Νέα

Απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες οι τεχνικοί της ΔΕΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glaskos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
σου ειπα δε τα ειχα...τι αλλο θες να σου πω...

Πήγες να κάνεις διακανονισμό;Φρόντισες να κόψεις άλλα έξοδα για να πληρώσεις την οφειλή σου;Αν ναι,τότε εντάξει να το δεχτώ.Αλλά δεν είναι όλοι έτσι.Η πλειοψηφία θέλει να πληρώνεται και να μην πληρώνει.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Πήγες να κάνεις διακανονισμό;Φρόντισες να κόψεις άλλα έξοδα για να πληρώσεις την οφειλή σου;Αν ναι,τότε εντάξει να το δεχτώ.Αλλά δεν είναι όλοι έτσι.Η πλειοψηφία θέλει να πληρώνεται και να μην πληρώνει.

αυτο θα σου πω,και τελος,γιατι εχεις αλλη καραμελα τωρα,και λες οτι θες...
αν εκανα διακανονισμο,πως θα πληρωνα τα τρεχοντα?για πες...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
αυτο θα σου πω,και τελος,γιατι εχεις αλλη καραμελα τωρα,και λες οτι θες...
αν εκανα διακανονισμο,πως θα πληρωνα τα τρεχοντα?για πες...

Και τι ήθελες;Να σου τα χαρίσουν;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Κανονικα θα επρεπε να επιτρεπεται στους πολιτες να σαπιζουν στο ξυλο οσους απεργουν.Να ειναι νομιμο.

Κανονικά έπρεπε να σε πετάξουν στον καιαδα
Η ΔΕΗ πρεπει να μεινει 100% στο δημοσιο οπως κ η ΕΥΔΑΠ

Ετσι οπως παει το πραμα σε λίγα χρονια θα έχουμε υποδουλωθεί πλήρως στους Γερμανούς κ στους ντόπιους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
1)Μόνος του είπε ότι χρώσταγε 1200 ευρώ.Άρα δεν ισχύει ότι δεν ήξερα
2)Δεν υποστήριξα κανέναν.Αλλά την τσέπη μου.Επιβαρύνεται από τους μπαταχτσίδες
3)Και οι τεμπέληδες να μην ήταν πάλι τόσο θα πλήρωνα μια μονοπωλιακή επιχείρηση,που έχει κιόλας ζημίες.

Και τους υπέρογκους φόρους τους πληρώνω επειδή κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες κυρίως δεν πλήρωναν ποτέ.Και την ίδια ώρα το έπαιζαν μπρούκλιδες με τα Μερσεντικά στη Μύκονο.Μήπως να λυπάμαι τον Γαβαλά που χρώσταγε μερικά εκατομμύρια από κλεμμένο ΦΠΑ και την ίδια ώρα έκανε πάρτι στη Μύκονο;Αυτά τα πληρώνουμε ετεροχρονισμένα.

Επειδη φαινεσαι, και εισαι, λιγο καραγκιοζης, ο ελευθερος επαγγελματιας ακομα και αν κλεβει το 90% αυτων που ειναι να δωσει, παλι περισσοτερα απο εσενα δινει.

Αλλα εισαι εντελως ηλιθιος για να το καταλαβεις. Ποσο μαλλον για να αντιληφθεις οτι ελευθερος επαγγελματιας + ελλαδα = δουλος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ετσι οπως παει το πραμα σε λίγα χρονια θα έχουμε υποδουλωθεί πλήρως στους Γερμανούς κ στους ντόπιους δωσίλογους γερμανοτσολιάδες

ΤΙΠΟΤΑ στο δημοσιο. Ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, αναξιοκρατικοι, αιμομικτες, γιδογαμηδες και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ. ΟΛΟΙ.

ΟΛΑ ιδιωτικα και οποιος τολμησει να παει πισω την παραγωγη/δουλεια/αναπτυξη/οτιδηποτε, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

Ακους εκει δημοσια... στην Ελλαδα. Ρε δεν πατε να γαμηθειτε μουνοπανα.

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
μακαρι να αναλάβουν οι γερμανοί.Τουλάχιστο τότε οι γιατροί στα νοσοκομεία θα παίρνουν περισσότερα από το κλητήρα της δεη

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216

Τυπε!
Μετα απ ολ'αυτα εσυ μονο αυτό καταλαβες να πεις?

Εν τελει, οι γερμανοι είναι η μοναδικη ελπιδα σωτηριας από κατι κρετινους σαν εσενα!
'γερμανοτσολιά/δωσιλογο' αποκαλουσαν οι συριζαιοι αυτους δεν γουσταραν τσιπρα, τυπε!
παλιωσε αυτό,-παει!
Τωρα λεμε 'βιλκομμεν βιλκομμεν' με χαρα, και 'αρμπαητ μαχτ φραη' πλεον!

Τα κακα που εκαναν οι ιδιοι οι ελληνες στην ελλαδα, οι γερμανοι δεν είναι ικανοι να τα φτασουν, δεν πα να κανουν 5 ραιχ ταυτόχρονα!

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Συνταξιούχος ΔΕΗτζης  ( σφραγιδοφύλακας ) είναι στη σύνταξη απο τα 55 ( τώρα είναι γύρω στα 75 ) η σύνταξη του τώρα (μετά απο τις μειώσεις που τους έχουν κάνει) είναι 1600 ευρώ.Ο γιος του είναι γιατρός και παίρνει 1200 ευρώ  :s&m_3:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Επειδη φαινεσαι, και εισαι, λιγο καραγκιοζης, ο ελευθερος επαγγελματιας ακομα και αν κλεβει το 90% αυτων που ειναι να δωσει, παλι περισσοτερα απο εσενα δινει.

Αλλα εισαι εντελως ηλιθιος για να το καταλαβεις. Ποσο μαλλον για να αντιληφθεις οτι ελευθερος επαγγελματιας + ελλαδα = δουλος.

Μπαστάρδι,αν δε γουστάρεις να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να γίνεις υπάλληλος.Άπαξ κι έχεις επιχείρηση να πληρώνεις όσα πρέπει να πληρώνεις.Στ'αρχίδια μου αν δίνει περισσότερα από εμένα όταν βγάζει και περισσότερα από εμένα.Ανοίγει ο καθένας ένα μαγαζί τις περισσότερες φορές με επιχορηγήσεις και προγράμματα του ΟΑΕΔ και νομίζει ότι έγινε ο Ortega της Ελλάδας.Και στο τέλος όταν δε βγαίνει το μεροκάματο το "συμπληρώνει" κλέβοντας από το κράτος,από τις τσέπες των άλλων.

Δεν είχα σκοπό να βρίσω κανέναν,αλλά όποιος απευθύνεται σ'εμένα με ύβρεις θα τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Mυστη μου, ΔΕΝ κλέβει
Προστατευει την περιουσια και τους μοχθους του
απο τα παρασιτα που ζουν εις βαρος του
Τα μεγαλύτερα παρασιτα στην Ελλαδα ειναι οι ΔΥ
με σιχαμεροτερους τους υπαλληλους των ΔΕΚΟ
Ενας τροπος να ψοφησουν ειναι να μην πληρωνει
ο κοσμος το νταβατζιλικι που λεγεται φορος

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Mυστη μου, ΔΕΝ κλέβει

δεν εχω κατι παραπανω να προσθεσω,τα ειπες ολα. :hi:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Μπαστάρδι,αν δε γουστάρεις να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας να γίνεις υπάλληλος.Άπαξ κι έχεις επιχείρηση να πληρώνεις όσα πρέπει να πληρώνεις.Στ'αρχίδια μου αν δίνει περισσότερα από εμένα όταν βγάζει και περισσότερα από εμένα.Ανοίγει ο καθένας ένα μαγαζί τις περισσότερες φορές με επιχορηγήσεις και προγράμματα του ΟΑΕΔ και νομίζει ότι έγινε ο Ortega της Ελλάδας.Και στο τέλος όταν δε βγαίνει το μεροκάματο το "συμπληρώνει" κλέβοντας από το κράτος,από τις τσέπες των άλλων.

Δεν είχα σκοπό να βρίσω κανέναν,αλλά όποιος απευθύνεται σ'εμένα με ύβρεις θα τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης.

εμενα δε μου απαντησες σε τιποτα..και σου ξανα λεω,μαλλον ζεις σε αλλη ελλαδα..
εγω στο κυκλο μου,δε ξερω κανανα να εχει ανοιξει μαγαζι,με επιδοτησεις και προγραμματα του οαεδ..ελ/τιας,δε σημαινει μονο εχω μαγαζι...
αφου δεν εχεις ιδεα για το κλαδο,γιατι το συνεχιζεις?
και οχι δεν ηθελα να μου τα χαρισουν,να υπαρχει μεριμνα ηθελα,σε καλυψα?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Mυστη μου, ΔΕΝ κλέβει

αυτο που δεν λεει κανεις οτι οι μεγαλυτεροι υποστηρικτες της φοροδιαφυγης
(δλδ. δε ζητανε αποδειξη για να γλυτωσουν το φπα)
ειναι κ αυτοι που θεωρητικα βλαπτονται περισσοτερο απ'αυτη
δλδ Δ.Υ. κ συνταξιουχοι
καποτε η φοροδιαφυγη για τους επαγγελματιες οκ ηταν πολυτελεια(υπεραποδοση στη δουλεια τους)
τωρα ειναι ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Τελεια κ παυλα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
εμενα δε μου απαντησες σε τιποτα..και σου ξανα λεω,μαλλον ζεις σε αλλη ελλαδα..
εγω στο κυκλο μου,δε ξερω κανανα να εχει ανοιξει μαγαζι,με επιδοτησεις και προγραμματα του οαεδ..ελ/τιας,δε σημαινει μονο εχω μαγαζι...
αφου δεν εχεις ιδεα για το κλαδο,γιατι το συνεχιζεις?
και οχι δεν ηθελα να μου τα χαρισουν,να υπαρχει μεριμνα ηθελα,σε καλυψα?

Τι μέριμνα να υπήρχε;Έκανες κατανάλωση 1200 ευρώ.Γιατί δεν τα έδωσες;Σου το έκοψαν,πήγες παρανόμως και το σύνδεσες μόνος σου.Τι μέριμνα να υπήρχε;Δε βγαίνεις;Κλείνεις την επιχείρηση.Εγώ γιατί να πληρώνω τα δικά σου τα χρέη;

Και για πες σε ποιο κλάδο δραστηριοποιούσαν που δεν είχες μαγαζί κι έκανες 1200 ευρώ κατανάλωση ρεύματος;Εσύ που έχεις ιδέα (λέμε τώρα...).

Δε θα σχολιάσω τα σχόλια του τύπου "η φοροδιαφυγή δεν είναι κλοπή" που γράφτηκαν...

Μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ.Τότε μαγκιές του τύπου "δεν πληρώνω εγώ" θα κοπούν.Θα έρχονται θα σου παίρνουν το μετρητή,και μετά για επανασύνδεση θα θέλεις 2000€ και εξόφληση του χρέους.Και κάποιοι άλλοι έκαναν μαγκιές με τα διόδια,αλλά τελικά τα πλήρωσαν πολλαπλάσια.Το κράτος χαρίζει,τα πληρώνουν τα συνεπή κορόιδα,οι ιδιώτες δε χαρίζουν.Και τη ΔΕΗ δε θα την πάρουν ψιλικατζιδες από την Ελλάδα που άνοιξαν σουβλατζίδικο και νομίζουν ότι κάποιοι είναι,αλλά ξένες εταιρείες και τότε θα έχει γλέντια.Όσοι π.χ είναι στον ΟΤΕ κι έχουν καθυστερήσει λογαριασμό ξέρουν.Κόβεται η σύνδεση χωρίς πολλά πολλά.

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
φίλος τεχνικος της ΔΕΗ αποφοιτος γυμνασιου με μισθο 2500 πηρε αναρρωτικη ενα μηνα απο την υπηρεσια επειδη στραμπουληξε λιγο το ποδι στο σπιτι του!!!ΨΟΦΟ σε ολα τα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ των ΔΕΚΟ!!

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Τι μέριμνα να υπήρχε;Έκανες κατανάλωση 1200 ευρώ.Γιατί δεν τα έδωσες;Σου το έκοψαν,πήγες παρανόμως και το σύνδεσες μόνος σου.Τι μέριμνα να υπήρχε;Δε βγαίνεις;Κλείνεις την επιχείρηση.Εγώ γιατί να πληρώνω τα δικά σου τα χρέη;

Και για πες σε ποιο κλάδο δραστηριοποιούσαν που δεν είχες μαγαζί κι έκανες 1200 ευρώ κατανάλωση ρεύματος;Εσύ που έχεις ιδέα (λέμε τώρα...).

Δε θα σχολιάσω τα σχόλια του τύπου "η φοροδιαφυγή δεν είναι κλοπή" που γράφτηκαν...

Μακάρι να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ.Τότε μαγκιές του τύπου "δεν πληρώνω εγώ" θα κοπούν.Θα έρχονται θα σου παίρνουν το μετρητή,και μετά για επανασύνδεση θα θέλεις 2000€ και εξόφληση του χρέους.Και κάποιοι άλλοι έκαναν μαγκιές με τα διόδια,αλλά τελικά τα πλήρωσαν πολλαπλάσια.Το κράτος χαρίζει,τα πληρώνουν τα συνεπή κορόιδα,οι ιδιώτες δε χαρίζουν.Και τη ΔΕΗ δε θα την πάρουν ψιλικατζιδες από την Ελλάδα που άνοιξαν σουβλατζίδικο και νομίζουν ότι κάποιοι είναι,αλλά ξένες εταιρείες και τότε θα έχει γλέντια.Όσοι π.χ είναι στον ΟΤΕ κι έχουν καθυστερήσει λογαριασμό ξέρουν.Κόβεται η σύνδεση χωρίς πολλά πολλά.

και λες μαλακιες,και δε καταλαβαινεις τι διαβαζεις...
ειπα οτι το ρευμα ηταν στο σπιτι μου...
οικοδομη δουλευα,σου εφυγε τωρα η απορια..
τι μεριμνα να υπηρχε?
σαν ελ/τιας δε μπορουσα να κανω ουτε ρυθμιση,ουτε να μπω σε κοινωνικο τιμολογιο...
σου φτανουν αυτα...
γιατι μας τα ζαλιζεις,και δε βγενεις ευθεως να πεις οτι εισαι δεητζις...
να μιλησουμε με ανοιχτα χαρτια μετα...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
και λες μαλακιες,και δε καταλαβαινεις τι διαβαζεις...
ειπα οτι το ρευμα ηταν στο σπιτι μου...
οικοδομη δουλευα,σου εφυγε τωρα η απορια..
τι μεριμνα να υπηρχε?
σαν ελ/τιας δε μπορουσα να κανω ουτε ρυθμιση,ουτε να μπω σε κοινωνικο τιμολογιο...
σου φτανουν αυτα...
γιατι μας τα ζαλιζεις,και δε βγενεις ευθεως να πεις οτι εισαι δεητζις...
να μιλησουμε με ανοιχτα χαρτια μετα...

Ξεκινάω από το τέλος.Όχι δεν είμαι ΔΕΗτζης.Στην οικονομική διεύθυνση μεγάλης εταιρείας εργάζομαι.Και πληρώνω τους λογαριασμούς μου στην ώρα τους.Για να το πετύχω αυτό κόβω από αλλού.Παράδειγμα:Είδα ότι εσύ ασχολείσαι με call girls κλπ.Εγώ,παρόλο που θα μπορούσα να το κάνω,δεν παίρνω call girls.Κατεβαίνω Φυλής με 20 ευρώ.Και παρόλο που θα ήθελα να είχα κινητό των 700€,έχω ένα των 140 ευρώ εδώ και 3 χρόνια.Αλλά στις υποχρεώσεις μου είμαι εντάξει.Μην τολμήσει να πει κάποιος κάτι αντίθετο αμέσως βάζετε ταμπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom