Νέα

Απέτυχε η προσπάθεια μεταμόσχευσης Χριστόδουλου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
εντάξει, μη γινόμαστε και υπερβολικοί...
το πρωθυπουργικό είχε μεταφέρει και ένα παιδάκι πριν λίγο καιρό, γιατί έτυχε να το ακούσω.
επίσης τον πεθερό της αδερφής μου τις προάλες
τον μετέφερε ένα c-130 από την πάρο στο νοσοκομείο της ελευσίνας γιατί έπαθε έμφραγμα.
ε, κάπως έπρεπε να μεταφερθεί και o chrisτοδουλος...

Βέβαια περιπτώσεις σαν της αμαλίας είναι ο κανόνας.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Οπως δοθηκε και στην Αμαλία? Αδελφε κανε εναν κόπο το διαβάσεις..., δεν πειραζει που ειναι πρωι Κυριακής
Αδερφέ...τό ότι δεν δώθηκε κάπου δεν σημαίνει πως δεν δίνεται.....το ότι έχει δωθεί πάρα πολλές φορές...είναι γεγονός....
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Θα έλεγα να μην μπλέξουμε πάλι πολιτικούς....πάντα το πρωθυπουργικό αεροπλάνο δινόταν...και τώρα και πρίν με Σημίτη....τώρα αν το αγόρασε κανείς από αυτούς ή το δημόσιο θα μου επιτρέψεις να σου πώ πως σε όλες τις χώρες οι πρωθυπουργοί έχουν αεροπλάνο....τώρα αν έδωσαν το θέμα στα ΜΜΕ....και να μην το έδιναν δεν θα έμενε τίποτε κρυφό....όλα τα βρίσκουν αυτοί(δημοσιογράφοι)....
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Ο χριστόδουλος αναχωρεί προς ΗΠΑ εκει γύρω στις 17 Αυγούστου. Πράγμα που σημαίνει ότι η διαδικασία εξεύρεσης μοσχεύματος "βρίσκεται σε καλό δρόμο". Με όλα όσα ηθικά προβλήματα αυτό εγείρει.

Οσον αφορά στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Ο χριστόδουλος τυγχάνει να είναι ένας άνθρωπος που προς το παρόν έχει μια σημαντική θέση στο ίδρυμα της ορθόδοξης εκκλησίας. Αυτό ΕΝ ΜΕΡΕΙ εξηγεί την παραχώρηση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.

Επίσης, ο χριστόδουλος τυγχάνει λόγω θέσεως να μπορεί να επηρρεάσει τις ψήφους εκατοντάδων χιλιάδων "καλών χριστιανών". Και φεύγει ο μπαγάσας πριν τις εκλογές, πριν δώσει κάποιο χρησμό τέλος πάντων να βοηθήσει την κατάσταση. Οχι μόνο αεροπλάνο θα του δώσουμε αλλα θα τον αποχαιρετίσουν και 2 υπουργοι ενώ πιθανολογείται ότι υπάρχουν εφεδρείες υπουργών και βουλευτών οι οποίοι παρακαλάνε για μια φωτο δίπλα στoν "ηγέτη"

Εκτιμώ ότι το ίδρυμα εκκλησία έχει αρκετά (κρατικά) λεφτά ικανά να εξασφαλίσουν την ενοικίαση ιδιωτικού αεροσκάφους.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
Φίλε δεν έχω σκοπό να σε τρελλάνω....απλά πιστεύω πως το να φύγει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο θα μαθευτεί....τί είναι το αεροπλάνο?Μηχανάκι 50άρι???Και δεν καταλαβαίνω που κολλάς...γιατί να μην μαθευτεί?Δεν βρίσκω κάποιο λόγο.....αλλά αφού επιμένεις....σε αφήνω να μας πείς μιας και ξέρεις πως λειτουργεί το σύστημα....
ΥΓ---->απλά κάποιοι εδώ τα έχουν βάλει με έναν άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια...δεν με νοιάζει ποιός είναι και τί είναι...είναι άνθρωπος....

