athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.630
- Πόντοι
- 12.756
οντως αλλα μπικικινια εχει την εταιρεια φουνταρεχρεοκοπημενος γονος ... :S :S
οντως αλλα μπικικινια εχει την εταιρεια φουνταρεχρεοκοπημενος γονος ... :S :S
οντως αλλα μπικικινια εχει την εταιρεια φουνταρε
:- αποκτησε ταλεντοΤωρα φουνταρε και τον 47αρη :S
ο Πετζετακης ειναι ο γονος..
χρεοκοπημενος γονος ... :S :S
οντως αλλα μπικικινια εχει την εταιρεια φουνταρε
τυποι και εγω ημουνα επιχειρηματιας αλλα χρεωκοπησα :S :S :S
τυποι και εγω ημουνα επιχειρηματιας αλλα χρεωκοπησα :S :S :S
τυπε σοβαρα σου λεω πουλαγα ξυστο στο μοναστηρακι :S :S :S
εγω παντα απλος υπαλληλος ημουν και ειμαι :S
τυπε ειναι καλυτερα να εχεις δικη σου δουλεια :S :S :S
λεονάρντο σίτινας, λέει
Εγω μπηκα μονο για να βρω σχολια απο πατριωτες που λενε οτι οι μεταναστες θα μας σκοτωσουν, ενω καθε μερα σκοτωνομαστε κι απο μονοι μας.Δεν βρηκα κατι, προφανως αμα γινει καποιο εγκλημα απο παρανομους (ή νομιμους) μεταναστες, εκει θα ειναι λαλιστατοι και πολυγραφωτατοι.
Οι μεταναστες δεν κανουν τετοια πραγματα,ειναι καλοι ανθρωποι.Γι αυτο δεν γραφει κανεις τιποτα.Αλλωστε δεν εχουμε και πολλους στο γκριχελαντ κατι που βεβαια ειναι κακο για τον πολιτισμο μας.
Σε βρίσκω επικίνδυνα αισιόδοξο για το επίπεδο iq των ''συντονισμένων'' σε αυτό το φόρουμ !!!! Ελάχιστοι οι , με ποσότητα εγκεφάλου , ικανού να σκεφτεί να μασήσει πριν καταπιεί !!!Εγω μπηκα μονο για να βρω σχολια απο πατριωτες που λενε οτι οι μεταναστες θα μας σκοτωσουν, ενω καθε μερα σκοτωνομαστε κι απο μονοι μας.Δεν βρηκα κατι, προφανως αμα γινει καποιο εγκλημα απο παρανομους (ή νομιμους) μεταναστες, εκει θα ειναι λαλιστατοι και πολυγραφωτατοι.
Υπαρχει επιστημονικη μελετη που συνδεει τη βλακεια με το ρατσισμο, για αυτο και δεν καταλαβαινεις τι γραφω ή απλα πουλας τρελιτσα.
Για την ωρα παντως προφυλακιστηκεΔικηγόρος του Πετζετάκη, ο γίγας της δικαιοσύνης, υποστηρικτής των πτωχών και μοντελοπνίκτης Κούγιας.
Θα αθωωθεί σίγουρα , ποιός πρόεδρος δικαστηρίου θα αντισταθεί στα επιχειρήματα του νομικού γίγαντα?