Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σουπερμαους στην δικη μου επιχειρηση θα πληρωνοσουν ακομα καλυτερα.....

μιση ωρα πριν σχολασεις.... κάποιοι θα γυάλιζαν τα παπούτσια τους... το κουτουπιε συγκεκριμενα....
να γλιστραει !!!!!! καλα !!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες ο Πορτοσαλτε να φυλαγε και τσιλιες οταν ο Κολλας ξαβρακωνε τους οδηγους τυπε?  :grin:
39847522.png

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σουπερμαους στην δικη μου επιχειρηση θα πληρωνοσουν ακομα καλυτερα.....

μιση ωρα πριν σχολασεις.... κάποιοι θα γυάλιζαν τα παπούτσια τους... το κουτουπιε συγκεκριμενα....
να γλιστραει !!!!!! καλα !!!!!
Ονειρωξεις ενος ανεργου καπιταλα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Τι λε ρε παιδι μου?Γινοντουσαν τοτε τετοια πραματα?

Ευτυχως η χωρα τα αφηνει ολα αυτα πισω της με ηγετη τον Αντωνακη τον Σαμαρα...

Ας τα αφήσει πίσω της κι ας είναι και με ηγέτη το φάντασμα του Ζαχαριάδη ή του Κολιγιάννη.

Η Κίνα με τον Τεγκ άρχισε να προκόβει που ήταν κομμουνιστής "παλαιάς κοπής" μάλιστα, αλλά είχε λίγο μυαλό.
Δεν είχε λίγο δηλαδή, περισσότερο από όλων των Ελλήνων κομμουνιστών είχε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ονειρωξεις ενος ανεργου καπιταλα.

Α να και αλλος αριστερουλης.... εχει γεμισει η Ελλαδα "αριστερους"  :P

27% τον Τσιπρα....

ο οποιος ταξιδεψε Αμερικη στην 1η θέση..... σαν αριστερος που ειναι το δικαιουται ο ανθρωπος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον επειδη διαβαζουν και σοβαροι ανθρωποι το θρεντ...

καλο θα ειναι να συνοψισουμε για να τελειωνει η φαρσοκωμωδια....

ο σουπερμαους κατηγορει τον Σαμαρα ο οποιος πάει να καταργησει μισθους... οπως ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 3200 ..... ΔΙανομεας 1900 ευρω (ο χαμηλοτερος) προφανως αυτα δεν αρεσουν στους βολεμενους εδω αριστερους για αυτο και τσινανε....

εγω ειμαι μαζι του 100% παει να φτιαξει τη χωρα ο ανθρωπος την οποια παρελαβε διαλυμενη απο το ΠΑΣΟΚ των σοσιαλιστων και βολεμενων συνδικαλιστων.... για να μην μιλησουμε για τους μισθους στον ΟΑΕΔ... ετσι? κομμωτριες και καλα καθηγητριες 2000 ευρω το μηνα?

χαχαχαχ ελεος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και επειδη το ΠΑΣΟΚ πεθανε ολοι αυτοι πηγανε στον ΣΥΡΙΖΑ....

για να ξεγελασουν τον λαο ξανα. Αυτοι ειναι οι φιλοι σας οι αριστερουληδες....

Επισκέπτης
πλιάτσικο χωρίς κανόνες ...

Κοίτα τι μου ήρθε στο μυαλό.
Τη σκηνή που ο Μητσοτάκης έβαζε άσπρο μαντήλι στην εξάτμιση του καινούργιου λεωφορείου που αγόρασε ουσιαστικά το κράτος σα δωράκι στους ΣΕΠίτες..

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Γι'αυτο ηρθε ο Αντωνακης ο Σαμαρας,για να μη γινει πλιατσικο...

Γιατί είδες κάποια σοβαρή αποκρατικοποίηση μέχρι στιγμής εκτός από τις αλλαξοκωλιές στον τραπεζικό τομέα (με τεράστιο κόστος μάλιστα για τους υπάρχοντες μικρο-μετόχους/μη_θεσμικούς)?

Στόκοι ήταν στόκοι παρέμειναν με ελάχιστες εξαιρέσεις (Στουρνάρας, Δένδιας κατά βάση) ... Απλώς αποτελούσαν την μακράν προτιμότερη διαθέσιμη εναλλακτική κυβερνητική πρόταση ...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καραγκιόζης τότε, καραγκιόζης τώρα. Άννα her-master-voice Παναγιωταρέα σε αντρική έκδοση. Κατ αρχάς φάτσες με αυτή την άρθρωση και μούρη δεν θα έπρεπε, δια νόμου, να έχουν δικαίωμα δημοσίου λόγου από μικροφώνου.

:thumbsup: σωστος

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον επειδη διαβαζουν και σοβαροι ανθρωποι το θρεντ...

καλο θα ειναι να συνοψισουμε για να τελειωνει η φαρσοκωμωδια....

ο σουπερμαους κατηγορει τον Σαμαρα ο οποιος πάει να καταργησει μισθους... οπως ΕΠΟΠΤΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 3200 ..... ΔΙανομεας 1900 ευρω (ο χαμηλοτερος) προφανως αυτα δεν αρεσουν στους βολεμενους εδω αριστερους για αυτο και τσινανε....

εγω ειμαι μαζι του 100% παει να φτιαξει τη χωρα ο ανθρωπος την οποια παρελαβε διαλυμενη απο το ΠΑΣΟΚ των σοσιαλιστων και βολεμενων συνδικαλιστων.... για να μην μιλησουμε για τους μισθους στον ΟΑΕΔ... ετσι? κομμωτριες και καλα καθηγητριες 2000 ευρω το μηνα?

χαχαχαχ ελεος.

και εγώ μαζί σου είμαι
πες μου  πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι ο σαμαράς παλεύει γι  αυτό το πράγμα ??????

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Αλλά είπαμε, things change..
Αλλάζουν τα πράγματα, αλλάζουν τ'αφεντικά, οι "χορηγοί", οι εχθροί, οι φίλοι.

Κι ο Σπανούλης πήγε στον Ολυμπιακό, ο δε Σκορτσανίτης σον Παναθηναϊκό!
Να μην τους εμπιστεύονται οι κώουτς τους ως πρώην "εχθρούς";

Να σου πω αλήθεια! Ούτε τον Πορτοσάλτε το θέλω για προσωπικό μου φίλο, ούτε καν τον ίδιο το Σαμαρά!
Μπορούν να βοηθήσουν να γίνει μια "δουλειά"; Ας βοηθήσουν, καλό είναι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και εγώ μαζί σου είμαι
πες μου  πώς είσαι τόσο σίγουρος οτι ο σαμαράς παλεύει γι  αυτό το πράγμα ??????

Υπομονη και θα το διαπιστωσεις. Ο Σαμαρας εχει σχεδιο δεν λεει αρλουμπες. Δεν τον παρακαλανε στις ειδησεις να πει τα σχεδια του και τα κρυβει συνεχως οπως κανουν οι συριζαιοι... αληθεια εχεις ακουσει ποτε μια συγκεκριμενη προταση απο τον ΣΥΡΙΖΑ? και τους εκπροσωπους του στα καναλια???? καμια εγω τουλαχιστον.

Επισκέπτης
Μόνο που ο στόκος ξέχασε να μας πεί ότι τις - τότε - καλές εποχές ολόκληρα δημοτικά διαμερίσματα ΔΕΝ είχαν αστικές συγκοινωνίες μετά τις 10 το βράδυ και μέχρι τις 7 το πρωί διότι πολύ απλά δεν συνέφερε - λόγω χαμηλού επιβατικού φόρτου - τους ιδιώτες ιδιοκτήτες της αποκρατικοποιημένης ΕΑΣ ...
Τωρα που το λες θυμηθηκα και τις εποχες που μεχρι τις εξημιση δεν πληρωνε κανεις εισιτηριο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom