Βοηθάτε το κόσμο όπως μπορείτε δηλαδή έ? Τι ανθρωπισμός! Τι αυταπάρνηση!πολλα μπορει να λεει ματια μου καποιος στο τηλ
οπως αυτος που παιρνει συνεχεια εμας και την ωρα που μιλαει το χερι του πιανει αυτο που ολοι φανταζεσται και δεν σταματαει τα τηλ μεχρι να <<τελιωσει>> το τηλεφωνικο του sex με την υπηρεσια μας
Οποτε βαζουμε την υπηρεσια να τον <<ενθαρυννει>> κι αλλο και γελαμε στη κουζινα
πολλα φιλακια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απαράδεκτο γεγονός στο Λέλας Καραγιάννη!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 155
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Κυρία μου μέρος της ἐργασίας σας εἶναι, διὰ τὴν ὁποίαν ἀμείβεσθε 7.000 εὐρὼ μηνιαίως κατὰ μέσον ὅρον. Ὀφείλετε νὰ τοὺς ὑποστῆτε.
ἀγαπητέ τό ἐρωτοτροπεῖν εἰς αὐτά τά ἱδρύματα δέν παρέχεται δωρεάν, ὡς ἐκ τούτου θά πρότεινα νά συμπεριληφθεῖ εἰς τόν τιμοκατάλογο.
Επισκέπτης
Ἐσεῖς κε osie.0909 μοῦ ἐνθυμίζετε τοὺς συγχρόνους στρατηγοὺς καθ'ὅτι προάγεσθε οὐχὶ ἐπ' ἀνδραγαθίᾳ ἀλλὰ κατ' ἀρχαιότηταν
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Βοηθάτε το κόσμο όπως μπορείτε δηλαδή έ? Τι ανθρωπισμός! Τι αυταπάρνηση!
Καθείς ἔφ ὤ ἐτάχθει
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ἐσεῖς κε osie.0909 μοῦ ἐνθυμίζετε τοὺς συγχρόνους στρατηγοὺς καθ'ὅτι προάγεσθε οὐχὶ ἐπ' ἀνδραγαθίᾳ ἀλλὰ κατ' ἀρχαιότηταν
τό ἔχω ὑποστεῖ αὐτό ἀγαπητέ
Επισκέπτης
τό ἔχω ὑποστεῖ αὐτό ἀγαπητέ
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Πουτανγαμων αυτο που σου συναιβει ηταν απαραδεκτο απο μερους της κοπελας οπου οπως φαινεται μαλλον θα της στοιχισει!
Πρωτα απ'ολα ετυχε σε σενα που εισαι και πελατης της αλλα ας προσεχε γιατι αυτα επρεπε να τα σκεφτει απο πριν!Παντως το'χει αυτο το κακο η Ναταλι να σηκωνει τα τηλεφωνα,οπως το ιδιο ειχε συμβει και σε εμενα στο 94, νομιζω με τη ψευτολιντα!!!
Ειδικα απο τη στιγμη που τα προγραμματα τους ειναι για τον πουτσο θα επρεπε να ειναι τυπικοτατες στα τηλεφωνα!!!
Και επειδη οι υπευθυνοι των μαγαζιων αυτων ενημερωνονται για τα δρομενα του site ας κανουν κατι για την κατασταση που επικρατει στους οικους τους!
Ειναι ακρως απαραδεκτο να εξαρταται η φημη ενος μαγαζιου απο την συμπεριφορα του προσωπικου τους!
Ποσο μαλλον να σηκωνει η καθεμια το τηλεφωνο και να αρχιζει τα δικα της αναλογα με τις καβλες της!
Πρωτα απ'ολα ετυχε σε σενα που εισαι και πελατης της αλλα ας προσεχε γιατι αυτα επρεπε να τα σκεφτει απο πριν!Παντως το'χει αυτο το κακο η Ναταλι να σηκωνει τα τηλεφωνα,οπως το ιδιο ειχε συμβει και σε εμενα στο 94, νομιζω με τη ψευτολιντα!!!
Ειδικα απο τη στιγμη που τα προγραμματα τους ειναι για τον πουτσο θα επρεπε να ειναι τυπικοτατες στα τηλεφωνα!!!
Και επειδη οι υπευθυνοι των μαγαζιων αυτων ενημερωνονται για τα δρομενα του site ας κανουν κατι για την κατασταση που επικρατει στους οικους τους!
Ειναι ακρως απαραδεκτο να εξαρταται η φημη ενος μαγαζιου απο την συμπεριφορα του προσωπικου τους!
Ποσο μαλλον να σηκωνει η καθεμια το τηλεφωνο και να αρχιζει τα δικα της αναλογα με τις καβλες της!
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
χουφτον στιν- χουφτο στιν ,,,, ¨)Καταγγέλω ένα απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στο σπίτι της Λέλας Καραγιάννη. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω την πορνοκοινότητα για το πρόγραμμα και για το ποιά κοπέλα δουλεύει και το σήκωσε η κοπέλα η οποία απάντησε ως εξής, "Εσύ κύριε κάθε μέρα παίρνεις, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια, άι γαμίσου" και το έκλεισε . Κατά 95% ήταν η κοπέλα. Δεν νομίζω να ήταν η τσατσά, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Καταρχήν , μωρή καριόλα εγώ έχω πάνω από 15 μέρες να πάρω τηλέφωνο, άρα με μπέρδεψες. Δεύτερον , έχετε καθήκον να ενημερώνετε , έστω τηλεφωνικά για το ποιά κοπέλα δουλεύει. Πόσο μάλλον όταν μας έχετε φλομώσει στα ψέματα και στα διπλά ονόματα.
Αντισθένη, τί μπορούμε να κάνουμε?
Θέλω οπωσδήποτε να φτάσει στην ιδιοκτήτρια το θέμα αυτό και να υπάρχουν οι κυρώσεις. Επίσης , παρακαλώ να μάθουμε ποιά κοπέλα ήταν αυτή η αγενέστατη.
Άι σιχτίρι πια με την κάθε πουτάνα
Μαύρο στην συγκεκριμένη. Να μάθουμε ποιά ήταν!
Ευχαριστώ
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ΑΙΣΧΟς ΝΤΡΟΠΗ!εχεις δικιο η συμπεριφορα τους ειναι απαισια πολλες φορες!Μαυρο μην ξαναπαει κανεις εκει!Πουτανγαμών πρεπει να ερθεις στη Ρωσσια για πορνοτουρισμο!Τελικα ειμαι πολυ αχαριστος που παραπονιεμαι στα σαλον οταν μου χτυπανε την πορτα (οτι ο χρονος τελειωσε)στα 50 λεπτα ενω εχω πληρωσει για μια ωρα 1800-2000 ρουβλια (41,5-46 Ευρω).Θρυλικε Πουτανγαμων εχεις σκεφτει ποτέ να γινεις πορνομεταναστης οπως και 'γω?για να γλυτωσεις απ'ολα αυτα!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
ΑΙΣΧΟς ΝΤΡΟΠΗ!εχεις δικιο η συμπεριφορα τους ειναι απαισια πολλες φορες!Μαυρο μην ξαναπαει κανεις εκει!Πουτανγαμών πρεπει να ερθεις στη Ρωσσια για πορνοτουρισμο!Τελικα ειμαι πολυ αχαριστος που παραπονιεμαι στα σαλον οταν μου χτυπανε την πορτα (οτι ο χρονος τελειωσε)στα 50 λεπτα ενω εχω πληρωσει για μια ωρα 1800-2000 ρουβλια (41,5-46 Ευρω).Θρυλικε Πουτανγαμων εχεις σκεφτει ποτέ να γινεις πορνομεταναστης οπως και 'γω?για να γλυτωσεις απ'ολα αυτα!
Όχι ακόμα ,αλλά πού θα πάει ...θα γίνει και αυτό...
Aυτό μου θυμίζει μια συζήτηση που είχαμε σχετικά πρόσφατα για την τιμολογιακή πολιτική των στούντιο και τις υπηρεσίες τους, αλλά επειδή εδώ πέρα μερικοί δεν καταλαβαίνουν ας μην επεκταθώ περετέρω...ΑΙΣΧΟς ΝΤΡΟΠΗ!εχεις δικιο η συμπεριφορα τους ειναι απαισια πολλες φορες!Μαυρο μην ξαναπαει κανεις εκει!Πουτανγαμών πρεπει να ερθεις στη Ρωσσια για πορνοτουρισμο!Τελικα ειμαι πολυ αχαριστος που παραπονιεμαι στα σαλον οταν μου χτυπανε την πορτα (οτι ο χρονος τελειωσε)στα 50 λεπτα ενω εχω πληρωσει για μια ωρα 1800-2000 ρουβλια (41,5-46 Ευρω).Θρυλικε Πουτανγαμων εχεις σκεφτει ποτέ να γινεις πορνομεταναστης οπως και 'γω?για να γλυτωσεις απ'ολα αυτα!
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 413
- Πόντοι
- 3.235
εντάξει απαράδεκτη η συμπεριφορά αλλά κρίμα να χάσει και τη δουλειά της η κοπέλα για μια μαλακία, όλοι κάνουμε λάθη, εγώ λέω να δώσει τόπο στην οργή ο φίλος ο πουταναγαμών. και το λέω αυτό γιατί το site έχω καταλάβει ότι έχει αποκτήσει τρομερή δύναμη, αλλά αυτό θα πρέπει να μας κάνει πιο υπέυθυνους και να προσέχουμε. βέβαια συμπεριφορές που επαναλαμβάνονται θα πρέπει να σημειώνονται και να τιμωρούνται
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Οσες λενε οτι ειναι τσεχες και ρωσιδες κλπ ενω ειναι Αλβανιδες ξερω γω αν της μιλησεις τσεχικα τι θα κανει?
Eδω υπαρχουν τιγκα Αλβανιδες που το παιζουν 100% Ελληνιδες αυτο σε πειραξε?
giasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 156
- Πόντοι
- 16
Καταγγέλω ένα απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στο σπίτι της Λέλας Καραγιάννη. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω την πορνοκοινότητα για το πρόγραμμα και για το ποιά κοπέλα δουλεύει και το σήκωσε η κοπέλα η οποία απάντησε ως εξής, "Εσύ κύριε κάθε μέρα παίρνεις, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια, άι γαμίσου" και το έκλεισε . Κατά 95% ήταν η κοπέλα. Δεν νομίζω να ήταν η τσατσά, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Καταρχήν , μωρή καριόλα εγώ έχω πάνω από 15 μέρες να πάρω τηλέφωνο, άρα με μπέρδεψες. Δεύτερον , έχετε καθήκον να ενημερώνετε , έστω τηλεφωνικά για το ποιά κοπέλα δουλεύει. Πόσο μάλλον όταν μας έχετε φλομώσει στα ψέματα και στα διπλά ονόματα.
Αντισθένη, τί μπορούμε να κάνουμε?
Θέλω οπωσδήποτε να φτάσει στην ιδιοκτήτρια το θέμα αυτό και να υπάρχουν οι κυρώσεις. Επίσης , παρακαλώ να μάθουμε ποιά κοπέλα ήταν αυτή η αγενέστατη.
Άι σιχτίρι πια με την κάθε πουτάνα
Μαύρο στην συγκεκριμένη. Να μάθουμε ποιά ήταν!
Ευχαριστώ
ρε παιδιά εγω νομίζω οτι εγινε μαλλον λάθος τηλέφωνο!μπορεί να περδευτηκαναε οι γραμμες του οτε και να το σηκωσε καποια κοπελλα σε αλλο σπητι !! :S
γιατι δεν γινοντανε και εις το παρελθον αυται αι παρεξηγησεις?
θα ειχανε παρει πολλοι και θα ρωτουσανε το ιδιο πραμα και η κοπελλα εκνευρισθει!
εμενα με περνανε 2 χροννια στο σπητι και μου ελεγαν ποσο νοικιάζω το περιπτερο!(δεν εχω περιπτερο)!
εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Δεν μπλέξαν οι γραμμές του ΟΤΕ γιατί πήρα κινητό...ρε παιδιά εγω νομίζω οτι εγινε μαλλον λάθος τηλέφωνο!μπορεί να περδευτηκαναε οι γραμμες του οτε και να το σηκωσε καποια κοπελλα σε αλλο σπητι !! :S
γιατι δεν γινοντανε και εις το παρελθον αυται αι παρεξηγησεις?
θα ειχανε παρει πολλοι και θα ρωτουσανε το ιδιο πραμα και η κοπελλα εκνευρισθει!
εμενα με περνανε 2 χροννια στο σπητι και μου ελεγαν ποσο νοικιάζω το περιπτερο!(δεν εχω περιπτερο)!
εγω παντως δεν εχω κανενα προβλημα!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Και ειναι και WIND!!!Χαχαχαχα!!!Δεν μπλέξαν οι γραμμές του ΟΤΕ γιατί πήρα κινητό...
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
egw ta elega kairo magites moyto magazaki ehei hasei tin aigli tou parelthodos paei pisw poly.ma kala poion ehei manager;ton antwniou; mayro stin natali
Έγινε ένα άστοχο γεγονός, μπορεί και απαράδεκτο και αντιεπαγγελματικό από κάπου
που όμως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα που έχει ένα μαγαζί και τον πετυχαίνεις σε άσκημη φάση..
Το αποτέλεσμα είναι να σπεύδουν όλοι να μαυρίζουν ένα σπίτι και συγκεκριμμένα μια κοπέλα ονομαστικά..
Οι mods και το site το αποδέχονται..
Αντίθετα,
σε περιπτώσεις που συνάδελφοι έχουν κολήσει κάποιο νόσημα από κάποιο σπίτι/συγκεκριμμένη κοπέλα υπάρχει η πολιτική :
- να μην κάψουμε ρε παιδιά το μαγαζί,
- εντάξει, λίγο προσοχή θέλει από όλους,
- ρε παιδιά, μη κάνετε ακάποτα
κτλ..
Και οι κοπέλες/σπίτια δεν κατονομάζονται για να μην υποστούν δυσφήμηση
Τελικά προς τι είναι η ενημέρωση και τι είναι πιο σημαντικό;
Το να αποφύγουμε την κακόβουλη δυσφήμηση είναι λογικό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι πιστεύουμε από αυτά που αναρτούνται..
Το να ανοίγεται ολόκληρο thread και να δυφημείται ένα σπίτι / κοπέλα επειδή κάποιου του μιλήσαν άσκημα στο τηλέφωνο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό..
Ας το γράφατε στο thread Μαύρη Λίστα, όπου γράφονται κακές και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές..
ΥΓ. Έχω να πατήσω κάνα χρόνο στο συγκεκριμμένο μαγαζί ούτε την ξέρω τη κοπέλα/τσατσά
που όμως θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα που έχει ένα μαγαζί και τον πετυχαίνεις σε άσκημη φάση..
Το αποτέλεσμα είναι να σπεύδουν όλοι να μαυρίζουν ένα σπίτι και συγκεκριμμένα μια κοπέλα ονομαστικά..
Οι mods και το site το αποδέχονται..
Αντίθετα,
σε περιπτώσεις που συνάδελφοι έχουν κολήσει κάποιο νόσημα από κάποιο σπίτι/συγκεκριμμένη κοπέλα υπάρχει η πολιτική :
- να μην κάψουμε ρε παιδιά το μαγαζί,
- εντάξει, λίγο προσοχή θέλει από όλους,
- ρε παιδιά, μη κάνετε ακάποτα
κτλ..
Και οι κοπέλες/σπίτια δεν κατονομάζονται για να μην υποστούν δυσφήμηση
Τελικά προς τι είναι η ενημέρωση και τι είναι πιο σημαντικό;
Το να αποφύγουμε την κακόβουλη δυσφήμηση είναι λογικό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι πιστεύουμε από αυτά που αναρτούνται..
Το να ανοίγεται ολόκληρο thread και να δυφημείται ένα σπίτι / κοπέλα επειδή κάποιου του μιλήσαν άσκημα στο τηλέφωνο, δεν ξέρω κατά πόσο είναι θεμιτό..
Ας το γράφατε στο thread Μαύρη Λίστα, όπου γράφονται κακές και αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές..
ΥΓ. Έχω να πατήσω κάνα χρόνο στο συγκεκριμμένο μαγαζί ούτε την ξέρω τη κοπέλα/τσατσά
epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ας μαθουν να σεβονται τον πελατη γιτι απο εμας ζουνε. Ο πελατης εχει παντα δικιο.