Νέα

Απαράδεκτο γεγονός στο Λέλας Καραγιάννη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Έγινε ένα άστοχο γεγονός, μπορεί και απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό από κάπου
που όμως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα που έχει ένα μαγαζί και τον πετυχαίνεις σε άσκημη φάση..
Το αποτέλεσμα είναι να σπεύδουν όλοι να μαυρίζουν ένα σπίτι και συγκεκριμμένα μια κοπέλα ονομαστικά..
Οι mods και το site το αποδέχονται..

Αντίθετα,
σε περιπτώσεις που συνάδελφοι έχουν κολήσει κάποιο νόσημα από κάποιο σπίτι/συγκεκριμμένη κοπέλα υπάρχει η πολιτική :
- να μην κάψουμε ρε παιδιά το μαγαζί,
- εντάξει, λίγο προσοχή θέλει από όλους,
- ρε παιδιά, μη κάνετε ακάποτα
κτλ..
Και οι κοπέλες/σπίτια δεν κατονομάζονται για να μην υποστούν δυσφήμηση

Τελικά προς τι είναι η ενημέρωση και τι είναι πιο σημαντικό;

Το να αποφύγουμε την κακόβουλη δυσφήμηση είναι λογικό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι πιστεύουμε από αυτά που αναρτούνται..
Το να ανοίγεται ολόκληρο thread και να δυφημείται ένα σπίτι / κοπέλα επειδή κάποιου του μιλήσαν άσκημα στο τηλέφωνο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό..
Ας το γράφατε στο thread Μαύρη Λίστα, όπου γράφονται κακές και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές..

ΥΓ. Έχω να πατήσω κάνα χρόνο στο συγκεκριμμένο μαγαζί ούτε την ξέρω τη κοπέλα/τσατσά :cheesy:
Τί λες ?? Είπε ποτέ κάποιος ότι κόλησε κάτι από κοπέλα και πέρασε η γραμμή "μην το πείτε" ??? Δεν νομίζω .
Επίσης,  το ότι αυτό που λες (ΑΝ έγινε) είναι χειρότερο 100 φορές από αυτό που μου συνέβη εμένα δεν σημαίνει ότι και το δικό μου πρέπει να περάσει έτσι. Στο ντούκου. Θεωρώ ότι έχω υποχρέωση στην μπουρδελοκοινότητά μας , να ενημερώσω με ξεχωριστό θρεντ και το έκανα.
Το "θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα" σε παρακαλώ μην το λες. Σε εμένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβεί στη δική μου δουλειά.
Την κοπέλα μην τη δικαιολογείς. Ήταν απαράδεκτη . Και θα φάει απο εμένα το μαύρο της. Και από όποιον άλλο θέλει να το εκφράσει σε αυτό το θρεντ
ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ!!!!

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τί λες ?? Είπε ποτέ κάποιος ότι κόλησε κάτι από κοπέλα και πέρασε η γραμμή "μην το πείτε" ??? Δεν νομίζω .

Ναι, αλλά γι'αυτό δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω..

Καλά έκανες και τα πες και σε ευχαριστούμε !
Διαφωνώ ως προς την έκταση και την ένταση για την σημασία του γεγονότος σε σχέση με άλλα
είναι όμως, προφανώς, δική μου ιεράρχηση και αυτήν εξέφρασα..

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ναι, αλλά γι'αυτό δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω..

Καλά έκανες και τα πες και σε ευχαριστούμε !
Διαφωνώ ως προς την έκταση και την ένταση για την σημασία του γεγονότος σε σχέση με άλλα
είναι όμως, προφανώς, δική μου ιεράρχηση και αυτήν εξέφρασα..
Εγώ έγραψα , για να είμαι αντικειμενικός και τα θετικά της, και το τί πράττει στο δωμάτιο. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Θα το γράψω πάντως και στο αγγλικό θρεντ του σπιτιού www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,48806.0]εδώ [/URL] :tooth:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ έγραψα , για να είμαι αντικειμενικός και τα θετικά της, και το τί πράττει στο δωμάτιο. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Θα το γράψω πάντως και στο αγγλικό θρεντ του σπιτιού www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,48806.0]εδώ [/URL] :tooth:

Βρε, βγάλε και Δελτίου Τύπου αν είναι να νοιώσεις καλύτερα, τι με νοιάζει  :2funny:

Τα αλμπάνια πάντως διαβάζουν κι ελληνικά..

Όσο για τους "πολλούς" πορνο-τουρίστες της Αθήνας που θα συμβουλευτούν την αγγλική έκδοση του σπιτιού δεν ξέρω αν θα επιρρεαστούν από μια κριτική που θα υπάρχει και θα λέει ότι η τσατσά ή κάποια κοπέλα μιλάνε άσκημα στο τηλ..
Το πολύ πολύ να απαιτήσουν στο αυταρχικό να παίζει και "Τηλεφωνική Συνομιλία με βρισίδι αλά ελληνικά"  :lheel: (+ 100 Ε  :o για το συγκεκριμμένο σπίτι)

Συνήθως όταν συμβουλευόμαστε ξένα σχετικά site σχηματίζουμε άποψη από ένα σύνολο κριτικών.. μία=καμία

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σαν γεγονός το κρίνω -ευγενικά- ως ατυχέστατο, εκτιμώ όμως ότι πήρε δυσανάλογη έκταση από ότι του άξιζε.
καλώ λοιπόν τον φίλο, δημιουργό του θρέντ, να το τελειώσει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
σαν γεγονός το κρίνω -ευγενικά- ως ατυχέστατο, εκτιμώ όμως ότι πήρε δυσανάλογη έκταση από ότι του άξιζε.

Ναι αλλα δε σε βλεπω να λες τα ιδια οταν γραφονται απειρες σελιδες για γκομενες που ειναι ΜΠΑΖΑ. ( και οχι μονο εσενα, γενικα - γενικα το λεω - )

Να μην το τελειωσει λοιπον και να κανει αυτο που νομιζει αυτος οτι πρεπει για την περισταση

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
osie καλα κανει και τα λεει. Πρεπει να μαθουν να σεβονται τους χορηγους και τους σπονσορες. Εμεις ειμαστε αυτοι. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Όσο για τους "πολλούς" πορνο-τουρίστες της Αθήνας που θα συμβουλευτούν την αγγλική έκδοση του σπιτιού δεν ξέρω αν θα επιρρεαστούν από μια κριτική που θα υπάρχει και θα λέει ότι η τσατσά ή κάποια κοπέλα μιλάνε άσκημα στο τηλ..
Ὀλῖγον ἐκτὸς θέματος, ἀλλὰ δὲν θὰ ἦτο τελείως παράλογον αἱ Ἀθῆναι νὰ ἀπετέλουν προορισμὸν πορνοπεριηγητῶν... ἐπαϊόντων βεβαίως  :grin:

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να "τελειώσει" το θέμα. Με τον καιρό, όπως όλα τα άλλα,  θα ξεχαστεί και θα πάει στις πιο πίσω σελίδες του φόρουμ "Οίκοι ανοχής Αθήνα"
Ό,τι γίνεται σε όλα τα θέματα. Γιατί αυτό να τύχει ξεχωριστής μεταχείρησης ?

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να "τελειώσει" το θέμα. Με τον καιρό, όπως όλα τα άλλα,  θα ξεχαστεί και θα πάει στις πιο πίσω σελίδες του φόρουμ "Οίκοι ανοχής Αθήνα"
Ό,τι γίνεται σε όλα τα θέματα. Γιατί αυτό να έχει ξεχωριστής μεταχείρησης ?
καλο ειναι να μεινει λιγο καιρο στην επικαιροτητα ωστε να ενημερωθουν οσο γινεται περισσοτεροι...απο κει και περα ο καθενας ας ριξει οτι χρωμα κρινει αυτος οτι αξιζει στην περιπτωση..

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
πολλη συζητηση για το τιποτα...!
Σχεδόν 1 χρόνο στο σάιτ και βρήκες θρεντ για το πρώτο σου ποστ. Και εντελώς συμπτωματικά ΟΛΕΣ σου οι κριτικές είναι για τον όμιλο Λέλας - Πιπίνου!!
Μπράβο... μας ξεγέλασες όλους...

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ὀλῖγον ἐκτὸς θέματος, ἀλλὰ δὲν θὰ ἦτο τελείως παράλογον αἱ Ἀθῆναι νὰ ἀπετέλουν προορισμὸν πορνοπεριηγητῶν... ἐπαϊόντων βεβαίως  :grin:

Ναι αγαπητέ bakalh! 
Θα έρθει ο Γερμανός από το Artemis για να ζήσει τον μύθο του στους δρόμους του Μεταξιού για ένα γαμίσι 5' σε τρώγλη..

καλο ειναι να μεινει λιγο καιρο στην επικαιροτητα ωστε να ενημερωθουν οσο γινεται περισσοτεροι...απο κει και περα ο καθενας ας ριξει οτι χρωμα κρινει αυτος οτι αξιζει στην περιπτωση..

Υπενθυμίζω ότι το "Απαράδεκτο Γεγονός" του θέματος είναι η :
"Αγενής απάντηση και το κλείσιμο του τηλεφώνου μίας υπαλλήλου ενός οίκου σε κάποιον απρόσωπο εν δυνάμει πελάτη"

(Ο οποίος εάν ήταν αυτοπροσώπως στο σαλόνι πιθανώς να είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση.
Και που, κατά πάσα πιθανότητα, μπερδεύητηκε με κάποιον άλλο σπασαρχίδα.)

Σε μία οποιαδήποτε βόλτα καθενώς μας υπάρχουν στάνταρ 5-6 τσατσάδες ή και κοπέλες που μας ειρωνεύονται εάν δεν περάσουμε.
Κάποιες μας βροντάν την πόρτα στη πλάτη και μας λεν να μη ξαναπατήσουμε.
Άλλοι, όταν περνάνε δεύτερη -ή και πρώτη- φορά τρώνε πόρτα, πολλές φορές και με προσβλητικότατο τρόπο.

Γεγονότα, κατά την γνώμη μου, πολύ πιο σοβαρά από το ανώνυμο κλείσιμο ενός τηλεφώνου.

Αν νομίζετε ότι για κάθε τέτοιο γεγονός θα πρέπει να γεμίσει το site με θέματα όπως:
Απαράδεκτο Γεγονός Φυλής...
Μαλακισμένη Τσατσά Φωκαίας...
Αγενέστατη Κοπέλα Ιάσωνος...
[size=14pt]Μέσα ![/size]
Μπορεί με μια πιο επιθετική πολιτική κάποτε να αλλάξει η συμπεριφορά τους και να σέβονται τα λεφτά μας...

Αλλά σας παρακαλώ τότε οι καταγγελίες να ισχύουν με ονόματα και μέρη και για πιο σοβαρά θέματα υγείας..

Ηθικό δίδαγμα του thread:
Εάν σε πάρει κάποιος άγνωστος τηλέφωνο και πει:
-Γεια, είμαι ο Πουτανγαμών !
Μίλα του γλύκα και ευγενικά ......... για το καλό σου  :s&m_2:
:grin:

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εάν σε πάρει κάποιος άγνωστος τηλέφωνο και πει:
-Γεια, είμαι ο Πουτανγαμών !
Μίλα του γλύκα και ευγενικά ......... για το καλό σου  :s&m_2:
:grin:
Δεν κατάλαβα... τί θες να πεις? Εγώ απλά είπα "Καλημέρα..Ποιά κοπέλα δουλεύει". Δεν είπα όνομα. Ουδέποτε λέω το όνομα με το οποίο γράφω στο σάιτ. Σε καμιά κοπέλα δεν το έχω πει. Μια μόνο το ξέρει και αυτό επειδή η ίδια το κατάλαβε.  ;)
Και το λέω , αυτό, γιατί ακούω ότι πολλοί επιτήδειοι χρησιμοποιούν ονόματα των μελών του σάιτ για καλύτερη μεταχείρηση.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου, είναι ψεύτης!!
Ουδέποτε το είπα, ουδέποτε θα το πω...Και για να επανέλθω στο θέμα επειδή πάλι λες ανακρίβειες , πώς είναι δυνατόν να με πέρασε για άλλον , αφού απλά ρώτησα το αυτονόητο? Το πρόγραμμα της ημέρας...
Δε στέκει, είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ !!

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν κατάλαβα... τί θες να πεις? Εγώ απλά είπα "Καλημέρα..Ποιά κοπέλα δουλεύει". Δεν είπα όνομα. Ουδέποτε λέω το όνομα με το οποίο γράφω στο σάιτ. Σε καμιά κοπέλα δεν το έχω πει. Μια μόνο το ξέρει και αυτό επειδή η ίδια το κατάλαβε.  ;)
Και το λέω , αυτό, γιατί ακούω ότι πολλοί επιτήδειοι χρησιμοποιούν ονόματα των μελών του σάιτ για καλύτερη μεταχείρηση.
Αν κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου, είναι ψεύτης!!
Ουδέποτε το είπα, ουδέποτε θα το πω...

Δεν εννοώ τίποτα ρε φίλε, τι μπλέκεις με ονόματα κι αρπάζεσαι..
Το "είμαι ο Πουτανγαμών" πήγαινε στο ότι σα χαρακτήρας διακρίνω ότι είσαι ιδιαίτερα εύθικτος. Πως θες να σε πω αφού δεν σε ξέρω..
Καλά κάνεις βέβαια, και μακάρι όλοι στην καθημερινότητά μας να στιγματίζαμε τα κακώς κείμενα έτσι..

Και για να επανέλθω στο θέμα επειδή πάλι λες ανακρίβειες , πώς είναι δυνατόν να με πέρασε για άλλον , αφού απλά ρώτησα το αυτονόητο? Το πρόγραμμα της ημέρας...

Εγώ, απλά διαβάζω αυτά που γράφεις..

Καταγγέλω ένα απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στο σπίτι της Λέλας Καραγιάννη. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω την πορνοκοινότητα για το πρόγραμμα και για το ποιά κοπέλα δουλεύει και το σήκωσε η κοπέλα η οποία απάντησε ως εξής, "Εσύ κύριε κάθε μέρα παίρνεις, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια, άι γαμίσου" και το έκλεισε . Κατά 95% ήταν η κοπέλα. Δεν νομίζω να ήταν η τσατσά, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Καταρχήν , μωρή καριόλα  εγώ έχω πάνω από 15 μέρες να πάρω τηλέφωνο, άρα με μπέρδεψες.

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ, απλά διαβάζω αυτά που γράφεις..
Κοίτα μην παίζουμε με τις έννοιες
Νομίζω κατάλαβες το πνεύμα μου όταν λέω ότι δεν στέκει το ότι με μπέρδεψε με άλλον.
Φυσικά δε λέω ότι το είπε σε εμένα προσωπικά επειδή με ξέρει. Προφανώς δεν με ξέρει προσωπικά
Άντε να στο πω αλλιώς αφού σου αρέσει η ακριβολογία... με μπέρδεψε για άλλον, αλλά κακώς, γιατί δεν υπήρχε αφορμή από εμένα . Και αυτό είναι που καταδικάζω
Εντάξει τώρα?

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Άντε να στο πω αλλιώς αφού σου αρέσει η ακριβολογία... με μπέρδεψε για άλλον, αλλά κακώς, γιατί δεν υπήρχε αφορμή από εμένα . Και αυτό είναι που καταδικάζω
Εντάξει τώρα?

Εφόσων σε μπέρδεψε δεν χρειαζόταν και αφορμή :grin:  τα είχε ήδη παρμένα
Έλα, τέλος.. Δεν σου τη λέω..
Θέλω απλά να υπάρχει η ίδια ευθιξία και δημοσιότητα σε όλα τα θέματα, αυτό είπα από την αρχή..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοίτα μην παίζουμε με τις έννοιες
Νομίζω κατάλαβες το πνεύμα μου όταν λέω ότι δεν στέκει το ότι με μπέρδεψε με άλλον.
Φυσικά δε λέω ότι το είπε σε εμένα προσωπικά επειδή με ξέρει. Προφανώς δεν με ξέρει προσωπικά
Εντάξει τώρα?
Πουτανγαμων σε διαβαζω με ενδιαφερον.εχεις δωσει πολλες καλες κριτικες.σε ολα εχεις απολυτο δικιο.η συμπεριφαρα των Τσατσαδων ειναι απαισια και αηδιαστικη.ειδεικα των Εληνιδων Τσατσαδων θα ελεγα.εχουν κατι μπαζα και ειναι ετοιμες να σε βρισουν αν δεν περασεις στο δωματιο.η πλακα ειναι οτι οπως βλεπω τα περισσοτερα μπουρδελακια τα εχει ενας ιδιοκτητης.αφου οι κοπελες και οι Τσατσαδες ειναι μια στο ενα και μια στο αλλο!εγω οταν ειμαι Ελλαδα και πηγαινω Φυλης παντα καπου μπαινω!τη διαφορα εχει  για αυτες δεν καταλαβαινω αν θα μπω στο δικο τους ή στο διπλα οταν τα λεφτα στην ιδια τσεπη θα πανε.....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom