Πάντως το πρωθυπουργικό αεροπλάνο έχει δωθεί και σε άλλους που είχαν επείγουσα ανάγκη για μεταφορά....
Οπως δοθηκε και στην Αμαλία? Αδελφε κανε εναν κόπο το διαβάσεις..., δεν πειραζει που ειναι πρωι Κυριακής
Πάντως το πρωθυπουργικό αεροπλάνο έχει δωθεί και σε άλλους που είχαν επείγουσα ανάγκη για μεταφορά....
Αδερφέ...τό ότι δεν δώθηκε κάπου δεν σημαίνει πως δεν δίνεται.....το ότι έχει δωθεί πάρα πολλές φορές...είναι γεγονός....Οπως δοθηκε και στην Αμαλία? Αδελφε κανε εναν κόπο το διαβάσεις..., δεν πειραζει που ειναι πρωι Κυριακής
Και κατι τελευταίο για δημοσιογραφους. Στις πρωινές εκπομπές, για να βγεις να πεις τον πόνο σου, εαν έχεις αδικηθεί από Δημόσιο, ΙΚΑ κλπ, να βγάλουνε τον ίδιο τον Υπουργό, Υφυπουργό ή Γενικό Γραμματέα να δεσμευθεί οτι θα βρεί λύση στο θέμα σου, πως γίνεται? Να σου πω εγώ, από 300 Ευρώ και πάμε ποιο πανω. Εδω ρε εγινε επωνυμη καταγγελία, μια δημοσιογράφος του ΤηλεΑστυ τα πηρε (αλλά δεν έκανε δουλειά), φαντάσου τι γίνεται στον Παπαδάκη και τον Αυτιά, που βγάζουνε τουλάχιστον 3 άτομα την ημέρα. Μάλιστα απειλούνε.... αυριο θα σας πάρουμε τηλέφωνο να δουμε τι έγινε με θέμα κυρίου...., ή η εκπομπή μας θα παρακολουθεί την εξέλιξη θέματος.. (εδώ δίνεις παραπάνω από 300 Ευρω).
ZAICHIK είσαι εκτός θέματος - μπορεις να εκφράσεις τις απόψεις σου σε άλλο thread.
Για τα link, ευχαριστούμε.
Δώσε κι άλλα, αν έχεις.
Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο έχεις δίκιο. Γιατί έχω πάει στο Άγιον Όρος, και έχω καταλάβει ΑΚΡΙΒΩΣ πως δουλεύει η μηχανή.
O Αγιοταλαχ συμφωνα με την νομικη ταξη ειναι θεσμικο προσωπο αφου η εκκλησια ειναι ΝΠΔΔ.Κακως βεβαια ειναι ΝΠΔΔ.Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους, ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι ένα θεσμικό πρόσωπο. Βέβαια σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να μην υπήρχε καθόλου θρησκεία, ή μάλλον να υπήρχαν μόνο μουσουλμάνοι.
Είτε αρέσει είτε όχι σε κάποιους, ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι ένα θεσμικό πρόσωπο. Βέβαια σίγουρα κάποιοι θα ήθελαν να μην υπήρχε καθόλου θρησκεία, ή μάλλον να υπήρχαν μόνο μουσουλμάνοι.
Ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι θεσμικό προσωπο; Για ποιό πολίτευμα;
Δικαιολόγησε σε παρακαλώ τη φράση σου
Οσο για το υπόλοιπο της πρότασής σου, μια παράφραση - ορισμένοι θα προτιμούσαν να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς κανενός είδους έλεγχο.
Αλήθεια, πως βρίσκεις συκώτι για μεταμόσχεύση μέσα σε λίγες βδομάδες? Οπως στην Ινδία που υπάρχουν online νοσοκομεία που τα παίρνουν απο φτωχούς?
Κάτι πήρε το αυτί μου για Μεξικό, για μεταμεσονύχτια μεταφορά εκεί κλπ............
Tο ελινικό πολίτευμα δέχεται να είναι θεσμικό πρόσωπο ο μουφτής και να ασκεί το μουσουλμανικό δίκαιο καθ΄υπέρβαση του κρατικού. Οπότε κανένας δεν ασχολείται πχ με το πως γίνονται οι γάμοι ή τα διαζύγια στη θράκη. Γιατί λοιπόν να μην είναι ο αρχιεπίσκοπος θεσμικό πρόσωπο;
Η χρηση στο τζαμπα κρατικου αεροπλανου απο οποιονδηποτε για ιδιωτικη του υποθεση ειναι παρανομη.