Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Τί λες ?? Είπε ποτέ κάποιος ότι κόλησε κάτι από κοπέλα και πέρασε η γραμμή "μην το πείτε" ??? Δεν νομίζω .Έγινε ένα άστοχο γεγονός, μπορεί και απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό από κάπου
που όμως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα που έχει ένα μαγαζί και τον πετυχαίνεις σε άσκημη φάση..
Το αποτέλεσμα είναι να σπεύδουν όλοι να μαυρίζουν ένα σπίτι και συγκεκριμμένα μια κοπέλα ονομαστικά..
Οι mods και το site το αποδέχονται..
Αντίθετα,
σε περιπτώσεις που συνάδελφοι έχουν κολήσει κάποιο νόσημα από κάποιο σπίτι/συγκεκριμμένη κοπέλα υπάρχει η πολιτική :
- να μην κάψουμε ρε παιδιά το μαγαζί,
- εντάξει, λίγο προσοχή θέλει από όλους,
- ρε παιδιά, μη κάνετε ακάποτα
κτλ..
Και οι κοπέλες/σπίτια δεν κατονομάζονται για να μην υποστούν δυσφήμηση
Τελικά προς τι είναι η ενημέρωση και τι είναι πιο σημαντικό;
Το να αποφύγουμε την κακόβουλη δυσφήμηση είναι λογικό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι πιστεύουμε από αυτά που αναρτούνται..
Το να ανοίγεται ολόκληρο thread και να δυφημείται ένα σπίτι / κοπέλα επειδή κάποιου του μιλήσαν άσκημα στο τηλέφωνο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό..
Ας το γράφατε στο thread Μαύρη Λίστα, όπου γράφονται κακές και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές..
ΥΓ. Έχω να πατήσω κάνα χρόνο στο συγκεκριμμένο μαγαζί ούτε την ξέρω τη κοπέλα/τσατσά
Επίσης, το ότι αυτό που λες (ΑΝ έγινε) είναι χειρότερο 100 φορές από αυτό που μου συνέβη εμένα δεν σημαίνει ότι και το δικό μου πρέπει να περάσει έτσι. Στο ντούκου. Θεωρώ ότι έχω υποχρέωση στην μπουρδελοκοινότητά μας , να ενημερώσω με ξεχωριστό θρεντ και το έκανα.
Το "θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα" σε παρακαλώ μην το λες. Σε εμένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβεί στη δική μου δουλειά.
Την κοπέλα μην τη δικαιολογείς. Ήταν απαράδεκτη . Και θα φάει απο εμένα το μαύρο της. Και από όποιον άλλο θέλει να το εκφράσει σε αυτό το θρεντ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ!!!!