msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Προσωπικά δεν έμεινα απλά απένταρος , [ λόγο σοβαρού θέματος υγείας ] αλλά έπιασα κυριολεκτικά πάτο , και σε σημείο εξαθλίωσης , και κατέληξα κυριολεκτικά στον δρόμο . Όλο αυτό που πέρασα το θεωρώ σήμερα πια , ως ευλογία και ως το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα στην ζωή μου .
Είδα ανθρώπους [ ακόμη και άτομα του στενού μου οικογενειακού κύκλου ] που τους είχα πληρώσει ενοίκια χρέη και τα πάντα , η που τους είχα φιλοξενήσει , τους είχα βρει δουλειά κτλ στην καλύτερη περίπτωση να μην με γνωρίζουν , και στην χειρότερη να με σκυλοβρίζουν χυδαία σε τρίτους , και πίσω από την πλάτη μου
Είδα άνθρωπο που τον είχα στηρίξει ψυχολογικά και οικονομικά σε θέμα υγείας , να γυρίζει και να λέει για εμένα ε ... το πολύ πολύ να πεθάνει , και ένα ναυάγιο λιγότερο στα πόδια μας , και γενικά ξαφνικά έγινα αόρατος από πολλοίς και πολλές , και σαν να μην υπήρξα πότε .
Την μετέπειτα πορεία μου στον δρόμο , το που βρέθηκα , το που τελικά κατέληξα και το πως , [ όπως και υγιής ] , πραγματικά μόνο σαν μεταφυσική μπορώ να την χαρακτηρίσω . Ο τροχός όμως ξαναγύρισε , και τώρα γνωρίζω .Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά θα πω μόνο ένα από αυτά που έμαθα ,που ένιωσα ,και που είδα .
Η πόρνη του ευαγγελίου , [ η γεμάτη στην καρδιά από ευσπλαχνία και ανθρωπιά ] ζει και σήμερα και βρίσκεται ανάμεσα μας . Και όποιος αναζητά τους αγίους της σημερινής εποχής , δεν έχει παρά να τους αναζητήσει ανάμεσα στους άστεγους , τους παρακατιανούς και τους εξαθλιωμένους του κόσμου τούτου . Σορρυ αν το σοβάρεψα πολύ , αλλά έτσι μου “ βγήκε “ ]
Έτσι είναι οι "άνθρωποι" τύπε μου, ΜΗΝ το ψάχνεις.. όταν & για όσο μπορούν να σε αρμέξουν είσαι καλός και πάντα σε θυμούνται.. άμα τύχει καμιά στραβή σε ξεγράφουν κι άμα μπορούν σου τραβάνε και μια κλωτσιά να πας ακόμα παρακάτω....
Αυτή είναι η κοινωνία μας δυστυχώς..!
*Είσαι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που κατάφεραν να ορθοποδήσουν αφότου έπιασαν πάτο στην κυριολεξία... εδώ φαίνεται πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι!