Νέα

Απεχθάνομαι το πρωκτικό σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Όταν πάω σε μπουρδέλο και η τσατσά ανακοινώνει κώλο στρίβω επιτόπου χωρίς να κάτσω να δω την πουτάνα. Αν έχω γκόμενα την ψαρεύω για να δω αν γουστάρει να γαμιέται από τον κώλο και αν καταλάβω ότι της αρέσει, της ρίχνω 2-3 κωλογαμήσια και τη στέλνω από εκεί που ήρθε χωρίς βέβαια να της πω το λόγο. Γενικά έχω πολύ χαμηλή εκτίμηση για τις ξεκωλιάρες γυναίκες.

To πρωκτικό σεξ είναι βρώμα και ανωμαλία. Έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια και αυτό ξεκίνησε από τις ηλίθιες τσόντες όπου οι πούστηδες σκηνοθέτες προσπαθούν να παρουσιάσουν τον κώλο τελείως φυσιολογικό σαν το μουνί ώστε να χαίρονται οι αδερφές και να αισθάνονται νορμάλ και αυτοί. Μετά βλέπουν τις τσόντες κάποιοι μαλάκες άντρες και πάνε και γαμάνε κώλους ανεξαιρέτως φύλου - αντρικούς και γυναικείους - και έτσι ο στόχος των πούστηδων έχει επιτευχθεί.

Με πρωκτικό σεξ(και μόνο) έχω τελειώσει γκόμενα... Αυτό σου λέω μόνο.... ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Όταν πάω σε μπουρδέλο και η τσατσά ανακοινώνει κώλο στρίβω επιτόπου χωρίς να κάτσω να δω την πουτάνα. Αν έχω γκόμενα την ψαρεύω για να δω αν γουστάρει να γαμιέται από τον κώλο και αν καταλάβω ότι της αρέσει, της ρίχνω 2-3 κωλογαμήσια και τη στέλνω από εκεί που ήρθε χωρίς βέβαια να της πω το λόγο. Γενικά έχω πολύ χαμηλή εκτίμηση για τις ξεκωλιάρες γυναίκες.

εσυ τυπε δεν εισαι που εδινες και κωλο πριν λιγο καιρο  :think:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
To πρωκτικό σεξ είναι βρώμα και ανωμαλία. Έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρόνια και αυτό ξεκίνησε από τις ηλίθιες τσόντες όπου οι πούστηδες σκηνοθέτες προσπαθούν να παρουσιάσουν τον κώλο τελείως φυσιολογικό σαν το μουνί ώστε να χαίρονται οι αδερφές και να αισθάνονται νορμάλ και αυτοί. Μετά βλέπουν τις τσόντες κάποιοι μαλάκες άντρες και πάνε και γαμάνε κώλους ανεξαιρέτως φύλου - αντρικούς και γυναικείους - και έτσι ο στόχος των πούστηδων έχει επιτευχθεί.

Νομιζω εχουμε παραδοση σαν λαος να γαμαμε απο κολο τις γκομενες ... αφου το πρωκτικο οι ξενοι το λενε το ελληνικο γαμισι ... πσντα μπροστα χαχα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Δεν έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να κάνω πρωκτικό σεξ. Μου προκαλεί σιχασιά γιατί νομίζω ότι πηδάς άντρα. Δεν είμαι ομοφοβικός, αντίθετα σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων και τις υπερασπίζομαι, αλλά μακριά η κωλοτρυπίδα από μένα.

Επίσης όταν βλέπω τσόντα και πάει ο τύπος να πάρει κώλο το προχωρώ μπροστά.

Δεν έχει να κάνει με θέματα υγιεινής κλπ, απλά μου προκαλεί σιχασιά γιατί μου φέρνει στο μυαλό σεξ μεταξύ ανδρών ή ανωμαλίες με τρανς κλπ.

Γίνεται πολύς λόγος για το πρωκτικό (μπλιαχ) σεξ και πάρα πολλοί το υμνολογούν χωρίς να κατανοώ το γιατί.

τυπε την ιδια αποψη με εσενα εχει κι ο λιλας  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
Η καβλα του να γαμας απο τον κωλο μια γυναικα που θελει να γαμηθει μαζι σου, δε συγκρινεται με τιποτα.

Βεβαια κι εκεινες που απλα πληρωνουμε, μια χαρα ειναι οταν τις γαμαμε απο τον κωλο.

Οσοι σιχαινονται, ας αφησουν τα εξτριμ σπορτς για τους υπολοιπους...

τυπε το να γαμησεις τον κωλο του λιλα δεν ιεναι εξτριμ σπορτ.σαν να κλεβεις εκκλησια ειναι  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.799
Πόντοι
3.656
συγνωμη ρε φιλε τι σχεση εχει ο γυναικειος κωλος με τον αντρικο με αυτη τη λογικη εσυ δε βλεπεις ουτε οταν η γκομενα κανει τσιμπουκι γιατι σου φερνει στο μυαλο τσιμπουκι αντρικο κοκ δλδ στις τσοντες βλεπεις μονο οταν ο αντρας γαμαει μουνι?

εχεις παει με κινεζα τυπε;σαν αντρικος ειναι ο κωλος της   :S

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
η μπισω ντριπα εχει την ιστορια τησ φιλε μ!
να διαβασε να γκαταλαβησ λιγακ
αιντε και καλοθσ μποθτονζοθσ !
και παντα τα αγκαποτα με γκαποτα ηπαμε!! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
παιζει ρολο κ πως κ με ποιο τροπο θα σου δωσει κουλουρι η οποια γκομενα...παλιοτερα κ γω που επεφτα σε μαλακισμενες κ ειχα δοκιμασει κανα 2 φορες κωλο,δεν ειχα τρελαθει...οταν ομως ο δρομος μου διασταυρωθηκε με μια πατρωνα/παρτολα μιλφ που ηξερε να δινει κωλο κ να το αποζηταει η ιδια,αλλαξα κ γω γουστα.... :grin: :grin:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ο κώλος της γυναίκας, τα κωλομάγουλα είναι καύλα. να τον τρίβεις ανάμεσα στην κωλοχαράδρα και να κάνεις κωλομαλακία...ο κώλος της γυναίκας είναι και να τον γαμάς και να τον γλείφεις (στα τέσσερα) :kissass2: :kissass2:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
ο κώλος της γυναίκας, τα κωλομάγουλα είναι καύλα. να τον τρίβεις ανάμεσα στην κωλοχαράδρα και να κάνεις κωλομαλακία...ο κώλος της γυναίκας είναι και να τον γαμάς και να τον γλείφεις (στα τέσσερα) :kissass2: :kissass2:

Ετσι ειναι φιλε. Πρωτα χαιδευεις τα κωλομαγουλα, μετα βαζεις γλωσσιτσα, αφου το μουσκεψεις καλα καλα, δαχτυλακι,μετα και δευτερο και οταν ειναι ετοιμος, προχωρας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Αληθεια? πως ζούνε οι καημένες με τέτοιο βάρος. Έχει χαμηλη εκτιμηση ο Πικερ για αυτες που δινουν κωλο. πωπω τι παθανε οι κοπελιτσες.

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχει άνθρωπος που όταν βλέπει έναν ωραίο κώλο δεν θέλει να τον ξεσκίσει???

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Δεν έκανα ποτέ και δεν πρόκειται να κάνω πρωκτικό σεξ. Μου προκαλεί σιχασιά γιατί νομίζω ότι πηδάς άντρα. Δεν είμαι ομοφοβικός, αντίθετα σέβομαι τις επιλογές των ανθρώπων και τις υπερασπίζομαι, αλλά μακριά η κωλοτρυπίδα από μένα.

Επίσης όταν βλέπω τσόντα και πάει ο τύπος να πάρει κώλο το προχωρώ μπροστά.

Δεν έχει να κάνει με θέματα υγιεινής κλπ, απλά μου προκαλεί σιχασιά γιατί μου φέρνει στο μυαλό σεξ μεταξύ ανδρών ή ανωμαλίες με τρανς κλπ.

Γίνεται πολύς λόγος για το πρωκτικό (μπλιαχ) σεξ και πάρα πολλοί το υμνολογούν χωρίς να κατανοώ το γιατί.
ΟΚ, θεμιτές οι προτιμήσεις σου. Όταν, όμως, η κοπέλα έχει προπονηθεί λιγάκι μόνη της (με δάκτυλα, δονητάρι ή άλλα μακρόστενα αντικείμενα) , πατήσει κανά δυο κλύσματα για την πάρτη σου και υπάρχει άφθονο λιπαντικό, όχι μόνο δε θα σιχαθείς, αλλά θα χρειαστείς και επιγονατίδες για να μην καούν τα γόνατά σου από το πολύ σφυροκόπημα στα 4  :zfuck: με θέα την απίστευτη κωλάρα της....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Όποια γυναίκα δίνει κώλο έχει Η ΙΔΙΑ χαμηλή εκτίμηση για τον εαυτό της. Καμία γυναίκα που έχει αξία δεν γουστάρει να δίνει κώλο. Ποιες πουτάνες δίνουν κώλο στα μπουρδέλα? Το 90% είναι κάτι μπάζα του κερατά. Η μεγαλύτερη πορνοστάρ, η Jenna Jameson, ποτέ δεν έδωσε κώλο. Κώλο δίνουν όσες ξέρουν ότι δεν έχουν μεγάλη πέραση ή ότι η αξία τους έχει αρχίσει να φθίνει.

αστα να πανε φιλε πικερ. Χαμηλη αυτοεκτιμηση οπως το ειπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom