Επισκέπτης
Μεγάλες στιγμές.
Ποιος ήταν είπαμε η ψυχή (και παρουσιαστής) της συναυλίας και πολλών άλλων εκδηλώσεων υπέρ των ΕΑΣιτών??
Μεγάλες στιγμές.
Ποιος ήταν είπαμε η ψυχή (και παρουσιαστής) της συναυλίας και πολλών άλλων εκδηλώσεων υπέρ των ΕΑΣιτών??
Μεγάλες στιγμές.
δεν ξερω αν πρεπει να πανε να γαμηθουνε οι συνδικαλιστες η οχι,ο συνδικαλισμος ΣΚΕΤΟΣ ομως ειναι κατακτηση που πληρωθηκε με αιμα...
Τουλαχιστον πινεις και δεν ξηλωνεσαι,κατι ειναι κι αυτο...Eγώ πάντως αν ο Σαμαράς καταφέρει και τα τσακίσει αυτά τα αρχίδια υπόσχομαι όχι μόνον να τον ξαναψηφίσω (αυτή τη φορά και με τα δυό τα χέρια κι όχι με μισή καρδιά όπως τον Ιούνη!), αλλά και να μην ξαναπαραπονεθώ για τον ένα σκασμό φόρους που πληρώνω (και χωρίς να έχω και σοβαρή δουλειά πλέον).
Κάποτε πρέπει να γίνουμε σοβαρό κράτος! Κι εγώ θα πληρώσω, γιατί έχω να πληρώσω, και μειώσεις στις τρελλές αποδοχές των ημιαργοσχόλων του δημοσίου θα γίνουν και κάποτε θα πάρει "μπρος" η οικονομία.
Δεν θα γίνει αύριο, ούτε σε ένα μήνα, ίσως όμως σε κάποια χρόνια να γίνει.
Ακόμα και να μην ζώ εγώ τότε ή (το πλέον πιθανόν) να μην εργάζομαι για να ωφεληθώ από την ανάκαμψη της οικονομίας, δεν πειράζει!
Τουλάχιστον τα παιδιά μας να μείνουν στη χώρα τους και να μην αναγκαστούν να πάνε μετανάστες στη Γερμανία...
Για σενα και τον Σαμαρα δεν ειναι χρησιμη,εννοειται.Κι η Επανάστση του 1821 με αίμα πληρώθηκε, αλλά δεν είναι πλέον χρήσιμη, όπως και ο συνδικαλισμός.
Things change, όπως λένε και οι υπερατλαντικοί μας φίλοι.
Σκετο Τσε?μονο αριστερους σαν τον Τσε σεβομαι
Σκετο Τσε?
Παρακατω?
δεν ξερω αν πρεπει να πανε να γαμηθουνε οι συνδικαλιστες η οχι,ο συνδικαλισμος ΣΚΕΤΟΣ ομως ειναι κατακτηση που πληρωθηκε με αιμα...
Αυτα ειναι προς την οποια συζητηση ΜΕΤΑ.Ο συνδικαλισμος φιλε μου,οχι η καφριλα και οι μικροπολιτικες σκοπιμοτητες...
Εκεινες τις εποχες ητανε φανερο οτι η Νουδουλα δεν ειχε πολλα ψωμια...
Αυτα ειναι προς την οποια συζητηση ΜΕΤΑ.
Οποιος τα συζηταει,η θελει να τα συζητησει,ΤΩΡΑ το κανει εκ του πονηρου-και στο πλευρο του αντωνακη.
Αυτα ειναι προς την οποια συζητηση ΜΕΤΑ.
Οποιος τα συζηταει,η θελει να τα συζητησει,ΤΩΡΑ το κανει εκ του πονηρου-και στο πλευρο του αντωνακη.
Στην τραπεζα που θα σε στειλει στα χαρτοκουτα δουλευω...καμμια αλλη ερωτηση?Για πες μας εσυ που δουλευεις και ποσα παιρνεις το μηνα....
Στην τραπεζα που θα σε στειλει στα χαρτοκουτα δουλευω...καμμια αλλη ερωτηση?
Αυτό με την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο λαός,το λέμε με την λογική ότι,όπως αναφέρεις ψηφίζει τους ίδιους τόσα χρόνια.Το θέμα είναι όμως,πιο "κομμάτι" του λαού ψηφίζει πάντα τα δύο γνωστά κόμματα?Την μεγαλυτερη ευθηνη την εχει ο λαος,τα ηξερε,τα εβλεπε τοσα χρονια και τους ψηφιζε.και τους ωηφιζει και θα τους ξαναψηφισει.και τωρα τα ιδια λαμογια τι κανουν;μεταπηδανε απο το ενα κομα στο αλλο.
Να υποθεσω οτι εκτιμας πως με"στριμωξες"με τις αρλουμπολογιες σου?χαχαχαχ σορρυ απλα θελω να δω αν εχει παθει καμια περικοπη ο μισθος των ακραιων νεοσταλινικων
εχω μια ακομη ερωτηση...
τσατιζεσαι συχνα οταν σε στριμωχνουν ?