Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.135
- Πόντοι
- 3.506
Οχι ρε συ γιατί ,επεσες σε μια τρελή οκ, αλλα υπάρχουν και καλα κοριτσια εκει εξωΜακρια απ το μουνι λεω γω… η καταστροφη του αντρα! Το βγαλα απ τη ζωη μου και ηρεμησα
Οχι ρε συ γιατί ,επεσες σε μια τρελή οκ, αλλα υπάρχουν και καλα κοριτσια εκει εξωΜακρια απ το μουνι λεω γω… η καταστροφη του αντρα! Το βγαλα απ τη ζωη μου και ηρεμησα
Θέλω κάπου κάπου λίγη σόδα είμαι μποεμηςΣκέτο ρε τι κόκα κολες σόδες και λεμονιτες,μου αρέσει που είσαστε ποτιδες.
Θέλω κάπου κάπου λίγη σόδα είμαι μποεμης
κατι ξερουν στο αγιο ορος που την βρισκουν αλλιως οι σοφοιΜακρια απ το μουνι λεω γω… η καταστροφη του αντρα! Το βγαλα απ τη ζωη μου και ηρεμησα
john100, η δικιά σου;;;;;;;;;;;;; Παιχνίδι / πρόκληση με τα κεράσια.....Η μακαριτισσα Ρικα Βαγιανη ειχε πει οτι για 4 μερες την εβγαλε με κερασια.Ηταν βεβαια σε πολυ νεαρη ηλικια και το ειδε πιο πολυ ως παιχνιδι/ προκληση.
Μόνο αυτό δεν έχεις κάνει αλλακοκωλιες... στάνταρ γίδα έχεις ματσακωνιασει μουνη παρτουζα με τσομπανη ατιμασμενοκατι ξερουν στο αγιο ορος που την βρισκουν αλλιως οι σοφοι
Και ξεκίνησες το πεζοδρόμιο ΠουΣτράτο , γιαυτο δεν ξεμένεις ποτέ ???Μακρια απ το μουνι λεω γω… η καταστροφη του αντρα! Το βγαλα απ τη ζωη μου και ηρεμησα
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ!κατι ξερουν στο αγιο ορος που την βρισκουν αλλιως οι σοφοι
Καργιολες ειναι οι πιο πολλες αλλα ξεκουραζονται τα ματια ρε συ....λιγο ειναι αυτο;Οχι ρε συ γιατί ,επεσες σε μια τρελή οκ, αλλα υπάρχουν και καλα κοριτσια εκει εξω
εχασες τον δρομο σου.ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ!
Κατι μαλακιες που βαρεσα για παρτη της μακαριτισσας τοτε που εκανε εκπομπη με την Τσαπανιδου...πολυ ξεσηκωτικες και οι δυο τους...αχ αυτα τα κερασια τι γυναικαρα θρεψανε...και αφου ειχε τετοια εμπειρια στην ζωη της αποκλειεται να την ειδε ιστορια και ντιβα....να ειναι καλα οπου και να ειναι!???john100, η δικιά σου;;;;;;;;;;;;; Παιχνίδι / πρόκληση με τα κεράσια.....
https://www.bourdela.com/forum/thre...oyn-proteinei-na-kanete-sto-sex.323215/page-4
Θρεπτικότατα....
??????
να ειναι καλα εκει που ειναι το βλεπω αδυνατον.Κατι μαλακιες που βαρεσα για παρτη της μακαριτισσας τοτε που εκανε εκπομπη με την Τσαπανιδου...πολυ ξεσηκωτικες και οι δυο τους...αχ αυτα τα κερασια τι γυναικαρα θρεψανε...και αφου ειχε τετοια εμπειρια στην ζωη της αποκλειεται να την ειδε ιστορια και ντιβα....να ειναι καλα οπου και να ειναι!???
τι μποεμης μωρε μαλάκαΘέλω κάπου κάπου λίγη σόδα είμαι μποεμης
?τι μποεμης μωρε μαλάκα
που κανεις με το καλαμακι μπουρμπουλήθρες στο κρασι της παρέας για να νομιζεις οτι πινεις σαμπανια
Μην το λες...το οτι την θυμαμαι θα κανει την ψυχη της να χαιρεται !να ειναι καλα εκει που ειναι το βλεπω αδυνατον.
Τσακω σαμπανιζε οίνο ανωτέρας ποιότηταςτι μποεμης μωρε μαλάκα
που κανεις με το καλαμακι μπουρμπουλήθρες στο κρασι της παρέας για να νομιζεις οτι πινεις σαμπανια
Και μετά τι θα φιστικώνουμε?ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΜΑ!
Καργιολες ειναι οι πιο πολλες αλλα ξεκουραζονται τα ματια ρε συ....λιγο ειναι αΕ
Εχεις δικιο ναι, πραγματικα!!Καργιολες ειναι οι πιο πολλες αλλα ξεκουραζονται τα ματια ρε συ....λιγο ειναι αυτο;
Τι εννοείς;;Ο άλλος το δικό του στο χέρι.