Νέα

Απεργίες ΜΜΜ καθημερινά...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με τις επιστρατεύσεις απεργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 26 57,8%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 15 33,3%
  • ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ

Ψήφοι: 3 6,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 1 2,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

Επισκέπτης
μπες σ' ενα σουπερ μαρκετ, σ' ενα Πλαισιο, σ' ενα Γερμανο.... και δες τι ποσοστο απο αυτα που πουλιουνται ειναι ελληνικα.
Μετα βγαλε το συμπερασμα ποσο θα πρεπει να ειναι οι αποδοχες στην ελλαδα :think:

Δεν πάει έτσι.
Δε θέλω να πάω στο πλαίσιο για να βγάλω δικά μου συμπεράσματα, το έχω ήδη κάνει.
Εσύ που μας λες πως δε θα'πρεπε να είναι οι αποδοχές αυτές που γράφεις (που δεν είναι) να μας πεις ποιο είναι το δικό σου συμπέρασμα.
Ποιες θα έπρεπε να είναι οι αποδοχές??
Συγκεκριμένα όμως, έτσι??

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Συμφωνα με αυτή την λογική οι Κινέζοι θα έπρεπε να αμοίβονται περίπου 10.000 Ευρώ έκαστος.

ασυγκριτα μεγεθη τυπε. Κατ αρχας υπαρχει αλλο νομισμα υποτιμημενο. Επισης ελεγχομενη οικονομια.

Airtravel

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μπες σ' ενα σουπερ μαρκετ, σ' ενα Πλαισιο, σ' ενα Γερμανο.... και δες τι ποσοστο απο αυτα που πουλιουνται ειναι ελληνικα.
Μετα βγαλε το συμπερασμα ποσο θα πρεπει να ειναι οι αποδοχες στην ελλαδα :think:

Και στη Γερμανία αν πας,τα εμπορεύματα του Πλαισίου και του "Γερμανού" έχουν το ίδιο made in.Και όμως παίρνουν περισσότερα λεφτά εκεί.Αν όμως πας σε έναν οδοντίατρο,σου κόβει από μόνος του απόδειξη ενώ εδώ πρέπει να τον παρακαλέσεις.Και φτάνουν εδώ οι οδοντίατροι να δηλώνουν 10.000€ ετήσιο εισόδημα,όταν ένα σφράγισμα κάνει 150€.Το ίδιο και δεκάδες άλλες ειδικότητες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
ασυγκριτα μεγεθη τυπε. Κατ αρχας υπαρχει αλλο νομισμα υποτιμημενο. Επισης ελεγχομενη οικονομια.

Συνεπώς η απάντηση-άσκηση που δώσατε στον κ. Μεξικανικό Έδεσμα ήτο υπεραπλουστευμένη.

Επισκέπτης
Νουμεράκια έχουμε γκεομαν ή απλά ήθελες να γράψεις κάτι??

Επισκέπτης
Επίσης εκτός από ενδεικτικές αποδοχές, περιμένω να μου γράψεις και τι θεωρείς πως πρέπει να γίνει ώστε να παραχθεί πλούτος (συγκεκριμένες δράσεις και τομείς)..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
:rolleyes:

Ορίστε... Τι καταλάβατε τώρα; Με τις αγριάδες σας, το προγγίξατε το παληκάρι...    :(

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Δεν πάει έτσι.
Δε θέλω να πάω στο πλαίσιο για να βγάλω δικά μου συμπεράσματα, το έχω ήδη κάνει.
Εσύ που μας λες πως δε θα'πρεπε να είναι οι αποδοχές αυτές που γράφεις (που δεν είναι) να μας πεις ποιο είναι το δικό σου συμπέρασμα.
Ποιες θα έπρεπε να είναι οι αποδοχές??
Συγκεκριμένα όμως, έτσι??

τη στιγμη που βρεθηκες καλως ή ΚΑΚΩΣ σε μια ενιαια νομισματικη ενωση οι μισθοι προκυπτουν μοιραζοντας το παραγωμενο προιον της χωρας. Δυστυχως αυτο ειναι φτωχο και χαμηλης προστιθεμενης αξιας.
πχ. χρειαζεται να εξαχθει ενα τρενο φορτωμενο ελαιολαδο για να εισαχθει ενα τρακτερ που οργωνει το χωραφι.
Σε ολα αυτα προσθεσε εξοπλισμους, ολυμπιαδες, ρεμουλες.
Συγκεκριμενα για τις αποδοχες τι να σου πω? Κι εγω στο ιδιο καζανι δεν βραζω?

Επισκέπτης
τη στιγμη που βρεθηκες καλως ή ΚΑΚΩΣ σε μια ενιαια νομισματικη ενωση οι μισθοι προκυπτουν μοιραζοντας το παραγωμενο προιον της χωρας. Δυστυχως αυτο ειναι φτωχο και χαμηλης προστιθεμενης αξιας.
πχ. χρειαζεται να εξαχθει ενα τρενο φορτωμενο ελαιολαδο για να εισαχθει ενα τρακτερ που οργωνει το χωραφι.
Σε ολα αυτα προσθεσε εξοπλισμους, ολυμπιαδες, ρεμουλες.
Συγκεκριμενα για τις αποδοχες τι να σου πω? Κι εγω στο ιδιο καζανι δεν βραζω?

Δε μπορώ να ξέρω σε ποιο καζάνι βράζεις, δεν αφορά και την κουβέντα.
Σε ρώτησα κάτι απλό. Σε ποια επίπεδα θα έπρεπε να παίζουν οι μέσες αποδοχές?? 600? 500? 200??

Επισκέπτης
τη στιγμη που βρεθηκες καλως ή ΚΑΚΩΣ σε μια ενιαια νομισματικη ενωση οι μισθοι προκυπτουν μοιραζοντας το παραγωμενο προιον της χωρας.

Α ναι?? Κάποια στιγμή να μιλήσουμε για το παραγόμενο προϊόν του Λουξεμβούργου..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
όχι αν κινείται ο ΗΣΑΠ :zfuck:
kermit-melbourne-s-49.jpg

kermit-istanbul-006.jpg

:sunglasses: