- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.537
- Πόντοι
- 17.085
www.bourdela.com/component/content/article/31-agoraios-erwtas/7346-apergoun-apo-to-sex-me-trapezites/]Δείτε τη σχετική καταχώρηση στον κατάλογο[/url]
Ωραία δικαιολογία.E μπράβο τους. Ωραία κίνηση.
:Ωραία δικαιολογία.
Όταν σου λένε γιατί είσαι αγαμητη, να λες οτι ετσι αντιδράς στην κρίση.
Απορία:
Πώς ακριβώς αναγνωρίζεται ένας τραπεζίτης κ μπορείς να τον κόψεις από πελάτη;;;![]()
![]()
Εσένα γράφει ξυνή;;;Το γράφει στο κούτελο του.
Εσένα γράφει ξυνή;;;
Δεν έχω φάει ποτέ λεμόνι με μέλι για να σου πω αν τα καταφέρνεις καλά.Μπα, στάζω μέλι και καμουφλαρω την ξυνίλα.
Δεν έχω φάει ποτέ λεμόνι με μέλι είναι η αλήθεια για να σου πω αν τα καταφέρνεις καλά.![]()
Το Θεωρούν δεδομένο.Δε με ρωτάει κανείς αν είμαι αγάμητη ή όχι.
Το διάβασα ναι,αλλά μου κάνει κουλό η τόση σιγουριά πως μόνο ένας τραπεζίτης έχει να δώκει 300e.Μην το δοκιμάσεις είναι βαρυστόμαχο.
Τέσπα το άρθρο αναφέρει ότι οι κοπέλες που είναι και σαϊνια , καταλαβαίνουν τους τραπεζίτες από το μπάτζετ τους.
Το άρθρο το διάβασες?
Μονο οι τραπεζιτες εχουν σοβαρο μπατζετ?Μην το δοκιμάσεις είναι βαρυστόμαχο.
Τέσπα το άρθρο αναφέρει ότι οι κοπέλες που είναι και σαϊνια , καταλαβαίνουν τους τραπεζίτες από το μπάτζετ τους.
Το άρθρο το διάβασες?
Έτσι γράφει...και εμένα μου έκανε εντύπωση...Μονο οι τραπεζιτες εχουν σοβαρο μπατζετ?
Προφανώς τέτοιοι πελάτες είναι ξεχωριστοί και τους γνωρίζουν.Έτσι γράφει...και εμένα μου έκανε εντύπωση...
Θεωρούν λέει οι συνοδοί πολυτελειάς(αυτές με το χρυσό μουνί) πως μόνο οι τραπεζίτες έχουν να δώκουν 300e....![]()
![]()