Και κατι τελευταίο για δημοσιογραφους. Στις πρωινές εκπομπές, για να βγεις να πεις τον πόνο σου, εαν έχεις αδικηθεί από Δημόσιο, ΙΚΑ κλπ, να βγάλουνε τον ίδιο τον Υπουργό, Υφυπουργό ή Γενικό Γραμματέα να δεσμευθεί οτι θα βρεί λύση στο θέμα σου, πως γίνεται? Να σου πω εγώ, από 300 Ευρώ και πάμε ποιο πανω. Εδω ρε εγινε επωνυμη καταγγελία, μια δημοσιογράφος του ΤηλεΑστυ τα πηρε (αλλά δεν έκανε δουλειά), φαντάσου τι γίνεται στον Παπαδάκη και τον Αυτιά, που βγάζουνε τουλάχιστον 3 άτομα την ημέρα. Μάλιστα απειλούνε.... αυριο θα σας πάρουμε τηλέφωνο να δουμε τι έγινε με θέμα κυρίου...., ή η εκπομπή μας θα παρακολουθεί την εξέλιξη θέματος.. (εδώ δίνεις παραπάνω από 300 Ευρω).

Με συγχωρείς....αλλά έχεις πολύ φαντασία....κάποιοι κακομοίρηδες που βγαίνουν και δεν έχουν χρήματα να πάρουν ούτε...ασπιρίνη,θα δώσουν 300 € και πάνω για να βγούνε στην τηλεόραση...έλα ρε φίλε...πολύ μαύρα τα βλέπεις....δεν λέω ότι δεν έχει γίνει...αλλά το ότι αυτό είναι...δεδομένο και για όλους δεν το πιστεύω...

ZAICHIK είσαι εκτός θέματος - μπορεις να εκφράσεις τις απόψεις σου σε άλλο thread.

Φίλε...sorry....έχεις δίκιο.....
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχω άδικο σε αυτά που ειπα, αλλά είναι εκτός του συγκεκριμένου θέματος, οποτε τα διάγραψα
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Θα μπορούσα να γράψω για το επικείμενο ταξείδι και το πρωθυπουργικό Gulfstream (ρωτούσαν αν οι θέσεις γίνονται κρεββάτια, άνετα θα μπορούσαν να έχουν πλήρες Medevac - ιπτάμενη ιατρική μονάδα), για το αν βρέθηκε μόσχευμα, για τις εξετάσεις, για την λίστα αναμονής και την κλίμακα Meld, για την διαφορά φιλοσοφίας Ευρώπης - Αμερικής σε σχέση με τις μεταμοσχεύσεις. Προς τί όμως;

Ο άνθρωπος αισθάνεται καλά και είναι προφανώς ευτυχής όπως φαίνεται από την φωτογραφία:

1160147080.jpg


Και ποιός είναι ο λόγος;

Μόλις εξασφάλισε 30,5 εκατομμύρια Ευρώ από τα κονδύλια του Δ' ΚΠΣ με ειδική προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε με τον Κύριο Αλογοσκούφη.
Όπως λένε οι πληροφορίες: "Η Εκκλησία της Ελλάδος απέκτησε το δικό της άτυπο ειδικό πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενων έργων, που προβλέπει χρηματοδότηση 30,5 εκατ. ευρώ.
Η Προγραμματική Σύμβαση που εγκρίθηκε για την εκτέλεση του έργου προβλέπει ένα ολοκληρωμένο «Πρόγραμμα για την εκτέλεση έργων συμβολής στην εθνική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική πρόοδο του τόπου για την Προγραμματική Περίοδο 2007 - 2013»".


Ωραίος ο Αλογοσκούφης, εμείς και οι κουτόφραγκοι θα πληρώσουμε για έργα που συμβάλουν
στην ........πολιτιστική πρόοδο...... του τόπου. Η οποία πρόοδος περιλαμβάνει και αυτό:

1853308144.jpg

Φθάνει η οσφυκαμψία Κύριε Καθηγητά, το καταλάβαμε, είστε ευσεβής και το αισθάνεστε.


Βέβαια δεν μπορούσε να λείψει η Κυρία Φάνη Πάλλη:

2005377330.jpg


η οποία διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα του εκκλησιαστικού τουρισμού βαδίζει ομαλώς φέτος το καλοκαίρι(και ας είχανε πέσει παλαιότερα φάπες για τις κρουαζιέρες στους τόπους όπου εδίδαξε ο Απόστολος Παύλος).


Οι κατακτήσεις όμως είναι ακόμη περισσότερες αφού όλοι προσκυνούν:

229184019.jpg



Ο κ. Χριστόδουλος πήρε ό,τι ζήτησε συν κάτι «ψιλά»:

*Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Εκκλησιαστική Εκπαίδευση -ήταν το δώρο της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου-, που έκλεισε αμέσως μια δεκαετή σοβαρή εκκρεμότητα.

*Η εκκλησιαστική περιουσία (μισθώματα, γαίες κ.τ.λ.) απαλλάσσεται σταδιακά από φόρους με προοπτική πλήρους εξάλειψής (!) τους το 2008.


*Η Εκκλησία, κατά παρέκκλιση όλων των διατάξεων του αστικού κώδικα, μπορεί πλέον να μισθώνει τα ακίνητά της έως και για 99 χρόνια!

255 εκατ. ευρώ στο... χέρι

*Πέρασε και νομοθετική ρύθμιση ώστε τα κονδύλια του Δ' ΚΠΣ (περίπου 30,5 εκατ. ευρώ) να περάσουν στα χέρια των ιεραρχών απευθείας από το υπουργείο Οικονομικών χωρίς τη μεσολάβηση των περιφερειών. «Μπόνους» εκατομμυρίων ευρώ με τη σφραγίδα του Γ. Αλογοσκούφη.

*Ετοιμο είναι και το νομοσχέδιο για την Εκκλησιαστική Δικαιοσύνη, το οποίο όμως -αντιδρά το Φανάρι- θα κατατεθεί μετά τις εκλογές.

*Συμφωνία φαίνεται πως έχει επέλθει και για το συνοδικό μέγαρο (προς Χολαργό μεριά, κοντά στη μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου), όπως επίσης βρέθηκε χώρος και για να ανεγερθεί νέο καθεδρικό ναό (στο Γουδί, αντί της λεωφόρου Αλεξάνδρας).



Τι περισσότερο να πούμε, ας κρατάμε μόνον μικρό καλάθι ότι το συνοδικό μέγαρο δεν θα ανεγερθεί στις πρόσφατα καμμένες δασικές εκτάσεις της Καισαριανής. Πάλι όμως στον Υμηττό θα γίνει........
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Για τα link, ευχαριστούμε.
Δώσε κι άλλα, αν έχεις.

Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο έχεις δίκιο. Γιατί έχω πάει στο Άγιον Όρος, και έχω καταλάβει ΑΚΡΙΒΩΣ πως δουλεύει η μηχανή.

Δες και εδώ:

[URL unfurl="true"]http://roides.wordpress.com/2007/07/25/vatopedi1/[/url]

[URL unfurl="true"]http://roides.wordpress.com/2007/07/26/vatopedi2/[/url]

[URL unfurl="true"]http://roides.wordpress.com/2007/07/27/vatopedi3/[/url]

Ειδικά τα σχόλια στο πρώτο είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Όλες οι θυγατρικές της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε. με το ΦΕΚ ίδρυσης.
 
OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Η χρηση στο τζαμπα κρατικου αεροπλανου απο οποιονδηποτε για ιδιωτικη του υποθεση ειναι παρανομη.Πριν 2 χρονια ο παιδοβουβαλος πρωθυπουργος
πηρε ενα κρατικο ελικοπτερο εβαλε μεσα το σοι και πηγε για διακοπες στην Ιο.Εγινε θεμα και ο χοντρος ειπε οτι θα πληρωσει?
Αντιστοιχες καταχρησεις στον 1ο Κοσμο εχουν στοιχησει αξιωματα.
Αλλα ουτε και η εκκλησια θα μπορουσε να πληρωσει αφου ειναι ΝΠΔΔ.
Θα μπορουσε να πληρωθει μονο απο τον ιδιο τον Αγιοταλλαχ η καποιον η καποιους φιλους του.
Αυτα δεν τα γραφω απο κακοτητα προς τον ναρκισο αγιοταλαχ του ευχομαι να γινει καλα.
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους, ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι ένα θεσμικό πρόσωπο. Βέβαια σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να μην υπήρχε καθόλου θρησκεία, ή μάλλον να υπήρχαν μόνο μουσουλμάνοι.
 
OP
OP
democrat

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους, ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι ένα θεσμικό πρόσωπο. Βέβαια σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να μην υπήρχε καθόλου θρησκεία, ή μάλλον να υπήρχαν μόνο μουσουλμάνοι.
O Αγιοταλαχ συμφωνα με την νομικη ταξη ειναι θεσμικο προσωπο αφου η εκκλησια ειναι ΝΠΔΔ.Κακως βεβαια ειναι ΝΠΔΔ.
Αλλα ενα θεσμικο προσωπο κανει χρηση δημοσιας περιουσιας μονον οταν η χρηση αυτη σχετιζεται με δουλειες του αξιωματος του.Π.Χ ο Κωστακης μπορει να πεταξει με το κρατικο αεροπλανο στις Βρυξελες για μια συνοδο της ΕΕ.
Δεν μπορει να κανει ομως το ιδιο για να παραστει σε μια συνοδο των αρχηγων των δεξιων κομματων της ΕΕ γιατι εκει εκπροσωπει το κομμα του και οχι την κυβερνηση.Ποσο μαλλον αν παει καπου για ιδιωτικη του υποθεση.
Πριν απο μερικα χρονια ο προεδρος της Γερμανιας χρησιμοποιησε κρατικο αεροπλανο για να παει απο την Βοννη στο Βερολινο και να παραστει στην κηδεια του πρωην καγγελαριου Βιλυ Μπραντ.Η παρουσια του ομως στην κηδεια χαρακτηριστηκε ως ιδιωτικη πραξη και ετσι η χρηση του κρατικου
αεροπλανου χαρακτηριστηκε παρανομη και καταχρηστικη.Αποτελεσμα μεχρι και η παραιτηση του ζητηθηκε,ο προεδρος ζητησε δημοσια συγνωμη.Δεν ξερω και αν πληρωσε.Ηταν ομως ενα καλο μαθημα.Ετσι οι θεσμοι νομοποιουνται στην κοινη γνωμη και ο κοσμος τους πιστευει και τους σεβεται.
Αλλα και εδω τοτε με τον Παπανδρεου και την περιπετεια της υγειας του
τεθηκε θεμα ποιος πληρωνει?Βγηκαν και ειπαν τοτε το ΠΑΣΟΚ και καλυφθηκαν.
 

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
2.552
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αλήθεια, πως βρίσκεις συκώτι για μεταμόσχεύση μέσα σε λίγες βδομάδες? Οπως στην Ινδία που υπάρχουν online νοσοκομεία που τα παίρνουν απο φτωχούς?

Κάτι πήρε το αυτί μου για Μεξικό, για μεταμεσονύχτια μεταφορά εκεί κλπ............
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους, ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι ένα θεσμικό πρόσωπο. Βέβαια σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να μην υπήρχε καθόλου θρησκεία, ή μάλλον να υπήρχαν μόνο μουσουλμάνοι.

Ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι θεσμικό προσωπο; Για ποιό πολίτευμα;

Δικαιολόγησε σε παρακαλώ τη φράση σου

Οσο για το υπόλοιπο της πρότασής σου, μια παράφραση - ορισμένοι θα προτιμούσαν να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς κανενός είδους έλεγχο.
 

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.258
Like
0
Πόντοι
16
Ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι θεσμικό προσωπο; Για ποιό πολίτευμα;

Δικαιολόγησε σε παρακαλώ τη φράση σου

Οσο για το υπόλοιπο της πρότασής σου, μια παράφραση - ορισμένοι θα προτιμούσαν να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς κανενός είδους έλεγχο.

Για το πρώτο σκέλος :
Ντάξει...θεωρήται θεσμικός ως αρχηγός της εκκλησίας , που σωστά λέει ο democrat πιο πάνω ότι είναι ΝΠΔΔ (κακώς...συμφωνώ κι εγώ).
Για το δεύτερο σκέλος.....απλά έχεις δίκιο.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Θα προτιμούσα να απαντήσει ο Todok φίλε TheBlade.

Και περιμένω την απάντησή του

Θεσμικό πρόσωπο είναι και ο πρόεδρος της ΔΕΗ
 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Tο ελινικό πολίτευμα δέχεται να είναι θεσμικό πρόσωπο ο μουφτής και να ασκεί το μουσουλμανικό δίκαιο καθ΄υπέρβαση του κρατικού. Οπότε κανένας δεν ασχολείται πχ με το πως γίνονται οι γάμοι ή τα διαζύγια στη θράκη. Γιατί λοιπόν να μην είναι ο αρχιεπίσκοπος θεσμικό πρόσωπο;
 

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Μηνύματα
1.258
Like
0
Πόντοι
16
Αλήθεια, πως βρίσκεις συκώτι για μεταμόσχεύση μέσα σε λίγες βδομάδες? Οπως στην Ινδία που υπάρχουν online νοσοκομεία που τα παίρνουν απο φτωχούς?

