενους λογους και υπο αμφιλεγομενο καθεστως.

Δεν εχουμε την αναγκη να νιωθουμε δουλοι και να παρομοιαζομαστε ως προβατα, να τσουβαλιαζουμε τα πιστευω μας σε ενα βιβλιαρακι 500-1000 λεξεων το οποιο γραφτηκε για καποιες σκοπιμοτητες και οδηγησε πολλα εκατομυρια ατομα στο να σφαξουν και να σφαχτουν.

Αυτο που μας κανει να ειμαστε ισχυροι στα πιστευω μας, οσοι δεν πιστευουν σε θρησκειες, δεν ειναι κατι το τριτογενες, και δεν ειναι προιον τυχαιας επιλογης και προσηλυτισμου. ( καθως ειναι εντελως τυχαιο το οτι εσυ και εγω γεννηθηκαμε ελληνες και βαφτιστηκαμε χριστιανοι. Γιατι εσυ η εγω θα μπορουσαμε καλλιστα να ειχαμε γεννηθει στην τουρκια η στη συρια η στο λιβανο και να ημασταν μουσουλμανοι. Το ιδιο προσηλυτησμενοι δηλαδη οπως και οι χριστιανοι, μονο που εσυ και ο οποιοσδηποτε εσυ θα κατεληγες να υπερασπιζεσαι τυφλα αυτο που σου επεβαλαν επειδη απλα ετυχε να γεννηθεις σε ενα συγκεκριμενο τοπο. ) Ειναι κατι το οποιο πηγαζει απο τα πιστευω του καθε ενα που εχει μεσα του, και που δημιουργηθηκαν υστερα απο παραδειγματα μεσω της ζωης που ζει και μεσω της παιδειας που εχει παρει. Οχι ακριτα μεσα απο βιβλια τα οποια κρινουν χωρις να τους εχει δοθει το δικαιωμα να το κανουν, και τα οποια δημιουργουν τυψεις, φανατιζουν και οδηγουν τα ατομα τα οποια τα ακολουθουν σε πνευματικη στειρωση και τυφλη πιστη.

Δεν μιλαω συγκεκριμενα για την δικη σου θρησκεια, αλλα γενικοτερα, απλα στο υπενθυμιζω.

Τωρα αν εσυ κανεις η δεν κανεις κατι μονο και μονο επειδη στο λεει ο Θεος ο οποιος τυχαινει να πιστευεις επειδη γεννηθηκες στην Ελλαδα στην οποια τα νεογεννητα προσηλυτιζονται στην ελληνορθοδοξη χριστιανικη πιστη, και επειδη οι ηθικοι σου φραγμοι ξεκινουν και σταματουν στις σελιδες του βιβλιου το οποιο διεπει την θρησκεια σου ( για την οποια και εξαιτιας της οποιας εχουν πεθανει εκατομυρια, και ακομα πεθαινουν ), τοτε μπορω απλα να πω πως η θρησκεια στην οποια πιστευεις εχει πετυχει το εργο της.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Παρα της προσευχες του Αθηνων, η ΝΔ απεσπασε μονον 152 εδρες με 25% αποχη. Θυμα του βεβαια η Γιαννακου, που εμεινε εκτος Βουλης.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παρα της προσευχες του Αθηνων, η ΝΔ απεσπασε μονον 152 εδρες με 25% αποχη. Θυμα του βεβαια η Γιαννακου, που εμεινε εκτος Βουλης.
Μάλλον που η Γιαννάκου πήρε το πουλί για τις μαλακίες που έκανε. Μάλλον...

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Μάλλον που η Γιαννάκου πήρε το πουλί για τις μαλακίες που έκανε. Μάλλον...
Δεν διαφωνω, αλλα σιγουρα οι καταρες του Αθηνων, σ'αυτην επιασαν τοπο. Αλλωστε η Γιαννακου ειναι παλια βουλευτης της ΝΔ στην Α' Αθηνων.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Το να πιστευεις οτι ο Θεος ακουει τις σκεψεις σου και επικοινωνει ετσι μαζι σου ειναι πιστη, γιατι πολλοι το πιστευουν
Το να πιστευεις οτι ο Θεος επικοινωνει μαζι σου με κωδικα Μορς μεσω των σταγονων βροχης που πεφτουν στο τζαμι ειναι παρανοια και εισαι τρελος γιατι κανεις δε σε πιστευει.
Τελικα η ψυχικη υγεια ειναι ζητημα αριθμων.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Εκ των οποίων πόσες έδρες είναι μουσουλμάνων; :think:
Η καημένη δε η Γιαννάκου ότι είχε ζητήσει η εκκλησία το είχε ικανοποιήσει :2funny:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Εκ των οποίων πόσες έδρες είναι μουσουλμάνων; :think:
Η καημένη δε η Γιαννάκου ότι είχε ζητήσει η εκκλησία το είχε ικανοποιήσει :2funny:
Σιγουρα οι Μουσουλμανοι βουλευτες ειναι δυο, πιθανον να βγαινει και τριτος.

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
2 χρονακια και πολυ θα αντεξει η ΝΔ...152 βουλευτες με σαμαρα και 2 μητσοτακαιους???Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑΑ!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[move]Άλλαξε ο Μανωλιός , κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς ![/move]

Βλέπω τρομερές βελτιώσεις στην παρουσίαση. Εύγε. Βελτιώνεσαι.

Το λάβαρο μπορόυμε να μάθουμε τι συμβολίζει? Ομολογώ ότι δεν τό ΄χω ξαναδεί.

lambros

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δυο οι μουσουλμανοι βουλευτες ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ του ΠΑΣΟΚ (οι αθεοι παντως ειναι περισσοτεροι στη βουλη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom