El Rey
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.729
- Πόντοι
- 736
Π....τσοςτελικά, τι μοντέλο κουζίνας πήρατε;
Π....τσοςτελικά, τι μοντέλο κουζίνας πήρατε;
Ο άλλος το δικό του στο χέρι.Π....τσος
Οπως στην ελληνικη ταινια που λεει μια:"Στον πληθυντικο να μου μιλατε θα με υποχρεωσετε...".Τρελαίνομαι να.μου μιλάνε στο πληθυντικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσένα,μωρό, εννοώ. Για να υπήρχαν και κάρτες
Υλικα εχεις δικιο...ομως εχεις στερηθει σιγουρα χρονο για τον εαυτο σου.Και ο χρονος δεν ξαναερχεται σε αντιθεση με τα λεφτα.Προσωπικά δεν στερήθηκα ποτέ τίποτα, αλλα μια ζωη δουλεύω ολη μερα σα το σκυλί
Φίλε μου το κατάλαβα μετά απο τα 35 και σιγά σιγά πλεον το φτιάχνω...ο χρονος για τον εαυτό μας έχει ανεκτίμητη αξίαΥλικα εχεις δικιο...ομως εχεις στερηθει σιγουρα χρονο για τον εαυτο σου.Και ο χρονος δεν ξαναερχεται σε αντιθεση με τα λεφτα.
μας συγκινησες τυπεΚάποια άτομα εδώ τα ρισπεκταρω άπειρα.... επειδή έχω περάσει παρόμοια η απόσταση από την καταστροφή στο ισιωμα είναι τεράστια
Μακρυά απο τον τζόγο φίλε μου!!! Το χειρότερο ναρκωτικό και με διαφοράΠριν 5-6 χρόνια ειχα μείνει χωρίς δουλειά το καλοκαίρι και θα ξεκινούσα πάλι από Σεπτέμβρη. Με είχε πιάσει μια μανία-μαλακια με το κινο και ότι λεφτά είχα για να περάσω το καλοκαίρι τα είχα σχεδόν φάει. Οπότε κατέληξα 2 μήνες στο χωριό με λίγα δικά μου χρήματα να με χαρτζηλικωνουν και να με κερνάνε οι δικοί μου. Ένιωθα απαίσια. Οπότε έκοψα το τζόγο και ησύχασα.
Ούτε μια γραμμουλα ρε;εγω απο τοτε που εκοψα τα ναρκωτικα εγινα αλλος ανθρωπος, πλεον το εχω ριξει στο αλκοολ και μου μενουν χρηματα
ειπαμε οικονομιαΟύτε μια γραμμουλα ρε;
Τί πίνεις από Ξυδια; για να σε δωειπαμε οικονομια
τι σοβαρα τώρα ? οχι πολυ πραμα πλεον.. δλδ στη βγομαδα αντε να πιω 2-3 μπυρεςΤί πίνεις από Ξυδια; για να σε δω
Ουισκακια θα πιούμε μουνη γιατί μόνο τέτοιο πίνωτι σοβαρα τώρα ? οχι πολυ πραμα πλεον.. δλδ στη βγομαδα αντε να πιω 2-3 μπυρες
αλλα αμα στρωθουμε για ξυδι σε βαζω κατω χαλαρα
σαν τους γερουςΟυισκακια θα πιούμε μουνη γιατί μόνο τέτοιο πίνω
Όχι μωρη αρμεχτρα γιδιων..με ελάχιστη σόδασαν τους γερους
με κοκα κολα να φανταστω ?
Σκέτο ρε τι κόκα κολες σόδες και λεμονιτες,μου αρέσει που είσαστε ποτιδες.Όχι μωρη αρμεχτρα γιδιων..με ελάχιστη σόδα
Θα το ξαναβάλεις και στην ζωή σου και στο καυλι σου και στην μούρη σου..η ζωή κυλάει η ΦΛΕΒΑΤΗ δεν ξεχνάειΜακρια απ το μουνι λεω γω… η καταστροφη του αντρα! Το βγαλα απ τη ζωη μου και ηρεμησα