κανεις δεν βριζει την μανα του αλλου...ειναι χοντρα αυτα....πρεπει να προκαλεσεις καποιον για να τον τρελανεις ετσι...κανεις δεν εχει το αλαθητο...
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ και όντως μου έβρισε τη μητέρα, εσύ τι θα έκανες αν ήσουνα υπεύθυνος του σάιτ;
κανεις δεν βριζει την μανα του αλλου...ειναι χοντρα αυτα....πρεπει να προκαλεσεις καποιον για να τον τρελανεις ετσι...κανεις δεν εχει το αλαθητο...
εισαι και εσυ εριστικος...και προκαλεις,αλλα και παλι δεν ειναι καλο να βριζωνται μαναδες...αλλα αν δεν προκαλεσεις κανεις δεν σε βριζει...δεν γνωριζωμαστε αλλωστε απο εξω..
οι αλήτες είναι συνήθως πουτσαράδες..
οι πικραμένοι είναι συνήθως κρυφόπουστες.... Συμφωνεί η ομήγυρις;
εγω δεν θα τον εφτανα ομως στο σημειο αυτο να μου βρισει την μανα...κανεις δεν ειναι τοσο τρελος αγαπητε..
Σαν πολύ ενδιαφέρεσαι για το περιεχόμενο των παντελονιών του περσόνα.
Μήπως να πήγαινες το ταξιδάκι στην Ταϋλάνδη όπως πολύ σωστά σου πρότεινε ο str81977?
Θα σου έκανε καλό.
εγω σου απαντω μεγαλε..η δραση φερνει αντιδραση...και κανονικα επρεπε να ειχες απβληθει και εσυ που προκαλεσες αλλα και αυτος που σου εβρισε την μανα
αστα αυτα τα λενε τα παπαγαλακια....οποιος δηλωνει αναρχας πρεπει να αναγνωριζει και το δικαιωμα του αμυνεσθαι στους πολιτες...και τοτε να δουμε τι πλακα θαχει..αναρχια σημαινει να χτυπας τις κρατικες δομες οχι την περιουσιουλα και το μαγαζακι του απλου ανθρωπου...
εγω σου απαντω μεγαλε..η δραση φερνει αντιδραση...και κανονικα επρεπε να ειχες απβληθει και εσυ που προκαλεσες αλλα και αυτος που σου εβρισε την μανα
η αληθεια ειναι στην μεση φεθρυ
Αυτό να μην έκανες και τα υπόλοιπα θα ήταν υποφερτά.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ και όντως μου έβρισε τη μητέρα, εσύ τι θα έκανες αν ήσουνα υπεύθυνος του σάιτ;
Θεωρείς δεδομένο οτι προκάλεσα εγώ και όχι αυτός, έτσι;
Η σου διαφεύγει οτι ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙ τη μητέρα;
Μόνο που τότε μιουταρίστηκε.
Ενώ τώρα είναι ασύδοτος.
απαντα ευθεως σε αυτο που σε ρωταει,τι κανεις τον γερμανο....εισαι και εσυ εριστικος...και προκαλεις,αλλα και παλι δεν ειναι καλο να βριζωνται μαναδες...αλλα αν δεν προκαλεσεις κανεις δεν σε βριζει...δεν γνωριζωμαστε αλλωστε απο εξω..
Αυτό να μην έκανες και τα υπόλοιπα θα ήταν υποφερτά.