Νέα

Απαράδεκτο γεγονός στο Λέλας Καραγιάννη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......στη Ρωσσια οταν παιρνω τηλεφωνο στα σαλον (που συνηθως με ξερουν)ολο Димочка και Димочка (Δημητρακη)μου λενε ευγενικα ποιες κοπελες εχει και με ρωτανε ποτε θα περασω?μια φορα μαλιστα που δεν ειχα αμαξι προσφερθηκαν να στηλουν οδηγο να με παρει (μονο τη βενζινη θα πληρωνα 100 ρουβλια 2,3 Ευρω περιπου).σου συνηστω να διαβασεις της ανταποκρισεις του Πιτσιλιστη και του Καβαλιερ Φιντελ οταν θα ερθουν εδω 10-14 Ιουλιου.χτες μιλαγαμε με το Φιντελ θελει λεει να παρει 2 γκομενες μαζι για 2 ωρες και θα πληρωσει 5600 Ρουβλια (130 Ευρω περιπου!).μιλαμε για αλλο πλανητη!!!!!!!!!καμια σχεση με Ελλαδα!!!!!!πιστευω οτι αν οργανωθουμε.και εκει που σου κλεισαν το τηλεφωνο Πουτανγαμων δεν παει κανεις θα δεις πως θα ηρεμισουν και θα σε σεβονται μετα!!!!!!

Επισκέπτης
Ναι αγαπητέ bakalh!  
Θα έρθει ο Γερμανός από το Artemis για να ζήσει τον μύθο του στους δρόμους του Μεταξιού για ένα γαμίσι 5' σε τρώγλη..
Ἁγαπητέ:

Τὸ Artemis εἰς Βερολῖνον ἔχει  ...μπᾶζα.

Ἐν Ἑλλᾶδι μὲ τὸ ἐπικρατοῦν πνεῦμα χαλαρότητος συνουσιαζόμεθα ἑνίοτε μὲ γυνᾶς αἱ ὁποῖαι μὲ 20 Εὐρὼ δὲν διατίθενται πουθενὰ ἀλλοῦ εἰς τὸν πλανήτην.

Ἀς μὴν ἀπαξιώνωμεν συνεχῶς την χώραν μας. Ἔχει πολλάς θετικὰς πλευρὰς. Αἱ Ρωσσῖδαι τουλάχιστον τὴ βλέπουν ὡς τὴν γῆν τῆς ἐπαγγελίας.

Ἑπὶ τῆς οὐσίας, δὲν δύναμαι νὰ κατανοήσω τὴν οὐσίαν τῆς διαφωνίας μεταξὺ ὑμῶν καὶ τοὺ κ. Πουτανγαμών.

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Ἁγαπητέ:

Ἐν Ἑλλᾶδι μὲ τὸ ἐπικρατοῦν πνεῦμα χαλαρότητος συνουσιαζόμεθα ἑνίοτε μὲ γυνᾶς αἱ ὁποῖαι μὲ 20 Εὐρὼ δὲν διατίθενται πουθενὰ ἀλλοῦ εἰς τὸν πλανήτην.

Ἀς μὴν ἀπαξιώνωμεν συνεχῶς την χώραν μας. Ἔχει πολλάς θετικὰς πλευρὰς. Αἱ Ρωσσῖδαι τουλάχιστον τὴ βλέπουν ὡς τὴν γῆν τῆς ἐπαγγελίας.

Ἑπὶ τῆς οὐσίας, δὲν δύναμαι νὰ κατανοήσω τὴν οὐσίαν τῆς διαφωνίας μεταξὺ ὑμῶν καὶ τοὺ κ. Πουτανγαμών.

συμφωνω και διαφωνω
συφμωνω ως προς τις θετικοτατες συνθηκες της ελλαδας που περιγραφεις
διαφωνω στο οτι οι ρωσσιδες μας βλεπουν σαν γη της επαγγελειας απο τη στιγμη που στο συνολο τους σχεδον βρισκονται εδω δευτεροτριτοκλασσατες περιπτωσεις και οχι τα καλα κομματια

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

:o Τι να σου πω, δεν έχω πάει.. Εδώ άλλα λένε.

Ορθόν, αλλά είναι με την ψυχή στο στόμα συνήθως, το οποίο τελευταία το έχω λίγο βαρεθεί..

Πριν 10 χρόνια ίσως, τώρα  είναι για μας η Ρωσία, με οδηγό τον dimitraki..

Δεν υπάρχει διαφωνία μεταξύ ημών και του κ. Πουτανγαμῶν 
αλλά με την πολιτική του "μαυρίσματος", των ποιοτικών του χαρακτηριστικών και του εύρους που δύναται εν γένει να εκλάβει..

Επισκέπτης
συμφωνω και διαφωνω
συφμωνω ως προς τις θετικοτατες συνθηκες της ελλαδας που περιγραφεις
διαφωνω στο οτι οι ρωσσιδες μας βλεπουν σαν γη της επαγγελειας απο τη στιγμη που στο συνολο τους σχεδον βρισκονται εδω δευτεροτριτοκλασσατες περιπτωσεις και οχι τα καλα κομματια

Κατὰ τὴν γνώμην μου μόνον πόρναι πολυτελείας (CT) ἀποφεύγουν τὴν Ἑλλάδα ὡς δυνάμεναι νὰ προσπορίζονται πλείονα ἐν Ρωσσίᾳ (ὀλιγάρχαι) ἤ ἐν Ἑσπερίᾳ.

Αἱ λοιπαὶ πόρναι ἀδημονοῦν νὰ προσέλθουν ἐδῶ.

Τὸ ἴδιον συμβαίνει καὶ μὲ τὰς νέας καὶ εὐειδεῖς Ρωσσίδας αἱ ὁποῖαι δὲν εἶναι πόρναι, οὔτε σκέπτονται νὰ καταστοῦν τοιοῦται (ναὶ, ὑπάρχουν καὶ αὐταί!)

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Το "θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα" σε παρακαλώ μην το λες. Σε εμένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να συμβεί στη δική μου δουλειά.

ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΨΩΝΑΡΑ!!!!
Και στη δική μου απαγορεύεται. Ότι κι αν σου έχει τύχει πριν από μισό λεπτό είσαι υποχρεωμένος να χαμογελάς, αν θέλεις να είσαι σωστός επαγγελματίας και στο φινάλε να τα πάρεις από τον πελάτη.

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Και στη δική μου απαγορεύεται. Ότι κι αν σου έχει τύχει πριν από μισό λεπτό είσαι υποχρεωμένος να χαμογελάς, αν θέλεις να είσαι σωστός επαγγελματίας και στο φινάλε να τα πάρεις από τον πελάτη.
Καλά φαντάζομαι αύριο να πω σε πελάτη , "Μου έχεις πρήξει τα αρχίδια , άι γαμήσου"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σε λιγότερο από 10 λεπτά το boss θα μου έχει ξεριζώσει τα αρχίδια και θα μου τα έχει βάλει να τα φάω με πατατούλες  :2funny: :2funny:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Καλά φαντάζομαι αύριο να πω σε πελάτη , "Μου έχεις πρήξει τα αρχίδια , άι γαμήσου"
Σε λιγότερο από 10 λεπτά το boss θα μου έχει ξεριζώσει τα αρχίδια και θα μου τα έχει βάλει να τα φάω με πατατούλες  :2funny: :2funny:
Με κάνεις και ανατριχιάζω. Τι περιγραφές είναι αυτές;;;

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.546
Πόντοι
216

:2funny: :2funny: :2funny:
Με πέθανες.
:2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έγινε ένα άστοχο γεγονός, μπορεί και απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό από κάπου
που όμως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα που έχει ένα μαγαζί και τον πετυχαίνεις σε άσκημη φάση..
Το αποτέλεσμα είναι να σπεύδουν όλοι να μαυρίζουν ένα σπίτι και συγκεκριμμένα μια κοπέλα ονομαστικά..
Οι mods και το site το αποδέχονται..

Αντίθετα,
σε περιπτώσεις που συνάδελφοι έχουν κολήσει κάποιο νόσημα από κάποιο σπίτι/συγκεκριμμένη κοπέλα υπάρχει η πολιτική :
- να μην κάψουμε ρε παιδιά το μαγαζί,
- εντάξει, λίγο προσοχή θέλει από όλους,
- ρε παιδιά, μη κάνετε ακάποτα
κτλ..
Και οι κοπέλες/σπίτια δεν κατονομάζονται για να μην υποστούν δυσφήμηση

Τελικά προς τι είναι η ενημέρωση και τι είναι πιο σημαντικό;

Το να αποφύγουμε την κακόβουλη δυσφήμηση είναι λογικό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι πιστεύουμε από αυτά που αναρτούνται..
Το να ανοίγεται ολόκληρο thread και να δυφημείται ένα σπίτι / κοπέλα επειδή κάποιου του μιλήσαν άσκημα στο τηλέφωνο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό..
Ας το γράφατε στο thread Μαύρη Λίστα, όπου γράφονται κακές και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές..

ΥΓ. Έχω να πατήσω κάνα χρόνο στο συγκεκριμμένο μαγαζί ούτε την ξέρω τη κοπέλα/τσατσά :cheesy:

Φιλαράκι οι mods και το site τι θες να κάνουν? Καθένας εφόσον δε παραβιάζει τους κανονισμούς του φόρουμ , είναι ελεύθερος να ανοίξει όποιο θέμα θέλει. Όσο για το τι δε γράφονται κριτικές για άλλα θέματα... ε, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Ας γράψουν ότι θέλουν. Δε δίνεται καμιά γραμμή από κανένα μοντ. Εδώ είναι το μπορντ, καθένας ότι γουστάρει γράφει. Και αυτά να μη δυσφημίζεται το μαγαζί, τα μέλη τα γράφουν. Δεν είναι τίποτα "οδηγίες των mods" κλπ.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αυτα τα ιδρυματα εμεις τα ανεβαζουμε.......  Και εμεις τοτε μπορουμε να τα κατεβασουμε. 

Επισκέπτης
Καταγγέλω ένα απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στο σπίτι της Λέλας Καραγιάννη. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω την πορνοκοινότητα για το πρόγραμμα και για το ποιά κοπέλα δουλεύει και το σήκωσε η κοπέλα η οποία απάντησε ως εξής, "Εσύ κύριε κάθε μέρα παίρνεις, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια, άι γαμίσου" και το έκλεισε . Κατά 95% ήταν η κοπέλα. Δεν νομίζω να ήταν η τσατσά, αλλά δεν παίρνω και όρκο
Καλα σου ειπε μπραβο το κοριτσι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το να ανοίγεται ολόκληρο thread και να δυφημείται ένα σπίτι / κοπέλα επειδή κάποιου του μιλήσαν άσκημα στο τηλέφωνο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό..
Ας το γράφατε στο thread Μαύρη Λίστα, όπου γράφονται κακές και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές..
Σωστος :thumbsup:

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
τελικα επιβεβαιωθηκε οτι ηταν η ναταλι που εβρισε;εμενα παντως μου ειχε δωσει αλλη εντυπωση.

Ditis

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
τελικα επιβεβαιωθηκε οτι ηταν η ναταλι που εβρισε;εμενα παντως μου ειχε δωσει αλλη εντυπωση.
την ίδια εντυπωση πρέπει να έχουμε  ;) ;) ;) όντως ήταν η Ναταλι? Μην αδικήσουμε το κορίτσι μας!

frankcastel

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
συναγωνιστες μηπως ολα αυτα ειναι εκ του πονηρου και ολα αυτα γινονται εσκεμενα. γιατι βλεπω πολυ ντορο για το τιποτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom