Νέα

Απεργούν από το σεξ με... τραπεζίτες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
E μπράβο τους. Ωραία κίνηση.

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
015.png

Συναντάς τον καλύτερο κόσμο στα μπουρδέλλα !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πουτάνες όλων των Χωρών , συμμορφωθείτε .

polo81vw

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καλά, αν θα τους κουνήσει ο τραπεζίτης κανά μωβ χαρτονόμισμα, θα παρακαλάνε να τις  :fuck2:

Καλά εκεί στο newsit.gr δεν έχουν αφήσει καμια μαλακία αδημοσιοποίητη  :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Απορία:

Πώς ακριβώς αναγνωρίζεται ένας τραπεζίτης κ μπορείς να τον κόψεις από πελάτη;;; :think: :rolleyes:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Δεν έχω φάει ποτέ λεμόνι με μέλι είναι η αλήθεια για να σου πω αν τα καταφέρνεις καλά. :rolleyes:

Μην το δοκιμάσεις είναι βαρυστόμαχο.

Τέσπα το άρθρο αναφέρει ότι οι κοπέλες που είναι και σαϊνια , καταλαβαίνουν τους τραπεζίτες από το μπάτζετ τους.

Το άρθρο το διάβασες?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Τέσπα το άρθρο αναφέρει ότι οι κοπέλες που είναι και σαϊνια , καταλαβαίνουν τους τραπεζίτες από το μπάτζετ τους.

Το άρθρο το διάβασες?
Το διάβασα ναι,αλλά μου κάνει κουλό η τόση σιγουριά πως μόνο ένας τραπεζίτης έχει να δώκει 300e.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Το άρθρο το διάβασες?
Μονο οι τραπεζιτες εχουν σοβαρο μπατζετ?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μονο οι τραπεζιτες εχουν σοβαρο μπατζετ?
Έτσι γράφει...και εμένα μου έκανε εντύπωση... :rolleyes:

Θεωρούν λέει οι συνοδοί πολυτελειάς(αυτές με το χρυσό μουνί) πως μόνο οι τραπεζίτες έχουν να δώκουν 300e.... :idiot: :uglystupid:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Μπα το κάνουν για να πουλήσουν μούρη, σιγά άμα σκάσει κάποιος ένα 500άρικο δεν θα του κάτσουν, στο κάτω κάτω είναι λάθος κίνηνηση η κρίση έγνε γατί,  κάθε μαλάκας μπορούσε να πάρει και από ένα δάνειο και οι τράπεζες δεν άντεξαν την απληρωσιά αλλά πάλι θέλουν να υπερχρεώνονται, καταρμαένη Λυσιστράτη, κα καταραμένα να είναι τα συνδικάτα και αυτά φταίνε για την κατάντια της παγκόσμιας οικονομάς.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Έτσι γράφει...και εμένα μου έκανε εντύπωση... :rolleyes:

Θεωρούν λέει οι συνοδοί πολυτελειάς(αυτές με το χρυσό μουνί) πως μόνο οι τραπεζίτες έχουν να δώκουν 300e.... :idiot: :uglystupid:
Προφανώς τέτοιοι πελάτες είναι ξεχωριστοί και τους γνωρίζουν.
Επίσης είναι απλά ενα ακόμη sexy άρθρο μην ψάχνεις λογικη, ούτε να νομίζεις οτι εχουν μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Για να ανέβουν οι τιμές τα κάνουν, κακόμαθαν οι ντόπιες συνοδοί, οι τραπεζίτες θα πηγαίνουν απ΄'δω και 'πέρα με βόρεια εισαγώμενα σίτυτουρς που είναι καλύτερα από τα μεσσογειακά(σκατά λαούς στην εμφάνιση παράγει αυτή η υπερτιμημένη κωλοθάλασα) θα ζητούν 200-250 ευρώ δεν θα ψάχνουν το εππάγγελμά σου και θα κάθονται ούτως ή άλλως , και πολύ θα χαρώ να πεινάσουν αυτές οι ψιλομύτες συνοδοί που βρήκαν και αυτές λόγο να μην κάνουν την δουλειά τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom