Νέα

Απαιτείτε παραπάνω υπηρεσίες από τα ξενοδοχεία ημιπαραμονής;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s_aint
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
δεν μπορεί να πάει κανονικά στην ώρα που έκλεισε το δωμάτιο να ανάψει κεριά, να γεμίσει τα τζακούζια, να στρώσει τις λεοντές, να ανάψει το τζάκι, να φορέσει τη στολή της βαμπιρέλας, να κάνει ό,τι θέλει τεσπα και απλά να πει στον άλλο να έρθει κάνα 20λεπτο αργότερα?  :think:
στο 20 λεπτο εχει χασει το πρωτο μανικι :2funny: :2funny: :2funny:σπαταλες θα κανουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν μπορεί να πάει κανονικά στην ώρα που έκλεισε το δωμάτιο να ανάψει κεριά, να γεμίσει τα τζακούζια, να στρώσει τις λεοντές, να ανάψει το τζάκι, να φορέσει τη στολή της βαμπιρέλας, να κάνει ό,τι θέλει τεσπα και απλά να πει στον άλλο να έρθει κάνα 20λεπτο αργότερα?  :think:
μαλλον θελει να πανε μαζι, να ανοιξουν την πορτα και να τα δουν μαζι.. πω πωωωω καρδουλα μου για τα μενα τα εκανες οοολα αυτα? ωωω :smitten:
:2funny:

μπορει να τα κανει, οταν ο αλλος μπει για μπανιο...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κοπέλλα, άντρας. Για τον πούτσο είναι.

40 λεπτά δεν θέλει ούτε ο καντηλανάφτης του Αγίου Πέτρου στην Ρώμη για να ανάψει όλα τα μανουάλια.
το grand resort  που πας εσυ Σαυρουκο με τους συντροφους σου(τους πολιτικους εννοω) τι εξτρα υπηρεσιες παρεχει?
εχει ελικοδρομιο να παρκαρετε ας πουμε ή πατε με τις μερτστντε σαν κοινοι θνητοι?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγώ απαιτώ να έρχονται οι βίζιτες στην ώρα τους-άντε με μικρή καθυστέρηση.Δε θα φάμε και όλη τη μέρα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Απαιτώ επίσης απ όσες συναντώ στα hotels ημιδιαμονής να κάνουν owo,cim,cim,swalloing,anal etc

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
α δεν παει καλα ο κοσμος

βρε πουλακι μου το τζακουζι γεμιζει μέχρι να τελειωσει ο πρωτος γύρος , τα κεριά μπορείς να τα ανάψεις όταν θα μπεί ο άλλος για μπάνιο ή επίσης μπορει να σε βοηθήσει κιολας, μην τα θες όλα δικά σου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
α δεν παει καλα ο κοσμος

βρε πουλακι μου το τζακουζι γεμιζει μέχρι να τελειωσει ο πρωτος γύρος , τα κεριά μπορείς να τα ανάψεις όταν θα μπεί ο άλλος για μπάνιο ή επίσης μπορει να σε βοηθήσει κιολας, μην τα θες όλα δικά σου
η εμπυρια μιλησε :2funny: :2funny: :2funny:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
η εν+μπύρια εννοούσε μωρη κομπλέξω κι εσύ .. απλά ήθελε 2 μ .. εμμπύρια  :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097

Stories

Νέο!