You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απειλούν να κάψουν την Ελληνόψυχη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ρε πλάκα κάνουμε;
εδώ βγαίνουν δημόσια και λένε ότι είναι τούρκοι....
Ας τολμήσει να κάνει το αντίστοιχο έλληνας της μειονότητας εκεί........
Πάντως έχουν καταλάβει ότι τους παίρνει γιατί οι έλληνες είναι μαλάκες και το τραβάνε πολύ το σκοινί....
Κάπως έτσι κατέληξε ασυμμάζευτο και το θέμα με τους πουστοΓκρουέφσκηδες....
Κάποιοι στη Θράκη που αισθάνονται Τούρκοι, βγαίνουν και λένε οτι είναι Τούρκοι.
Κάποιοι άλλοι στην Αλβανία, λένε οτι είναι Έλληνες.
Που είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Στις 31-8-2008 ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ξανά κάτι "για τη μήτρα που με πέταγε" ώστε να αναγκαστεί να σε μιουτάρει (με κίτρινο) ο Σόνυ;
Εκτός αν σε μιούταρε για ...κάτι άλλο που έγραψες.
Την επόμενη δε μέρα (1-8-2008), ΕΦΥΓΕ Η ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ το κιτρινάκι απο το νικ σου;
Επικαλούμαι τη μαρτυρία του Σόνυ.
Δυο μέρες μετά, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ Η ΟΧΙ για το ..μπανάρισμα που έφαγε ο Νεοκλής επειδή έβριζε χυδαία (μαζί με τον Απόλυτο και τον stranger), τόσο εμένα, όσο και όσους τσατολογούντες διαμαρτυρήθηκαν; Και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ Η ΟΧΙ ως ...πρωτοφανή λογοκρισία αυτό το μπανάρισμα;
Επικαλούμαι τη μαρτυρία του βυζολάγνου για τις χυδαιότητες στο τσατ.
Όσο για το Σολωμού, εσύ είσαι ο πρώτος που ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ τη μνήμη του, της οποίας προσπαθείς να εμφανιστείς ως ο μόνος θεματοφύλακας. Γιατί αν τη σεβόσουν, δεν θα ποστάριζες βιντεάκια απο τη δολοφονία του εναλλάξ με βιντεάκια της Μιχαλονάκου (στο θρεντ που και τώρα βρισκόμαστε).
Άσε τα σάπια λοιπόν και απάντησε επιτέλους, εσύ με τα παντελόνια και το αντίστοιχο περιεχόμενο.
ο απολυτος σε εβρισε γιατι ειπες ψεματα οτι εκανα κλωνο,οπως και οι αλλοι για αντιστοιχες μαλακιες που τους εκανες αλλα μιλαω για μενα
εσυ επρεπε ναχε μονιμο μπαν με αυτα που ελεγες για τον σολωμου
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οι σελιδες με τις παπαριες εγιναν 46.....
ωχ παιδια μετρητης του σαιτ που μετραει τις μαλακιες
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Στις 31-8-2008 ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ξανά κάτι "για τη μήτρα που με πέταγε" ώστε να αναγκαστεί να σε μιουτάρει (με κίτρινο) ο Σόνυ;
Δυο μέρες μετά, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ Η ΟΧΙ για το ..μπανάρισμα που έφαγε ο Νεοκλής επειδή έβριζε χυδαία (μαζί με τον Απόλυτο και τον stranger), τόσο εμένα, όσο και όσους τσατολογούντες διαμαρτυρήθηκαν; Και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ Η ΟΧΙ ως ...πρωτοφανή λογοκρισία αυτό το μπανάρισμα;
Όσο για το Σολωμού, εσύ είσαι ο πρώτος που ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ τη μνήμη του, της οποίας προσπαθείς να εμφανιστείς ως ο μόνος θεματοφύλακας. Γιατί αν τη σεβόσουν, δεν θα ποστάριζες βιντεάκια απο τη δολοφονία του εναλλάξ με βιντεάκια της Μιχαλονάκου (στο θρεντ που και τώρα βρισκόμαστε).
Άσε τα σάπια λοιπόν και απάντησε επιτέλους, εσύ με τα παντελόνια και το αντίστοιχο περιεχόμενο.
Αλήθεια εσύ τι μάρκα παντελόνι φοράς;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πριν από μερικά ποστς σου έβρισα τη μάνα....Στις 31-8-2008 ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ξανά κάτι "για τη μήτρα που με πέταγε" ώστε να αναγκαστεί να σε μιουτάρει (με κίτρινο) ο Σόνυ;
Τώρα έγραψα κάτι "για τη μήτρα".......
ρε σου λέω σταμάτα το.... Ξενερώνεις όλον τον κόσμο.........
Ολα πουτάνα για να κάνεις αβαβά την αλήθεια......
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Επίσης εγώ σου πρότεινα να βάλεις τη βρισιά στην υπογραφή σου ώστε να μη χρειάζεται να την ξαναγράφεις σε κάθε σου ποστ
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το δικό μου είναι ότι στην Αλβανία τρώνε μάπες και φοβούνται να βγουν απ το σπίτι τους.Κάποιοι στη Θράκη που αισθάνονται Τούρκοι, βγαίνουν και λένε οτι είναι Τούρκοι.
Κάποιοι άλλοι στην Αλβανία, λένε οτι είναι Έλληνες.
Που είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ πρόβλημα;
Εδώ πάνε για καφεδάκι και περνάνε την ώρα τους.
Κατάλαβες προστάτη των αδυνάτων;
πριν από μερικά ποστς σου έβρισα τη μάνα....
Τώρα έγραψα κάτι "για τη μήτρα".......
ρε σου λέω σταμάτα το.... Ξενερώνεις όλον τον κόσμο.........
Ολα πουτάνα για να κάνεις αβαβά την αλήθεια......
Μια απλή απαντησούλα, που όμως ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ.
Σόνυ, επικαλούμαι τη μαρτυρία σου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μια απλή απαντησούλα, που όμως ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ.
Σόνυ, επικαλούμαι τη μαρτυρία σου.
επικαλούμαι το πνεύμα του Λένιν........
οποιος δηλωνει αναρχας πρεπει να αναγνωριζει και το δικαιωμα του αμυνεσθαι στους πολιτες...και τοτε να δουμε τι πλακα θαχει..αναρχια σημαινει να χτυπας τις κρατικες δομες οχι την περιουσιουλα και το μαγαζακι του απλου ανθρωπου...
Επίσης εγώ σου πρότεινα να βάλεις τη βρισιά στην υπογραφή σου ώστε να μη χρειάζεται να την ξαναγράφεις σε κάθε σου ποστ
Θα γράφω ότι θέλω χωρίς υποδείξεις, κλώνε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ασπρούλη γιομπανεβρότ που δε λες την αλήθεια ........Θα γράφω ότι θέλω χωρίς υποδείξεις, κλώνε.
επικαλούμαι το πνεύμα του Λένιν........
Μόνο το ανύπαρκτο περιεχόμενο των παντελονιών σου να μην επικαλεστείς, γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
Επισκέπτης
ασπρούλη γιομπανεβρότ που δε λες την αλήθεια ........
ωχ πρεπει να ερθω και εγω απο εκει να καταθεσω σαν μαρτυρας? Ενας-Ενας τις ερωτησεις σας παιδια!
το δικό μου είναι ότι στην Αλβανία τρώνε μάπες και φοβούνται να βγουν απ το σπίτι τους.
Εδώ πάνε για καφεδάκι και περνάνε την ώρα τους.
Κατάλαβες προστάτη των αδυνάτων;
Ενώ η σωστή λύση είναι να φοβούνται κι αυτοί, ε;
Μήπως έχεις ακούσει για τις περιβόητες "μπάρες της ντροπής;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ένας είναι ο πικραμένος εδώ μέσα.......Μόνο το ανύπαρκτο περιεχόμενο των παντελονιών σου να μην επικαλεστείς, γιατί θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.