Κάτι πήρε το αυτί μου για Μεξικό, για μεταμεσονύχτια μεταφορά εκεί κλπ............

Αν και έχω εκφράσει τη συμπάθεια μου προς έναν άρρωστο άνθρωπο από την αρχή του θρεντ, γύρισε πίσω κάμποσες σελίδες και θα δείς ότι έχω επίσης τον ίδιο προβληματισμό, και τον έχω εκφράσει πολύ νωρίτερα φίλε μου....
Μπορεί να είναι άρρωστος...και σαφώς εύχομαι να γίνει καλά.....
Είναι όμως κι άλλοι που είναι άρρωστοι.....γι αυτούς όμως το μόσχευμα κάνει χρόνια να βρεθεί....
Και ας μην αρχίσουν τώρα οι φίλοι που θέλουν να τον υποστηρίξουν να λένε για ιστοσυμβατότητες και τα λοιπά....όντως υπάρχει εκεί ένα θέμα....αλλά ο Χροστόδουλος ήταν ο μόνος ιστοσυμβατός λήπτης ;;
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
Αυτό που τείνω να πιστέψω είναι ότι επειδή είναι ο Χριστόδουλος, πήρε προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων στη λίστα.
Ξαναλέω πως δεν έχω τίποτε με τον άνθρωπο....βλέπω όμως ότι δυστυχώς δεν μετράει το ίδιο η ζωή του , με τη ζωή του κάθε απλού πολίτη.
Αυτό απλά ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.
Και αντιτίθεται άμεσα στα πιστεύω και του ίδιου, και της εκκλησίας.
 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
Tο ελινικό πολίτευμα δέχεται να είναι θεσμικό πρόσωπο ο μουφτής και να ασκεί το μουσουλμανικό δίκαιο καθ΄υπέρβαση του κρατικού. Οπότε κανένας δεν ασχολείται πχ με το πως γίνονται οι γάμοι ή τα διαζύγια στη θράκη. Γιατί λοιπόν να μην είναι ο αρχιεπίσκοπος θεσμικό πρόσωπο;

Δε σε βλέπω σίγουρο.

Τι σχέση μπορεί να έχει η κεφαλή της ορθόδοξης εκκλησίας με το πολίτευμα;

Η μόνη σχέση που μπορεί να έχει είναι εμμέσως και παρασκηνιακώς. Ακριβώς όμοια με αυτή των επιχειρηματιών.

Και οι οσες παροχές κρατικών πόρων σε ένα στέλεχος ΝΠΔΔ είναι παράνομες

Είτε σου αρέσει, είτε όχι

 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.210
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Η χρηση στο τζαμπα κρατικου αεροπλανου απο οποιονδηποτε για ιδιωτικη του υποθεση ειναι παρανομη.

Το θέμα δεν είναι καν αυτό. Με 50 - 80 χιλιάδες Ευρώ θα μπορούσαν να είχαν εξασφαλίσει ένα αεροπλάνο ειδικά διαμορφωμένο για την μεταφορά ασθενών με όλο τον ιατρικο εξοπλισμό και συνοδεία γιατρών. Όμως αυτό θα χωρούσε μόνον τον ίδιο και 2 δικούς του γιατρούς.

Τώρα κάνουνε επίσημο ερώτημα στην Μοίρα Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων της Αεροπορίας για το αν μπορεί να εξασφαλίσουν γεύματα για διαβητικούς και αν οι θέσεις γίνονται κρεββάτι.

Όχι, όμως πρέπει να πάει με το Πρωθυπουρικό για να χωρέσουν και όλοι οι παρατρεχάμενοι, αλλά κυρίως για την ευκαιρεία για αποχαιρετιστήριους λόγους στο αεροδρόμιο, υπουργούς, φωτογραφίες, τηλεοράσεις.

Το ίδιο είναι να έχεις 12 μαζί σου (θα μπορούσαν να είχανε νοικιάσει και charter), το ίδιο να πας με 2 μόνον συνοδούς;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom