Νέα

Απαράδεκτο γεγονός στο Λέλας Καραγιάννη!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτανγαμών
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μηπως σε εχει μπερεδεψει με καποιον που οντος παρνει τηλ καθε μερα  και ζαλιζει... γιατι υπαρχουν τετοιοι σε ολα τα μαγαζια... απαραδεκτο βεβαια, δεν πρεπει να απανταει ετσι >:( >:( >:( >:(

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μηπως σε εχει μπερεδεψει με καποιον που οντος παρνει τηλ καθε μερα  και ζαλιζει... γιατι υπαρχουν τετοιο σε ολα τα μαγαζια... απαραδεκτο βεβαια, δεν πρεπει να απανταει ετσι >:( >:( >:( >:(

Αυτό μετά από τόση ώρα μαύρισμα φαίνεται λογικό

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
μηπως σε εχει μπερεδεψει με καποιον που οντος παρνει τηλ καθε μερα  και ζαλιζει... γιατι υπαρχουν τετοιοι σε ολα τα μαγαζια... απαραδεκτο βεβαια, δεν πρεπει να απανταει ετσι >:( >:( >:( >:(
Προφανώς με μπερδεύει γιατί εγώ είχα τουλάχιστον 15 μέρες να παρω τηλέφωνο.
Αλλά έχει υποχρέωση να απαντάει. Για αυτό το έβαλαν το τηλέφωνο. Αλλιώς τί το έβαλαν ? Για να ακούνε το ringtone όταν κάποιος καλεί ?
Όχι βέβαια...

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Καταγγέλω ένα απαράδεκτο γεγονός που συνέβη στο σπίτι της Λέλας Καραγιάννη. Πήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω την πορνοκοινότητα για το πρόγραμμα και για το ποιά κοπέλα δουλεύει και το σήκωσε η κοπέλα η οποία απάντησε ως εξής, "Εσύ κύριε κάθε μέρα παίρνεις, μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια, άι γαμίσου" και το έκλεισε . Κατά 95% ήταν η κοπέλα. Δεν νομίζω να ήταν η τσατσά, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
Καταρχήν , μωρή καριόλα  εγώ έχω πάνω από 15 μέρες να πάρω τηλέφωνο, άρα με μπέρδεψες. Δεύτερον , έχετε καθήκον να ενημερώνετε , έστω τηλεφωνικά για το ποιά κοπέλα δουλεύει. Πόσο μάλλον όταν μας έχετε φλομώσει στα ψέματα και στα διπλά ονόματα.
Αντισθένη, τί μπορούμε να κάνουμε?
Θέλω οπωσδήποτε να φτάσει στην ιδιοκτήτρια το θέμα αυτό και να υπάρχουν οι κυρώσεις. Επίσης , παρακαλώ να μάθουμε ποιά κοπέλα ήταν αυτή η αγενέστατη.
Άι σιχτίρι πια με την κάθε πουτάνα
Μαύρο στην συγκεκριμένη. Να μάθουμε ποιά ήταν!
Ευχαριστώ

μπουρλωτο και παλουκωμα... :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak:

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Επίσης η συγκεκριμένη μου είχε μιλήσει για το ίντερνετ και το σάιτ. Εγώ το έπαιξα κινέζος κλασικά, "Ίντερνετ δεν ξέρω...για λέγε...για λέγε..." και μου είπε ότι βαθμολογείς τις κοπέλες ανώνυμα. Και μου λέει "Βάλε μου κάνα δεκαράκι. Δεν δίνεις όνομα. Ψευδώνυμο μόνο"
(Και έλεγα από μέσα μου...Έλα αλήθεια? Και δεν έχω γράψει ποτέ κριτική... :grin: )
Πάντως για να είμαι αντικειενικός, όσον αφορά τις υπηρεσίες της στο δωμάτιο , ενώ Νοέμβρη - Δεκέμβρη ήταν σούπερ και ανάφτρα , μετά ψιλοέγινε διεκπαιρεωτική. Δεν γκρινιάζει , δεν βιάζεται , είναι πολύ πρόθυμη αλά έχασε αυτό το έκφυλο που είχε...
Να τα λέμε όλα, όχι μόνο τα αρνητικά...

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
H απορία μου είναι τι μπορεί να παίρνει και να λέει κάποιος σε ένα στούντιο και μάλιστα όλη την ώρα, ώστε να έχουν σπάσει τα αρχίδια της εκάστοτε τσατσάς ή κοπέλας που δουλεύει εκεί. Εκτός απο το να ρωτήσει ποιά κοπέλα δουλεύει, τι άλλο? Να ρωτάει όλο το πρόγραμμά της εβδομάδας? Να ζητάει λεπτομέρειες για κάθε κοπέλα? Να λέει χοντράδες? Την ιστορία της ζωής του?
Μήπως έχουν παραγίνει ευαίσθητες μερικές? Λέω εγώ τώρα....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
H απορία μου είναι τι μπορεί να παίρνει και να λέει κάποιος σε ένα στούντιο και μάλιστα όλη την ώρα, ώστε να έχουν σπάσει τα αρχίδια της εκάστοτε τσατσάς ή κοπέλας που δουλεύει εκεί. Εκτός απο το να ρωτήσει ποιά κοπέλα δουλεύει, τι άλλο? Να ρωτάει όλο το πρόγραμμά της εβδομάδας? Να ζητάει λεπτομέρειες για κάθε κοπέλα? Να λέει χοντράδες? Την ιστορία της ζωής του?
δεν ειναι ακριβως ετσι..

