Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
Μεγάλες στιγμές.
Ποιος ήταν είπαμε η ψυχή (και παρουσιαστής) της συναυλίας και πολλών άλλων εκδηλώσεων υπέρ των ΕΑΣιτών??
tromaktiko.jpg

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
να ειστε σιγουροι οτι οοοολοι αυτοι που σκουζουν για τα κακως κειμενα αυτης της χωρας(το 90% του πληθυσμου δηλαδη) εαν τους ελεγες αυριο οτι σε βαζω σε δουλεια με κανα χιλιαρικο το μηνα να περνας θα σου ελεγαν ΝΑΙ και θα ξεχνουσαν αμεσως προβληματα και χαρατσια και λοιπα δυσαρεστα  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δεν ξερω αν πρεπει να πανε να γαμηθουνε οι συνδικαλιστες η οχι,ο συνδικαλισμος ΣΚΕΤΟΣ ομως ειναι κατακτηση που πληρωθηκε με αιμα...

Κι η Επανάστση του 1821 με αίμα πληρώθηκε, αλλά δεν είναι πλέον χρήσιμη, όπως και ο συνδικαλισμός.

Things change, όπως λένε και οι υπερατλαντικοί μας φίλοι.

Επισκέπτης
Eγώ πάντως αν ο Σαμαράς καταφέρει και τα τσακίσει αυτά τα αρχίδια υπόσχομαι όχι μόνον να τον ξαναψηφίσω (αυτή τη φορά και με τα δυό τα χέρια κι όχι με μισή καρδιά όπως τον Ιούνη!), αλλά και να μην ξαναπαραπονεθώ για τον ένα σκασμό φόρους που πληρώνω (και χωρίς να έχω και σοβαρή δουλειά πλέον).

Κάποτε πρέπει να γίνουμε σοβαρό κράτος! Κι εγώ θα πληρώσω, γιατί έχω να πληρώσω, και μειώσεις στις τρελλές αποδοχές των ημιαργοσχόλων του δημοσίου θα γίνουν και κάποτε θα πάρει "μπρος" η οικονομία.
Δεν θα γίνει αύριο, ούτε σε ένα μήνα, ίσως όμως σε κάποια χρόνια να γίνει.

Ακόμα και να μην ζώ εγώ τότε ή (το πλέον πιθανόν) να μην εργάζομαι για να ωφεληθώ από την ανάκαμψη της οικονομίας, δεν πειράζει!
Τουλάχιστον τα παιδιά μας να μείνουν στη χώρα τους και να μην αναγκαστούν να πάνε μετανάστες στη Γερμανία...
Τουλαχιστον πινεις και δεν ξηλωνεσαι,κατι ειναι κι αυτο...

Επισκέπτης
Κι η Επανάστση του 1821 με αίμα πληρώθηκε, αλλά δεν είναι πλέον χρήσιμη, όπως και ο συνδικαλισμός.

Things change, όπως λένε και οι υπερατλαντικοί μας φίλοι.
Για σενα και τον Σαμαρα δεν ειναι χρησιμη,εννοειται.

Μονο που δεν απευθυνομουν σε σενα και τον Σαμαρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βρε δεν υπαρχουν σοσιαλιστες και κομμουνιστες

να φανε θελουν ολοι αυτοι σαν την εριναλ χθες που εβγαινε και εγραφε ενα καρο παπαριες

οτι θελει ολος ο κοσμος να εχει λεφτα και προχθες παρακαλουσε να μεινω ανεργος και να χασω το σπιτι μου!!!!

Ξες τι καθικια ειναι οι αριστεροι ? δεν εχεις ιδεα.... μονο αριστερους σαν τον Τσε σεβομαι ολοι οι αλλοι να φανε θελουνε και στο παιζουν καλοι και της κοινωνιας για να μην νομισεις οτι εχουν υστεροβουλα κινητρα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σκετο Τσε? :2funny:

Παρακατω? :2funny:

Ακραιος νεοσταλινικος γραφει χαχαχαχαχχαχα

ο Σταλιν ετρωγε με χρυσα κουταλια... ο και καλα κομμουνιστης.

Εμενα δεν μπορεις να με κοροιδεψεις ποντικακι. Κανας βολεμενος του δημοσιου θα εισαι
ολη μερα εδω μεσα εισαι και γραφεις

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
δεν ξερω αν πρεπει να πανε να γαμηθουνε οι συνδικαλιστες η οχι,ο συνδικαλισμος ΣΚΕΤΟΣ ομως ειναι κατακτηση που πληρωθηκε με αιμα...

Ο συνδικαλισμος φιλε μου,οχι η καφριλα και οι μικροπολιτικες σκοπιμοτητες...

Επισκέπτης
Ο συνδικαλισμος φιλε μου,οχι η καφριλα και οι μικροπολιτικες σκοπιμοτητες...
Αυτα ειναι προς την οποια συζητηση ΜΕΤΑ.

Οποιος τα συζηταει,η θελει να τα συζητησει,ΤΩΡΑ το κανει εκ του πονηρου-και στο πλευρο του αντωνακη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οποιος τα συζηταει,η θελει να τα συζητησει,ΤΩΡΑ το κανει εκ του πονηρου-και στο πλευρο του αντωνακη.

Για πες μας εσυ που δουλευεις και ποσα παιρνεις το μηνα....

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

Ολα για μετα τα αφηνουμε σε αυτη τη χωρα......
Οσο για τον Αντωνακη αν εχει εμενα στο πλαι του σωθηκε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Στην τραπεζα που θα σε στειλει στα χαρτοκουτα δουλευω...καμμια αλλη ερωτηση?

χαχαχαχ σορρυ απλα θελω να δω αν εχει παθει καμια περικοπη ο μισθος των ακραιων νεοσταλινικων

εχω μια ακομη ερωτηση...

τσατιζεσαι συχνα οταν σε στριμωχνουν ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αμα μου παρει το σπιτι η τραπεζα... δεν φοβαμαι... ειμαι σιγουρος οτι οι ανθρωπιστες οι αριστεροι
θα μου χαρισουν το δικο τους. Καλοι Σαμαρειτες ολοι τους οπως ο Κολλας

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Την μεγαλυτερη ευθηνη την εχει ο λαος,τα ηξερε,τα εβλεπε τοσα χρονια και τους ψηφιζε.και τους ωηφιζει και θα τους ξαναψηφισει.και τωρα τα ιδια λαμογια τι κανουν;μεταπηδανε απο το ενα κομα στο αλλο.
Αυτό με την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο λαός,το λέμε με την λογική ότι,όπως αναφέρεις ψηφίζει τους ίδιους τόσα χρόνια.Το θέμα είναι όμως,πιο "κομμάτι" του λαού ψηφίζει πάντα τα δύο γνωστά κόμματα?
Τι θέλω να πώ....ότι επίτηδες είχαν (και έχουν ως ένα βαθμό) μεγάλο αριθμό δημοσίων υπαλλήλων,για να παίρνουν τους ψήφους τους,με αντάλλαγμα μία ή και παραπάνω θέσεις εργασίας!Έτσι δεν είναι?
Υπολογίστε τον αριθμό των δημοσίων,προσθέστε,γυναίκα,παιδιά (θα μου πείτε έχουν όλοι?),συγγενείς,γνωστούς....Ο αριθμός μεγαλώνει επικίνδυνα!Δημιούργησαν δηλαδή έναν κομματικό "στρατό" για να έχουν σίγουρα την καρέκλα τους,με αντάλλαγμα όπως είπα θέσεις εργασίας!
Αν είχαμε έντιμους πολιτικούς,ανεξάρτητα με το τί ρουσφέτι θέλει ο πολίτης,θα έπρεπε να έλεγαν πολύ απλά ένα ΟΧΙ,σε οποιασδήποτε μορφής ρουσφέτι!Κανονικά έτσι δεν έπρεπε να είναι?

Έχω φίλο σε που εργάζεται στο δημόσιο και μου λέει ότι,στις προεκλογικές περιόδους,τους κατεβάζουν με πούλμαν εκεί που μιλάει ο "δικός" τους,και κοιτάνε ποιοί δεν έχουν πάει!Τα ήθελε....

Επισκέπτης
χαχαχαχ σορρυ απλα θελω να δω αν εχει παθει καμια περικοπη ο μισθος των ακραιων νεοσταλινικων

εχω μια ακομη ερωτηση...

τσατιζεσαι συχνα οταν σε στριμωχνουν ?
Να υποθεσω οτι εκτιμας πως με"στριμωξες"με τις αρλουμπολογιες σου?

Μονο γελιο βγαζεις...και ειπαμε,κανε κανα ταμα να ζησουν οι γεροι σου μεχρι τα 120-130...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom