SexyScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Καλά ας σας έδινε καμια Σακίρα κώλο να δω αν θα πηγαίνατε για ψάρεμα ..
εχω γαμησει μερικές απο κώλο ,αλλα δεν τρελαίνομαι.
Σαν την καλή πίπα,με το να πιάνεις βυζάρες την ώρα που χύνεις στο στόμα τίποτα!!!!!
Δεν έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να κάνω πρωκτικό σεξ. Μου προκαλεί σιχασιά γιατί νομίζω ότι πηδάς άντρα. Δεν είμαι ομοφοβικός, αντίθετα σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων και τις υπερασπίζομαι, αλλά μακριά η κωλοτρυπίδα από μένα.
Επίσης όταν βλέπω τσόντα και πάει ο τύπος να πάρει κώλο το προχωρώ μπροστά.
Δεν έχει να κάνει με θέματα υγιεινής κλπ, απλά μου προκαλεί σιχασιά γιατί μου φέρνει στο μυαλό σεξ μεταξύ ανδρών ή ανωμαλίες με τρανς κλπ.
Γίνεται πολύς λόγος για το πρωκτικό (μπλιαχ) σεξ και πάρα πολλοί το υμνολογούν χωρίς να κατανοώ το γιατί.
Τι ηλίθιος Θε μου...
Στα αρχιδια μας!Μη γαμας κωλο τοτε,τι μας το λες?Δεν έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να κάνω πρωκτικό σεξ. Μου προκαλεί σιχασιά γιατί νομίζω ότι πηδάς άντρα. Δεν είμαι ομοφοβικός, αντίθετα σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων και τις υπερασπίζομαι, αλλά μακριά η κωλοτρυπίδα από μένα.
Δεν έχει να κάνει με θέματα υγιεινής κλπ, απλά μου προκαλεί σιχασιά γιατί μου φέρνει στο μυαλό σεξ μεταξύ ανδρών ή ανωμαλίες με τρανς κλπ.
Γίνεται πολύς λόγος για το πρωκτικό (μπλιαχ) σεξ και πάρα πολλοί το υμνολογούν χωρίς να κατανοώ το γιατί.
αμα δεν πηδατε τον κωλο της γυναικας σας καποιος αλλος θα τον πηδηξει
ολες μικρες ειναι στην αρχη τυπε αλλα μετα μπαινουν τρεναΔεν έχω πάρει ποτέ επειδή δεν μπορώ να ξέρω αν θα βγει μερέντα.
Όμως εγώ θέλω να είναι και όμορφη η κωλοτρυπίδα:
1. Να μην είναι έντονη η σούφρα, δηλαδή να μην φαίνονται οι ζάρες, αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι σχετικά νέα η κοπέλα για να έχει ελαστικότητα το δέρμα.
2. Να μην έχει το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα, αυτό πλέον ευτυχώς διορθώνεται με bleaching.
3. Να μην είναι άβυσσος, θέλω να είναι μια μικρή τρυπούλα.
To πρωκτικό σεξ είναι βρώμα και ανωμαλία. Έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια και αυτό ξεκίνησε από τις ηλίθιες τσόντες όπου οι πούστηδες σκηνοθέτες προσπαθούν να παρουσιάσουν τον κώλο τελείως φυσιολογικό σαν το μουνί ώστε να χαίρονται οι αδερφές και να αισθάνονται νορμάλ και αυτοί. Μετά βλέπουν τις τσόντες κάποιοι μαλάκες άντρες και πάνε και γαμάνε κώλους ανεξαιρέτως φύλου - αντρικούς και γυναικείους - και έτσι ο στόχος των πούστηδων έχει επιτευχθεί.
η κοπέλα ήταν Γερμανίδα με το στουντιακό όνομα Dorin.
Δεν έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να κάνω πρωκτικό σεξ. Μου προκαλεί σιχασιά γιατί νομίζω ότι πηδάς άντρα. Δεν είμαι ομοφοβικός, αντίθετα σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων και τις υπερασπίζομαι, αλλά μακριά η κωλοτρυπίδα από μένα.
Η καβλα του να γαμας απο τον κωλο μια γυναικα που θελει να γαμηθει μαζι σου, δε συγκρινεται με τιποτα.
Βεβαια κι εκεινες που απλα πληρωνουμε, μια χαρα ειναι οταν τις γαμαμε απο τον κωλο.
Οσοι σιχαινονται, ας αφησουν τα εξτριμ σπορτς για τους υπολοιπους...
Όταν πάω σε μπουρδέλο και η τσατσά ανακοινώνει κώλο στρίβω επιτόπου χωρίς να κάτσω να δω την πουτάνα. Αν έχω γκόμενα την ψαρεύω για να δω αν γουστάρει να γαμιέται από τον κώλο και αν καταλάβω ότι της αρέσει, της ρίχνω 2-3 κωλογαμήσια και τη στέλνω από εκεί που ήρθε χωρίς βέβαια να της πω το λόγο. Γενικά έχω πολύ χαμηλή εκτίμηση για τις ξεκωλιάρες γυναίκες.