προ μηνος περιπου ειμαι σαλονι τριγγετα και περιμενω φιλο που σκιζει μεσα την καριολάιν και τα λεω με την τσατσα..

παληκαρια, ο,τι και να σας πω ειναι λιγο. ενα βλαμμενο πηρε τηλεφωνο πανω απο 20 φορες σε διαστημα 15-20 λεπτων και ρωτουσε την τσατσα:

- αν κανει η ιδια παρτουζα με την καριολάιν
- αν μπορει να φερει την αδελφη του και να περασει στο δωματιο μαζι της να παρουν την καριολάιν
- αν το μπανιο εχει σαπουνι με αρωμα πεπονι
- αν η καριολάιν εχει τα νυχια της βαμμενα πορτοκαλι

κλπ κλπ κλπ κλπ

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!!! απο το 4ο-5ο τηλεφωνημα και μετα, η τσατσα (παντα μιλωντας ευγενικα) ηρθε κοντα μου και τον ακουγα τον μαλακα απο το ακουστικο..

τί φρουτο ηταν αυτος ???? ο,τι καταλαβαινετε....

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αμα θα αρχισω να σου μιλαω για το τι λενε μεροικοι θα χρειαστει να γραψω ολοκλιρο βιβλιο... "μιριζουν τα βρακακια σου κοριτσι μου"? (το λενε στη τσατσα :2funny:) τι χρωμα εχουν τα νυχακια σου στα ποδια (την ωρα που τραβαει μαλακια), "και τι κανεις στο αυταρχικο? θα με γαμισεις καλα?".. και πολλα αλλα.....

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εγώ πάντως είπα το κλασικό , "Καλημέρα ποιά κοπέλα δουλεύει ?"  :bounce-glasses:
1005904_s.jpg

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
δεν ειναι ακριβως ετσι..

προ μηνος περιπου ειμαι σαλονι τριγγετα και περιμενω φιλο που σκιζει μεσα την καριολάιν και τα λεω με την τσατσα..

παληκαρια, ο,τι και να σας πω ειναι λιγο. ενα βλαμμενο πηρε τηλεφωνο πανω απο 20 φορες σε διαστημα 15-20 λεπτων και ρωτουσε την τσατσα:

- αν κανει η ιδια παρτουζα με την καριολάιν
- αν μπορει να φερει την αδελφη του και να περασει στο δωματιο μαζι της να παρουν την καριολάιν
- αν το μπανιο εχει σαπουνι με αρωμα πεπονι
- αν η καριολάιν εχει τα νυχια της βαμμενα πορτοκαλι

κλπ κλπ κλπ κλπ

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !!!! απο το 4ο-5ο τηλεφωνημα και μετα, η τσατσα (παντα μιλωντας ευγενικα) ηρθε κοντα μου και τον ακουγα τον μαλακα απο το ακουστικο..

τί φρουτο ηταν αυτος ???? ο,τι καταλαβαινετε....
υπαρχουν πολλα καμμενα και κομπλεξικα τυπακια που και σε προχω ηλικια ειναι δια χειρος βαραγκη...Βεβαια αυτο δεν δικαιολογει κ την ψωνισμενη συμπεριφορα απο καποιες πορνοντιβες που επειδη σκανε κατοσταρια στο χοντο για ολο το ψωλιμενικιοροπεντικοιουρμουνοκιουρ νομιζουν οτι πιασαν τον Παπα(στην προκειμενη περιπτωση εμας)απο τα φρυδια..
Εξαιρουνται οι αγαπουληδες βεβαια..αλλη κατηγορια χορηγων

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Μάλιστα. Υπάρχουν και αυτοί. Κατανοητό τότε, αλλά το να αποπαίρνεις κάποιόν επειδή η φωνή του σου θύμισε έναν βλαμένο είναι μεγάλη μαλακία. Η αλήθεια είναι οτι μου φαίνεται εντελώς παράλογο, αλλά δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τον συναγωνιστή.
Όσο για το με ποιά μοιάζει η Νάταλι, με τη Σαρρή ψιλοφέρνει, αλλά είναι πιο όμορφη. Την ισοπεδώσατε...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

πολλα μπορει να λεει ματια μου καποιος στο τηλ
οπως αυτος που παιρνει συνεχεια εμας και την ωρα που μιλαει το χερι του πιανει αυτο που ολοι φανταζεσται και δεν σταματαει τα τηλ μεχρι να <<τελιωσει>> το τηλεφωνικο του sex με την υπηρεσια μας :2funny:
Οποτε βαζουμε την υπηρεσια να τον <<ενθαρυννει>> κι αλλο και γελαμε στη κουζινα :cheesy:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

OP
OP
Π

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Επισκέπτης
αμα θα αρχισω να σου μιλαω για το τι λενε μεροικοι θα χρειαστει να γραψω ολοκλιρο βιβλιο... "μιριζουν τα βρακακια σου κοριτσι μου"? (το λενε στη τσατσα :2funny:) τι χρωμα εχουν τα νυχακια σου στα ποδια (την ωρα που τραβαει μαλακια), "και τι κανεις στο αυταρχικο? θα με γαμισεις καλα?".. και πολλα αλλα.....
Κυρία μου μέρος της ἐργασίας σας εἶναι, διὰ τὴν ὁποίαν ἀμείβεσθε 7.000 εὐρὼ μηνιαίως κατὰ μέσον ὅρον. Ὀφείλετε νὰ τοὺς ὑποστῆτε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom