εγω ξαναπα...και ας κατηγορηθω,γιατι οι προοδευτικοι με ολο τον σεβασμο μια φορα δεν διαδηλωνουν για τον ελληνισμο τηε βορειου ηπειρου-ιμβρου-τενεδου-πολης-αγνοουμενους κυπρου και τα λοιπα?α,,,οποιος με κατηγορησει αν με κατηγορησει για φασιστα,του απαντω προκαταβολικα οτι ειμαι μαλακ...ςς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απειλούν να κάψουν την Ελληνόψυχη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ποιά Ιμβρο και Τένεδο ρε....εγω ξαναπα...και ας κατηγορηθω,γιατι οι προοδευτικοι με ολο τον σεβασμο μια φορα δεν διαδηλωνουν για τον ελληνισμο τηε βορειου ηπειρου-ιμβρου-τενεδου-πολης-αγνοουμενους κυπρου και τα λοιπα?α,,,οποιος με κατηγορησει αν με κατηγορησει για φασιστα,του απαντω προκαταβολικα οτι ειμαι μαλακ...ςς
εκεί που αποβίβασαν εγκληματίες φυλακισμένους για να φύγουν και οι τελευταίοι Ελληνες;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω ξαναπα...και ας κατηγορηθω,γιατι οι προοδευτικοι με ολο τον σεβασμο μια φορα δεν διαδηλωνουν για τον ελληνισμο τηε βορειου ηπειρου-ιμβρου-τενεδου-πολης-αγνοουμενους κυπρου και τα λοιπα?α,,,οποιος με κατηγορησει αν με κατηγορησει για φασιστα,του απαντω προκαταβολικα οτι ειμαι μαλακ...ςς
στανταρ εισαι φασιστας
ρε γραψτους στα @@ σου
Επισκέπτης
ρε σουπερ ποντικε ποιος προτεινε αυτην την μπουρδα να παει ο τσιπρας επανω...?μεταφορικα βεβαια πιστευω παντα..
Ο laplace εκανε βεβαια copy paste και μονον(στην πρωτη σελιδα του παροντος thread),υιοθετωντας ομως de facto τα"παραπονα"των"Ελληνοψυχων"για τους Συριζαιους."Την αποκάλυψη κάνει σήμερα ,το παρόν της Κυριακής. Μετά τον ξυλοδαρμό απο τους μουσουλμάμους ,την έξωση που επιχειρείται απο τον δήμαρχο Ορφέως τώρα την απειλούν να την κάψουν μαζί με το σπίτι της. Γιατί σιωπούν οι αρμόδιοι;; Γιατί δεν παρεμβαίνουν ;;
Που είναι οι υπερευαίσθητοι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα;;"
psthermopilai.blogspot.com
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποιά Ιμβρο και Τένεδο ρε....
εκεί που αποβίβασαν εγκληματίες φυλακισμένους για να φύγουν και οι τελευταίοι Ελληνες;
ωχ και αλλος φασιστας!
ντροπη σου και σενα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μέγας χουντικός και αντικομμουνιστής.ωχ και αλλος φασιστας!
ντροπη σου και σενα
Εδω ειμαστε αναρχοσαιτ δεν υπαρχουν αυτα που λες.....απλα δεν βλεπω ευαισθησια,απο προοδευτικης μεριας οταν καταπιεζωνται οι ελληνες...πατριαρχειο,βορειος ηπειρος...
Επισκέπτης
Οπως λεει και ο τιτλος.......ΚΑΦΤΕ ΤΗ .....να τελειωνουμε....45 σελιδες παπαριες.....
Εσενα ποτε θα σε καψουνε φτηνη απομιμιση του ξεφτυλισμενου μπαρμπα Παπαριωνα?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Οπως λεει και ο τιτλος.......ΚΑΦΤΕ ΤΗ .....να τελειωνουμε....45 σελιδες παπαριες.....
βρε βρε νατος και ο δημοκρατης
ρε ειμαστε αναρχες παιρνεις χαμπαρι η οχι?????μαλλον δεν εχουν..απλα λοιδωρουντο παιζουν μαγκες και οτι αλλη μπουρδα θες
ωραια θεωρια η αναρχια...καιγωντας αυτοκινητα..και με μισος δεν αποκτας συμπαθειες ομως...μαλλον προς το νομο του τεξας οδηγουν τους αλλους...γιατι αν καποιος παει να μου καψει το σπιτι η το αμαξιθα τον σακατεψω..
Επισκέπτης
μέγας χουντικός και αντικομμουνιστής.
γιοβροτ
τα καλτσον να προσεχεις....ωραια θεωρια η αναρχια...καιγωντας αυτοκινητα..και με μισος δεν αποκτας συμπαθειες ομως...μαλλον προς το νομο του τεξας οδηγουν τους αλλους...γιατι αν καποιος παει να μου καψει το σπιτι η το αμαξιθα τον σακατεψω..
ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα. Επιμένεις στην επιλεκτική σου μνήμη.
Και εάν είσαι τόσο μάγκας και αληθινός όσο λες να ζητήσεις όπως έκανα εγώ να γίνει ανάκληση των σβησμένων πόστ...
Οταν και όποτε βρίζω ξέρω γιατί το κάνω και σε ποιόν το κάνω. Για την πρώτη φορά εκτός το ότι σου έβρισε ότι είχες και δεν είχες το μισό σάιτ, το έκανα κι εγώ γιατί με έκανες έξαλλο.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ και χωρίς επί της ουσίας να τσκωνόμαστε, στη μέση του διαλόγου για το κάπνισμα άρχισες πάλι να ποστάρεις την ίδια μαλακία περί συγγνώμης της βρισιάς.
Και σου έγραψα τι είπα για να είσα ακριβολόγος....
Βέβαια μετά τη διόρθωσή μου βλέπω το γράφεις σωστά όχι όπως το επικαλέστηκες.
Για το τσατ πάλι ΑΒΑΒΑ απατεώνα.
Την πρώτη φορά έβρισα όπως ακριβώς το είπα ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ.
Δεύτερη δεν υπήρξε κόψε τη μαλακία.....
Προσπαθείς διαρκώς να δημιουργείς χάος για να βγαίνεις μονίμως από πάνω.
Δε σου απαντάω άλλο. Το κάνουν άλλοι καλύτερα από μένα.
Υ.Γ.
και με τη συγγνώμη του τάλου ΑΒΑΒΑ.........
Στις 31-8-2008 ΕΓΡΑΨΕΣ Η ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ξανά κάτι "για τη μήτρα που με πέταγε" ώστε να αναγκαστεί να σε μιουτάρει (με κίτρινο) ο Σόνυ;
Εκτός αν σε μιούταρε για ...κάτι άλλο που έγραψες.
Την επόμενη δε μέρα (1-8-2008), ΕΦΥΓΕ Η ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ το κιτρινάκι απο το νικ σου;
Επικαλούμαι τη μαρτυρία του Σόνυ.
Δυο μέρες μετά, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕΣ Η ΟΧΙ για το ..μπανάρισμα που έφαγε ο Νεοκλής επειδή έβριζε χυδαία (μαζί με τον Απόλυτο και τον stranger), τόσο εμένα, όσο και όσους τσατολογούντες διαμαρτυρήθηκαν; Και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ Η ΟΧΙ ως ...πρωτοφανή λογοκρισία αυτό το μπανάρισμα;
Επικαλούμαι τη μαρτυρία του βυζολάγνου για τις χυδαιότητες στο τσατ.
Όσο για το Σολωμού, εσύ είσαι ο πρώτος που ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ τη μνήμη του, της οποίας προσπαθείς να εμφανιστείς ως ο μόνος θεματοφύλακας. Γιατί αν τη σεβόσουν, δεν θα ποστάριζες βιντεάκια απο τη δολοφονία του εναλλάξ με βιντεάκια της Μιχαλονάκου (στο θρεντ που και τώρα βρισκόμαστε).
Άσε τα σάπια λοιπόν και απάντησε επιτέλους, εσύ με τα παντελόνια και το αντίστοιχο περιεχόμενο.